neangan Pilarian situs

WOWOW Tangan kamar mandi kamar mandi panangan Matte Hideung

USD59.99
Dijual:
27
Harita:
0

Amazon US

wowowfaucet komitmen kanggo nyayogikeun produk-produk kualitas luhur sareng praktis pikeun kulawarga, mastikeun ngadalikeun kualitas pikeun mastikeun kualitas, sareng upami anjeun aya patanyaan nalika dianggo, mangga hubungi layanan palanggan pikeun ngajawab patarosan anjeun.

Pitunjuk instalasi 2320700B

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

 

Keran mandi hideung matte 2320700B
Neangan keran kamar mandi matte hideung anu elegan pikeun masihan anu lengkep sareng kamar mandi anjeun? Milarian sanés deui! WOWOW nawiskeun anjeun nilai anu pangsaéna pikeun anjeun milarian keran kamar mandi matte hideung pikeun masihan tampilan anu lengkep pikeun kamar mandi anjeun. Nalika anjeun ngarancang atanapi ngararancang deui kamar mandi, anjeun kedah milih keran mandi anjeun kalayan bijaksana. Mimiti, pikeun nyocogkeun harmoni dina desain kamar mandi anjeun. Pasti anjeun kedah nyertakeun keran mandi anjeun dina desain kamar mimitina. Sareng kadua, anjeun kedah nyingkahan keran kamar mandi anjeun pikeun janten tutup nutup anggaran kamar mandi anjeun, sakumaha seueur desain kamar mandi keran teu kalebet.

Nanging, WOWOW nawiskeun anjeun kamungkinan mésér keran kamar mandi matte hideung ieu kualitas anu paling luhur, sareng ku sentuhan anu lucu pikeun masihan kamar mandi gaya elegan anu anjeun cari. Tatangna, dina harga anu langkung saé ngan ukur sapotong keran kamar mandi tina A-merek. Kualitas keran mandi tina WOWOW kumaha ogé langkung saé tibatan anu ditawarkeun sababaraha merek A-merek. Éta pisan sababna WOWOW yakin yén kami nawiskeun nilai pangsaéna pikeun artos nganggo keran mandi kami, sareng nganggo keran mandi kamar matika hideung ieu hususna.

Kualitas keran mandi matte hideung 

Sakumaha anu dinyatakeun, WOWOW narékahan nawiskeun anjeun nilai anu pangsaéna pikeun artos. Faucet kamar mandi hideung ieu pasti mangrupikeun tawaran anu pangsaéna pikeun anjeun nalika milarian keran mandi. Téhnologi ngolah parantos didamel pikeun narékahan pikeun kasampurnaan. Ku cara ieu WOWOW nyayogikeun anjeun nganggo faucets kamar mandi anu langkung saé, praktis, sareng sadayana. Kolam renang anu hébat anu bakal ningkatkeun kualitas kahirupan anjeun, supados hirup anjeun langkung nyaman.

Karajinan anu saé ieu anjeun bakal langsung perhatikeun sawaktos Anjeun nahan keran mandi di leungeun anjeun. Bahan kualitas anu dianggo pikeun keran kamar mandi matte hideung ieu kualitas luhur ekstrim. Bahan sapertos aloi séng sareng kuningan padet ngajamin umur panjang. Salian ti éta, kartrijiki NSF-sertipikasi gratis nyaéta produk tahan ogé. Kalayan cénteran anu inovatif anjeun tiasa mastikeun aliran cai anti splatter. Sareng anjeun simpen dugi ka 50% cai nganggo fitur ékonomi ieu keran mandi kamar mandi hideung. Aerator ieu tiasa gampang dipiceun tanpa nganggo alat, supados ngabersihan atanapi ngagentosana.

Kolot mandi kamar mandi hideung Centerset 

Kolam mandi anu aya di tengah hideung matte dilakukeun pikeun instalasi 4 inci 3-liang. Kolam mandi kamar matte hideung hadir sareng sajumlah aksesoris sareng masang alat. WOWOW contona ogé mikir ngeunaan sarung tangan praktis pikeun dipasang ku diri tanpa ngaruksak leungeun. Anjeun tiasa sacara gampil pasang keran mandi hideung matte hideung ieu dina 20 menit tanpa butuh tukang ledeng mahal. Upami anjeun peryogi garis suplai tambahan, ieu dijual nyalira pikeun ngarengsekeun instalasi keran mandi anjeun sakaligus.

