neangan Pilarian situs

WOWOW Tangan Pancuran dapur anu nganggo tarik Tarik Down Semprot nikel

USD73.98
Dijual:
97
Harita:
0

Amazon US Amazon CA

Pencét dapur ieu cocog pikeun aplikasi komérsial sareng bumi.
Kasét dapur kualitas anu ditarik handap ngagaduhan tingkat banding éstétik anu luhur.
Tirot tarik tél tiasa nyayogikeun perlindungan sareng hiasan.

2310700C Parentah Pamasangan

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Tangan Pancuran dapur anu nganggo tarik Tarik Down Semprot nikel

WOWOW Tangan Pancuran dapur anu nganggo tarik Tarik Down Semprot nikel WOWOW Tangan Pancuran dapur anu nganggo tarik Tarik Down Semprot nikel

Pencét ketuk bluk blom 2310700C
Pencét dapur anu gampang waé ngagabungkeun cai panas sareng tiis. Anjeun leres-leres tiasa nyampur dua aliran cai anu luyu pikeun kabutuhan anjeun. Supaya nyayogikeun anjeun dina suhu cai persis anjeun. Pergaulan suhu cai tiasa dilakukeun sacara nyalira sareng nyampur témbok tapél krom WOWOW. Tukang ukur tiasa jalan lancar sareng cai tiasa dikendali kalayan gampang. Duanana suhu sareng tekanan cai nyalira. Anjeun bakal langsung perhatikeun yén uas ieu dilakukeun tina bahan anu berkualitas tinggi. Nalika berjalan lancar, sareng henteu gaduh tonggong tonggong, anjeun terang yén anjeun dijamin kabétan anu lami.
Anjeun tiasa ngagunakeun tilu fungsi cai nalika nyampur suhu cai. Dina spout anjeun tiasa milih mode aliran, modeu semprot, sareng modeu aqua-agul. Modeu aqua-agul nawarkeun jet cai anu kuat, anu ngabasmi sadaya kokotor tina panci sareng periuk anjeun langsung. Modeu aqua-agul ieu mangrupikeun metodeu anu unik anu anjeun moal mendakan dina taper mixer dapur. Modeu semprot mangrupikeun cara anu saé pikeun ngosongkeun piring-splatter bébas, sareng modeu biasa mangrupikeun pilihan pariuk panci idéal ku cai sapertos contona. Sadaya modeu cai nawiskeun fungsi nyimpen cai supados tiasa ngirangan kana konsumsi cai anjeun. Ku cara kieu anjeun bakal nyumbangkeun bagian anjeun pikeun ngahémat sumber alam anu langka. Salian ti éta, anjeun bakal perhatikeun ku bil cai anjeun, sabab anjeun tiasa nyimpen dugi ka 50% kanggo konsumsi cai nganggo mixer tap dapur tina WOWOW.
Kualitas taper dapur anu kualitas luhur
WOWOW dikhususkeun pikeun nawiskeun keran kualitas bermutu pikeun konsumén na. Éta sababna WOWOW ngagunakeun bahan anu langkung sadayana kriteria industri, bahkan ogé merek A-merek. Dina WOWOW kami yakin yén kalayan kualitas luhur anjeun tiasa ngadamel bédana di pasar. Sakali aya jalma parantos ngalaman taper pangadun WOWOW, anjeunna bakal janten palanggan hirup. Éta sababna urang ningali dasar konsumén urang unggal poé. Anjeun tiasa ningali kaunggulan urang dina aplikasi inovatif ogé, sapertos aoter Neoperl sareng panghabisan keran sareng prosedur éléktroplasi permukaan anu punjul. Kami mastikeun yén anjeun tiasa nganggo kaset dapur anu ditayakeun ku urang dina waktos anu panjang.
Éta ogé naha éta di WOWOW kami henteu sieun nawiskeun anjeun babaran taun 5 taun di krégét tapél krom mixer. Kaseueuran merek faucet ngan nawiskeun periode jaminan 1 taun. Ieu manglaku ka seueur ogé merek-A. Salaku ketok mixer dapur biasana 5 dugi 10 taun, di WOWOW kami yakin pikeun nawiskeun anjeun babaran 5 taun tambahan. Ayeuna bakal dianggap teu biasa upami campuran mixer dapur kedah digentos dina 5 taun saatos masangana. Sareng urang bakal mendakan éta ogé teu katampi, khususna ti sudut pandang klien kami. Naha anjeun bakal nungkulan konsekuensi ieu? Éta sababna urang bakal ngagentos tapis mixer dapur bisi henteu tiasa dilaksanakeun deui dina waktu 5 taun. Tanpa aya masalah!
Tarik tina campuran mixer semprot
Fungsi anu pikahoyong tina péso taper krégét anu nyukcruk nyaéta semprot tarik tarik. Anjeun tiasa lancar tarik sirah semprot semprot témbok mixer krom ieu sareng selang cai anu panjang bakal némbongan. Kalayan selang cai ieu anjeun tiasa ngahontal tempat anu aya di atanapi tilelep pawon anjeun.
Selang cai ieu dilakukeun tina gétika silika fléksibel, ku kituna anjeun mastikeun operasi gampang sabab gampang narik kaluar. Sareng saatos nganggo éta, éta bakal ditarik sacara otomatis kusabab bal havity anu dipasang saatos dina dapur tilelep cupboard.ose selang cai ogé parantos dilakukeun ku bahan anu berkualitas tinggi. Ku cara kieu anjeun teu kedah hariwang ngeunaan ngagem, ngorondang atanapi bocor. Ieu sadayana-dina-hiji témbok témbok krém anu bakal salami mangtaun-taun. Éta mangrupikeun jaminan anu urang wani nawiskeun anjeun.
Komérsial nganggo pawon taper krom tap
Kusabab kualitas luhur kami nawiskeun sareng dapur krégét mixer anu kami, taper mixer dapur ieu sering dianggo di tempat komersial ogé. Di réstoran sareng bar pangéran luhureun peralatan dapur penting pisan pikeun pagelaran operasionalna. Upami keran mixer pawon bakal tumurun, éta bakal matak cilaka pikeun bisnis éta sorangan. Ku alatan éta, tempat komersil sapertos réstoran tiasa ukur ngandelkeun bahan kualitas pangluhurna. Kusabab ieu, di WOWOW kami mendakan ganjaran pikeun perhatosan yén réstoran nternational seueur parantos ngalaksanakeun taper mixer pawon kami. Konpirmasi janji kualitas urang nawiskeun.
Stiker tukang paip ketok krom
Di sagigireun kualitas sareng pagelaran, pikeun duanana réstoran sareng réstoran, témbok taper témbok krém nawiskeun tingkat tarik éstétik anu luhur. Di tempat mimiti kusabab desain arc anu luhur anu ngagabungkeun gaya sareng fungsionalitas, ku anjeun masih tiasa gampang ngakses tilelep dapur. Désainer WOWOW didédikasikeun pikeun nawiskeun desain kandel anu bakal cocog di dapur waé. Éta pisan sababna naha WOWOW urang ngadamel témbok krém anu sanés siga sanés anu tiasa dicampur tapis. Dasar ketok dapur mixer sempit di luhur sareng lega di handap. Garis cangkéng tukangeun anu ngagétik tina dapur ieu langkung elegan sareng masihan dapur anjeun sababaraha rupa. Ogé sawaktos Anjeun muterkeun ketok panyampur, desain henteu leungit kaleungitanana.
Sadayana, mixer tap dapur tina WOWOW nawiskeun anjeun nilai anu paling penting pikeun artos anu anjeun tiasa di pasar. Sareng luhur sadaya, anjeun nampi potongan dapur anu elegan sareng elegan anu bakal narik perhatian dina dapur anjeun, naha éta bumi atanapi komérsial. Krom keran mixer pawon hadir nganggo garansi 5 taun sareng garansi artos 90-dinten. Upami anjeun henteu percanten ku témbok tapél témbok krém, anjeun diidinan mulang ka kami tanpa patarosan anu ditanyakeun. Anjeun bakal nampi ngabalikeun duit langsung. Kami percanten ka produk kami sareng kami percanten yén anjeun bakal resep ogé pésta mixer pawon kami ogé.
Kauntungan tina kerah tukang nyampur krém dina mértina
· Masihan faktor wow ka dapur
· Fitur nyampur pisan
· Tilu modeu cai
· Pitur nyimpen cai
· Rarancang anu saé sareng elegan
· Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
· Garansi 5 taun

