neangan Pilarian situs

WOWOW 4 Inch Centerset Karangan Tangan Kamer Tangan-Tangan Dina Chrome

USD37.98
Dijual:
18
Harita:
0

Persediaan gampang: keran mandi mandi ieu dirancang pikeun cocog 3-liang, 4-in. Konfigurasi Centerset
Déwan parangko kalebet: papanggihan pop-up di tungtung koordinat dilengkepan kalayan gampang pikeun ngarengsekeun tampilan anjeun.

Parangkat instalasi 2320700C

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW 4 Inch Centerset Karangan Tangan Kamer Tangan-Tangan Dina Chrome

Kran kamar mandi Chrome 2320700C
Kolam renang anu aya kamar mandi kromom tina WOWOW nawarkeun penampilan anu ngagurilap ka kamar mandi anjeun. Kolam renang tilam kromo ieu ngagaduhan desain retro klasik anu modis. Éta bakal masihan dampak anu dramatis pikeun hiasan kamar mandi anjeun, dina naon waé jinis tempatna anjeun tinggal. Kolam mandi kamar mandi ieu tiasa dipasang boh dina sewaan, kondo anyar, hiji apartemen, bumi motor, banglo, trailer perjalanan, atanapi agam. Kolam renang kréma dipasang dek ngagaduhan ciri anu lirén siga kaca eunteung anu masihan pandangan langsung ka kamar mandi. Bérés krométer pisan reflektif pikeun nyayogikeun anjeun tina tampilan ngagurilap anu ngagabungkeun ogé sareng ampir gaya na kamar mandi. Kalayan ngalirna ngalir éta nambihan anu klasik sareng acan kontemporer pikeun kamar mandi anjeun.

Kolam renang kréma kamar mandi tunggal nawarkeun cara anu gampang pikeun mindahkeun gagang-mundur sareng-teras-turun. Ku cara kieu anjeun tiasa ngadalikeun volume cai sareng suhu kalayan gampang dina ngan hiji leungeun. Ngajantenkeun yén gampang ngaminimalkeun aliran cai anu leres nurutkeun kabutuhan khusus anjeun. Anjeun bakal reuwas ku kasederhanaan aliran cai tiasa dikontrol.

Bahan kualitas luhur kromo kamar mandi keran

Kolom mandi kromét WOWOW dikaluarkeun tina aloi séng, sareng réngsé ku tangan digosok sareng krémurur. WOWOW ngagunakeun téknologi canggih-canggih pikeun ngajamin kageulisan anu langgeng sareng daya tahan abadi. Klep keramik contona nyayogikeun kinerja bébas netes pikeun lancar. Kujang keramik kualitas luhur di sisi sanésna parantos ngalangkungan tés nganggo langkung 500,000 siklus cai. Sareng keran mandi kromér parantos ngajalankeun sacara optimal saatos panyaksianana. Akibatna WOWOW ngaleupaskeun sadayana standar umur panjang dina hal ketahanan.

Sajaba ti daya tahan, éta ogé kauninga gaduh cai bersih sareng murni sepanjang waktos. Kusabab logam masif anu dianggo, anjeun bakal ngalaman cai-cai gratis kalayan unggal waktos. Ieu bakal ngajagaan kaséhatan anjeun sareng kulawarga anjeun salamina. Ngaronjatkeun keran mandi kréma tina WOWOW janten henteu ngan ukur janten ciri anu hadé pikeun kamar mandi anjeun, éta ogé bakal janten pilihan anu sehat!

Kolam renang kréter Centerset 
Kolam renang kamar kromét centeret tiasa gampil dipasang ku diri. Dekna dipasang krom mandi kamar mandi keran parantos siap pikeun instalasi puseur 4 inci 3-liang. Jarak antara keran jeung gagang téh 4 inci. Sareng sadaya asesoris sareng komponén komponén keran mandi kromét ieu siap siap instalasi diri. Pamasangan DIY ieu bakal nyalametkeun anjeun biaya tambahan tina tukang ledeng mahal. Sareng eta henteu peryogi pisan. Desain inovatif ngamungkinkeun pikeun novice masang faucet kamar mandi kromo ieu dina ngan 20 menit. Alat pamasangan malah hadir sareng sarung tangan instalasi gratis. Ku cara kieu anjeun moal ngaruksak leungeun anjeun ngahaja upami anjeun masang keran kamar mandi kromo. Punten awaskeun yén jalur suplai teu kalebet upami anjeun kedah diperyogikeun, sareng aranjeunna dijual sacara misah.

