neangan Pilarian situs

WOWOW Panas sareng Seueur Pot Pangisi Faucet Dibungkus Nikel

USD108.99
Dijual:
2
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja
WOWOW Panas sareng Tiis Pot Filler Faucet Disikat Nikel
Tembok Kreatif Tembok 2 Liang pot Faucet 2311400 - Pikeun Cai Panas & Cai Tiis Ngagunakeun.
Klep sertifikasi NSF klep nyayogikeun kinerja bébas netes.
Beungeut batin nembus karajinan khusus kanggo nyaring mineral sareng kalungguhan.
Klep keramik mulus lancar. Henteu aya polumeu anu teu biasa nalika cai ngalir.
Panyusun neoperl anu diwangun nyiptakeun volume ageung sareng aliran cai stabil.
Bahan Awak: konstruksi kuningan padet, mastikeun daya tahan sareng panjang umur hirup
Perhatosan Héjo 1: ati-ati lamun tarik kaluar kusabab konstruksi padet!
Perhatosan Hawa 2: ati-ati tina ngabeuleum lamun mode cai panas anu lengkep!
Panjang diliputi: 13.1 inci
Panjangna teu dibuka: 22 inci
Spasi Hole: 5.9 inci
Jangkungna: 6.7 inci
Neoperl ABS
Neoperl ABS nyayogikeun cai anu lancar sareng stabil dina volume anu ageung, tiasa ngeusian pot gancang. Ogé, aerator tiasa dihapus ku koin gampang pikeun ngabersihan sareng ngagentos.
Gancang Résina
Desain dobel ganda pikeun puteran 360 derajat, anjeun tiasa tarik kalayan gancang sareng lancar, ningkatkeun kualitas masak sareng kacepetan. Anjeun teu kedah nyandak panci anjeun pikeun tilelep kanggo ngeusian cai. Ogé, éta tiasa ditarik nalika henteu dianggo.
Amérika Standar NPT
Konektor NPT dina bahan kuningan padet, gampang dijaga. Bahan Kuningan dina kualitasna alus, henteu karat, sareng karat. Panyambung NPT dina ukuran standar Amérika, henteu kedah hariwang ngeunaan masalah instalasi.
Perhatosan Héjo
Pot filler keran kanggo duanana cai panas sareng tiis. Punten ati-ati upami mode cai panas, pipa mangrupikeun suhu anu luhur, kedah nyabak permukaan upami henteu aya anu nyeri.

spésifikasi

SKU: 2311400 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

nikel disikat

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X