neangan Pilarian situs

WOWOW Top Dipasang Tarik Turun Dapur Faucets Direbut Nikel

USD52.99
Dijual:
35
Harita:
0

Tarik keran dapur ieu ngagaduhan ciri sapertos kieu:
Gampang nganyahokeun noda dapur, tilu jinis cai, gentos antara siram gampang, manjangkeun pompa cai, sareng kisaran beberesih henteu terbatas.
10-tingkat electroplating, awét sareng karat-buktina, inti klep keramik berkualitas kualitas luhur, mangrupikeun konci pikeun bocor cai keran. Mimitian lembut, ngumbah leungeun sareng sayuran tanpa nyumput.

2310101 petunjuk instalasi

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Top Dipasang Tarik Turun Dapur Faucets Direbut Nikel WOWOW Top Dipasang Tarik Turun Dapur Faucets Direbut Nikel WOWOW Top Dipasang Tarik Turun Dapur Faucets Direbut Nikel

WOWOW keran tarik kaluar nyemprot 2310101 ngagaduhan mangpaat anu langkung ageung dibandingkeun penjual-penjual anu sanésna: keran dapur sareng barang kualitas luhur: palapis digosok (brémrome), tahan saéna, saderhana; Zat tina yayasan ieu: kuningan-kasucian anu luhur sareng nut kuningan kualitas luhur, kuat, bébas kalungguhan, tahan korosi.
Prima perenah & ngahémat cai: keran tekanan dapur tilelep keran nambihan tombol stop-push dapur, tiasa nyegah cai dina waktos mana waé. (Dijieun tina bahan unggulan luhur sareng tech Ahli, tong hariwang ku netes)
Pembantu pawon anu saéna: pawon tunggal panyasup tilelep anu nganggo panyemprot tarik kaluar: selang ngabeledug-buktina 1.5m nyayogikeun rohangan cuci 85cm; Keran swiveling: 360 °, sampurna pikeun tilelep duaan, sederhana pikeun ngalih tina hiji tilelep kana ieu; anjeun tiasa surak unggal juru di dapur! Pergaulan pas sareng anjing laut keramik / cakram tangguh toleran gesekan anu luhur ngaliwatan pangaturan suhu.
Dapur keran Campuran keran, Cai haneut sareng Tiis: Dirékayasa kartrid keramik, nawiskeun kontrol anu laun sareng pas tina sirkulasi sareng suhu cai. ; Dipiceun Foamer, saderhana pikeun ngabersihkeun atanapi ngagentos. Keran mixer tiasa ditampi pikeun sistem tekanan tinggi / Henteu cocog sareng metode tekanan rendah.
Tata gancang ningkatna: Kalayan épékna gancang, dirancang khusus pikeun rohangan sareng novél anu terbatas, gampil; dipasangkeun sareng dipasang henteu rengkuh ogé. Jaminan produk 5 taun.

spésifikasi

SKU: 2310101 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 5.94

pakét Dimensi

21.5 x 11.25 x 3 inci

warna

Disikat Nikel 101

gaya

kontemporer

ngabereskeun

Nikel dirobuh

material

Baja stainless / Kuningan / Paduan Séng

Métode instalasi

dek dipasang

Jangkung Spout

7.8 inci

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X