neangan Pilarian situs

WOWOW Mandi Sink Faucet Disikat Nikel Kasebar

(18 resensi customer)
USD58.99
Dijual:
62
Harita:
18

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Mandi Sink Faucet Disikat Nikel Kasebar

WOWOW Mandi Sink Faucet Disikat Nikel Kasebar

WOWOW Mandi Sink Faucet Disikat Nikel Kasebar

WOWOW Mandi Sink Faucet Disikat Nikel Kasebar

Mandi Faucet Lebar Kasebut Nikel Terpanjang 2321300 detail

Solokan pop anu diropéa langkung gampang pikeun ngeset sareng dianggo dibandingkeun solokan konvensional.
Creative fast connect technology –original creative fast link building is simple to install on your own with no plumber! Save pipes installation charge with the wood faucet!
3-hole bracket with 4–16-inch prevalent layout —- for simple installation.
Spout faucet disikat nikel tungtung: 2 ningkang keran disikat nikel gaya perenah retro klasik. Ramo sidik, nolak korosi. Dek dipasang keran kasombongan ditarima pikeun nyéwa bumi, kondominium anyar, apartemen tunggal, imah motor, trailer perjalanan, sareng panggunaan somah.
Kualitas luhur panolakan anu ngajamin 3 taun: abs aerator ngalestikeun 50% cai sareng anti splatter, anu dipiceun langsung sareng palem anjeun badam (henteu aya alat paménta). Lobak keramik bébas netes suksés.

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 3.59

pakét Dimensi

12.1 x 8.6 x 3.1 inci

warna

Nikel dirobuh

ngabereskeun

Brushed

material

Paduan séng / Baja stainless / Kuningan

corak

3-liang; keran nyebar

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Jangkung Spout

3.1 inci

Ngahontal Spout

5.1 inci

Jenis siram

Modeu semprot

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kétang anu ngadua

Bahan cecekelan

Alloy séng

Pedaran Kinerja

Keran lega: 8-16 inci

Kaasup Komponén

Faucet nyebar * 1, spésifikasi instalasi * 1, Pop up drain * 1

  1. S *** e2020-04-15
    US

    This is a quality looking faucet. It went on easy (use the instructions) and came with the hoses and pop.up drain. This is the first pop up I’ve had. Think I’ll like it. Maybe it won’t collect a lot of hair and have to be cleaned. It’s only been in a couple days so can’t comment on longevity. I’d order it again.

  2. A *** y2020-04-18
    US

    Well packaged and good clear instructions. Installed nicely. Great price for a widespread faucet. I’m glad I gave it a try and wouldn’t hesitate to reorder when I need another. The rose was a nice touch

  3. E *** a2020-04-19
    US

    The simplicity of installation, took about 15 – 20 minutes to install. Engineered for the DIY and I am almost 70 years old took longer to bend down under the vanity and get back up than the install. After install tested and no leaks in drain nor feed. Very impressed by product. I did grease all fittings though due to the fact it took two days to remove old faucet due to all connections being froze had to cut out old faucet. Price was also a factor priced very reasonable for quality of product. So simple to install didn’t even need the provided instructions.

  4. C *** k2020-04-21
    US

    Faucets were delivered and installed today. Nice faucets, approximately half the price of Delta or Price Pfister equivalent at big box stores. Don’t know how they’ll hold up long term but they have a good solid feel and installation was straightforward. Pop up drain was a very nice feature at this price. Deducting one star because two screws that are used to tighten hot / cold handle from underside of counter were missing. I installed using only the included nut but screws are critical to lock down handle and they were not in package.

  5. S *** n2020-04-23
    US

    It’s inexpensive, made in China and the directions did not exactly match the faucet but…WOW!! I was amazed at the quality of the components and the ease of installation was a very welcomed surprise. It replaced a very expensive Price Pfister that literally became inoperable within a few years. It took me 5.5 hours to get the Pfister uninstalled due to the level of rust and corrosion- actually had to chizel the top washer from the hot water handle and drop it through the top of the sink to get it off. Installing this new WOWOW faucet took me less than 1 hour, no leaks, amazing looks! Buy it! Even if it only lasts a year or two (which I would expect it to last longer even with AZ hard water), who cares? At this price, buy another and throw it on in no time. I would absolutely, positively buy this again!