Jangkungna spout keran mandi kréma WOWOW nyaéta 2.7 inci sareng jangkauan tina spout nyaéta 4.2 inci. Kolam renang kamar mandi tunggal cocog sareng instalasi 4 inci baku. Sateuacanna, keran mandi kamar mandi krém klasik dilengkapi ku stopper pop kaasup hiji rod angkat anu terpadu. Kolam renang kamar mandi krémé ngagabungkeun ogé ku pamasangan solokan kromo. Éta ngawangun salah sahiji harmoni anu cocog dina kamar mandi anu aya. Anjeun tiasa sacara gampil ngantep cai kaluar tina tilelep kamar mandi ku mencét batang angkat. Gampangna nanganan rod angkat, nyingkahan anjeun tina ngahalangan leungeun anjeun nalika ngumbahana. Desain tarik rod dirancang pikeun ngajantenkeun hirup anjeun langkung bersih sareng gampang.

Keran mandi ékonomi kromo

The aoter ABS inovatif nyimpen langkung ti 50% cai. Éta ngadalikeun aliran cai kalayan nyayogikeun tekanan cai kana aliran cai. Ieu nyababkeun saluran cai anti splatter, sareng ngahemat nyirorotna dina tagihan cai anjeun. Gumantung kana lokasi anjeun, tagihan cai anjeun tiasa gampang nambahan. Ku sabab éta hadé terang yén anjeun tiasa ngahemat biaya cai, tanpa kaleungitan prestasi. Anjeun boro bakal perhatosan bédana kusabab cai cai anjeun bahkan bakal ningkatkeun kusabab fitur anti splatter.

Agéner aoperator anu hadé, nyayogikeun anjeun ku pangalaman cuci anu nyaman. Kalayan touch anu lembut sareng ramo, anjeun tiasa kalayan gampang ngahapus sadayana sesa cai susah sapertos kalsium. Ku cara kieu anjeun tiasa tetep keran mandi kromét anjeun salaku anyar sareng ngajalankeun sacara optimal. The aoter tina keran kamar mandi krom ogé tiasa gampang dipiceun ku leungeun anjeun. Anjeun bahkan henteu peryogi alat kanggo ngaleupaskeun aoter sapertos anjeun bisa kalayan gampang ngaleupaskeun fitur inovatif ieu. Anjeun tiasa miceun aoter atanapi ngabersihan atanapi ngagentosana.

Rokét kamar mandi kréma gratis 
Kalayan periode jaminan 3 taun na, WOWOW nunjukkeun kapercayaan na kana kran kamar mandi Chrome na. Kalayan keran mandi kamar mandi Chrome kualitas luhur ieu anjeun gaduh nilai anu paling saé pikeun artos anjeun tiasa kéngingkeun di pasar. Bahan anu saé kualitasna henteu ditantang, sareng tina artos artos diinvestasikeun hargana sahandapeun kéngingna. Hasilna, WOWOW ngajamin yén anjeun moal mendakan faucet kamar mandi anu langkung saé pikeun harga anu sami. Sanés ogé anjeun moal mendakan keranén kamar mandi kualitas sapertos ieu pikeun harga anu langkung handap. Kusabab kualitasna tinggi, WOWOW henteu sieun nawiskeun anjeun waktos jaminan 3 taun. Faucét kamar mandi Chrome anjeun bakal diganti langsung ku anu anyar upami éta bakal rusak kusabab sababaraha alesan.
Anjeun tiasa mésér keran kamar mandi Chrome WOWOW kalayan teu aya résiko pisan. Anjeun kéngingkeun garansi artos uih 90 dinten gratis. Upami anjeun henteu janten 100% wareg ku keran kamar mandi énggal anjeun WOWOW, anjeun bakal kéngingkeun artos lengkep. Tanpa patarosan anu ditaroskeun, sapertos kitu. Tapi kami yakin yén anjeun moal balik keran anjeun, sabab kami seueur nasabah anu sugema sareng balik ti sakumna penjuru dunya. Kami yakin anjeun bakal yakin kana nilai artos anu kami nawiskeun ku anjeun.
Kaunggulan tina keran kamar mandi krom dina nutshell:
• Méré wow-faktor pikeun kamar mandi
• Desain krom ngagurilap
• Dioperasikeun lemes
• Kalayan narik rod tarik saluran solokan
• Dijieun bahan aloi séng anu berkualitas tinggi
• Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
• garansi 5 taun

spésifikasi

SKU: 2320700C kategori: , tags: , ,

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 2.68

Dimensi produk

5.3 x 6 x 6.7 inci

Dupi Dihentikan Ku Pabrikan

teu

ngabereskeun

Chrome

material

Paduan séng / Kuningan / Baja stainless

corak

3 liang desain inci 4 inci

Fitur husus

Klep cakram keramik NSF, campuran cai, desain 3-hole 4 in, gampang dipasang, 1 cekelan cekelan cai panas sareng tiis, Chrome

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X