neangan Pilarian situs

Merk faucet kamar mandi sareng perawatan keran kamar mandi

carana ngumpulanPitunjuk Faucet 13394 0

Merk keran kamar mandi

1: GROHE Keran kamar mandi

Grup GROHE Jérman didirikeun taun 1936. Grup GROHE gaduh sakitar 8% pangsa pasar dunya sareng mangrupikeun produsen fasilitas kamar mandi utama di Éropa sareng dunya. Mangrupikeun panyadia produk sanitasi sareng sistem anu terkenal di dunya sareng éksportir global.

GROHE meunang ku kualitas anu unggul, karajinan anu luar biasa sareng panilitian sareng pamekaran anu éksténsif. Éta hasil ngahijikeun karajinan anu hadé sareng desain anu sampurna, sareng ngaluarkeun kaanggunan sareng pesona tanpa wates di kamar mandi di panjuru dunya.

2: Kamar mandi Moen

Dina 1937, Al Moen naratas keran campuran cai panas sareng tiis anu cekel dina dunya. Majalah "FORTUNE" anu kasohor ngadaptarkeun faucet cai panas sareng tiis Moen sacara tunggal salaku "salah sahiji 100 produk Amérika pangsaéna dina abad ka-20."

Rangkaian produk Moen ngagaduhan kisaran lengkep sareng cocog pikeun kabutuhan sababaraha tempat. Aranjeunna seueur dianggo di padumukan luhur, hotél luhur, vila, apartemen, gedong kantor komérsial sareng sababaraha wangunan umum. Dina industri alat pipa ledeng sareng warga biasa di Amérika Serikat sareng Kanada, produk Moen dipikaterang ku awéwé sareng barudak. Moen® ogé mérek terkenal di Amérika Kalér sareng masarakat kalayan tingkat pameseran anu luhur. Di dunya, produk Moen dipikaresep ku pangguna di panjuru dunya pikeun téknologi anu luhung, karajinan maju, sareng layanan purna jual anu sampurna, sareng nikmati reputasi anu luhur.

3: Hansgrohe

Hansgrohe parantos ngembangkeun rod pancuran angkat munggaran di dunya sareng pancuran tangan anu tiasa diatur, katelah "Ibu Pancuran Dunya". Langkung ti 300 penghargaan desain internasional parantos ngajantenkeun Grup Hansgrohe mérek kamar mandi pangpentingna sareng kreatif di dunya ayeuna.

Hansgrohe komitmen pikeun produksi pancuran, keran sareng saperangkat pancuran, sareng nyayogikeun dirina pikeun nyiptakeun rohangan kamar mandi anu langkung haneut sareng raoseun pikeun palanggan.

Pangropéa keran kamar mandi

1. Punten gaduh ahli anu ngalaman sareng mumpuni pikeun instalasi. Nalika masang, keran kedah nyobaan henteu pencét obyék anu keras, sareng henteu ngantepkeun semén, lem, sareng sajabana dina permukaan, supados henteu ngarusak gloss tina palapis permukaan. Upami keran anjeun dianggo di bumi anu énggal diwangun, kusabab jaringan pipa suplai cai énggal diaspal, pastina bakal aya kokotor sapertos keusik dina cai. Sateuacan dipasang, mangga perhatoskeun miceun puing dina pipa, sareng lepaskeun cai kanggo waktos anu lami dugi ka kualitas cai janten jelas sateuacan masang keran.

2. Entong nganggo kakuatan anu kaleuleuwihi pikeun nyababkeun karusakan buatan nalika muka sareng nganggona, tinggal hurungkeun hampang. Komo keran tradisional henteu kedah diaco ku usaha ageung.

3. Beungeut keran kedah diusap bersih saatos dianggo normal. Entong nganggo cecekelan keran salaku cecekelan kanggo ngadukung atanapi dianggo.

4. Nalika tekanan cai henteu kirang ti 0.02mpa, saatos waktos panggunaan, upami kaluaran cai dipendakan turun, atanapi bahkan manaskeun cai dipareuman, lirénkeun aliran cai tiis sareng panas, sareng nganggo rengkuh pikeun sacara lembut ngaleupaskeun nozel cai dina outlet cai tina keran Panutup layar, saatos diberesihan kokotor, taliti masangkeunana, sareng éta umumna bakal pulih sapertos sateuacan.

5. Selang logam tina sirah pancuran keran bak mandi kedah disimpen dina kaayaan anu manjang, sareng ulah coil kana keran nalika henteu dianggo. Dina waktos anu sasarengan, nalika dianggo atanapi henteu, kade ulah ngawangun sudut anu maot dina sendi antara selang sareng awak klep, supados henteu ngarusak atanapi ngarusak selang.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X