neangan Pilarian situs

WOWOW Matte Hideung Dua-Handle Kasebar Pancuran Kamar

(23 resensi customer)
USD60.88
Dijual:
66
Harita:
23

Amazon US

Palapis keran nyaéta salé hideung matte, anu tiasa ngajaga permukaan tina korosi sareng karat.
Selang suplai cai & solokan dikandung dina kebat. Pastikeun ngagunakeun dagangan premium baja pikeun Kesejahteraan Anjeun
Kontrol Suhu - Tuas dua-gagang pikeun Kontrol saderhana tina suhu cai sareng aliran cai langsung
Gampang Setup - Sadaya Komponén anu disiapkeun pikeun pamasangan ogé kalebet.

Pitunjuk instalasi 2321300B

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

3 Liang Gunung Faucet Kamar Mandi Lega 2321300B-AMUS: jarak anu tiasa diatur antara 6 "- 14" '; Ukuran liang: 32 - 38 mm / 1.26 - 1.5 "
Téhnologi Sambungkeun Kreatif Creative: Gampang dipasang ku anjeun sorangan tanpa tukang ledeng, sumping sareng pop up solokan. JIMAT TEMPAT INSTALUSI GAMPANG TANPA FUNGSI WOWOW
Faucet Mandi 2 Handle: permukaan hideung hideung matte, klasik sareng sederhana, nolak korosi sareng tarnishing liwat pamakean sapopoé, pas sewaan bumi, condo, apartemen, lavatory, use komersial, hotel
Faucets Basin gratis Caket Leak: anjing laut keramik keramik NSF sareng cai-neuleum cai-citér ABS mastikeun no bocor sareng timah, samentawis nyayogikeun alon, aliran cai stabil dikawasa ku dua handles kalayan sakedik usaha
WARRANG LIFETIME sareng PELANGGAN PELUANG: Diangkut ku 90-dinten gratis deui sareng garansi hirupna! PUNTUNG HUBUNGAN EMAIL❤service@wowowfaucet.com

spésifikasi

SKU: 2321300B-AMUS kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 3.63

pakét Dimensi

12.1 x 8.6 x 3 inci

warna

matte Hideung

ngabereskeun

hideung

material

Beusi sténless

kakuatan Sumber

Powered hidrolik

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Jangkung Spout

4.8 inci

Ngahontal Spout

3.1 inci

Jenis siram

dual

  1. J *** h2020-05-28
    US

    Kuring parantos ngagaleuh faucet Delta sareng Phisher sateuacanna mahal pisan. Produk WOWOW jauh teuing tibatan anu kuring ngarepkeun pikeun kualitas, gampang dipasangna sareng nilai artos kuring. Sigana endah pisan dina tilelep kamar mandi anyar kuring. Malah bungkusan na kelas tinggi. Abdi resep o-ring anu bawaan dina handapeun gagang sareng keran pikeun nyegah kabocoran. Selang kantétan lentur anu sumping sareng éta ogé colokan sareng maénkeun kalayan henteu aya bocor. Kuring henteu ngalakukeun seueur ulasan produk tapi kuring yakin pisan sareng produk ieu anu kuring pikir kuring bagikeun ka anjeun.

  2. T *** t2020-06-01
    US

    Abdi nembé ngaropea kamar mandi kuring anu kalebet ngagentos tilelep kamar mandi lami sareng kabinet ku tilelep titinggal titinggalan anu ramping. Ieu peryogi keran sumebar anyar.

