neangan Pilarian situs

WOWOW Sabun Tanggul Komersil Komersil

USD119.99
Dijual:
64
Harita:
0

Dispenser sinetron sensor otomatis sacara otomatis tiasa ngeusian ku cuci leungeun sacara otomatis nalika ngumbah leungeun, sareng tiasa nganggo sabun cair pikeun ngabersihan leungeun tanpa nyabak, anu pohara cocog sareng higienis.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Sabun Teu Disabak
Alatan pandemik, sapertos wabah COVID-19 contona, urang sadar yén kaséhatan urang rapuh sareng urang kedah jaga jaga kabersihan urang supaya teu kainféksi. Sareng henteu nginféksi anu sanés. Utamana di tempat umum, urang kedah sadar pisan ngeunaan kabersihan, sareng alat-alat kedah disayogikeun pikeun nyegah virus atanapi baktéri sumebar. Barang anu sering disentuh, sapertos doorknobs sareng keran, kedah sering dibersihkeun supados tetep gratis kuman. Sareng salami pandemik anjeun kedah di luhur sadaya ngahindarkeun panangan. Tapi di luhur sadaya, éta penting pisan pikeun ngumbah leungeun remen. Nalika anjeun sering ngumbah leungeun anjeun, baktéri parantos kirang ngarobih pikeun nyebarkeun sareng ngajantenkeun batur gering atanapi kainfeksi virus.

Di WOWOW kami jaga ngeunaan kasehatan sareng sadaya produk kami sok dirarancang sareng kaséhatan anjeun salaku tujuan utama. Éta sababna kami mendesain dispénser sabun henteu nganggo ieu pikeun masihan anjeun kanyamanan lengkep sareng hartosna pikeun pagawé sareng palanggan anjeun, sareng cara anu aman pikeun ngeureunkeun virus sareng baktéri tina sumebar.

Dispenser sabun teu nganggo sensor infra-beureum

Di tempat umum anjeun badé nyegah pikeun narampa nanaon sareng leungeun bulistir anjeun pikeun nyegah kontak sareng kuman. Éta sababna WOWOW nawiskeun dispenser sabun henteu nganggo ieu téknologi infra-beureum. Nalika anjeun nyekelan leungeun anjeun dina dispenser sabun henteu nganggo ieu, anjeun bakal nampi sabun dina panangan anjeun, tanpa kudu nyabak nanaon. Dina kombinasi sareng keran teu aya sentuhan, anjeun tiasa ngumbah leungeun lengkep aman, tanpa kedah ngalakukeun trik rumit pikeun ngahindari nanaon.

Dispenser sabun WOWOW henteu tiasa dianggo di sababaraha tempat, sapertos toilét atanapi pawon, contona gedong kantor, rumah sakit, bank, mall-pasar sareng seueur tempat sanés. Dispenser sabun henteu aya senter ieu didamel tina bahan-bahan anu berprestasi tinggi supados tahan lami di tempat umum. Bahkan anu nganggo suluh sénsitip dispenser sabun ieu teu tiasa ditangani. Henteu pikeun seueur perusahaan internasional anu percanten kana dispenser sabun touchless tina WOWOW pikeun ngontrol wabah COVID-19.

Dispenser sinetron multifungsi

Utamanna dispénser sabun henteu nganggo ieu dilakukeun pikeun sabun. Tapi anjeun tiasa nganggo jinis cairan dina dispenser sensor infra-beureum ieu. Anjeun ogé tiasa ngeusian éta disinféktan, sanitizer leungeun, cairan tuang roti, atanapi sinar matahari ogé. Anjeun bahkan tiasa nawiskeun dua dispénser sabun anu teu aya touch, sapertos salah sahiji sabun leungeun sareng anu sanés disinféktan. Dina ieu anjeun nawiskeun kanyamanan maksimal pikeun nasabah sareng karyawan anjeun. Sahenteuna anjeun tiasa percanten yén anjeun ngupayakeun pikeun nyobaan pikeun nyegah panyakit sareng baktéri anu sumebar.

Dispenser sinuh touchless ieu asalna kanggo tujuan komérsial. Nanging, anjeun tiasa nerapkeun dispenser otomatis ieu di bumi anjeun ogé. Nalika anjeun hoyong kulawarga anjeun aman sareng séhat, ku dispénser sinonim henteu aya ieu, anjeun tiasa langkung gampang. Baktos Anjeun ngeusian éta sabun, atanapi nganggo disinféktan, ngan ukur numutkeun adat anjeun. Kusabab dispenser sabun henteu nganggo ieu ngagaduhan desain minimalis, éta tiasa cocog di dapur atanapi kamar mandi. Éta malah masihan téknologi modern anu saé di dapur atanapi kamar mandi anjeun tanpa dijajah sakumna rohangan.

