neangan Pilarian situs

WOWOW Kusuman Faucet Dapur Gooseneck Chrome

(25 resensi customer)
USD109.99
Dijual:
56
Harita:
25

Nalika pencét dapur nyetél tarik panyemprot dihurungkeun, pencét tombol kenop pikeun mareuman sumber cai anu pertama.
Saringan busa ngajadikeun cai langkung lemes, langkung efisien cai, sareng langkung éfisién.

Parangkat instalasi 2311701C

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Kusuman Faucet Dapur Gooseneck Chrome

 

WOWOW Kusuman Faucet Dapur Gooseneck Chrome WOWOW Kusuman Faucet Dapur Gooseneck Chrome WOWOW Kusuman Faucet Dapur Gooseneck Chrome

Campuran dapur ieu keran 2311701C tarik kaluar panyemprot didamel tina tambaga halangan halus sareng pédah dicas. SUS304 ramah lingkungan sareng séhat. Kaséhatan urang gumantung kana para wali urang. Éta bisa disaluyukeun ku rotasi panas sareng tiis, gampang diganti, gampang dipasang, klasik sareng elegan, sareng cocog pikeun sagala rupa kamar mandi sareng hiasan dapur.
Tarik sapertos anu anjeun resep, super trep pikeun ngosok sareng ngumbah piring, outlet cai multifungsi, pancuran / cai keran tiasa dihapus, inti baja klep inti, inti teras kuat sareng awét
Bungkusan produk kalebet: keran, selang, palu beurat, dasar, alat instalasi

spésifikasi

SKU: 2311701C kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

Chrome

pabrik

Wahh

Diménsi parsél

60 x 30 x 7.5 cm; 2.94 Kilogram

material

Baja stainless / Alloy Séng / Kuningan

corak

Swan-beuheung

wujud

bunder

Jenis siram

otomatis

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Veritis

Bahan cecekelan

logam

item Beurat

2.94 kg

  1. V *** s2020-07-03
    US

    Abdi nyarankeun keran ieu. Kualitas alus teuing harga éta hebat. Kuring balanja sareng keran ieu sahenteuna $ 100.00 Mésér hébat anjeun moal kuciwa. Pangiriman gancang ogé

  2. H *** y2020-06-01
    CAD

    Soooo Senang sareng Éta!
    Keran Force Luar Biasa estu endah pisan! Sanaos paréntahna katingali gampang dituturkeun, kuring dipasang sacara propésional sabab kuring henteu hoyong ngaco sareng pipa. Tapi manusa, ieu keran anu hébat pikeun hargana! Tukang ledeng kuring nunjukkeun éta sareng éta tekanan cai anu kuat. Anjeunna malah nyandak nami pikeun nyarankeun ka konsuménna. Anjeunna ogé mairan yén nami keran WOWOW sampurna ngajelaskeun tekanan cai.
    Upami dipasang leres selang ngalegaan dugi ka 12 ”, anjeun henteu leres-leres peryogi langkung ti éta sabab anjeun ogé tiasa muterkeun keran. Sigana estetis pikaresepeun sareng masihan tilelep lami kuring katingal anyar anu elegan! Ngamandian anak anjing kuring di tilelep dapur bakal janten langkung gampang sareng pikaresepeun ayeuna. Cinta, cinta, cinta keran dapur anyar kuring!

  3. B *** g2020-07-07

    Pakakas anu bersih, saé, sareng anu dipikir-pikir. Pitunjuk anu dasar sareng intuitif.

    Gancang pasang (saatos ngaluarkeun keran lami) sakitar 15 menit. Gawe sareng pesona.

    Aya deui sekrup dina kurung pengetatan pikeun mastikeun pas anu mantap.

    Mékanisme tarikan-balik gravitasi pikeun panyemprot tarik kaluar ogé.

    Cicih kagum ku harga sareng éta tiasa dianggo saé pisan.

    Bakal ngamutahirkeun dina 8-12 sasih dina katahanan.

    Pikeun pabrikna:

  4. E *** h2020-07-09
    US

    Ningkatkeun kondo sewa kami, abdi milarian keran dapur anu terpercaya kalayan kualitas anu saé sareng harga. Babaturan kuring anu gaduh sababaraha kondo ogé ngenalkeun kuring kana mérek ieu sareng kuring wareg pisan. Penyewa kuring langkung resep sareng pembaruan ieu, anjeunna resep masak! Gampang dipasang, desain seukeut sareng modéren, warna nikel disikat. Sampurna pas tilelep. Nyarankeun pisan!

