neangan Pilarian situs

WOWOW Faucet Kamar Mandi Pink

USD69.99
Dijual:
0
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Dupi anjeun milarian keran pink anu unik? Pilih keran baskom unik ieu pikeun ngahias kamar mandi anjeun sareng nyugemakeun impian putri awéwé. Gaya anu indah sareng kompak mangrupikeun produk anu dipikacinta ku seueur jalma. Ieu keran kamar mandi, 100% bebas timah, bébas nikel, keran tiis sareng cai panas diimpor pikeun usum anu béda. Éta tiasa dianggo di dapur atanapi kamar mandi, atanapi dimana diperyogikeun.

Bahan: Tambaga
Tempat anu lumaku: dapur, kamar mandi.
Jinis spool: keramik spol
kelir: pink
Ukuran: 15.5 * 10.9 * 4.5cm (6 * 4.3 * 1.8in)
Paking: 1 buah

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X