neangan Pilarian situs

WOWOW Chrome Dapur Sink Faucet Kalayan tarik-kaluar

(37 resensi customer)
USD67.99
Dijual:
69
Harita:
37

Amazon US    Amazon CA

Mésér Tangan Dapur Faucet Tangan gaduh fungsi ditarikna otomatis. Fungsi penarik tina keran tarik utamana dicapai ku bola gravitasi (ogé katelah blok gravitasi sareng palu gravitasi).

Parangkat instalasi 2310800C

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Chrome Dapur Sink Faucet Kalayan tarik-kaluar

WOWOW Chrome Dapur Sink Faucet Kalayan tarik-kaluar WOWOW Chrome Dapur Sink Faucet Kalayan tarik-kaluar WOWOW Chrome Dapur Sink Faucet Kalayan tarik-kaluar

 

 

 

 

Tarik pencampur dapur anu dicét 2310800C
Milarian anu krom klasik tarikkeun taper mixer dapur? Milarian sanés deui! WOWOW nawarkeun anjeun salah sahiji anu pang tapis sareng campuran dapur kontemporer ayeuna anjeun bakal aya di pasar. Ongkoh artosna teu tiasa dicandak, sabab WOWOW terang kumaha carana ngadamel tukang campuran dapur anu kualitasna luhur dina harga anu hargana. Di sagigireun, desain unikna anu nyababkeun WOWOW sacara tarik mixer pawon kasét panon-catcher di dapur waé. Sawaktos Anjeun parantos milih kanggo desain pawon klasik, atanapi desain pawon modéren, kasét témbok mixer pawon ieu bakal pas kana éta.

Unggal waktos désainer WOWOW ngatur pikeun mendesain kasét témbok mixer dapur anu matak pikasieuneun jalma paling. WOWOW ngan ukur hoyong ngarancang tapis mixer pawon anu pikaresepeun anu ngadamel bédana di dapur. Sababaraha urang teu ngémutan dampak tina alat tukang mixer pawon, sabab ngalakukeun bédana anu gedé di dapur. Pencét dapur anu tiasa dicampur tiasa nambihan sentuhan khusus ka dapur. Nu desainer di WOWOW kacida sadar ieu. Henteu aya nanaon pikeun tarik dapur anu nyampur tina WOWOW dijual ka para pelanggan ti sakumna dunya.

