neangan Pilarian situs

WOWOW Twisted Mandi Faucet Waterfall Chrome

USD83.99
Dijual:
1
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Twisted Chrome Single Cope with Sink Faucet tiasa dicandak dina éta kamar mandi dek dipasang keran mandi langsung di Kamar Mandi & Dapur. Éta hadir kalayan Chrome direngsekeun. Éta parantos bérés pérak. Éta mangrupikeun jinis anu WC nungkulan keran. Geulis pulas kamar mandi & dapur. Éta gaduh hiji Cope tunggal. Éta panginten leres-leres dianggo pikeun tingkat munggaran & cai tiis.

  • ciri:
    Taps Citarum
  • Tungtung:
    Chrome
  • Bahan klep inti:
    ti leumah
  • Siapkeun Susun:
    dek dipasang
  • Rupa-rupa cecekelan:
    1
  • Ragam liang pikeun Siapkeun:
    Jurang tunggal
  • Siapkeun Jurang Gap:
    Jurang tunggal
  • Top Spout:
    jurang tunggal
  • Gunung Faucet:
    jurang tunggal
  • Beurat Per Paket pakét:
    <2kg

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X