neangan Pilarian situs

Dapur sareng kamar mandi ngarobih desain anu bakal ningkatkeun rohangan anjeun

carana ngumpulanBlog 9751 0

Dapur sareng loo desain ulang anu tiasa ningkatkeun bumi anjeun

Naha ieu anu anjeun parantos tekad pikeun ngaganti dapur anjeun atanapi ngerjakeun jamban anjeun? Sugan anjeun hoyong bumi anu ngagaduhan tujuan tambahan pikeun tuang tuang atanapi suasana anu langkung ngagentos dina wudhu énjing anjeun. Paduli naon sababna, yr anu anyar biasana mangrupikeun waktos pikeun mérek ngagolkeun awal anu anyar, sareng tempat anu langkung luhur pikeun ngamimitian tibatan di dua kamar ieu?

Dapur sareng rawa biasana henteu ngan ukur dua tina kamar anu paling réa di bumi - éta ogé dua tugas renovasi anu langkung ageung. Dapur khas ngagantikeun nilai ka luhur $ 66,196 di 2019, saluyu sareng jurnal Reworking, sedengkeun jamban khas ngarobih nilai $ 20,420. Sareng aranjeunna sering anu ngajantenkeun atanapi ngarusak jual bumi pribadi anjeun. Dumasar kana pos blog 2018t ku iklan pariwara sareng pamasaran sareng pangetahuan Trulia sacara langsung: "Kamar anu pangpajegna nalungtik kalayan ati-ati (sareng mutuskeun) dina hiji bumi nyaéta bak mandi sareng dapur. Ieu di daérah anu di tempat panginten tempat anu paling saéna tiasa ditambihan salami dijual, janten aranjeunna kedahna paling saé. "

Nalika nyéépkeun ratusan {dolar} dina renovasi, pamilik hoyong tampilan anu awét. Teu aya anu hoyong dapur atanapi wc na janten tanggal dina sababaraha taun. Sadar kana kamajuan anu paling anyar tiasa ngabantosan anjeun ngajauhkeun tina kasalahan anu mahal. Anjeun hakékatna henteu kedah saluyu sareng pamekaran, nanging ngartos naon anu aranjeunna tiasa pastikeun anjeun henteu kaduhung kana pilihan anjeun engké.

"Sedengkeun anu tiasa ngabayangkeun pamekaran ngan ukur ngeunaan modél anu ngalirkeun, éta sanés leresna," nyatakeun Nadia Subaran tina Aidan Design di Silver Spring, Md. "Sipat mangrupikeun indikator naon anu penting pikeun papayung, salian ti anu kajantenan ku sarana inovasi sareng kanyaho dina bisnis. Kami resep masalah anu luar biasa sareng produser anu ditagih sareng ditantang pikeun verifikasi masalah anu matak ieu aya tujuan, pikaresepeun lingkungan, dihasilkeun sacara tanggel waler sareng sustainable. Anu mésér peryogi sadayana. "

Nanging badé naon anu matak panasaran ayeuna meureun sesah. Nalika urang nyarios gaya tiasa janten énjing dikuras deui sakedap teuing. Teu aya anu hoyong tilelep ratusan langsung kana renovasi ngan ukur mendakan pilihan desainna anu passe.

"Seueur seueur pamilik anu urang tingali anu ngerjakeun umur panjang, sanés hakékat pikeun dijual deui," nyatakeun Mitchell Parker, éditor di Houzz, ngaropea imah sareng halaman wéb desain. "Langkung saé pikeun transformasi pikeun anu anjeun peryogikeun di bumi, cara anu anjeun pikahoyong, panginten henteu nimbangkeun kamekaran atanapi dijual deui anu jumlahna seueur pisan. … Désainer anu luhung sacara strategis bakal ngamungkinkeun anjeun milih ieu pikeun ngaturkeunana kumaha ogé tetep tradisional sareng langgeng. ”

Pulo mangrupikeun tempat ngariung di dapur ayeuna. Pulo warna-warni dina dapur ieu anu dirarancang ku Nadia Subaran tina Aidan Design ngagaduhan tempat kanggo 4. (Robert Radifera Pictures)

Sakumaha panginten diantisipasi, dua ti tim demografi pangpentingna, millennial sareng boomer anak, anu nyetir kamajuan di dapur sareng desain loo nalika telat.

