neangan Pilarian situs

WOWOW Faucet Kamar Mandi Bodas Sareng Chrome

USD87.99
Dijual:
0
Harita:
0

Faucet kamar istirahat mangrupikeun kasual tunggal anu dirancang tradisional kalayan keran. Ketok nyaéta dek dipasang ku ciri campuran cai.
Urut: Résolés kamar
Pangubaran Lantai: Kromium
Bahan Inti klep: Keramik
Siapkeun Susun: Dek dipasang
Pantun: Single Holder Single Gap
Rupa-rupa cecekelan: Single Deal sareng
Scorching & Cai Chilly: Pasti
Faucet Mount: Gap Tunggal
Urut: Keramik Lempeng Spol
Pantun: Dasar

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Datang ku awak busur anu kaleuleuwihi, bentuk pulas sareng gampang diungkulan, keran baskom ieu mutahir. Bentuk tinangtu ngajantenkeun bénten pisan sareng anu sanésna, curug nganteurkeun curug, klep keramik mastikeun pemanfaatan anu pangpanjangna, sareng urusana langsung diatur. Entong ragu nyandak éta deui tinggal ka wc elegan anjeun!

- Diwangun tina kuningan stabil pikeun kateguhan sareng reliabilitas.

- Rengse dina kualitas luhur, tahan korosi Chrome digosok.

- Cocog sareng pemasangan sink tunggal.

- Henteu pantes pikeun galur rendah. Galur cai minimum anu diperyogikeun nyaéta 0.05 MPa (0.5 bar).

- Sadaya ningkatna {perangkat keras} sareng saluran cai panas / tiis parantos disertakeun.

Panjelasan Produk

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X