    Kusabab dirombak, kuring henteu deui ngagaduhan wastafel mandi anu dianggo. Kusabab kitu, kusabab kuring peryogi langsung keran énggal, kuring milarian toko pakakas lokal kuring, kalebet toko ranté anu ageung. Kuring reuwas sareng kuciwa yén, sanés ngan ukur aranjeunna ngagaduhan pilihan keran kamar mandi anu kawates pisan, tapi sadayana hargana caket atanapi langkung tina $ 100!
    Kuring mutuskeun kuring bakal balik tanpa tilelep digawé sababaraha dinten, sareng kuring yakin pasti bakal ngagaduhan pilihan anu langkung saé ogé harga anu langkung saé;

    Kuring gancang mendakan sababaraha keran anu tiasa dipilih kalayan harga anu langkung handap tibatan anu kuring mendakan di toko pamutahiran bumi lokal. Kuring netep dina rakitan keran ieu, sareng kuring henteu tiasa langkung bahagia. Faucét parantos éndah disikat ku nikel, sareng sadayana kalebet kanggo dipasang, kecuali dua selang pondok anu teu mahal anu diperyogikeun pikeun nyambungkeun kana pasokan cai. Abdi gaduh réréncangan anu ngabantosan kuring dina ngarombak, sareng ha masang keran. Nanging, kuring yakin kuring tiasa ngalakukeun éta sorangan, kusabab ngan ukur aya sababaraha bagian anu tiasa dirakit, sareng pitunjuk anu digambar lempeng-maju sareng gampang pisan dipikaharti sareng nuturkeun. Abdi ngeposkeun gambar wastafel énggal kuring kalayan keran anu dipasang sareng tiasa dianggo. Kuring nyarankeun pisan ieu rakitan keran kamar mandi anu lega pikeun padamelanana, tambaga anu dianggo dina pabrikna, kageulisanana sareng naon anu kuring pikir penting pisan - éta gampang dipasang.

    Hiji fitur sanés tina rakitan keran ieu nyaéta "stopper" kanggo tilelep. Éta ditutup ku cara ngadorong ka handap, sareng éta muka ku cara ngadorong ka handap deui. Kuring yakin ieu mangrupikeun paningkatan anu langkung ageung tibatan stopper jenis lami, anu meryogikeun anjeun nganggo tuas pikeun muka sareng nutupna. Meureun kuring mah istiméwa, tapi kuring henteu pernah ngagaduhan salah sahiji jinis lami anu henteu salah dianggo. Nyatana, kaseueuran waktos, kuring mendakan nyalira miceun éta sadayana. Abdi resep pisan ngagaduhan, naon anu kuring anggap, anu langkung ningkat. Ieu sigana mah pamutahiran alit sareng henteu penting pikeun sabagian, tapi pikeun urang anu parantos ngungkulan masalah tina jinis tipeu lami, éta mangrupikeun fitur wilujeng sumping.

  3. D *** t2020-06-03
    US

    Kualitas saé pikeun harga! Bérésna katingali hébat sareng keran tiasa dianggo sapertos kuduna. Palayanan pelanggan saé, solokan pop up henteu dianggo pikeun tilelep kuring (pondok teuing). Kuring ngirim email ka anu ngajual sareng dina waktos 10 menit aranjeunna datang sareng resulusi. Aranjeunna mendakan solokan anyar anu langkung panjang sareng cocog sareng desain / keran, teras ngintunkeun kuring ngabalikeun duit kanggo ngagaleuh anu anyar. solokan.

  4. J *** k2020-06-07
    US

    Ieu sababaraha faucet pangsaéna anu kuring anggo, khususna dina harga ieu. Aranjeunna geulis, gaya sareng ngan katingali hebat pisan di kamar mandi kuring anu nembe direnovasi. Kuring nganggo sét anu langkung mahal pikeun rénopasi luhur sareng anu ieu katingalina JAUH langkung saé. Jujur, éta katingalina sareng tiasa dianggo ogé Moen atanapi Délta tapi langkung ti 50% langkung alit. Kuring nyarankeun pisan produk ieu.

