neangan Pilarian situs

WOWOW Matte Hideung Mandi Faucet 4 Inch Centerset

(28 resensi customer)
USD45.88
Dijual:
58
Harita:
28

Amazon US

wowowfaucet komitmen pikeun nyayogikeun produk anu kualitasna saé sareng praktis. Kolam renang sink mandi modern aya kalayan petunjuk instalasi profésional. Pamasanganna basajan sareng gampang dipasang.

Pitunjuk instalasi 2321200B

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja
 
WOWOW Bathroom faucet centerset black 2321200B carefully selected materials, thick materials, ingenuity, precision manufacturing, absolute value for money.  all packages are sent via UPS or USPS economic or standard services, with a three-year warranty, and processed within 1 working day to ensure fast delivery!
2 Handles Bathroom Faucet: classic 2 handle design for precise water & temperature control, 4-inch size and 3-hole fit for most basins and sinks; Equipped With Lift Rod Drain Assembly; Supply Lines Sold Separately
2 BATHROOM HANDLES FAUCET: Cai anu panas sareng tiis: Cartridge Keramik Bebas-Tepat, Panyusun-dina kartrium keramik tinggi, gancang lancar supados mastikeun panggunaan jangka panjang tanpa ngeclak cai sareng bocor, sareng akurat suhu cai.
Kualitas sareng Bahan: kungkut sertipikasi NSF tinggi sertipikat gratis sareng henteu bébas kalungguhan, standar cai dijamin; Bahan: aloi séng / stainless steel / logam
Kualitas TINGGI BASA FAINET: ABS aerator ngahemat 50% cai sareng anti splatter. Grobak keramik bébas netes tetep. Kualitas kualitas luhur nganggo leg tambaga, stainless steel luar luar, durability.
VANITY FAUCET DENGAN 3 JAMINAN TAHUNAN: Punten gratis waé ngahubungi kami upami aya patalékan. Urang bakal méréskeun masalah anjeun pas mungkin.

spésifikasi

SKU: 2321200B kategori: , tags: , ,

spésifikasi

item Beurat

pon 2.99

warna

matte Hideung

ngabereskeun

Disikat Perunggu / Hideung

material

Paduan séng / Baja tahan karat

Métode instalasi

Centerset

Jangkung Spout

3.7 inci

Ngahontal Spout

5 inci

Bahan cecekelan

Alloy séng

Kaasup Komponén

Faucet * 1, spésifikasi Instalasi * 1, Pop-up Drain Stopper * 1

  1. T *** g2020-02-05
    US

    Abdi resep keran ieu! Éta langkung mirah tibatan Lowe sareng Home Depot sareng katingalina saé pisan. Tekanan cai ogé saé.

  2. B *** e2020-03-02
    US

    keran kokoh pisan nice. Kami parantos gaduh sakitar sataun. Kami ayeuna ngawangun sareng ngagaleuh dua deui kanggo bumi urang.

  3. O *** r2020-03-05
    US

    Masih jalan hébat sataun saatos pamasangan. Anggoan sadidinten, kalayan henteu aya tanda kabocoran.

  4. Kuring *** d2020-03-09
    CAD

    Barang anu saé saé sareng kualitasna saé. Éta katingalina saé di kamar mandi kuring di toko langkung seueur artos kuring bakal mésér deui kanggo bumi sanés kuring éta ngagaduhan tombol Push pikeun ngeureunkeun cai tina tilelep anu lawas anu ngagaduhan
    asy pikeun masang.

  5. J *** e2020-03-12
    US

    Suka keran ieu sareng bagian anu pangsaéna nyaéta pop up drain, langkung gampang pikeun asup keran ieu katingali hébat di kamar mandi kuring sareng jalanna hébat. Pasang sareng ngan ukur fitur anu keren.

  6. P *** t2020-03-13
    US

    Bahan kualitas saé sareng harga lumayan, kuring bakal nyarankeun keran kamar mandi produk ieu

  7. Ibu2020-03-13
    US

    Ngan sampurna. Nilai hébat, henteu kedah nyéépkeun artos edan di Home Depot. Ieu elegan pisan, modéren sareng gampang dianggo. Abdi resep pisan, ngajantenkeun kamar mandi kuring katingali mewah.

  8. Ibu2020-03-18
    US

    Abdi resep sabaraha langkung luhur sareng kana tengah tilelep éta dumuk. Bérésna / warna na saé. Gampang ngagunakeun gagangna saé sareng gampang ogé. Kuring bakal mésér anu sanés pikeun kamar mandi kuring anu sanés.

  9. K ***.2020-03-22
    US

    Pisan wareg jeung produk ieu. Gampang dipasang, gaduh tampilan modéren anu hébat sareng tiasa dianggo sahenteuna sahenteuna pikeun ayeuna. Produk anu saé pikeun harga ieu.

  10. M *** l2020-03-26
    US

    Resep reuwas ku kualitas keran sareng gampang dipasangna. Sadayana pas pisan dina ngagentos anu lami, utamina nalika pipa sanés padamelan favorit urang. Normalna urang kedah ngalakukeun perjalanan tambahan pikeun nyandak bagian. Ieu lancar.

  11. P *** y2020-04-01
    US

    Sajauh salah sahiji faucets pangsaéna artos anu tiasa dipésér. Kuring ngagaduhan ieu satengah tina naon anu dipikahoyong department store sareng dirasa sareng katingali langkung saé tibatan milik aranjeunna. Pasti bakal mésér deui

  12. Sunda *** y2020-04-05
    CAD

    Pisan katingali sareng produk anu kokoh. Colokkeun ageung sareng nutupan sakumna liang solokan (henteu ngan ukur lebet kana solokan).