Praktis tarik kaset tukang mixer
Pencét tarik pawon anu dicét tina WOWOW ngagaduhan kauntungan anu selang cai tiasa gampang ditarik tina taper mixer dapur. Ieu umumna ningkatkeun daérah siram anjeun nganggo 15 23 inci anu sanés. Selang cai anu ditarik tiasa dibetot gampil, kanggo ningkatkeun tempat cuci sacara nyirorot. Saban sudut tilelep dapur anjeun, yén sateuacan éta langkung hese ngahontal tapét mixer dapur statik anjeun, ayeuna tiasa dibersihkeun kalayan gampang. Selang cai tiasa ditarik kalayan gampang sareng saatosna digunakeunana, éta bakal mundur sacara otomatis ka posisi aslina.
Fitur anu hébat anu hadé tina tarik dapur anu nyampur tina WOWOW mangrupikeun tap swivel anu tiasa mindahkeun 360 derajat. Éta anu damelna cét tarik dapur nyampur langkung khusus pikeun tilelep pawon ganda. Ku cara kieu éta gampang pikeun ngarobah tina hiji dapur anu tilelep ka anu sanés. Karasa lancar pikeun ngajalankeun ieu tarik ka handap tukang sabun mixer salaku WOWOW nganggo bahan anu berkualitas tinggi dina tarik témbok mixer dapur. Anjeun perhatikeun bédana langsung nalika anjeun nyetél tapét mixer tina WOWOW.
3-mode tarik kaset tukang pencét
Tarik alat panyampur dapur anu WOWOW tiasa dioperasikeun ku hiji uas kualitas luhur tunggal. Cai anu haneut sareng tiis tiasa dicampur sareng hiji tangan dugi ka suhu idéal parantos ngahontal. Sareng aya ogé pikeun volume cai ogé. Ku cara kieu anjeun bakal salawasna ngajaga hiji leungeun bébas pikeun migawé tugas dapur anu sanés. Grobak keramik bébas netes ngajamin prestasi anu optimal. Kusabab kedapna, uasna dilancarkeun lancar sareng mastikeun panggunaan jangka panjang tanpa cai anu miceun atanapi bocor. Sareng luhur sadaya, éta ogé ngajamin kontrol cai anu akurat sareng henteu aya hubunganana tanpa tonggong tonggong.
WOWOW tarik tarik dapur anu nyampur anu nawiskeun taper mixer dapur tilu fungsi. Salain tina modeu aliran cai teratur, anjeun ogé tiasa milih pikeun modeu semprot atanapi modeu aqua-agul. Modeu aqua-agul ieu nyayogikeun anjeun jet cai anu kuat pisan, anu gampang tiasa siram sadayana lebu katuangan tina piring atanapi pawon anu nyalira. Fungsi ieu unik di pasar sareng pasti mangrupikeun kauntungan tina kerobok tarik dapur anu handap tina WOWOW tina kasét témbok mixer dapur anu sanés. Anjeun ngan saukur tiasa ngalih fungsi cai dina touch tina tombol, anu gampang diposisikan dina sirah disemprot tina keradosan pécét dapur.

Kualitas tarik dapur anu langkung alit
Sakumaha anu dinyatakeun sateuacanna, WOWOW sadar ngeunaan pentingna kualitas tarik tarik tukang pawon. Éta sababna WOWOW ngagunakeun bahan berkualitas anu langkung ageung standar industri sadayana. Pikirkeun prosés pangropéa permukaan premium, kelengkapan anu kasohor di dunya sapertos Agén Neoperl, sareng bahan logam padet. Ngan pikeun mastikeun anjeun ngagunakeun produk anu pangsaéna pikeun dianggo anu lami. Kusabab éta WOWOW ogé tiasa nawiskeun anjeun garansi produk 3 taun dina keringan campuran alat dapur. Sareng luhur sadaya, di WOWOW kami yakin yén anjeun bakal terus uih deui ka kami, kusabab seuseueurna palanggan tetep konsumén satia pikeun hirup kusabab nilai luhureun duit anu urang tawarkeun.
Kepala pancuran anu dicabut tina kualitas luhur tarik dugi ka tukang mixer pawon gampang kanggo dicabut atanapi ngagentos. Ku cara kieu anjeun tiasa ngabersihan sareng mertahankeun sirah semprot tina campuran mixer ieu kalayan gampang, sareng miceun sadaya résidu anu sesah cai anu dikaluarkeun. WOWOW sacara tarik témbok mixer témbok langkung cocog pikeun sistem tekanan tinggi. Selang selang cai anu sétang fléksibel ieu ogé nawiskeun operasi lancar sareng daya tahan umur panjang.