Desainer dispénser sabun touchless

Dispenser sabun henteu nyentuh kana WOWOW memang pikaresepeun sareng higienis kusabab anjeun tiasa ngumbah leungeun sacara otomatis tanpa nyabak nanaon nalika ngalamar sabun atanapi saniterer leungeun. Salian ti éta, dispénser sabun henteu nganggo touch sensor otomatis ngagaduhan desain anu lumayan sareng kompak. Éta henteu ngan ukur ngahémat rohangan, tapi éta ogé rarancang barang anu hadé di kadua tempat umum sapertos di bumi anjeun. Dispenser sinuh henteu aya touchless pasti bakal nyumbang kana gambar perusahaan anjeun salaku perusahaan modéren anu paduli ka konsumén, karyawan sareng kaséhatan.

Di sagigireun desain, WOWOW ogé parantos dipikirkeun pisan kana pungsina dina dispénser sabun touchless ieu. Betah panggunaan nyaéta kaunggulan utama dispenser otomatis ieu. Tapi dina sabun teu aya sentuhan anu nyababkeun tangtangan pangbadagna nyaéta nawiskeun jumlah anu cair, leres tanpa tumpukan. Klep sénsor dispensing sabun anu teu aya senter WOWOW ngatur jumlah cair sareng nyegah titisan. Alatan éta dispenser sabun henteu nyabak WOWOW ngabantosan anjeun pikeun nyegah kuman janten sumebar dina kanyamanan pelanggan maksimal, sareng tanpa runtah.

Sabun sentuhan tanpa touchless ramah sabun dispenser WOWOW ngagaduhan desain déskriptif dual-listrik, kusabab tiasa listrik sareng boh listrik atanapi kakuatan DC. Hal ieu nyiptakeun sabun dispénser sanés ramah anu teu ramah sareng tiasa dipasang rada gancang, bahkan teu gaduh témbok caket dieu. Anjeun ngan ukur ngiringan liang anu alit dina dek gunung, sareng anjeun tiasa pasang sabun dispénser sanésna tanpa gangguan. Dina handapeun dapur mandi tilelep anjeun tiasa ngagentos suplai cair gampang, sareng aranjeunna henteu katingali saha waé. Ku cara kieu ététika henteu dibahayakeun ku cara naon waé sareng anjeun tiasa nawiskeun jasa lengkep sareng dispenser sabun touchless minimalistic ieu.

Sapertos sareng produkna, WOWOW nganggo téknologi téknologi tinggi anu cekap pikeun nawiskeun produk anu berkualitas tinggi. Sareng ku cara ngayakeun éfisiénna sareng prosés produksi anu otomatis, WOWOW tiasa nawiskeun dispenser sabun henteu nganggo ieu hargana. Di WOWOW kami reueus produk sareng kualitas anu kami nawiskeun ka klien kami ti sakumna dunya. Ku sabab urang yakin bakal nyayogikeun anjeun nawaran waranti 5 taun pinuh. Upami dispenser sabun henteu nyabak anjeun henteu ngalakukeun sapertos anjeun nyangka ngalakukeun éta, kami bakal ngagentos sénsor dispénser anjeun tanpa masalah.

Salian ti éta, WOWOW nawiskeun garansi artos 90 dinten. Upami anjeun henteu resep sénsor disponser sanés ieu kusabab sababaraha alesan, urang bakal ngan saukur ngabalikeun duit anjeun tanpa patarosan anu ditaros. Ku cara kieu anjeun tiasa ngadopsi téknologi sensor infra reda ieu pikeun ngindarkeun inféksi salib sekundér tanpa résiko. Naon anu anjeun nungguan?

Punten wartosan kami nalika anjeun hoyong mesen jumlah anu langkung ageung sénsor disponser sinetron kami pikeun nawiskeun diskon.

Kauntungan tina dispenser sabun touchless dina mina.

• téknologi infra red tinggi-tech

• Bisa dieusian ku sabun, disinféktan atanapi saniter

• Desain modéren

• Kinerja tinggi

• Pikeun panggunaan komersial sareng bumi

• Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga

• garansi 5 taun

Q&A tina Dispenser Sabun Otomatis: 

(1) Q: Abdi hoyong mastikeun yén éta henteu meryogikeun batré.

A: Anjeun tiasa milih catu daya AC, teu kedah batréna.

(2) P: Kumaha hubungan ieu sareng sabun "sumber" atanapi botol sabun? Naha éta tiasa nyambung kana botol ageung linggih dina lanté kabinet?

A: Botol biasa nyaéta 1L, anu langsung digantung dina kotak kontrol. urang ogé ngagaduhan botol 5L, tapi angkutan barang ka Amérika Serikat bakal langkung awis. Anjeun tiasa mésér botol-botol di Amérika Serikat numutkeun sarat anjeun. Urang ngan ukur kedah manjangkeun pipa antara botol sareng kotak kontrol. Duanana 5L sareng 10L tiasa dianggo, sareng aranjeunna tiasa disimpen dina taneuh.

(3) Q: Naon ukuran liang anu diperyogikeun? Abdi parantos gaduh liang pikeun dispenser sabun manual dina konter kuring.

A: Ukuran liang: 25-35mm.

Parangkat Masang

spésifikasi

SKU: Sabun Tanpa Sentuh Dispenser-2 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

bahan

Kuningan, Chrome, Semprot cair

beurat

2 kg = 4.4092 lb = 70.5479 oz

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X