neangan Pilarian situs

WOWOW Chrome Arc Mandi Arcét Tinggi Mandi

USD63.99
Dijual:
33
Harita:
0

Amazon US
Kalayan garis anu anggun sareng kalebet pasisan nyampurnakeun solokan pop-up, cai keran mandi tilas tunggal ieu mangrupikeun tempat anu pikaresepeun pikeun rohangan naon waé.

Teu pernah bentukna usus: keranjang baskét perak 2321501C di tungtung krom mirip sapertos miring, desain kasombongan anu lumayan pisan, sareng urang dipatenkeun ngawangun triple-kurva anu unik, ngadamel kamar mandi anjeun langkung ageung.

Parentah instalasi 2321501C

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Chrome Arc Mandi Arcét Tinggi Mandi

 

Kamar mandi keran tunggal anu nanganan 2321501C

Neangan anu mandi kamar mandi keran tunggal anu ngagemkeun tina kuningan padet? Teu katingali deui! WOWOW parantos ngajantenkeun keran mandi anu leres dirancang anu leres, anu bakal masihan pulas anu ngagem kana hiasan kamar mandi. Désainer WOWOW ogé teras-terasan milari cara énggal pikeun masihan kabaran khusus nganggo keran mandina. Kolam renang tunggal kamar mandi tinangtu ieu ngagaduhan desain anu unik melengkung tripe. Anjeun moal ningali desain ieu di tempat sanés sareng pasti anjeun bakal mésér keran mandi anu mangrupikeun salah sahiji jenis. Desain triple-melengkung AS-réparasi réformasi naon waé kamar mandi anu biasa kana tilelep kamar mandi anu parah. Tanpa ragu!
Nalika anjeun ngarobih deui atanapi ngararancang kamar mandi anu énggal, anjeun hoyong waé ménu perhatian khusus dina keran mandi anjeun. Sering keran kamar mandi ngan dipilih di tungtung proyek nalika watesan anggaran ampir dugi ka caket (atanapi bahkan ditambih). Dina hal ieu, anjeun kedah nyingkahan yén desain kamar mandi anjeun cilaka kusabab pilihan goréng ngeunaan keran mandi anjeun. WOWOW ngabuktikeun sababaraha kali yén keran kamar mandi anu berkualitas luhur tiasa datangna dina harga anu berpatutan. Sareng tetep ku desain anu hébat anu nambihan elegan, classy, ​​sareng / atanapi sentuhan kontemporer kana desain kamar mandi anjeun. Dina WOWOW urang yakin yén kami nawiskeun nilai anu paling saé pikeun artos anu anjeun kéngingkeun.
Kamar mandi keran tunggal anu ngadamel nilai anu pangsaéna pikeun artos 
Kualitas keran mandi anu mandi pikeun WOWOW henteu pasti. Bahan logam padet nyaikeun daya tahan panjang dina pagelaran luhur. Anjeun bakal perhatikeun ieu nalika anjeun nahan kolam renang mandi WOWOW anu aya dina panangan anjeun. Ieu mangrupikeun liga anu sanés dibandingkeun sareng kamar mandi mandi murah anu anjeun tiasa mendakan di pasar. WOWOW di sisi sanésna henteu acan ka ekonomiskeun bahan-bahan, bahkan badami badé kualitas keran mandina. Sareng,, kamar mandi jamban keran mandi WOWOW kacida meujeuhna. Ku sabab kitu, tiasa nyarios yén anjeun moal mendakan artos anu langkung saé pikeun artos. Akibatna, kami nawiskeun anjeun jaminan 90 dinten deui. Upami anjeun mendakan keran mandi anu sami sareng harga anu langkung handap, atanapi keran mandi anu langkung saé-kualitas dina harga anu sami, kami bakal masihan anjeun ngabalikeun duit pinuh. Tanpa ditanyakeun patarosan.
Spout arc anu luhur ningalikeunkeun énérgi cai. Neoperl Aerator Prestasi anu luhur ieu nyayogikeun aliran cai lemes sareng lembut kanggo kanyamanan optimal. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan percikan cai. Kauntungan tambahan nyaéta yén anjeun tiasa nyimpen dugi ka 50 persén cai kalayan fitur inovatif tina keran mandi mandi tina cecekelan WOWOW. Anjeun tiasa ngaleupaskeun aoter ieu gampang, nganggo (kaasup) alat. Ku cara kieu anjeun tiasa ngabersihkeun aerator sering, ngahapus sésa susah, pikeun masihan anjeun pangalaman pangsaéna.