"Seueur [milénium] anu saéstuna merjuangkeun cicing di tempat tinggal mimitina," nyatakeun Dan DiClerico, padumukan profesional di HomeScore, sumberdaya gunana pikeun pamutahiran bumi basis wéb. "Ayeuna aranjeunna terakhir di tempat tinggal kahiji éta, aranjeunna peryogi keahlian pikeun henteu gesek sareng bébas nyeri, anggapan boga imah bébas setrés."

Millennial peryogi dapur anu tiasa dijaga lemah sareng téknologi anu kaleuleuwihi - preferensi anu nangtoskeun naékna porosain papan lempeng porselen, fridges nganggo layar kontak sareng kaméra dina oven.

"Jalma Tambahan naék sateuacanna sareng hoyong tetep nempatkeun tempat cicingna ayeuna sakedik tibatan milarian ditulungan," nyatakeun DiClerico.

Kamar mandi kalayan bidét internal, kamar mandi teu aya bangbarung sareng kamar mandi manjang dina puncak panglipur anu ngajantenkeun kahontal.

Pikeun kéngingkeun jalan pangwangunan pangénggalna di dapur sareng desain loo, kami nyungkeun sababaraha désainer perdana di daérah Washington sareng dua spesialis nasional naon anu aranjeunna percanten panginten tiasa janten biasa di 2020. Katuhu ieu anu diperyogikeun ku aranjeunna.

A tiung sumebar sareng aksen kai sareng warna hideung mangrupikeun fokus kana dapur ieu anu dirancang ku Michael Winn tina Winn Design + Consonstr. (Stacy Zarin Goldberg)

Dapur

Kalayan rencana lantai terbuka di seueur imah, dapur ayeuna mah kamar anu misah tapi mangrupikeun bagian tina bumi padumukan umum.

"Dapur parantos janten imah seueur tugas pikeun ngahibur, ngonsumsi, ngerjakeun PR atanapi ngan saukur linggih dina nonton hiburan," nyatakeun Shannon Kadwell ti Anthony Wilder Design Consonstr. "Rencana kabuka penting pisan sahingga kamar anu béda henteu diblokir sareng komunikasi antar daérah kasasar."

Nanging ngaleungitkeun partisi anu saatos dikepung aranjeunna parantos nimbulkeun tantangan desain anyar.

"Dapur parantos robih janten benten sacara visual," nyatakeun Parker. “Dapur henteu disimpen deui. Éta lebet sareng haté. ”

Sajumlah desainer nyatakeun modél desain anu paling dipikaresep nyaéta transisi, campuran komponén konvensional sareng trendi, diadopsi ku rumah pertanian.

"Individu hoyong katingal langkung gampang di dapur," nyatakeun Jennifer Gilmer ti Gilmer Kitchen & Bathtub.

Palet dapur ningkat langkung menenangkan nalika karajaan janten pusat bumi. Héjo lembut sareng warna biru biasana aya di dapur ieu anu dirarancang ku April Case Underwood, Susan Matus sareng Elena Eskandari ti Case Design / Reworking. (Stacy Zarin Goldberg)

Warna anu langkung lemes robih pisan bodas pikeun palét dapur.

Aya "dorongan nuju warna anu tiasa nenangkeun sareng nenangkeun," Parker nyatakeun. "Individu nyéépkeun seueur waktos di dapur sareng rumah tanggana. Éta sapertos hub bumi. Alus upami aya palette warna anu cemerlang, bébas setrés, nyaman, sareng pikaresepeun. "

Parker nyatakeun abu lemes sareng warna biru beurat ilahar, salian ti creamier salaku alternatip pikeun kulit bodas cemerlang.

Subaran henteu lirén tina warna. Anjeunna henteu lami pisan ka tukang ngarancang hiji pulau anu nganggo lomari teu ngalaman. Anjeunna ogé ditingali seueur blues di dapur.

"Individu anu nganut warna dina kabinét," Subaran nyatakeun.

Alexandria Hubbard tina Case Design / Reworking nyatakeun kabinét gaya Shaker teras-terasan ka anu gaduhna.

