neangan Pilarian situs

WOWOW Pot Komérsial Filler Ketok Minyak Digosok Perunggu

USD97.99
Dijual:
72
Harita:
0

Amazon US

Fungsi tilepan saukur ngajadikeun nangtung tina sésana.
Nawarkeun pagelaran anu efektif sareng dipercaya, cocog pikeun réstoran sareng panggunaan bumi.
Éta boga perumahan anu kuat pikeun nolak nabrak anu teu kahaja.

Paréntah instalasi 2311100RB

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Pot Komérsial Filler Ketok Minyak Digosok Perunggu WOWOW Pot Komérsial Filler Ketok Minyak Digosok Perunggu WOWOW Pot Komérsial Filler Ketok Minyak Digosok Perunggu WOWOW Pot Komérsial Filler Ketok Minyak Digosok Perunggu

WOWOW Pengisi Faucet tilas Minyak Digedokkeun Gangsa 2311100RB: Pot anu ngeusian keran lempeng, kuningan premium struktur keran badan, keran dapur nganggo lawon anu alus teuing, tahan ngagarut, saderhana pikeun ngumbah, kuningan murni, kuat, gratis, korosi .

Ngeusian baskét anjeun kanggo ampir sagala kabutuhan masak tacan gampang pisan dibandingkeun ngeusian pucukna. Persetujuan témbok témbok anu luar biasa ngamungkinkeun rohangan tambahan di lokét anjeun dina waktos anu sami masihan kauntungan anu luar biasa.

Kolam renang pawon dapur sareng LARGE WATER FLOW RATE: Tukang keran tunggal anu nganggo bersenjata neoperl masihan tekanan konstan sareng langsung ngalirkeun cai.

Sederhana pikeun ngeset nganggo rengkuh héksagon. Punten wartosan kami upami anjeun gaduh patarosan.

NSF sertipikat klep keramik Nawiskeun pungsionalitas ngeclak

Kapsul keramik bébas timah diakreditasi ku NSF, pasti kuantitas kalungguhan di cai aliran standar anu disalurkeun dina cai, ngaleungitkeun kacilakaan langsung sareng ngajagaan orang anjeun anu dipikacinta. Klep keramik gampang.

FITUR:

Desain abadi Duaan sareng téknologi pang anyarna

Gabung Santai Duaan

Kalayan dua sendi swivel, ngamungkinkeun pangisi pucukna ngalip bari teu dianggo.

Dukungan Tata Dual

Dilengkepan kuningan tutup klep tina unggal cecekelan, langkung cocog pikeun ngatur laju aliran cai atanapi mareuman cai di boh spout atanapi témbok, operasi anu dipasihan saderhana

Spésifikasi item:

Urutna: Tungku keranjang ngeusian keran

Desain: Témbok Tanda Panyekel Double Hole dipasang

Bahan: Logam / Stainless Steel / Kuningan

Jumlah gagang: Handles ganda

Pasokan Cai: Ngan Cai Tiis

Feature produk:

Komérsial Ganda-Deui Duaan Komersial

Cartridge Keramik, tiasa sayogi sareng ditutup 500,000 kali

Faucet rotatable, swivels tiasa 360 °

Naon anu aya dina kotak na:

Ganda panci Dapur Panutup Faucet

Ningkatna Hardware

Parangkat Masang

spésifikasi

SKU: 2311100RB kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 3.89

pakét Dimensi

15 x 9.5 x 2.1 inci

warna

C: minyak keran pangeusi pot digosok gangsa

gaya

Pot Filler Faucet Tilepan Double Pakem

ngabereskeun

Minyak Dibungkus

material

kuningan

corak

Tilepan Faucet Faucet Tilepan

Métode instalasi

Dipasang-Dinding

Ngahontal Spout

20 inci

Bahan cecekelan

kuningan

Pedaran Kinerja

Cai tiis

Kaasup Komponén

Faucét pangeusi panci / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Asesoris Pemasangan (Jerman Fischer nilon jangkar baud)

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X