  5. J *** n2020-07-14
    US

    Keran sumping sareng bungkus anu saé, éta kualitas saé pisan saatos kuring muka sareng mariksa. Abdi henteu pernah nganggo raray anu tiasa nyaluyukeun modeu cai, anu ieu cool pisan anu ngagaduhan modeu anu bénten-bénten sareng anu gampang ngalih. Abdi resep warna na cocog sareng tilelep dapur kuring, éta ogé gampang dipasang dumasar kana manual, kuring resep pisan, cai na kaluar pisan saé, éta pangiriman anu terjangkau sareng wareg pisan, modeu switching ngabantuan pisan nalika abdi nyiapkeun piring !!! Resep pisan !!!

  6. D *** y2020-07-15
    US

    Keran katingalina saé tapi pikeun kuring aya hiji masalah anu teu tiasa dimaafkeun. Sareng anu sanés anu ngaganggu pisan. Selang anu nahan beurat napel anu ngajaga panyemprot ditarik kana keran henteu pas kalayan beuratna. Selang teuing pikeun selang nyababkeun henteu nutup leres, janten ragrag. Saatos nyéépkeun waktos kanggo masang keran ieu salaki kuring henteu buru-buru ngaleupaskeun deui pikeun ngahanca éta janten anjeunna ngémutan dasi pos pikeun ngajaga beurat anu napel dina selang. Urang kedahna henteu kedah ngalakukeun éta. Ogé, gagang suhu mundur ka sadaya faucét sanés anu parantos kami kagungan. Nalika keran dipasang nganggo gagang di belah katuhu cai panas diakses nalika gagangna ditarik ka payun. Tiis diaksés nalika didorong mundur. Éta bakal nyandak biasa. Upami kuring terang ngeunaan dua masalah ieu kuring moal pernah ngagaleuh keran ieu. Kumaha éta ngagaduhan ulasan anu hadé sapertos saluareun kuring.

  7. J *** l2020-07-16
    US

    Tilelep dapur kuring ayeuna ngabahagiakeun kuring. Jangkungna keran hébat. Semprot gampang dianggo sareng nyayogikeun aliran anu kuat atanapi nyemprot. Naon berkah pikeun nyiapkeun piring pikeun mesin cuci piring sareng ngabersihkeun wastafel

  8. P *** m2020-07-17
    US

    Cinta pisan kana keran ieu! Gampang pisan dipasang ku paréntah anu kalebet. Jujur, bagian anu paling sesah nyaéta ngaleupaskeun keran lami kuring! Éta katingalina jauh langkung mahal tibatan na sareng harga, éta ngan ukur henteu tiasa diéléhkeun! Pujian kabinét dapur kuring anu anyar dicét kalayan sampurna.

  9. J *** n2020-07-21
    US

    Kami ngan resep keran dapur ieu! Panyemprot tarik ka handap ogé saé pisan! Kacida alusna dibuat ogé!
    Abdi pasti nyarankeun keran ieu kanggo saha waé! Nice sareng sapertos harga anu saé sareng gampang dipasang!

  10. M *** e2020-07-25
    US

    Éta sumping gancang pisan pangiriman wijaksana. Éta kualitas anu saé pikeun harga, bahkan kuring nyarankeun kulawarga pikeun mésér. Hubby kuring dipasang na teu ngagaduhan hiji masalah.