"Éta kompromi anu saé pikeun tempat anu langkung lami anu hoyong tampilan anu seger," saur anjeunna.

Lemari sanés hiji-hiji lokasi warna anu dipamerkeun di dapur. Kadwell parantos ngalakukeun seueur sareng rentang dina warna biru bulak atanapi kobalt.

"Éta warna langsung pikeun individu pikeun ngamangpaatkeun," nyatakeun Kadwell. "Éta henteu semarak sapertos oranyeu atanapi wungu."

Michael Winn ti Winn Design + Consonstr nyarios yén sumebarna {ti para profesional} jajaran di jero dapur diwanohkeun sareng aranjeunna tiung anu langkung ageung.

"Kalayan sarat kode pangwangun pikeun nyayogikeun aliran hawa anu bakti kana kisaran, désainer parantos mimiti nganut tiung anu rupa-rupa hias ku ngajantenkeun aranjeunna janten fokus di dapur," saur anjeunna. "Éta pisan anu kajantenan tina bénsin bénsin gaya-profesional anu kaluaran luhur, anu meryogikeun tudung anu langkung épéktip sareng épéktip ageung."

Hubbard nyatakeun yén rupa-rupa parantos janten fokus dina dapur.

"Nanging salaku alternatip tina alat-alat bumi anu teu pikaresepeun anu sami sateuacanna, jalma-jalma ayeuna peryogi negeskeun arsitéktur anu panginten janten starter dialog," saur anjeunna. "Gaya sareng ukuran anu béda dipasangkeun sareng warna anu wani ngajantenkeun titik anu dipikaresep ieu mural anu nyatakeun persona anu gaduh bumi."

Lantai pikét di jero dapur umum kusabab rencana lantai terbuka - lantai seragam ngabantosan gabung sareng kamar. Dapur anu dirarancang ku April Case Underwood sareng Allie Mann tina Case Design / Reworking. (Gambar ku Stacy Zarin Goldberg)

Kusabab dimensi na, rupa-rupa tiung nyayogikeun kasempetan kanggo ngadamel pengumuman atanapi strategi anu rumit pikeun kéngingkeun kohesif sareng modél umum dapur. Parker parantos ningalikeun acara kai dina tiung anu béda-béda.

"Kami sacara positip ningali désainer damel dina nada langkung panas ku aksen kai," nyatakeun Parker. "Mawa sakedik kai ningkat janten ngabantosan pamekaran kabinet dicét."

Porselen papan lempengan porselen anu katingalina janten marmer tapi henteu noda sapertos marmer anu ngagaduhan reputasi.

"Porsélina mangrupikeun gelombang tina jangka panjang," nyatakeun Gilmer. "Porselen nyusul kuarsa. Quartz langkung mahal kusabab tarif Cina. "

Salaku hasil tina aranjeunna saderhana digosok sareng tiasa dianggo di dapur modéren atanapi tradisional, backsplashes papan monolitik dipénta, nyatakeun Winn. Tekstur atanapi ubin tilu diménsi ogé tiasa diarepkeun pikeun backsplashes, nyatakeun Gilmer.

Tilelep sanés ngan ukur kanggo nyeuseuh piring sagala tambahan. Aranjeunna ayeuna nuju workstation serbaguna kalayan papan rendang, colanders, mangkok sareng rak pengeringan. Desain ieu saé kanggo dapur anu langkung alit tempat gawéna paling mahal.

Kuningan anu teu diperyogikeun diperyogikeun pikeun keran sareng tiasa dianggo kalayan leres sareng skéma warna biru sareng bodas.

"Teu kuningan cemerlang ti Salapan belas Dalapan puluh Dalapan Puluh, kumaha ogé tambahan lemah lembut sareng sepuh hoyong," nyatakeun Kadwell.

Ketuk hideung Matte ogé tren, saurna.

Pulo mangrupikeun tempat ngariung di dapur ayeuna.

"Individu tambahan peryogi pulau-pulau pikeun imah persiapan, tuang, PR," nyatakeun Hubbard. "Éta bakal janten hub tempat anyar di bumi."

Kusabab ieu, kapuloan ningkat dina diménsi sareng ngajantenkeun tambahan sapertos perabotan, nyatakeun Winn.