spésifikasi

SKU: 2310700C kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 5.68

pakét Dimensi

21.65 x 11.02 x 2.76 inci

Dupi Dihentikan Ku Pabrikan

teu

gaya

Faucét dapur / keran tilelep dapur kalayan spray down

ngabereskeun

Brushed

material

Paduan séng / Baja stainless / Kuningan

corak

Single-liang & 3 liang; Dek-Gunung

wujud

Tinggi Arc / Gooseneck

Métode instalasi

1-liang atanapi 3-liang sareng 8 inci Dek Lempeng Ngaliputi

Panjang Extension

80 Séntiméter

Panjang Panjang

Méter 1.5

Nomer Liar

1

Jangkung Spout

7.7 inci

Ngahontal Spout

8.8 inci

Jenis siram

Tilu modeu: Aliran / Semprot / Jeda

luar diaméterna

224 milimeter

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Ditinggalkeun atawa Katuhu

Bahan cecekelan

Alloy séng

Pedaran Kinerja

Ketuk mixer / Tilu fungsi kontrol cai

Nyolok Plug

Tonjolan

Kaasup Komponén

1x WOWOW Faucet Dapur (50cm Selang Cai Panas & Tiis, 1.5m Tekanan Suhu Tinggi Tahan PEX Selang), Asesoris: Karét, Gasket, Kacangan, 1x Manual pangguna, 1x Beurat, Lempeng Dek 1x 8 inci

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X