  6. J *** d2020-04-24
    US

    I had my doubts when I placed the order. They looked really nice, but being an off brand I was prepared to return them if they were not quality. But they looked great out of the box, were easy to install and work perfect! I’ll let you know if that changes, but so far I have no regrets in buying them, and I bought 2 sets for a double vanity!

  7. D *** l2020-04-25
    US

    Keran ieu moal dipasang pikeun dua minggu deui nalika rénopasi dimimitian. Najan kitu, kuring pasti tiasa nyaritakeun yén penampilan umum tina keran ieu leres-leres hébat sareng tilu potongan utama dikandung dina wadah lawon anu misah. Kuring yakin yén ieu mangrupikeun tanda kualitas produk ieu.

  8. L *** d2020-04-26
    US

    Langkung beurat tibatan anu kuring ngarepkeun éta. Sigana hébat kana kasombongan anyar urang. Pasang gampang dipasang, sadaya bagian anu diperyogikeun sumping ku keran. Kapendak anu sami di toko lokal kami tapi éta biaya 3 kali sakali. Badé mésér deui.

  9. Sunda *** d2020-05-02
    US

    Kuring nyegerkeun kamar mandi kuring kalayan seueur kabaruan. Keran ieu persis anu kuring pikahoyong tapi éta mahal teuing di toko kotak ageung. Kuring ampir netep pikeun hal anu kuring henteu resep dugi ka mendakan ieu. Ayeuna kuring bungah pisan.

  10. A *** k2020-05-04
    US

    Kami kontraktor sareng kuring kedah nyarios ieu kualitas saé pisan pikeun harga. Gampang dipasang sareng ngan ukur saé didamel sareng rangkep. Keran anu sami di toko buleud ageung dua kali harga.

  11. Uni Éropa2020-05-06
    US

    Abdi langsung resep tampilan keran ieu. Abdi nembé mésér kasombongan anyar sareng ieu katingalina saé. Abdi nyarankeun sareng kuring resep pisan kana produkna.

  12. Kuring *** s2020-05-07
    US

    These faucets were just what we needed to update our bathroom. Good design & quality with good price & fast delivery.

  13. Sunda *** n2020-05-08
    US

    Dipasang 2 di kamar mandi
    Keran anu saé ngadamel na instillation pisan gampang. Parentah anu nyukupan aranjeunna henteu nunjukkeun kelengkapan logam nyaéta benang standar pipa nasional. Éta bakal langkung gampang pikeun ngalereskeun atanapi ngagentos kusabab cara keran anu diamankeun bakal tiasa dipiceun ku supir sekrup sareng ramo. Desain hébat

  14. S *** d2020-05-09
    US

    Kuring parantos dipasang ngeunaan unggal pabrik keran anu hargana 3-4 waktos biaya anu hiji ieu- ngagaduhan kualitas upami saé atanapi langkung saé-gampang dipasangna sareng leres-leres resep kana pameseran

  15. C ***)2020-05-11
    US

    Excellent value. A very clean sophisticated look and high quality product. My plumber was very impressed with it. The best thing about it for me is the touch drain stopper – no plunger to break!

  16. S *** n2020-05-14
    US

    Ieu keran anu geulis pisan, sareng seueur pisan. Tukang ledeng naros ka kuring dimana kuring kéngingkeun éta sabab anjeunna hoyong mésér.

  17. S *** k2020-05-15
    US

    Amazing faucet and individually wrapped in their own cloth bags so they wouldn’t scratch – had someone install it for me and he found it very easy and the instructions were clear – have asked if they have shower faucets to match because I’ll be ordering one!

  18. T *** n2020-05-16
    US

    Faucét éta kualitas saé sareng aranjeunna katingalina saé. Pasang kalayan saé kalayan henteu aya masalah. Hiji-hijina hal anu kuring resep nyaéta jalur suplai cai janten sakedik langkung padet. Kapaksa ati-ati nalika nyambungkeun jalur cai.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X