neangan Pilarian situs

WOWOW Pot Filler Faucet Over Stove In Nickel Brished

(25 resensi customer)
USD98.91
Dijual:
64
Harita:
25

Amazon US  Amazon CA

Kamampuh gampang tina bahanna ngajadikeun pot dapur anu ngeusian tap pikeun cocog pikeun kabersihan.
Dijieun bahan tina stainless steel, panci keran dapur anu ngeusian pisan karat.
Pangeusian panci dua kali sapu dilas, saéngga, henteu gampang rengat atanapi henteu bentukna.
Produk gampang dianggo tanpa seueur usaha pikeun nangkep.

2311100 petunjuk instalasi

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Pot Filler Faucet Over Stove In Nickel Brished

WOWOW Pot Filler Faucet Over Stove In Nickel Brished WOWOW Pot Filler Faucet Over Stove In Nickel Brished WOWOW Pot Filler Faucet Over Stove In Nickel Brished

Tambahkeun sentuhan anu klasik pikeun dapur anjeun kalayan déwasa anu tiasa ditarik ka Dinding Tembok-Gunung Pot 2311100 anu ngalebetkeun siluet anu luar biasa.

Cocogna kanggo tukang dapur anu ageung tina panci panci ieu dina panata anjeun nyalira pikeun ngeusian pariuk panci anjeun, henteu perlu kaluar tina kompor kana kompor.
Fitur Pakakas: Ditutupan ku jaminan umur terbatas Signature Hardware.
Ganda pareum ngamungkinkeun konsumen mareuman cai dina tembok atanapi spout, sahingga ngatur aliran cai dina tahap pamakean.
Awak plengkung dirakit kuningan tahan pisan tina karat sareng pilihan anu langkung hébat pikeun nolak suhu anu luhur.
Tunggal liang témbok dipasang dipasang Dual ayun sendi ngijinkeun panci panci kanggo ngalipet nalika henteu dianggo.
Spésifikasi: Jangkungna: 9-1 / 2 ″ (handapeun handapeun keran pisan).
Jangkungna Spout: 2-3 / 4 ″ (tengah stop kontak témbok kana outlet spout).
Kecepetan Aliran: 1.8 galon-per menit Faucet.

spésifikasi

SKU: 2311100 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

Nikel dirobuh

beurat

pon 3.89

gaya

Pot Filler Faucet Fold Double Handle Disikat Nikel

material

kuningan

corak

Faucet Tilelep Komérsial / Klasik / 2 Pakem

wujud

tilepan

Métode instalasi

Dipasang-Dinding

Panjang Extension

20 inci

Ngahontal Spout

20 inci

Jenis siram

Modeu aliran

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Ditinggalkeun atawa Katuhu

Pedaran Kinerja

Cai tiis

Kaasup Komponén

Faucét pangeusi panci / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Asesoris Pemasangan (Jerman Fischer nilon jangkar baud)

  1. H *** l2020-06-14
    US

    Kuring geus ningali sababaraha kaluar aya pikeun langkung seueur artos. Ieu harga anu saé, kuring parantos dipasang sacara propésional tapi tukang ledeng sapuk éta harga super sareng kualitas anu saé.

  2. N *** l2020-06-25
    CAD

    Kami mésér ieu pikeun bak, sabab urang gaduh pipa misah anu nembus tembok tibatan jarak standar pikeun pergaulan.

    Sadayana saé didamel. Operasi endah pisan. Pangwangunan beurat. Desain kokoh sareng saé. Muga aranjeunna salamina salamina!

  3. G *** s2020-06-27
    US

    Tingalian anu bersih sareng sistem klep ganda damel anu saé pikeun nyegah drips saatos dipareuman. Masalah sareng pangeusi pot ieu nyaéta panangan henteu pasagi kana tulisan sahingga katingalina siga anu rada kendor. UPDATE: Perusahaan ningali ulasan kuring sareng ngahontal sareng nyarios kuring nampi produk anu rusak sareng ngirim kuring anu énggal teu aya patarosan. Éta leres, anu anyar katingalina saé. Jasa palanggan hébat

  4. E *** g2020-06-28
    US

    Heboh kuring henteu tiasa nyarios cekap ngeunaan pangeusi pot ieu. Saha waé anu nganjang ka bumi kuring resep pisan. Palayanan pelanggan saé pisan Abdi henteu tiasa nyungkeun reps jasa anu langkung saé.