Kayu mangrupikeun pilihan lantai paling pikaresepeun salaku hasil tina dapur ayeuna biasana nyambung kana sésa bumi. Lantai kai nyiptakeun kontinuitas sareng ruang padumukan utami.

"Upami anjeun ngarobih bahan lantai, éta bakal ngirangan bumi," nyatakeun Winn.

Salaku hasil tina aranjeunna saderhana digosok sareng tiasa dianggo di dapur modéren atanapi tradisional, permén backsplashes monolithic diperyogikeun. Oval tiup nyayogikeun tempat dimana anjeun tiasa ngadamel percikan. Dapur ieu dirancang ku Elle Hunter sareng Elena Eskandari tina Case Design / Reworking. (Gambar ku Stacy Zarin Goldberg)

Milénial milarian dapur anu tiasa dijaga rendah sareng téknologi anu kaleuleuwihi. (iStockphoto)

"Kami ningali sagala rupa akal-akal asup ka dapur," nyatakeun Dan DiClerico ti HomeScore. "Kaméra anu tiasa didamel kana oven tiasa netepkeun naon tuangeunana, [sareng] tiasa nyetél conto masak sareng suhu anu sasuai." (iStockphoto)

TOP: Salaku hasil tina aranjeunna saderhana digosok sareng tiasa dianggo di dapur modéren atanapi tradisional, permén backsplashes monolithic diperyogikeun. Oval tiup nyayogikeun tempat dimana anjeun tiasa ngadamel percikan. Dapur ieu dirancang ku Elle Hunter sareng Elena Eskandari tina Case Design / Reworking. (Gambar ku Stacy Zarin Goldberg) DUA KIRI: Milénium milarian dapur anu tiasa dijaga rendah sareng téknologi anu kaleuleuwihi. (iStockphoto) BOTTOM KANAN: "Kami ningali sagala rupa akal-akal asup ka dapur," nyatakeun Dan DiClerico ti HomeScore. "Kaméra anu tiasa didamel kana oven tiasa netepkeun naon tuangeunana, [sareng] tiasa nyetél conto masak sareng suhu anu sasuai." (iStockphoto)

Kaahlian parantos ngambil alih anu béda komponén di bumi - termostat sareng bel, contona - tapi teu nyerang dapur dugi ka lami-lami teuing.

"Kami ningali sagala rupa akal-akal asup ka dapur," nyatakeun DiClerico. "Kaméra anu tiasa didamel kana oven tiasa netepkeun naon tuangeunana, [sareng] tiasa nyetél conto masak sareng suhu anu sasuai."

Peralatan bumi sumping jarak anu saé tina ngan saukur ngawétkeun sareng masak tuang, saur Hubbard.

"Kulkas ayeuna gaduh layar anu tiasa ngawartosan anjeun tina agenda anjeun sadidinten dugi ka sabaraha lami éta susu parantos linggih dina rak," saur anjeunna.

Dagangan anyar anu nyiptakeun cara na di dapur nyaéta laci vakum séks, anu diwangun kana kabinét sareng sigana janten laci pemanasan. Aranjeunna réspon kana pola masak pangénggalna, sous vide, téhnik masak anu kalebet nyéépkeun tuang dina wadah herménik, pakait sareng kantong plastik, sareng masak sacara progresif dina bak cai anu dikawasa suhu.

Kecepatan sareng oven uap ogé tiasa nambihan lantai. Oven gancang leuwih leutik dibandingkeun oven umum kalayan kanyamanan tina gelombang mikro, éta biasana ngalakukeun padamelan masing-masing. Oven uap dinyatakeun salaku salah sahiji cara saderhana pikeun ngatur tuang salaku hasil tina aranjeunna nyuntik Uap sareng ulah Panggang kaluar vitamin.

Loos

Loos saluyu sareng ieu anu dirancang ku Meghan Browne ti Jennifer Gilmer Kitchen & Bathtub anu dirombak ti bumi utilitarian janten pelarian anu nyéépkeun. (Gambar ku John Cole)

Sakedap ayeuna, katingalina sareng leres-leres raoseun kamar mandi parantos ngalih ti bumi utilitarian ka mundur anu tenang.