Masang tarik tarik tina alat panémbok dapur
Tarik alat panyampur dapur tina WOWOW tiasa dipasang dina dek dapur 1 atanapi 3. Dek dipasang tarik témbok mixer dapur dikirimkeun ku alat instalasi lengkep. Kalayan dek logam dipasang piring panutup sadaya liang ditutupan, janten anjeun bakal mastikeun cét anu dipasang éstétik dipasang ka tukang mixer dapur. Pikeun tiasa masang ieu tarik ka handap tukang mixer témbok diri anjeun, sadaya perkakas parantos kalebet kana pakét. Anjeun tiasa béréskeun pasang tarik ka handap anu dicét tapét mixer sapertos angin ngahiliwir. Kalayan vidéo Majelis anjeun tiasa gampang salse instalasi dina kirang ti 30 menit. Ieu bakal ngahemat tukang ledeng mahal!
Salian ti jaman jaminan 3 taun tambahan anu ditawarkeun ku WOWOW nalika anjeun ngagaleuh kaset tukang pencampur dapur, WOWOW ogé nawiskeun anjeun 90 dinten-mundur-jaminan. Upami anjeun moal kaget ku nilai pikeun wang anu anjeun tampa kalayan mésér kasét tukang mixer tarik ieu, anjeun tiasa nyaurkeun tarik tukang pencét dapur tanpa gangguan. Anjeun bakal meunang ngabalikeun duit pinuh tanpa patarosan ditaros.
Kauntungan tina tarik ka handap tukang sabun mixer.
· Méré faktor wow ka dapur
· Desain klasik sareng acan kontemporer
· 3 modeu cai, kalebet dina hawa-agé-tekanan tinggi
· Dijieun tina bahan anu berkualitas tinggi
· Kalayan alat kit anu ngalakukeunana-nyalira
· Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
· Jaminan-90-dinten-garansi
· Garansi 3 taun

spésifikasi

SKU: 2310800C kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat 2.5 kg
dimensi 54 × 28 × 7 cm
gaya

Kontémporér, Modern

ngabereskeun

Chrome

Jangkung Spout

6.89 inci

Ngahontal Spout

8.8 inci

Jenis siram

Tilu Modeu: Mode Sapu / Mode Aliran / Mode Semprot

Nomer Liar

1

Panjang Panjang

Méter 1.8

Panjang Extension

Méter 0.5

Item Paket kuantitas

1

Métode instalasi

Dek tunggal-Gunung

wujud

Melengkung

material

Baja stainless / Alloy Séng / Kuningan

Pedaran Kinerja

Ketuk mixer / Tilu fungsi kontrol cai

Nyolok Plug

Dek tunggal-Gunung

Kaasup Komponén

Keran tilelep dapur; Selang Cai Panas & Tiis 50cm; Tarik handap sprayer; Lempeng Dek; Asesoris ningkatna

  1. Ibu2020-04-03
    US

    Ngagaduhan ieu pikeun ngaganti faucet pondok / low coz urang, urang ngalaman hésé ngumbah pariuk anu jangkung / jangkung sareng sadayana sadayana saé.. hiji-hijina hal anu kuring ganti nyaéta pamasangan pikeun anu panas sareng tiis anu standar nyaéta narik ka anjeun nyaéta panas sareng kuring henteu hoyong éta kusabab kuring gaduh murangkalih janten abdi nyambungkeun selang biru kana klep panas selang beureum kana klep anu tiis..sabéh anu sanés sadayana saé pisan mésér.

  2. Sunda *** y2020-04-07
    CAD

    Abdi kedah ngarobih keran dapur lami, hargana saé, janten kuring ngagaleuh teu kedah ragu-ragu. Semprot tarik-handap sareng 3 setélan anu saé! A deal pisan wareg!

  3. A *** l2020-04-08
    US

    Sigana sareng raoseun raos pisan.
    Kuring kakara bérés masang keran di dapur kuring. Gampang dipasang sareng teu kedah nyauran propésional. Gampang narik nozel sprayer ka handap sareng ngantepkeun deui kana gagangna. Éta ngan ukur kajadian sambungan suplai kuring sami ukuran sareng unit ieu. Pikeun titik harga, éta saé pisan.
    Ngabandingkeun keran ieu kana nami-nami ageung sapertos Enjing, Délta, sareng anu sanésna sareng penampilanana tiasa dibandingkeun. Keran ieu gampang dikontrol tekanan cai sareng suhu.
    Abdi resep pisan!