  11. M *** k2020-07-29
    US

    SEPULUH Star Faucet Emas Éndah pikeun Harga Luar Biasa !!!! I LOVE Faucet ieu !!! Kami nyegerkeun dapur urang ku ngalukis lamari coklat poék lami awon urang Bodas teras nahan sababaraha panto panto anu mewah. !! Teras we lebetkeun Faucet Emas anu Geulis ieu (dina tilelep beusi tuang bodas urang), katingalina leres-leres endah !!!! Pikeun sahandapeun dua ratus dolar Total, sareng saminggu ngalukis sareng ngésang kami ngadamel dapur urang katingali Hebat !!! JADI Bagéa ku Faucet Emas Éndah ieu anu janten titik fokus di dapur "anyar" kuring !!! Éta jalan Sempurna sareng gampang dipasang (kuring henteu kedah ngalakukeun éta, jalma ageung abdi parantos damel sadayana) !! Abdi resep ngagaduhan Tarik pilihan Semprot kami, tapi kaseueuran waktos urang ngan saukur nganggo modeu keran normal langsung !!! Sadayana anu anjeun kedah instal parantos kalebet kana Paket !!! Éta sumping sareng dua selang énggal, beurat pikeun alat panyemprot selang, sadaya pengikat sareng perlengkapan JEUNG piring Deck anu nutupan keran Tilu liang anu urang ganti !!! Sigana mah sapertos Faucets anu urang tingali di kotak ageung toko anu hargana dugi ka opat ratus Ratus !! Kuring ngan ukur henteu percanten kumaha saéna ieu pikeun Harga Leutik !! 10 bentang, Cinta éta !! Hatur nuhun!!

  12. A *** e2020-08-06
    US

    Keran tilelep ieu katingalina mahal! Éta ngagaduhan bérés anu éndah sareng fitur na ngadamel keran ieu janten pamutahiran. Sateuacan ieu, kuring gaduh keran rendah standar anu umurna sigana 10 atanapi langkung taun. Janten ieu pamutahiran ageung sareng bakal nambihan saé upami anjeun nyobian spruce dapur anjeun sateuacan ngajual.

    Kualitas wijaksana, éta henteu mirah sakumaha keran $ 20 anjeun, tapi éta pasti henteu kualitas luhur. Anjeun tiasa ngaraoskeun kumaha entongna, sareng dina plastik saklar panyemprot.

    Ieu keran tilelep anu kadua anu kuring pesen ti perusahaan ieu. Anu mimiti uih janten kuring hariwang ieu ogé, tapi éta ngaleuwihan sadayana anu diarepkeun kuring. Éta saderhana pisan pikeun disatukan kusabab kaseueuran potongan parantos dipasang. Butuh waktu salaki kuring sakitar 30 menit kanggo ngempelkeun sadayana. Gagang anu panas sareng tiis aya di beulah katuhu sirah keran teras ditarik bulak-balik. Beuheung kurva keran leres luhur pisan sareng masihan seueur rohangan kanggo nyeuseuh piring handapeun (keran lami kuring teras-terasan di jalan!). Semprot gampang narik turun tina beuheung keran sareng aya saklar anjeun nyorong kaluhur atanapi kahandap pikeun ngaktipkeun fitur panyemprot, tapi éta ogé tiasa dianggo ngan ukur aliran. Hiji-hijina keluhan kuring nyaéta kuring miharep kuring tiasa ngendalikeun kakuatan panyemprot tina bagian tarik turun vs ngan ukur nyaluyukeun jumlah cai anu kuring anggo.

    Sadayana, sahandapeun $ 50 (dina tanggal tinjauan ieu), sigana ieu pamutahiran anu saé. Anjeun kéngingkeun fitur anu kerén sareng tampilan anu elegan pikeun bagian tina harga.

  13. M *** y2020-08-06
    US

    Ieu pisan. Éta langkung saé tibatan keran baheula kuring anu ampir dua kali harga na. Ieu keran praktis. Éta henteu fancy atanapi streamline tapi fungsi pisan. Éta beuheung jangkung anu kuring resep kumargi kuring henteu ngagebrétkeun teuing sareng beuheung léos deui sareng gampang. Huluna tarik kaluar beuratna janten gancang dipasang deui saatos unggal panggunaan. Sadayana pluss. Nanging, éta ngagaduhan sababaraha kakurangan. Alesan éta langkung mirah nyaéta bahan na langkung mirah sareng langkung ipis. (Logam sareng tabungna.) Ditambahkeun saluran cai panas sareng tiis aya dina sisi anu langkung pondok. Nilai cai kuring henteu persis handapeun keran. Éta ka gigir sareng bari keran lami kuring ngajajar sareng pas pisan. Garis dina keran ieu pondok teuing. Abdi henteu tiasa ngahontal nilai cai panas khususna. Éta nyeri tapi kuring kedah mendakan konektor keran 3/8 which anu panjangna 20 for kanggo tambahan $ 7 dolar di Home Depot. Henteu sesah dilakukeun tapi ngaganggu. Hal anu sanés nyaéta samentawis éta sigana ngagaduhan segel ketat di handapeun faucet dimana éta nyambung ka tilelep anjeun masih hoyong nganggo silikon sélér dina sisina pikeun panyalindungan tambahan.
    Keran ieu mangrupikeun nilai anu saé. Kuring ngan ukur grade 4 1 ​​2/XNUMX béntang kusabab sambungan anu pondok kana nilai cai sareng bahan anu kirang awét.

