neangan Pilarian situs

WOWOW Matte Hideung Campuran Campuran

USD76.99
Dijual:
65
Harita:
0

Kolam hideung anu luhur-luhur nyegah sidik sareng cai cai sareng anu janten tanggah dapur langkung bersih.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

High-End Dapur Mixer Tap Matte Black EVE-0071 ngajadikeun dapur anjeun damel langkung gampang, gampang cocog sareng paling tilelep. Nganggo panjang selang 20 inci tiasa ngahontal jarak anu langkung tebih, ngajantenan damel anjeun sapopoé langkung payah. Dua modeu outlet anu béda, modeu semprot sareng mode aliran, pikeun anjeun milih kaayaan anu leres. Pamasangan éta basajan, sareng produk parantos lulus sertifikasi NSF 61-9, ngajagi kasalametan sareng kasehatan anjeun, sareng mastikeun yén ampir henteu aya anu dilaksanakeun nalika dianggo. Keran dapur dicét ngamungkinkeun anjeun ngusap kalsium akumulasi sareng jeruk nipis gancang sareng gampang tanpa nganggo bahan kimia langkung bersih.

spésifikasi

SKU: EVE-0071 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

2 kg = 4.4092 lb = 70.5479 oz

jilid

0.1 CBM

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X