  4. C *** a2020-04-10
    US

    Mangrupikeun deal sareng kualitas anu saé sapertos faucét langkung mahal. Kami masang keran ieu dina wastafel dapur kami. Éta gampang dipasang sareng parantos dilakukeun kalayan sampurna saprak. Bérésna gampang pisan dibersihkeun, nolak goresan. Mibanda setting panyemprot anu saé sareng alat panyemprot ogé saé, henteu bocor atanapi ngagantung. Kami resep keran anyar ieu.

  5. M *** y2020-04-12
    US

    Saatos maca sadaya ulasan, kuring mutuskeun urang bakal nyobian keran ieu. Pikeun $$$ éta sigana patut kasempetan. Wah! Kami resep pisan kana keran ieu. Masih teu percanten kualitas pikeun harga. Abdi nyarankeun keran ieu ka saha waé anu badé ningkatkeun naha dina anggaran atanapi henteu. Nilai hébat, katingal hébat. Fungsi hébat.

  6. A *** k2020-04-14
    US

    Keran hébat pikeun harga anu saé! Abdi ngagaleuh keran kanggo bapak mertua nembé ti toko alat-alat kotak gedé sakitar dua kali harga keran ieu. Kuring pasti tiasa ngajamin yén kualitas keran ieu sareng gampang dipasang langkung saé tibatan anu kuring mésér. Éta nganggo saluran cai - teras gentoskeun saluran cai anjeun !!! Ogé kantétan beurat gampang dipasang. Gancangna bagja pisan ku keran.

  7. F *** d2020-04-15
    CAD

    Imah abdi nuju diropea, janten abdi peryogi keran ieu. Dipasang sababaraha dinten ka pengker. Gawé sapertos anu diarepkeun. Teu aya anu ngawadul ngeunaan Ieu mangrupikeun produk saderhana tapi tiasa dianggo saé pisan! Nyata ngabébaskeun seueur rohangan dina konter nalika kuring ngan hoyong ngumbah piring atanapi dua atanapi kanggo barang anu henteu aman di mesin cuci piring.

  8. K *** y2020-04-21
    US

    Kuring rada skeptis kana harga sareng kanyataanna lain mérek ngaran badag. Kuring teras-terasan sieun ngabebaskeun perlengkapan pipa pipa anu murah, sabab anjeun bakal nyéépkeun rébuan pikeun ngalereskeun karusakan anu produk $ 20 atanapi $ 30 tambahan tiasa disimpen. Nanging, ieu mangrupikeun produk anu saé! Keran mérek Amérika Standard kuring anu lami peupeus dina beuheung utas, tina karat. Gasket pasti bocor sakedik waktos, sareng sekrupna dilucutan ogé ka kuring. Kuring tungtungna kedah motong garis cai anu lami sareng ngarusak sésa-sésa keran pikeun kaluar. Éta sapertos ngimpina, sareng ngarepkeun éta sanés tipayun tina naon anu kuring bakal tahan. Tapi henteu. Masang ieu lancar pelayaran sareng gampang. Tilelep kuring gaduh setelan tilu liang janten kuring nganggo pelat dasar. Abdi resep piring dasar gasket busa tibatan plastik ipis anu biasana anjeun pikagaduh. Nalika kuring ngaco hal éta anjeun tiasa ningali busa anu leres-leres ngégél sareng ngaleungit tina paningali. Kuring yakin ieu moal karat siga baheula. Kuring ogé resep pisan bérésna, éta henteu ngiklankeun éta tahan titik tapi henteu leres-leres kéngingkeun titik cai atanapi sidik jari. Meureun kusabab éta stainless sareng henteu nikel? Kuring henteu yakin, tapi éta pikaresepeun pikeun ditingali sareng teu disangka dina harga ieu.

    Ngan ukur masalah anu kuring gaduh nyaéta nalika kuring narik corétan pikeun nyeuseuh piring keran / tilelep sakedik sakedik. Ieu tiasa janten kusabab tilelep kuring janten stainless ipis ogé. Abdi henteu kasar kana barang kuring jadi kuring henteu paduli teuing tapi éta mangrupikeun hal anu kuring tetep dina pikiran nalika kuring nyiapkeun piring. (Ati-ati waé.)

