neangan Pilarian situs

WOWOW Matte Hideung Tarik-Turun Semprot Dapur Faucet

USD76.45
Dijual:
33
Harita:
0

Amazon US
Keran dapur matte hideung ku kualitas alus teuing
WOWOW boga pangalaman industri dina nyieun jodoh hideung anu nyéépkeun keran dapur saprak taun 2008. Tanpa ragu pangalaman ieu dicatet dina fungsionalitas sareng desain tina keran tarik dapur tina WOWOW. Salaku hasil tina pangalaman ieu anjeun dijamin ngagaduhan keran kualitas pangsaena di dapur anjeun, didamel pikeun fungsionalitas maksimal sareng pamustunganana kalayan desain anu unik. Kusabab ieu, pasangan arc anu hideung tarik handap keran dapur WOWOW mangrupikeun pilihan pangsaéna nalika anjeun ngararancang atanapi ngararancang dapur deui.

2310700BInstallation Petunjuk

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Matte Hideung Tarik-Turun Semprot Dapur Faucet

WOWOW Matte Hideung Tarik-Turun Semprot Dapur Faucet WOWOW Matte Hideung Tarik-Turun Semprot Dapur Faucet WOWOW Matte Hideung Tarik-Turun Semprot Dapur Faucet

WOWOW Tarik Turun Dapur Peuntas 2310700B
The kitchen might be the space in your house where you spend most of your time. Not only is the kitchen the place where you prepare your meals. Additionally, many people have centered their lives around the kitchen. Think for example of an eat-in kitchen with a huge dining table next to where the food is made. Whatever the type of kitchen you have, design and functionality are the two most important aspects of it. When you are designing or redesigning your dream kitchen, you want to make a massive impression. The choice of a kitchen faucet consequently is a very important one. Although kitchen faucets might be small, they are the natural focal points of any kitchen. People’s sight is naturally attracted to the kitchen faucet. Therefore you will definitely make an impression with WOWOW’s high arc matte black pull down kitchen faucet! The WOWOW matte black pull down kitchen faucet offers a high quality pull down kitchen faucet with excellent design at an impressively low price. Hence this matte black pull down kitchen faucet offers you the best price-performance ratio you will find in the market.

Desain bergaya tarik keran dapur di matte hideung
WOWOW tinggi arc matte hideung tarik handap keran dapur ditampilkeun kalayan desain anu diilhami sacara klasik anu parantos diperyogikeun ku detil gaya modern. Alesan ieu, keran dapur ieu bakal nambihan sentuhan keanggunan ka ampir dapur. Jelas anjeun kedah milih keran dapur anjeun ogé. Dina cara yén éta bakal ngabentuk hiji harmoni harmonik sareng sesa desain pawon anjeun. Kauntungannana hideung matte keretas hideung ieu nyaéta anu tiasa digabungkeun sareng desain tradisional, kitu ogé kalayan desain dapur modéren. Atuh, cara anu hideung WOWOW matte keran handap dapur bakal ngajamin sentuhan bérés anu pikasieuneun ampir ka dapur. Henteu ngan éta keran hideung gooseneck matte hideung anjeun nawiskeun desain anu minimalis. Kesederhanaan nyaéta salah sahiji fitur konci tina keran dapur desain ieu. Mangkaning, éta nawiskeun ogé pernyataan desain anu dramatik kalayan warna anu unik sareng kontras tina gaya. Jujur, di WOWOW kami nganggap matte hideung ieu ngagambar keran dapur sapotong art! Kami yakin yén nalika nerapkeun keran dapur tarik ieu di dapur anjeun nyalira, éta bakal nyababkeun réaksi heran pikeun sémah anjeun.
Mate hideung tarik handap keran sareng fungsionalitas maksimum di dapur Anjeun
Rarancang mangrupikeun hiji, tapi langkung penting pentingna fungsina keran dapur. Nalika anjeun aya di dapur anjeun dina ADesign mangrupikeun hiji, tapi langkung penting nyaéta fungsionalitas keran dapur. Nalika anjeun di dapur anjeun dina dasar sadinten, nyiapkeun kreasi kuliner anu luar biasa, anjeun hoyong éta ngadukung anjeun nalika nyiapkeun dahareun sareng beberesih saatosna. Hasilna, anjeun kedah milih keran dapur anu ngadukung kahayang anjeun ngeunaan sagala rupa tugas dapur. WOWOW tinggi busur matte hideung tarik handap keran dapur dirancang pikeun nawiskeun pungsionalitas maksimal. Henteu aya nanaon, matte hideung tarik handap keran dapur dianggap salaku salah sahiji anu paling fungsina narik kana keran dapur dapur di pasar. Bagian tarik handap tina keran hideung matte keran hideung ieu hanca pisan. Mimiti, anjeun tiasa kalayan gampang tarik kaluar sirah nyemprot sirah pikeun ngabersihan sadaya bagian tina tilelep dapur anjeun. Saatos nganggo tarik ka handap sirah, éta bakal lancar narik deui ka posisi aslina. Di sagigireun anjeun tiasa meryogikeun saklar antara anu alus sareng semprot keras numutkeun tugas dapur anjeun. Adaptor swivel tina matte hideung keretas keran dapur tungtungna bakal nawiskeun anjeun kalenturan anu anjeun peryogikeun.