  5. L *** d2020-07-01
    US

    Cinta desainana. Asa pageuh. Kuring badé mésér hiji ti Delta di bumi Depot sapertos kieu tapi hargana ampir 400 $, janten kuring mutuskeun hiji ieu saatos maca ulasan. Kuring resep kuring nampi, tapi bakal ngirim gambar engké saatos WOWOW dipasang. Katingali modern pisan sareng cinta kumaha karaosna.

  6. P *** e2020-07-11
    US

    Pohara wareg ku filler pot ieu. Tukang ledeng kuring dipasang sareng éta tiasa dianggo kalayan saé. Abdi resep cara katingalina sareng hargana lumayan lumayan. Anu ngajualna parantos nampi pisan sareng ngaréspon patarosan kuring ngeunaan produk éta.

  7. A *** e2020-07-15
    US

    Abdi resep pangeusi pot ieu. Abdi henteu pernah tiasa ngabayangkeun kumaha merenahna pikeun ngagaduhan. Cai ngalir lancar sareng henteu pernah percikan. Kuring ogé ngagaduhan pot kopi kuring di sisi kompor kuring sareng panangan na ngahontal sampurna pikeun ngeusian waduk.

  8. B *** r2020-07-18
    US

    Kuring kedah mésér ragaji liang pikeun countertop kuring sareng ngalakukeun sababaraha modifikasi counter sanésna pikeun lebetna. Sakali sampurna! Cekelan henteu diposisikan sacara intuitif. Jalma kedah mikirkeun posisi hurung / pareum tina dua gagangna supados leres pas sareng mareumanana. Lian ti éta mangrupikeun kaéndahan artos.

  9. Sunda *** n2020-07-23
    US

    Pangeusi pot ieu henteu mahal, sareng éta katingalina saé sareng tiasa dianggo saé. Éta finish hideung matte. Éta manjang dugi ka burner payun. Éta gampang gerak sareng gampang dipasang. Cai mibanda aliran aliran cai anu saé.

  10. D *** e2020-07-25
    US

    Harga anu hébat, tiasa dianggo sapertos anu diarepkeun. Rengse katingalina saé, kualitas santun. Disangka diterangkeun gratis. Hoyong éta sumping ku gagang dobel sakumaha anu paling dilakukeun ku sadayana tapi sadayana kuring nyarankeun.

  11. T *** h2020-07-26
    CAD

    The mangrupikeun tambahan anu saé pikeun dapur kami. Kontraktor anu ngalakukeun padamelan éta resep pisan anjeunna badé masangkeun nyalira. Sadayana saé! Sarerea panginten éta cool pisan.

  12. V *** d2020-07-27
    US

    Kaget pisan ku kualitas sareng instalasi gampang. Saé kanggo dapur komérsial kuring. Tiasa dianggo dimana-mana. Pasti nyarankeun.

  13. w *** o2020-08-03

    Kami nembé ngaropea dapur sareng nambihan pangisi panci éndah ieu. Saéna diwangun sareng naék gampang!

  14. A *** y2020-08-07
    US

    Cinta keran ieu. Gawé hébat! Gagang on / off dobel tiasa dianggo pikeun henteu kedah ngahontal kompor panas pikeun hurung.

  15. L *** r2020-08-15
    US

    Kami nganggo keran ieu di kamar mandi kami. Pamasangan éta gampang sareng katingalina saé!

  16. C *** n2020-08-19
    US

    Keran ieu leres-leres éndah sareng anjeun henteu tiasa ngéléhkeun harga! Kuring hariwang éta bakalan lemes tapi éta saé.

  17. C *** y2020-08-23
    US

    Dinten saatos nampi produkna, kuring ngamimitian pamasangan keran pangeusi pot kuring. Jumlah pita serat PTFE cekap. Saatos pertama kalina kuring gagal masang kusabab teuing kasét, sésana pita PTFE sésana masih cekap pikeun pamasangan kadua kuring. Saatos instalasi dipasang, kuring ngalaksanakeun seueur tés, sareng henteu aya kabocoran cai!