  13. E *** e2020-04-10
    US

    Kami resep pisan kumaha tétéla saatos dipasang ieu. Produk na kualitas saé sareng rangkep saé. Éta nganggo dasarna 2 buah misah: keran nganggo gagang, sareng bagian solokan. Sederhana ngartos naon anu badé dipasang dimana henteu aya pitunjuk.

  14. D *** n2020-04-16
    US

    Éta diwangun tina logam tibatan plastik, sareng tahan awét, gaya sareng fungsional. Kuring nyarankeun pisan produk ieu upami anjeun peryogi gaganti keran kamar mandi RV anjeun. Kuring bakal milih mérek ieu deui nalika waktuna ngagentos keran tilelep dapur tanpa soal.

  15. V *** e2020-04-19
    US

    It’s so sturdy for the quality. Easy & simple to install. That’s why I get two of them to replace my sinks. You really don’t think the price that less than $35. Wow, it’s so value with the quality is way better than the $50 or more that I bought from local store ( Home Depot, Lowes…)

  16. P *** h2020-04-20
    US

    Gampang dipasang dina kasombongan anyar. Aliran cai na hébat! Butuh waktu ngeunaan 10 menit pikeun masang! Ieu lumayan hébat di kamar mandi tamu urang. Kami resep fitur anu ngamungkinkeun kami ngendalikeun panas sareng tiis dina waktos anu sami. Éta sumping kalayan sadaya bagian sareng pitunjuk anu saderhana

  17. S *** l2020-04-23
    US

    This is a nice looking faucet that is well built. It looks like a higher common brand name faucet, but is priced well below and at a reasonable number. Comes with nice ceramic cartridges that turn the valves on/off on a dime with no leaks whatsoever. There’s a built in aerator that dispenses the right amount of water without causing splatter or awry noises. The brushed nickel finish goes really well with my sink.

  18. Sunda *** n2020-04-28
    US

    It only took me 15 mins to install this on my new vanity. I like the pop up drain, which is much easier to install than the pull up drain. The faucet I brought is made of high quality brass. It’s very well made and solid piece, would definitely last for a long time. And the price is great, too. I will buy two more to replace my other bathrooms.

  19. H *** e2020-04-28
    US

    It’s very attractive, easy to put together and does not leak. The only word of caution is that the water comes out with quite a bit of pressure. You only barely need to turn the knobs to get plenty of water.

  20. A *** r2020-04-28
    US

    Ieu kanggo kamar mandi induk kuring, anu aslina mah bocor pisan, janten kuring mutuskeun pikeun nyandak anu énggal kalayan tampan. Janten kuring bakal kéngingkeun gaya énggal pikeun kamar mandi kuring. éta gampang pisan dipasang, kualitas anu saé, sareng kuring yakin éta langkung saé tibatan produk harga anu sami di Lowe's atanapi Home Depot. Kuring parantos mariksa dua toko éta, sareng faucét mahal pisan di dinya, seuseueurna sekitar $ 70. WOWOW ngagaduhan kualitas anu sami dina kisaran harga di dua toko éta.

  21. B *** d2020-05-10
    US

    Abdi resep pisan kana keran ieu. Éta gampang dipasang. Éta cocog sareng lomari di kamar mandi kuring ogé. Bagja pisan kuring ngagaleuh. Éta pisan terjangkau. Kuring henteu yakin persis sabaraha lami éta bakal tahan tapi sigana siga éta berpotensi janten awét pisan sapanjang taun.

  22. K *** s2020-05-18
    US

    Pisan gampang dipasang gampang. Kualitas anu saé. Ngan ukur nyandak abdi 10 menit kanggo ngarobih na. Cai kaluar gancang sareng kuat. Ngarah patut.5 bintang

  23. H *** e2020-05-25
    US

    It’s a good deal. The faucet is for my basement bathroom.I have time to install that today. I love the design about the faucet and it’s easy to install. A little bit disappointed is it is a little heavy.maybe it means high quality.

  24. P *** s2020-06-14
    US

    Very impressive value – good quality, ease of installation, style.I was very pleased with this purchase. Excellent and high quality faucet.
    Bungkusan propésional. Kuring resep pisan, sakurilingna, sareng produk ieu ti beuli pikeun dipasang. Hatur nuhun. Ieu nilai super sareng gampang dipasang. Sadayana ketang sareng padet.

  25. H *** h2020-06-21
    US

    Damel pikeun ngagantian kasombongan kamar mandi gancang dikirim bakal mésér deui

  26. Sunda *** e2020-06-27
    US

    Barang hébat. Pisan gampang dipasang. Cinta push down spring dimuat colokan solokan. Ramping pisan.

  27. Sunda *** e2020-07-04
    CAD

    Simple installation , didn’t set up soon, uniform water yield, it is convenient to use and appearance design is very delicate, faucet quite beautiful effect is very good, the water is very clear, the baby with a lot of days, really too good, flush all aspects are very convenient, and most fresh material

  28. C *** s2020-08-15
    US

    Keran ieu cocog pikeun kamar mandi kuring. Éta gagang sareng gampang ditingali upami éta tiis atanapi haneut. Éta ogé gampang dianggo sareng kulawarga kuring resep.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X