neangan Pilarian situs

WOWOW Komérsial Pot Filler Ketel Faucet Chorme

USD106.99
Dijual:
63
Harita:
0

Amazon US

Dirancang kalayan pedalaman interior anu kualitas luhur sareng éksternal, témbok témbok témbok Faucet Dapur ngambekan kaunggulan kontemporer dina fungsionalitas bari ngatur koordinasi klasik.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Komérsial Pot Filler Ketel Faucet Chorme

Naha kang Oki atanapi Masak Kasual, témbok témbok ieu ngeusian panci dapur 2311400C ngadamel tangan anu bantosan di unggal dapur. Dilengkepan klep disk keramik pikeun ngajamin fungsional bébas ngeclak, penting pisan pikeun alat-dipasang dipasang di jero pélter. Hal ieu pasti bakal janten pusat perhatian pikeun waktos anu lami, saprak pangisi panci ieu diwangun ku kuningan anu berkualitas tinggi sareng ditawarkeun dina rupa premium anu béda. Masihan gaya konvensional saé kalayan gaya hiasan tradisional sareng transisi.

Inpormasi detail produk:

Keran témbok kanggo PANAS & SENI: henteu sapertos krom keran pangisi panci tradisional kalayan ngan hiji liang kanggo cai tiis, keran dapur wowow didesain 2 liang kanggo nyampur cai tiis & panas, nawiskeun langkung raoseun sareng pangalaman anu ramah pikeun pangguna

 

Jaga kasehatan: keran tambaga padet tina kuningan kuningan murni anu langkung saé, langkung saé tibatan logam sanés, kuningan ngalaksanakeun saé dina nyegah timah, mineral sareng korosi, ku kituna standar cai terjamin, ngajagaan kasehatan kulawarga anjeun

 

Nyalametkeun rohangan: 2 handles 2 liang tilep gaya témbok-gunung daun cukup ruang sareng ruangan, ganda sendi keran sareng rotasi 360 derajat gelar nambihan langkung seueur, anjeun tiasa tarik kaluar atanapi mundur lancar pikeun ngalakukeun ngalikeun pagawéan

 

Karajinan berkualitas: kaseup anu siga kristal, ngagurilap sareng terang, anu henteu luntur sareng awét; Ahentl neoperl tiasa nyayogikeun tekenan anu stabil sareng aliran cai konsisten lempeng; tekanan tinggi aerator ABS kurang semprot, ngeculkeun kartrij keramik bébas tetep

 

Ukuran standar Amérika: 5.9 '' (panjang liang), 13.1 '' (panjang), 1/2 "NPS dugi ka 1/2" NPT (konektor standar AS), anjeun henteu kedah ngaco tungtung kana keran teuing upami anjeun liang témbok jero; Garansi 5 Taun Terbatas, Dukungan Palanggan 24/7: garansi terbatas ngalawan kabocoran, drips, break, sareng defect finish, éta ogé katutupan ku 90 dinten gratis mulang. Punten Hubungan EMAIL❤service@wowowfaucet.com

spésifikasi

SKU: 2311400C kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

2.1 kg = 4.6297 lb = 74.0753 oz

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X