    Abdi nyarankeun ieu ka saha! Naha nyéépkeun $ 100… $ 150… $ 200 dina keran di toko kotak ageung nalika anjeun kéngingkeun ieu sakedik harga ??

  9. S *** e2020-05-04
    US

    Sateuacan mésér produk ieu, kuring maca sababaraha ulasan ngeunaan pangalaman goréng ti palanggan sanés anu nyandak produk ieu. Nanging, kuring mutuskeun pikeun nyobaan sareng sajauh (ngan ukur 3 dinten panggunaan) sadayana jalan hébat sareng henteu aya masalah anu bocor.

    Kuring bakal ngaku, kuring merjuangkeun pamasangan sakedik, tapi éta henteu lepat produk ieu. Pitunjukna jelas pisan, kuring ngan ukur ngalamun ngabijilkeun pipa-pipa baheula kuring dipegatkeun sareng dipiceun. Sakali kuring ngalangkungan halangan éta, pamasangan keran énggal pisan gampang.

    Sajauh kinerja, sirah semprot anu lega ngagaduhan tekanan anu hadé pikeun kuring. Nanging, tekanan dina setting "stream" sigana rada handap. Kuring henteu terang naha ieu masalah ku keran atanapi pasokan cai kuring. Jalan anu mana waé, éta henteu janten masalah anu ageung sabab kuring resep tetep dina panyemprot anu lega waé.

    Sanaos kitu, sacara umum kuring dipeunteun produk ieu pisan kusabab nilaina, gampang dipasangna, sareng tampilan anu saé. Upami kuring ngagaduhan masalah di pikahareupeun, kuring bakal ngédit ulasan kuring pikeun ngagambarkeun kalayan pembaruan.

  10. M *** e2020-05-19
    US

    Upami anjeun nyéwa tempat ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun tina keran tilelep standar anu biasana henteu saé anu disayogikeun ku nyéwa. Anjeun tiasa nyimpen keran lami deui sateuacan angkat. Faucét ieu, gampang pisan ngalih, éta nyandak waktos hubby pisan. Tilelep urang anu sumping sareng dapur henteu aya panyemprot sareng curug pondok anu caket pisan bagian jero wastafel bahkan upami wastafelna ngan ukur aya sababaraha piring di dinya, sesah dikumbah. Keran ieu melengkung CARA langkung luhur sahingga urang langkung seueur kamar, ditambah éta alat panyemprot anu kedah janten standar pikeun sadaya keran / tilelep dina jaman modéren. Pasti éta kaulinan changer, ngajantenkeun beberesih gampang, sareng gampang dipareuman upami urang kaluar tina panyéwaan sareng hoyong deposit deui.

  11. S *** y2020-05-22
    CAD

    Mésér ieu pikeun ningkatkeun sababaraha pembaruan pikeun nyéwa.
    Biasana jenis keran tarik turun ieu $ 100 + ti homedepot sareng Lowes janten kuring henteu percanten ieu bakal kualitasna saé.

    Kuring kedah nyarios yén kuring resep pisan kana kualitas artos, beuratna seueur pisan pikeun narik keran deui. Kadua modeu tiasa dianggo saé tapi tombol jeda teu tiasa ditingalkeun yén kuring tiasa nguping tekanan pangrojong kana pipa tapi henteu cekap kuring saleresna paduli kana éta.

    Konstruksi logam pisan mengesankan dina harga ieu sareng henteu komponén karaos rapuh.

    Instalasi gampang, ngan ukur bagian anu nangtang nyaéta sekrup anu ngagantelkeun segel handapeun tilelep. Upami anjeun ngagaduhan obeng anu kuat atanapi bor enteng maka ieu henteu seueur masalah.