  18. T *** m2020-08-29
    US

    Kirimanna gancang, sareng kuring nampi produk dina dinten katilu saatos ngagaleuh. Dapur kuring anu nembe direnovasi kedah gancang masang keran. Dapur tanpa keran leres-leres henteu tiasa dianggo leres. Abdi kedah masang keran pangeusi pot dina témbok. Pita segel benang PTFE kualitas luhur penting pisan pikeun padamelan pamasangan. Hatur nuhun kana pita segel benang PTFE kualitas luhur anu disayogikeun ku anu ngajual. Jumlahna ageung pisan sareng éta cekap pikeun kuring nganggo 2-3 kali.

  19. L *** l2020-09-02
    US

    Faucét pangeusi panci ieu ngajantenkeun dapur kuring langkung épisién. Baheula, kuring sok butuh mamawa panci anu beurat pikeun kéngingkeun cai handapeun keran atanapi tuang cai kana pot sareng wadah anu sanés. Ieu mangrupikeun hal anu matak nyusahkeun sareng ngabosankeun. Nalika ngarenovasi dapur anyar kami, kuring suksés ngarayu salaki kuring pikeun masang keran pangeusi pot. Piper pot filler faucet mangrupikeun salah sahiji usaha urang sareng kami pisan wareg ku keran ieu. Hal ieu utamina didamel tina kuningan, sareng permukaanna matte lapisan éléktroplated hideung, anu katingalina klasik pisan sareng anggun. Saatos dipasang di dapur, janten bintang dapur urang. Kusabab urang nyewa tukang ledeng propésional kanggo dipasang, sadayana lancar, sareng keran pangisi wowow pot parantos dianggo kalayan hadé dugi ka ayeuna, kuring resep pisan!

  20. N *** n2020-09-08
    US

    Kotak produkna diijinkeun pikeun dikintunkeun tanpa aya tanda panyikat logam ngalawan logam. Porsi anu dipasang dina témbok cukup gampang pikeun hudang nalika kami neuteup tina konstruksi énggal. Henteu tiasa nyarios kana témbok anu aya. Produkna sumping sareng rengkuh allen pikeun masang kopél. Éta woudl parantos luar biasa upami aranjeunna woudl ogé parantos ngempelkeun pita teflon sakedik tapi kotak alat naon waé anu dianggo sareng pipa parantos aya. Buku manualna cekap gampang dituturkeun. Pariksa internét pikeun ningali dugi ka témbok anjeun kedah masang keran sakumaha anjeun hoyongna tiasa ngeusian pariuk tapi dina waktos anu sami henteu pencét gelombang mikro anjeun di luhur kisaran anjeun.

  21. Sunda *** t2020-09-19
    CAD

    Kami nembe parantos ngempelkeun pot filler, sadayana henteu percanten sareng ngaduga kuring moal nganggo éta pisan. Éta salah! Nalika anjeun beuki sepuh, pangeusi pot ieu ngabantosan anjeun pikeun henteu nyandak pot beurat ku cai kana kompor. Kaseueuran koki atanapi saha waé anu masak sapopoé bakal resep kana ieu sareng bakal mendakan éta mangpaat. Abdi resep desain sareng touch. Hiji-hijina masalah anu kuring gaduh nyaéta nalika kompor hurung sareng pangisi panci aya dina luhureun panas, naha éta bakal ngahasilkeun karusakan? Sajauh ti saprak kuring ngagaduhan 6 burner, kuring nyobian henteu nganggo burner anu pas di luhur pot filler. Disarankeun.

  22. Di2020-09-27
    US

    Geulis, pangisias pot anu saé. Teu acan ningali kualitas anu langkung saé pikeun hargana. Pamasangan lugas pisan. Moal ngalakukeun tanpa salah deui. Barang éta rangkepna saé pisan, sareng teu aya kendor dina unit. Kukuh sareng lemes. Bérésna sampurna.

  23. L *** d2020-09-29
    US

    Pangeusi pot ieu didamel saé sareng ngadamel tambahan anu saé pikeun dapur anyar kuring. Tukang ledeng kuring gampang dipasang pangeusi pot. Éta katingalina tetep sareng gampang digunakeun bakal nyayogikeun kulawarga salami mangtaun-taun.

  24. D *** y2020-10-03
    US

    Instalasi gampang, katingalina saé. Ngarasa padet sareng kontrol lancar. Ngan ukur ngagaduhan saminggu. Resep dugi ka ayeuna.

  25. N *** e2020-10-07
    US

    Ngan parantos dipasang., Katingalina saé

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X