"Individu sepanjang waktos nyungkeun perasaan spa," nyatakeun Gilmer.

Sajumlah desainer nyatakeun modern modern mulus nyaéta kaluar tina peralihan salaku modél desain anu paling dipikaresep.

"Nalika individu nganggap 'jamban impianana', aranjeunna nganggap daérah wc anu aranjeunna anggo dugi ka ayeuna anu nawiskeun aranjeunna sanés ngan ukur wc kalayan perlengkapan, tapi hiji kaahlian," nyatakeun Hubbard. "Nalika individu angkat ka Resort, aranjeunna émut mandi curbless kalayan kandang mandi tanpa bingkai. Aranjeunna émut kana kasombongan ngambang, mulus. Sareng éta kaparigelan spalike ngalaksanakeun padamelan dina naon anu aranjeunna awas di bumi nyalira. "

Bak aya anu mulih saatos ngaleungit tina rawa. Aranjeunna parantos janten ciri arsitéktur naha atanapi henteu atanapi anu gaduh bumi mandi, nyatakeun Hubbard.

"Sababaraha ningali bak mandi salaku fokus ngan saukur kusabab struktur perlengkapanna sareng mendakanana mangrupikeun tambahan anu saé pikeun daérahna," saur anjeunna.

Kasombongan ngambang masihan hanjakalna rohangan tambahan. "Éta mangrupikeun garis anu langkung bersih," nyatakeun Alexandria Hubbard ngeunaan Case Design / Reworking. "Éta manjangan bumi." Ruangan istirahat dirancang ku Michael Sass sareng Gizem Ozkaya tina Case Design / Reworking. (Stacy Zarin Goldberg) (Stacy Zarin Goldberg)

Ieu biasana sanés bak bak yén unggal McMansion ngagaduhan jero Nineties. Atanapi aranjeunna henteu ukur tempat ngagosok budak ngora atanapi anjing. Éta bak jero anu cocog pikeun soaks anu panjang. Salah sahiji modél umum nyaéta bak perendam Jepang, anu kurangna ngagaduhan bumi sareng korsi bangku.

Bak konvensional tambihan janten bosen.

"Genténg mangrupikeun bahan anu saé, dibanderol anu nyayogikeun faktor desain kana wc," nyatakeun Parker. "Éta sababna urang ningali seueur rumah tangga sareng désainer bungkus apron bak mandi dina kotak atanapi hiji bahan sanés sapertos kai. Ieu ditungtungan ku mayar buta ku waragad minimal. "

Kasombongan kumalayang, anu henteu ngahubungi bagian handapna nanging ngagantung dina témbok, mangrupikeun kamungkinan anu jelas pikeun tampilan anu jelas sareng lemes. Toilét ieu didesain ku Michael Winn ti Winn Design + Build. (Stacy Zarin Goldberg)

Solokan linier umum sapertos anu di toilét anu didesain Nadia Subaran ieu. (Gambar ku Robert Radifera)

KIRI: Kasombongan kumalayang, anu henteu ngahubungi handapeunana nanging ngagantung dina témbok, kamungkinan dugi ka jelas sareng jelas. Toilét ieu didesain ku Michael Winn ti Winn Design + Build. (Stacy Zarin Goldberg) KANAN: Saluran liniar umum sapertos anu di toilét anu dirancang Nadia Subaran. (Gambar ku Robert Radifera)

Pancuran biasana henteu ngan ukur beuki gedé - Salaku tambahan, aranjeunna henteu angkat ambang, ngaleungitkeun panghalang antara mandi sareng toilet.

"Kami ningali seueur panasaran dina pancuran curbless," nyatakeun DiClerico. "Éta langkung saderhana pikeun kaluar sareng kaluar kalayan kaluar kasempetan murag."

Solokan dina pancuran nuju dikamar. Solokan linier panjangna, solokan langsing anu ngalir disisi taneuh atanapi disimpen kana tembok.

"Solokan anu disumputkeun ageung," nyatakeun Kadwell.

Kotak format masif ngarobah ubin subway dina pancuran.