    Sacara umum ieu mangrupikeun hal anu kuring pasti bakal ningali kanggo mésér deui kanggo séwaan sanés anu sanés ku asumsi anu ieu mangrupikeun uji waktos!

    Mésér anu kadua kanggo unit sanésna, pamasangan super gampang sareng nyandak sakitar 30mins sareng bor listrik pikeun ngencarkeun sekrup anu dipasang handapeun tilelep.

  12. P ***)2020-05-27
    US

    Tilelep kami henteu jero pisan sareng kuring hoyong jalan anu langkung gampang pikeun ngeusian pariuk. Abdi resep pisan éta ngagaduhan 2 setélan- aliran sareng nyemprot! Kuring dipasang ieu (kalayan gangguan) ogé dina sajam. Kerah ngonci ngabogaan bukaan anu ngamungkinkeun pikeun neraskeun tanpa kedah oray nepi selang. Salah sahiji fitur anu saé pikeun dipasang nyaéta selang dicirian ku biru sareng beureum, ngajantenkeun hookup angin ngahiliwir. Kuring parantos ningali toko-toko kotak pikeun jenis keran ieu. Harga dina unit anu saimbang nyokong watesan anggaran kuring. Keran ieu ngagaduhan sadaya fitur anu kuring pikahoyong sareng produk anu diwangun saé. Harga hébat, keran hébat sareng kuring resep kuring ngagaleuh ieu!

  13. B ***)2020-06-04
    US

    Kuring resep keran ieu gampang dipasang tiasa dianggo pas pisan dina tilelep dapur kuring anu teu acan réngsé harga anu raos hoyong mésér anu sanés salaku kado.

  14. D *** n2020-06-14
    US

    Keran ieu dimaksudkeun pikeun pakean dapur samentara nalika urang ngarobih urang. Kami resep pisan anu kami bakal anggo dina rohangan anu énggal. Pisan kokoh, konstruksi kualitas, henteu bit palastik. Cukup jangkung, gampang pisan dipasang, gampang dianggo, kalayan kalenturan anu hadé tina nozel semprot. Sareng sadayana pikeun pecahan biaya mérek "nami", anu sering didamel tina seueur palastik. Keran alus teuing pikeun $$.

  15. A *** s2020-06-17
    CAD

    Kuring rada hariwang éta siga "palastik murah" tapi henteu! Abdi ngahanca dapur kuring sareng keran na katingalina saé !!! Abdi resep yén kuring tiasa ngarobih tekanan cai sareng bahkan ngareureuhkeun aliran cai nalika nyabun piring anu ngahémat cai sareng artos dina tagihan cai kuring. Abdi gaduh tilelep dobel janten ageung sareng merenah.

  16. A *** o2020-06-24
    CAD

    Ieu sabenerna mésér anu saé pisan. Éta leres-leres gampang dipasang. Bagian anu paling sesah nyaéta ngaleupaskeun perlengkapan terakhir kumargi sepuh sareng kasar pisan. Tapi perlengkapan ieu leres-leres langsing, gampang disatukan, sareng sigana sakitar satengah jam kuring kalolobaanana, kalebet beberesih, supados sadayana diganti. Nyaan resep ku gampang digunakeun sareng kamampuan ngalih ti panas ka tiis, fungsi semprot, sareng manteng. Bola beuratna pinter. Cinta teknologi ieu sareng kumaha inovasi urang ngadorong standar hirup anu langkung saé sareng langkung terjangkau.

  17. A *** e2020-06-27
    CAD

    Pisan kagum ku unit. Bérésna éndah. Hiji-hijina hal anu kuring kedah koméntar nyaéta cecekelan anu sénsitip pisan sareng hiji kedah ati-ati nalika ngahurungkeun keran sabab anjeun tiasa kéngingkeun sakedik kakuatan tibatan diperyogikeun. Upami henteu, kuring rada kagum ku perusahaan sareng tindak lanjut anu parantos dilakukeun dina produkna. Pasti bakal mésér deui upami peryogi.