  5. Kuring *** r2020-06-11
    US

    Keran ieu endah! Nalika ngalereskeun kuring milih sababaraha keran anu béda dina CHROME pikeun kamar mandi sareng dapur kuring. Biasana paribasa anjeun nampi naon anu anjeun mayar cenderung leres tapi henteu dina hal ieu. Kuring parantos ngagaduhan ieu di kamar mandi kuring sareng panggunaan sadidinten langkung ti 6 bulan ayeuna sareng ieu jauh tina perlengkapan favorit kuring. Kuring henteu ngagaduhan masalah sareng kabocoran, gagang gagang, tekanan cai atanapi keluhan umum sanés anu aya dina keran. Céri anu di luhur nganggo keran ieu nyaéta éta henteu nunjukkeun bintik cai. Sadaya faucet kuring anu sanés kedah dibersihkeun unggal sababaraha dinten pikeun tetep katingali anyar tapi henteu ieu. Kuring sacara harfiah tiasa angkat dua satengah minggu tanpa ngusap handap atanapi ngagosok éta sareng anjeun bahkan henteu tiasa nyarios. Abdi bogoh ka keran ieu. Aranjeunna tara sareng keran Harga Pfister kuring dina hal kualitas tapi aranjeunna ngan ukur keran anu katingalina saé sepanjang waktos.

  6. A *** h2020-06-13
    US

    Kuring ngagentos keran kamar mandi tungtung anu langkung luhur kalayan anu ieu. Selang sambung gancang damel masang angin ngahiliwir sareng kuring leres-leres kagum ku kualitas ngawangun sareng sabaraha langkung saé ieu tibatan anu lami. Teu sangka kuring nyandak kasempetan kana mérek anu kuring henteu kantos nguping sateuacanna tapi sakitar satengah harga naon anu kuring bakal mayar di toko hardware kotak ageung ieu mangrupikeun nilai anu luar biasa.

  7. B *** e2020-06-16
    US

    Abdi nuju nyéwa sareng henteu hoyong nyéépkeun artos pikeun ngaganti dua keran goréng ka tuan kuring. Abdi saleresna langkung ti resep ieu. Kualitas na luhur na super saderhana pikeun dipasang. Sakumaha biasana, langkung lami deui ngaleungitkeun anu lami tibatan masang anu énggal ... Biasana anjeun sangsara ku kualitas nalika milari nilai. Waktos bakal nyebatkeun, tapi dugi ka ayeuna ieu hebat pisan artos pikeun artos.

  8. K *** b2020-06-18
    US

    Kuring biasana ngan ukur nganggo Faucets Big Name Brand dina Fasilitas urang. Tapi saatos ningali ulasan éta kuring mutuskeun pikeun nyobaan.
    Kacida kagum ku kualitas keran, sareng gampang dipasangna. Unit karasaeun padet, sareng diwangun saé, sareng sambungana dikawat stainless.

  9. R *** w2020-06-20
    US

    Cinta keran ieu !! Kualitas anu saé pikeun harga anu saé. Dipariksa di Lowe sareng keran anu sami nyaéta $ 119 kanggo hiji. Pasti nyarankeun!

  10. D *** m2020-06-24
    US

    Kapaksa mendakan keran énggal nalika ngarobih kamar mandi alit. Dipikacinta katingali langsing tina set ieu. Mah nuju salaku MATTE BLACK sareng ngarep-ngarep nada anu langkung héjo tapi ieu saé pisan. Sésa-sésa hardware di kamar mandi langkung caket kana warna anu héjo tapi kuring tiasa hirup nganggo ieu. Remodeler urang mairan kumaha gampangna dipasangna. Keran jalan sakumaha kuduna jadi kuring senang jeung harga éta bener.

  11. N *** n2020-06-26
    US

    Faucét ieu didesain ku saha waé anu terang naon anu dilakukeun. Aranjeunna ngagaduhan anjing laut atanapi gasket dina unggal gunung pikeun nyegah cai tina nembus. Pamasanganana saderhana pisan sareng gancang. Bahanna kualitasna tinggi janten henteu ngan ukur katingali saé tapi moal karat.
    Kuring parantos mésér faucét kuring ti toko hardware lokal kalayan biaya anu langkung luhur, tapi éta kirang ti 3 taun. Teras nalika kuring angkat ka aranjeunna, kuring mendakan kacang éta diacak kana klep sareng kuring kedah neukteuk. Tétéla teu aya segel anu saé handapeun dasar klep sareng kacang éta didamel tina bahan murah anu karat. Kusabab éta di jero kabinét sareng sesah dituju, ieu butuh sababaraha jam.
    Éta pisan sababna naha kuring jadi bungah nalika kuring ningali cara set ieu didesain sareng jinis bahan anu aranjeunna anggo pikeun pangwangunan.