  14. B *** h2020-08-09
    US

    Tungtungna mendakan anu damel di dapur kuno urang anu lami.
    Henteu hoyong nyéépkeun panangan sareng suku hiji-hiji acan sabab henteu yakin gaya naon anu kuring badé angkat.
    Nalika kuring di tengah-tengah ngerjakeun deui dapur.
    Anu ieu saé pisan sareng peralatan hideung hideung stainless anu ayeuna dipiboga ku urang.
    Éta alhamdulillah gampang pikeun putra rumaja kuring dipasang pikeun kuring.
    Abdi saacanna mésér hiji sateuacan naroskeun ka anjeunna naon anu kami butuhkeun. Diajar palajaran kuring saprak kuring mésér jenis anu salah sateuacan anu ieu.
    Nyaan resep sprayer dina anu ieu sareng kuring kéngingkeun kaluaran anu langkung saé tibatan anu lami.
    Sakabehna resep henteu ngan ukur kumaha hebatna penampilan ieu tapi kinerja sareng konstruksi na kualitas luhur anu kuring tiasa tingali salami mangtaun-taun atanapi dugi ka kuring robih deui ngeunaan gaya hihi.

  15. O *** e2020-08-14
    US

    Keran ieu katingalina saé di dapur kuring! Abdi resep bérés hideung matte. Dapur kami di bumi anu nembe dialihkeun aya tilu liang, hiji kanggo keran sareng dua kanggo gagang pikeun ngatur suhu. Kuring miharep ngan hiji cecekelan dina keran pikeun nyaluyukeun suhu sareng anu ieu saé. Pelat pas sampurna dina tilu liang. Salaki kuring nyarios yén gampang dipasang, henteu aya masalah. Panyemprot tarik ka handap matak ngamudahkeun nyemprot tilelep sareng pepelakan cai.

  16. E *** n2020-08-19
    CAD

    Kuring henteu terang ngeunaan WOWOW, tapi éta ngagaduhan setting anu nempatkeun seueur tekanan di tukangeun aliran. Bérésna sigana saé, tapi waktos mangrupikeun hiji-hijina hal anu bakal nyaritakeun hal éta. Pamasangan éta lempeng ka hareup, teu aya anu istimewa. Anjeun ngan kedah peryogi pangabisa handyman dasar atanapi pikeun terang kumaha ngagunakeun YouTube. Salah sahiji. Keluhan kuring ngan ukur nyaéta gagangna sempit janten ampir siga péso, sareng henteu raoseun sapertos gagang bunder. Éta katingalina saé, sanaos. Mertimbangkeun titik harga, ieu mangrupikeun (sajauh ieu) keran anu hébat. Sadayana jalan sakumaha diémbarkeun, sareng sigana cekap tangguh pikeun nyiksa sedeng anu bakal kasiksa di dapur kuring.

  17. B *** r2020-08-23
    US

    Kuring ngagaduhan ieu pikeun nempatkeun di apartemen di bumi kami. Kuring kedah nyarios, kuring rada timburu yén éta badé ka ditu sabab kuring resep kana kabeungharan desain hideung emas.

    Kualitas ngawangun sigana lumayan darned saé. Kuring parantos masang sadayana ti Moen dugi ka Delta sareng kuring nyarios yén kualitas na teu jauh tina standar na. Tangtosna, buktina aya dina panggunaan sahingga urang bakal ningali kumaha cét sareng pakakasna tetep dina waktosna. Tapi kesan anu mimiti tina kotak nyaéta yén ieu kedahna padamelan kalayan saé sakali urang dipasang.