  18. L *** l2020-06-29
    US

    Abdi resep keran énggal kuring! Abdi masang tadi wengi. Éta henteu sesah teuing kecuali ngalampirkeun jalur cai kana perlengkapanna. Upami anjeun tiasa, kantétan sateuacan anjeun nempatkeun keran dina tempatna. Tambang kuring langkung sesah dilakukeun sabab rohangan handapeun tilelep kuring sempit pisan. Lian ti éta lancar sareng kuring resep kana keran énggal!

  19. J *** t2020-07-02
    US

    Abdi resep pisan kana produk ieu. Éta gampang dipasang. Kami gaduh murangkalih alit sareng gampang pisan pikeun aranjeunna anggo ogé. Kami ogé nuturkeun naséhat ti sasama panaliti sareng ngalihkeun sambungan anu panas / tiis supados anu panas janten nyorong sareng tiis kanggo maju. Gawé hébat sareng kuring pasti bakal nyarankeun produk ieu !!

  20. B *** l2020-07-06
    US

    Abdi parantos badé ngagentos keran lami abdi di dapur sakedap ayeuna. Sét ieu leres-leres éndah tur tiasa dianggo kalayan saé pisan! Éta rada hésé maneuver masang (khususna bagian nalika kuring kedah ngencarkeun kana wastafel - kuring tungtungna kedah naroskeun bantosan ka batur), tapi ahirna kuring kéngingkeun sareng keranna tiasa dianggo saé pisan! Abdi resep sirah keran anu tiasa ditarik pikeun nyemprotkeun wastafel. Sétna sumping sareng sapasang sarung tangan katun bodas sanaos henteu yakin pisan pikeun naon éta. Bungkusanna saé pisan, sareng kuring resep pisan mésér abdi!

  21. J *** e2020-07-09
    US

    Abdi leres henteu ngarepkeun keran dina harga ieu saé ieu. Kuring ningali sababaraha jalma humandeuar ngeunaan raos plastik tina matéri éta. bahanna henteu raoseun méwah tapi éta anu tiasa urang ngarepkeun pikeun produk dina harga ieu. Bahan na karasaeun kawas stainless steel tapi torek ti éta. Ngan ukur waktos anu tiasa ngajawab upami awét. Keran ngagaduhan sirah anu tiasa diperpanjang sapertos keran anu sanés tapi saur aranjeunna henteu nganggo cinyusu sahingga sirahna henteu gancang-gancang ditarik ku batur. Nanging, éta masih tiasa dianggo saé waé. Produk sumping dina kaayaan anu sampurna, bungkusna saé. Nyarankeun pisan upami anjeun milarian keran anu terjangkau!

  22. H *** m2020-07-13
    US

    Abdi nembé angkat ka bumi énggal sareng tilelep dapur lami parantos lami sareng goresan sareng karat. Saatos kuring ngalukis, kuring nempatkeun kana keran énggal ieu. Éta masihan katingal modern sareng kuring resep narik ka handap. Éta gampang dipasang (ngan ukur nuturkeun pitunjuk).

  23. A *** t2020-07-17
    US

    Ieu sadayana katingali sareng sadayana fungsina. Pisan pikaresepeun ogé. Bade tina finish Chrome standar, dua gagang, keran dapur beuheung handap ka ampir sabalikna pikaresepeun! Harga kalapa. Gampang maneuver. Pikaresepeun pisan ku pameseran ieu.

  24. M *** a2020-07-19
    US

    geulis, fungsi ogé keran
    Pikaresep pisan
    Pasti bakal nyarankeun

  25. E *** n2020-07-22
    Erin Trevelyan

    Gawéna hébat. Nilai luar biasa pikeun harga. Abdi hoyong ngarobah keran urang salamina sareng anu ieu fungsina sareng katingalina saé. Sprayer henteu ngagantung. Ngan pastikeun anjeun gaduh bobot counter diposisikan leres.