Kolam mandi anu aya kamar mandi hideung ditungtut ku gantungan rod anu narik. Batang angkat anu henteu rumit ieu tiasa ngalir cai ogé, ngahindarkeun nyekep panangan. Cai ngalir langsung gampang sareng tanpa aya gangguanna ganggu. Kalayan ngan ukur gerakan anu saderhana anjeun tiasa muka atanapi nutup stopper solokan. Sateuacan ti éta, stopper solokan terpadu alus dina keran kamar mandi hideung hideung tanpa kompromi kana esthetics. Anjeun boro ningali cecekelan anu saé sareng damang diposisikan dina tonggong keran kamar mandi matte hideung.

Kolot mandi kamar mandi hideung anu hideung 
Warna matte hideung elegan tina keran kamar mandi ieu nawiskeun tambahan pikeun ampir sadaya kamar mandi. Keran kamar mandi sering rada diremehkeun kusabab ukuranana. Nanging, aranjeunna ngagaduhan pangaruh ageung pikeun hiasan kamar mandi anjeun. Penampilan hideung anu unik pasti ngajauhan dirina tina permukaan nikel atanapi Chrome biasa. Éta masihan rarasaan anu langkung modéren, pikeun ningkatkeun gaya hiasan kamar modern. Kauntungan sanés tina permukaan hideung matte ieu nyaéta yén éta gampang pisan ngabersihkeun sareng ngajaga. Anjeun moal nyaksian sidik jari kotor dina keran kamar mandi hideung matte.
Kalayan hiji cecekelan keran kamar mandi matte hideung, anjeun tiasa persis ngatur volume cai sareng suhu ku hiji panangan. Ku cara kieu anjeun henteu kedah nganggo dua gagang anu béda, sareng anjeun bakal diijinkeun pikeun persis ngontrol cai ku ngan hiji panangan. Anjeun bakal gaduh panangan anu sanés pikeun tugas anu sanés, sapertos nyikat huntu atanapi ngumbah ramo. Akibatna, keran mandi matte hideung kompak ogé pikeun henteu ngeusian rohangan anu manpaat dina kamar mandi anjeun. Ku sabab éta keran mandi matte hideung mangrupikeun tambahan asli pikeun kamar mandi modéren.
Jaminan keran kamar mandi hideung matte 
Di WOWOW kami yakin kalayan kualitas anu kami nyayogikeun. Kami yakin yén kami nawiskeun nilai pangsaéna pikeun artos anu anjeun tiasa pikagaduh di pasar. Kualitas kami henteu ditantang ku seueur mérek A. Akibatna, seueur mérek A ngan nawiskeun masa jaminan 1 taun. Kami henteu sieun masihan anjeun garansi salami 3 taun tina kabocoran, titisan, pecahan, sareng bérés cacat. Sakumaha anjeun tiasa tingali, urang bakal tanggung jawab urang. Ku cara kieu anjeun teu kedah hariwang ngeunaan suplai cai kontinyu tanpa résiko. Kami bakal nyandak résiko sapinuhna, sareng upami keran kamar mandi anjeun moal jalan-jalan dina kuduna, kami bakal senang ngaganti keran kamar mandi matte hideung anjeun ku anu anyar. Éta janji kami ka anjeun.

Panungtung tapi teu saeutik, kami ogé nawiskeun anjeun garansi artos uih 90 dinten gratis. Upami anjeun moal wareg ku keran mandi matte hideung anjeun, kami bakal langsung masihan anjeun ngabalikeun duit pinuh. Éta ngabuktikeun kapercayaan urang kana produk urang. Jumlah konsumén global anu ningkat, duanana konsumén sareng bisnis, percanten kana keran urang, sareng sanés alesan. Kami nawiskeun nilai paling saé pikeun artos, sareng ngarep-ngarep ogé ngayakinkeun anjeun.
Kauntungan tina faucet kamar mandi hideung dina kacapi barang:
• Méré wow-faktor pikeun kamar mandi
• Bérés matte hideung saé
• Henteu sidik ramo
• nilai pangsaéna kanggo artos
• Gampang dipasang ku diri anjeun dina ngan 20 menit
• Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
• garansi 3 taun

 

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 2.64

pakét Dimensi

9.92 x 7.87 x 4.96 inci

warna

matte Hideung

ngabereskeun

hideung

material

Beusi sténless

corak

Palasik, Modern

kakuatan Sumber

Powered hidrolik

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Jangkung Spout

2.7 inci

Ngahontal Spout

4.2 inci

Jenis siram

otomatis

Kaasup Komponén

Majelis solokan Rod Rod

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X