  12. E *** e2020-06-28
    US

    Keran ieu sampurna! Cinta kumaha katingalina, gampang dipasang, kualitas tugas beurat hébat. Teu sidik. Kami balanja tapi henteu hoyong nyéépkeun $ 100 janten kami nyandak kasempetan pikeun ieu sareng resep pisan éta. Anjeun moal kuciwa.

  13. A *** d2020-06-30
    CAD

    Kuring ngaganti keran baheula kuring ku ieu. Abdi resep pisan! Éta katingalina saé sareng gampang pisan dipasang nyalira !! Kuring rencanana mésér dua deui kanggo ngagentos faucét lami sanés.

  14. A *** k2020-07-01
    CAD

    Kami ngagantikeun lima faucét kamar mandi anu hargana dua kali langkung ageung sapertos ieu. Ieu pikaresepeun pisan, gampang pisan dipasang sareng didamel saé pisan. Hiji-hijina hal anu kuring kedah sebutkeun anu tetep négatip nyaéta instruksi anu kedah ngawartosan anjeun mésér sababaraha pipa thread sealer kanggo digunakeun dina utas pipa solokan. Pipa solokan didesain kanggo tilelep sareng liang limpahan janten aya liang di gigir handapeun stopper, antara nut sareng gasket di handapeun. Utasna tangtu pisan sareng kuring mendakan yén cai nalika dikuras bakal béak tina liang limpahan sareng netes ngalangkungan benang sareng kaluar kacang anu nyayogikeun pipa solokan. Gampang dibenerkeun ku sealer benang. Anjeun maréntahkeun ngagunakeun tukang ledeng tukang ledeng dimana solokan nyambung ka luhur wastafel, tapi éta sanés sumber kabocoran. Kéngingkeun thread sealer. IMO, anjeun moal lepat nganggo keran ieu ku hargana!

  15. L *** r2020-07-06
    US

    Henteu ngan ukur harga anu murah pisan pikeun keran anu saé ieu, éta gampang pisan dipasang. Solokan pop up luar biasa. Kuring ngarepkeun keran ieu bakal mangtaun-taun. Keran sabanding sapertos kieu tina bata ageung sareng mortir biayana 3 kali langkung seueur tibatan keran ieu. Kuring nyarankeun pisan sareng pasti bakal mésér deui.

  16. G *** d2020-07-09
    CAD

    Abdi ngagaleuh ieu kanggo ngagentos keran umur 25 taun. Pamasanganna angin ngahiliwir bahkan pikeun pemasang DIY anu anyar sapertos kuring. Bagéan anu sesah ngan ukur ngaleungitkeun keran lami karat. Konektor gampang anu disayogikeun ngajantenkeun pamasangan hubungan anu henteu aya rasa nyeri. Hijina keluhan nyaéta keran didamel tina bahan beurat enteng dibandingkeun sareng keran lami anu digentoskeun. Produk anu parantos ditingali langkung langsing sareng langkung elegan, nanging.

  17. Ibu2020-07-21
    US

    Dipasang dina bak mandi jarang dianggo janten teu gaduh pangalaman hirup sareng éta tapi bungkus kumplit sareng sadayana anu anjeun peryogikeun sareng éta tiasa dianggo kalayan saé, katingalina saé. Stopper mangrupikeun dorongan pikeun nutup alat tibatan rod biasa pikeun ngangkat sareng nurunkeun stopperna. Kuring henteu bogoh ka éta tapi nyatana langkung saderhana sareng éta gaduh saringan di jerona janten upami anjeun lungsurkeun hal-hal di solokan anjeun tiasa narik sadayana pangumpulan stopper langsung sareng nyandak éta. Éta panginten langkung tambihan tibatan négatip henteu ngagaduhan rod pikeun muka / nutup stopper na.