  26. D *** d2020-07-27
    US

    Keran mangrupikeun produk anu saé. Gampang dipasang upami struktur tilelep anjeun gampang dianggo. Pikeun kuring, kuring kedah ngagolér dina taneuh pikeun masangna. Tapi éta patut.

  27. C *** l2020-07-31
    US

    Abdi kedah nyarios pikeun harga kuring henteu yakin ngeunaan mésér ieu tapi kuring yakin kuring senang éta gampang pikeun masang karya persis sapertos anu diarepkeun sareng sami saé faucét kelas luhur anjeun sareng kuring kedah nyarios kuring tong nyerat ulasan lolobana kumargi kuring hilap janten upami kuring nyandak waktos nyerat ieu éta hartosna éta pantes sareng kuring hoyong jalma sanés dina anggaran ningali ok pikeun henteu ngarobih bank bari ngalereskeun bumi anjeun

  28. Ibu2020-08-03
    US

    Harga anu saé pikeun keran anu saé. Abdi resep pisan fitur "reureuh". Gampang pisan dipasangna. Ieu keran anu kadua anu kuring kéngingkeun ti perusahaan ieu, sareng duanana pikaresepeun!

  29. L *** k2020-08-09
    US

    Keran santun pikeun artos. Pasang saderhana, henteu kedah tukang ledeng ketok, sareng teu aya bocor. Kami ningali ngalih dina sataun sareng ieu mangrupikeun pamutahiran murah pikeun dapur

  30. B *** e2020-08-
    US

    Kuring maca ulasan sareng nyandak kasempetan sareng kuring yakin kuring bungah, ieu mangrupikeun pamutahiran anu luar biasa pikeun dapur urang sareng hargana henteu dipercaya upami dibandingkeun toko-toko kotak ageung.

  31. N *** r2020-08-15
    US

    Pasti mésér alus teuing. Sigana nyata mahal, classy sareng angkat dapur. Panjangan éndah. Cinta bérés. Ibu kuring hoyong ieu sareng anjeunna langkung ti wareg.

  32. N *** r2020-08-17
    US

    Ngan anu dibutuhkeun tina tilelep binatu jero. Gampang dipasang ukur alat mangrupikeun rengkuh anu tiasa diatur. Supir Phillips. Dicantelkeun teu aya bocor sareng lega gumbira.

  33. G *** m2020-08-19
    US

    Keran ieu ngahirupkeun dapur kuring deui! Hadé didamel sareng super gampang dipasang! Kuring parantos ngalaman teu aya kabocoran atanapi masalah dugi ka ayeuna! Abdi nyarankeun !

  34. P *** h2020-08-24
    US

    Abdi resep keran anyar kuring ngagaleuh 2 hiji kanggo bumi kuring sareng hiji kanggo apartemen kuring. Aranjeunna katingali hébat sareng dianggo awsome!

  35. Y *** y2020-08-28
    US

    Gampang dipasang, kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun. Nilai hébat artos, tong ngantep harga anu murah ngajantenkeun anjeun gugup!

  36. M *** e2020-09-03
    CAD

    Kami jalma normal tanpa pipa tambahan sapertos sistem pemurni cai - mangrupikeun gampang dipasang. Kuring ogé gaduh rak di jalan janten beuratna henteu tiasa angkat dimana tempatna pastikeun pastikeun anjeun handapeun tilelep anjeun jelas éta bakal ngajantenkeun langkung gampang dianggo. Faucet katingali langsing sareng didesain éndah. Abdi resep pisan

  37. D *** l2020-09-10
    US

    Abdi mésér keran ieu pikeun ngapdet tilelep dapur kuring. Kuring mayar batur pikeun masangna pikeun kuring anu kuring resep pisan. Abdi balanja ngurilingan. Keran Éndah.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X