"Dinten Subway tile urang seueur pisan jumlahna," nyatakeun DiClerico. "Genténg format masif parantos robih pisan. Éta nganteurkeun tampilan anu jelas sareng jalan anu jelas sareng gampang. Nanging anjeun henteu ngagaduhan garis grout. Masing-masing jalma saleresna gering sareng henteu resep ngabersihkeun, ngusap tilas alur ubin subway. "

Bebas-nangtung atanapi kasombongan ngambang masihan hanjakalna rohangan tambahan.

"Éta garis anu langkung bersih," nyatakeun Hubbard. "Éta manjangan bumi."

Padahal kuarsa tetep umum, porselen counter counter dina kasombongan anu meunang lantai. Sq. tilelep nampilkeun tampilan modern anu tambahan. Pikeun pakait sareng solokan linier dina pancuran nyaéta solokan slot dina tilelep. Kuningan henteu hideung sareng hideung mangrupikeun bérés umum pikeun keran, anu dipasang dina témbok.

"Panyimpenan anu saé dina kabinet khusus mangrupikeun daptar pamariksaan anu hoyong pembeli kami," nyatakeun Subaran.

Sapertos korsi anu sanés kamar mandi.

"Nalika bumi ditawarkeun, ngagaduhan daérah pikeun ngagaduhan kamampuan dumuk - kanggo rambut, make-up, dandan anu normal - ogé tiasa umum," nyatakeun Hubbard.

Kadwell ningali desain tambahan dina lantai saluyu sareng ubin semén anu katingali dicét kalayan seueur sampel.

Kamar mandi ditingkatkeun, manjang sareng dicekel dina témbok pikeun nyandak bumi anu kirang. Beuki loba ngagaduhan bidét internal.

Bidets parantos "buleud, tapi kuring yakin aranjeunna pamustunganana mimiti ngahontal rada tarik," nyatakeun DiClerico. "Kuring yakin éta mimiti ngiringan paduli hubungan cinta anu panjang sareng panjang Amérika sareng kertas kamar istirahat, anu sakinten henteu kedah réngsé sapinuhna. … Aya sudut sepuh di tempat di dieu. Upami anjeun parantos ngawatesan mobilitas, bidet internal tiasa janten salah sahiji seueur masalah anu badé tiasa ngabantosan anjeun tetep di bumi anjeun langkung lami. "

Bak rendam Jepang, sering dikenal salaku bak ofuro, sapertos kusabab Siglo ti Signature {Hardware}, langkung alit sareng langkung jero tibatan bak mandi biasa. (Kahadean tina Tandatangan {Hardware})

Kaahlian ogé parantos ngambil alih éta jamban. Kadali mandi anu saé parantos buleud sakedik waktos nanging naékna popularitas.

"Millennial biasa ngontrol kahirupanna tina smartphone," nyatakeun DiClerico. "Intina, anu diarepkeun nyaéta tina kasur aranjeunna aranjeunna bakal ngagaduhan kamampuan nyetél pamandian pikeun suhu anu diperyogikeun."

Kaca spion ku kecerdasan sintétik ngabantosan terang kumaha pakait sareng Alexa, Siri sareng Google Asisten, sareng lomari pangobatan sareng defogger ngajantenkeun rutinitas énjing langkung kirang rutin.

Pola anu sigana sanés kanggo sadayana nyaéta ruang beueus hemat ruang.

"Éta ngan saukur wc anu ngalangkungan masing-masing lantai janten beueus," nyatakeun DiClerico. "Éta condong janten desain anu écés luar angkasa, kompak, leres pisan diatur."

Dapur anu nguntungkeun atanapi pangémutan toilét gumantung kana milih pilihan desain anu awét. Warta anu saé nyaéta salaku hasil tina sadaya renovasi ieu mahal sareng nyéépkeun waktos, pamekaran sigana bakal mekar lalaunan. Ngalakukeun tugas di bumi anjeun langkung tiheula tibatan damel di bumi pribadi anjeun ngabantosan dana anjeun.

"Sababaraha kamajuan kedah dipikiran sareng anu sanés dialungkeun," nyatakeun Gilmer. "Sababaraha kamajuan penting pisan pikeun dijual deui sareng / atanapi pikeun kanikmatan jangka panjang. … Penting pisan pikeun pola na nyaéta pola anu tiasa tahan kana waktos. ”

  WWW.WOWOWFAUCET.COM

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X