Baja hideung matte hideung tarik handap keran dapur
WOWOW urang matte hideung tarik ka keran dapur didamel tina stainless steel sareng bahan kualitas luhur anu sanés. Keran dapur tarik ieu henteu ukur tahan tahan tapi ogé tahan tahan sareng tahan karat. WOWOW matte hideung tarik ka keran dapur sahingga gampang pikeun ngabersihan. Gesek gampil bakal ngaleungitkeun sadaya sésana mineral sareng kapur anu ngawangun kana sirah silikon. Kolom pawon téa mah gampang dibersih ogé kokotorna moal ngagantelkeun ka dinya. Sering beberesih tina keran hideung matte keran hideung anjeun bakal ngajamin daya tahan umur panjang. Hideung arc matte hideung narik handap keran dapur WOWOW pisan gampang dipasang sareng hadir kalayan petunjuk anu jelas. Kusabab ngatur 90 derajat maju teras, éta ngamungkinkeun anjeun masang fautét dapur hideung matte ieu di daérah anu ketat, tanpa dibersihkeun palayan kontes. Désainer ti WOWOW parantos mikir ngeunaan ampir sadayana mendesain keretas hideung hideung di handap keran dapur. Kusabab éta WOWOW henteu sieun nawiskeun anjeun garansi tilu taun dina jodoh hideung anu narik keran dapur. Kami yakin kualitas produk kami sareng ngajamin yén wasiat anjeun ngagaduhan kasenangan maksimum sareng produk kami bakal dilaksanakeun ku maksimal. Iraha pikeun alesan naon, keran dapur ieu tiasa henteu ngalakukeun sakumaha anu anjeun nyangka ti kami, kami bakal ngagentos produk tanpa biaya tambahan pikeun anjeun. Tungtungna, kami nawiskeun kawijakan mulang 90 dinten bébas dina kasus matte keran hideung hideung moal janten naon anu anjeun harepan. Sakumaha anjeun tiasa tingali, urang percanten ka jodoh hideung urang lungsur keran dapur. Akibatna urang ngan ukur tiasa ngaharepkeun yén anjeun bakal 100% puas!
Kauntungan tina WOWOW arc mate anu hideung tarik handap keran dapur dina mérésan na:
Méré faktor wow ka dapur
Kombinasi unik tina desain klasik klasik
Nawiskeun fungsionalitas pangsaéna sareng kabutuhan anjeun
Ngagabungkeun ététika kalayan kinerja anu luhur
Dijieun tina bahan anu berkualitas tinggi
Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
Rek 3 taun ka luhur arc mate hideung ieu tarik handap keran dapur

 

spésifikasi

SKU: 2310700B kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

2.6 kg = 5.7320 lb = 91.7123 oz

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 5.68

pakét Dimensi

21.65 x 11.02 x 2.76 inci

gaya

Faucét dapur / keran tilelep dapur kalayan spray down

material

Paduan séng / Baja stainless / Kuningan

corak

Single-liang & 3 liang; Dek-Gunung

wujud

Tinggi Arc / Gooseneck

Métode instalasi

1-liang atanapi 3-liang sareng 8 inci Dek Lempeng Ngaliputi

Panjang Extension

80 Séntiméter

Jangkung Spout

7.7 inci

Ngahontal Spout

8.8 inci

Jenis siram

Tilu modeu: Aliran / Semprot / Jeda

luar diaméterna

224 milimeter

Bahan cecekelan

Alloy séng

Pedaran Kinerja

Ketuk mixer / Tilu fungsi kontrol cai

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X