Diuji pisan kamar mandi keran tunggal anu aya 
Komponén komponén kamar mandi keran tunggal anu diuji sababaraha kali kanggo nawiskeun prestasi anu saé pikeun anjeun. Klep keramik sapertos ieu diuji langkung ti 500,000 kali. Sareng kénéh, saatos kabéh tés ieu, klep terus beroperasi sa lancar, bébas netes, sareng bébas bocor. Rumah tangga rata-rata ngan saukur nganggo keran kamar mandi kirang ti 10,000 kali per taun. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa nganggo jaket keran mandi ieu pikeun sababaraha taun, tanpa kaleungitan prestasi anu optimal.
Dina WOWOW kami yakin kana kualitas sareng kinerja kamar mandi salah keran cecekelan tunggal urang. Akibatna, kami henteu sieun nawiskeun anjeun babaran waktos 3 taun. Upami kamar mandi keran tunggal anu henteu tiasa dilakukeun sacara optimal salami 3 taun ieu, urang bakal ngagantian kamar mandi keran tunggal anu nganggo gagang anu anyar. Ku cara kieu, anjeun mastikeun kinerja kontinyu keran mandi anu mandi. Urang nyandak tanggung jawab urang serius sareng bakal nyandak éta tanpa ragu waé. Henteu pikeun nanaon kami ngagaduhan épék ngembangkeun para nasabah satia ti sakumna dunya.

Mandi keran mandi anu ramah keranjang tunggal 
Aliran cai sareng suhuna gampang bisa dikendali sareng cecekelan tunggal tina keran mandi ieu. Anjeun tiasa ngatur suhu cai nganggo sakadar panangan, sedengkeun anu sanésna karasa ku panangan anu sanés, contona nalika ngosongkeun huntu anjeun. Anjeun bakal perhatikeun lancar operasi langsung nalika anjeun nganggo klep berkualitas tinggi ieu. Bakal janten karesep unggal waktos ngajalankeun cecekelan ieu.
Kolam renang kromét tunggal kromét cecekelan WOWOW disertakeun sareng stopper pop anu kalebet ku limpahan. Stopper pop-up ieu ngabentuk hiji kahijian sareng kamar mandi tunggal anu ngadamel keran, pikeun ngadamel dampak anu langkung ageung pikeun hiasan dapur anjeun. Stopper solokan pop-up ieu tiasa dioperasikeun kalayan ngan pencét tunggal. Éta peryogi peryogi a
tekanan anu saeutik dioperasi. Kusabab desain praktis na, éta tiasa solokan cai jauh tina mandi anjeun ka tilelep gancang sareng sepi.
Pamasangan kit kamar mandi keran tunggal cecekelan 
Kusabab panggunaan bahan kuningan padet, WOWOW tiasa ngajamin pasokan cai gratis. Ku cara kieu, anjeun tiasa nawiskeun kulawarga ka pangalaman cai anu aman sareng anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan kualitas cai. Sahenteuna henteu kusabab keran mandi anjeun. Sareng kusabab daya tahan na, WOWOW's faucet single cecekelan tiasa ngajantenkeun pagelaran ieu salami mangtaun-taun.
Fitur hébat kana keran mandi anu nganggo cecekelan WOWOW mangrupikeun anjeun tiasa masang diri tanpa nyéwa tukang ledeng. Kolam renang kamar mandi tunggal anu dirarancang béda ti keran mandi anu sanés sareng tiasa dipasang dina ngan 30 menit. Sanaos anjeun henteu profésional. Kolam renang anu mandi di kamar mandi WOWOW hadir kalayan koper pinuh ku asesoris anu ngajamin prosés instalasi lancar: piring dek 4 inci (anu cocog sareng tilelep mandi anu ditangkep 1- sareng 3-liang), a solokan pop-up chrome, a Selang cai Tucai tahan 20 inci kalayan kualitas anu dijamin, masang sarung tangan, alat aerator ngaleupaskeun, sareng seueur deui. Ku cara kieu, éta gampil kanggo ngalakukeunana-nyalira nyalira mandi mandi WOWOW keran tunggal anu aya.
Kauntungan tina kamar mandi keran tunggal anu ngadamel dina kacilakaan:
 Méré faktor wow ka kamar mandi
 Nilai pangsaéna pikeun artos
 Operasi lancar aliran cai
 Desain anu unik sareng elegan
 Bahan kinerja anu luhur
 Kaasup kéngingkeun-nyalira masang kit
 Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
 garansi 3 taun

 

spésifikasi

ngabereskeun

Chrome digosok

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 6.64

corak

Swan-beuheung

wujud

Melengkung

Métode instalasi

Dek tunggal-Gunung

Item Paket kuantitas

2

Panjang Panjang

59 inci

Jangkung Spout

10 inci

Ngahontal Spout

8.7 inci

Jenis siram

Dual Mode: Spray Mode / Stream Mode

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca / Katuhu / Pusat

Bahan cecekelan

Beusi sténless

Nyolok Plug

Dek tunggal-Gunung

Fitur husus

Kontrol suhu cai

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X