  18. B ***.2020-07-24
    US

    Keran ieu katingalina sareng tiasa dianggo saé di kamar mandi urang. Pamasanganana gampang kalayan hiji hal anu kedah diperhatoskeun. Selang sambung gancang anu sumping sareng keran kedah didamel pageuh nalika dipasang. Teu sangka kuring parantos nyambungkeun nanaon tapi nalika cai dihurungkeun sareng keran dibuka, duanana henteu nyambung. Perbaikan gampang, ngan émut pikeun nyorong pageuh nalika ngantelkeun selang.

    Kuring ngagaduhan masalah alit sareng aerator dina keran sareng mendakan layanan palanggan WOWOW gancang pisan sareng responsif. Perusahaan anu hébat, pasti tiasa nyarankeun keran ieu.

  19. H *** s2020-07-26
    CAD

    Ngan ngagaduhan ieu sareng dipasang. Éta pisan gampang dipasang, bungkusan anu saé sareng nilai fir anu saé pisan. Kuring maca seueur ulasan sateuacan kuring ngagaleuh sareng teu asup akal. Sajauh ieu teu aya bocor sareng katingalina saé. Upami aya anu robih kuring bakal nyerat ulasan kuring. Tambih Deui, pas kéngingkeun produk kuring nampi email ti anu ngajual. Éta nyarios upami aya masalah pisan kuring kedah langsung ngahubungi éta. Salaku Cenah mah dugi ka alus teuing. Émut éta nilai anu hadé pikeun artos.

  20. S *** c2020-07-28
    US

    Kami resep keran ieu. Colokkeun solokan tombol push langkung saé. Pakemna lancar sareng cai na ngalir ageung. Kuring mésér éta pikeun ngarombak total kamar mandi anu kuring lakukeun sareng hariwang mésér barang sapertos online tanpa kedah ningali éta. Éta parantos ngalangkungan harepan kuring. Hatur nuhun pikeun produk anu hébat sareng pangalaman anu saé pikeun ngagaleuh ieu.

  21. K *** s2020-08-05
    CAD

    Keran réngsé saé sareng rangkep saé. Spigot dirancang ku centering anu saé dina baskom tilelep. Gasketing sareng fittings handapeun faucets sareng spigot panginten leres-leres pikeun nyegah gangguan cai. Bahan anu digunakeun sigana kualitasna luhur. Pop up solokan sareng tailpiece, sanaos henteu mantap sapertos naon anu diganti, langkung ti cukup. Pamasangan henteu sesah sareng kalebet perangkat keras sadayana parantos aya. Bungkusan anu saé pikeun masing-masing keran sareng spigot masing-masing dibungkus janten goresan dina transit henteu kajantenan.

  22. C *** n2020-08-11
    CAD

    Produk anu saé pisan éta di Home Depot sareng henteu mendakan anu kuring resep sareng mendakan ieu dina WOWOW kirang langkung $ 20. Instilasi éta saéstuna gampang sareng kuring parantos masang sababaraha tilelep mangtaun-taun sareng ieu mangrupikeun anu paling gampang. Sadayana raoseun pisan padet, kuring resep pisan kana solokan anu dibarengan ku éta anu jauh langkung saé tibatan anu aya anu narik tukangeunna faucet. Sigana bakal meunang anu sanés nalika kuring ngarobih kamar mandi kuring anu sanés.

  23. w *** o2020-09-29

    Dibeuli ieu pikeun ngaganti keran kuring anu aya anu bocor. Éta gampang dipasang. Butuh waktu kuring kira-kira satengah jam pikeun nyandak keran lami sareng sakitar 20 menit kanggo masang anu anyar ieu. Éta ogé ngagaduhan solokan pop up, anu kuring ogé resep pisan. Aranjeunna katingali hébat. Kuring henteu yakin sabaraha lami aranjeunna bakal tahan, tapi kuring resep sareng pameseran kanggo ayeuna.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X