    Sirahna palastik tapi beuheung sareng awak siga bubuk bubuk. Sadaya komponén siga anu dugi ka sadaya kode anu kuring terang. Pitunjuk anu disertakeun tapi ogé aya video anu BENER saé dina pedaran utama anu nunjukkeun kumaha cara nga-pasangna. Upami anjeun ngagaduhan pangalaman DIY / plumbing anjeun kedah langkung gampang masang ieu, Upami henteu, kéngingkeun tukang ledeng. Henteu matak nyobaan ngahémat artos upami anjeun tungtungna ruksakna cai tina teu leres masangna.

    Sakali dina waktos éta Kuring bakal nyobian sumping deui sareng ngapdet ulasan kuring ... utamina upami urang ngagaduhan masalah. Senang Balanja sadayana!

  18. P *** w2020-08-27
    CAD

    Kira-kira tilu taun ka pengker kuring splurged sareng mésér naon anu kuring pikir mangrupikeun kombinasi keran / panyemprot dapur anu pangsaéna sareng salami sataun éta saé. Kuring nyéépkeun ampir sapuluh kali biaya keran Angkatan Luar Biasa ieu. Tapi teras mesin cuci handapeun potongan lempeng peupeus (sareng kuring lemes pisan sareng hirup nyalira, janten henteu murangkalih perumahan kasar sareng éta) teras beuratna (anu narik sirah deui) teras-terasan dicekel.

    Janten atoh, kuring gaduh rerencangan tukang ledeng sareng nalika kuring ningalikeun keran Emas Endah Force ieu anjeunna ngan ukur nyarios, "Hayu urang pasang sareng tingali kumaha jalanna." Faucét gampang dipasang (anu mahal aslina peryogi seueur modifikasi kana kit aranjeunna) sareng sanés beurat na sakedik masalah (mimitina urang ngalereskeun), hal ieu sato galak sareng nalika kuring ningali harga kuring kudu seuri. Nalika kuring nyerat ieu aya handapeun $ 50. Naon? Kumaha carana tiasa janten? Kuring gaduh perasaan yén finish moal lepas sapertos stainless steel, tapi sapertos anu kuring carioskeun, kuring lemah lembut.

    Ku jalan kitu, kuring gaduh keran anu sanés parantos disayogikeun, hihi. Babaturan badé ngapdétkeun kondo na sareng gentos pipikiran sareng kuring ngagaleuh ti anjeunna ngan ukur gaduh. Kuring cicing paling 20 taun di imah ieu kalayan hiji keran, ayeuna kuring ngagaduhan tilu datang sareng badé.

  19. P *** g2020-08-29
    US

    Keran ieu leres-leres ngajentul! Sigana mah salah sahiji mérek anu mahal pisan sareng fungsina ogé ogé. Kontrol push-tombol garing sareng réaktif sareng éta mundur sampurna. Éta katingalina endah sareng leres-leres menonjol salaku perlengkapan mewah. Masang éta angin ngahiliwir sareng éta cocog sareng tilelep kuring tanpa masalah.

    Bagja pisan ku ieu sareng éta harga murah kalayan harga anu aranjeunna jualeun ogé.

    Béntang 5!

  20. Kampak2020-09-02
    US

    Ieu pastina awét didamel. Éta katingalina saé di dapur kuring saatos dipasang. Éta parantos ngagentos keran dapur anu langkung lami anu dipimilik ku urang. Abdi resep kanyataan yén éta kaluar sareng ngajadikeun éta merenah pisan pikeun nyeuseuh sadayana.
    Kuring pribadi henteu masang éta kusabab kuring henteu hoyong ngaco cai urang di gedong kami. Kuring nelepon ka super sareng anjeunna tiasa nyabut keran dapur lami kami sareng masang anu ieu gancang pisan (kanggo tip).
    Keran dapur tiasa dianggo kalayan sampurna. Teu ngeclak. Operasi éfisién. Teu aya sora. Gampang diluyukeun kana panas, haneut, sareng tiis. Bagja pisan sareng disarankeun. Sigana ieu bakal lami. Hatur nuhun.

  21. N *** a2020-09-07
    US

    Abdi resep warna hideung emas tina keran ieu. Janten unik sareng kuring nampi seueur pujian dina éta.
    Kusabab éta teu aya jalan kuring tiasa balik deui pikeun masang ieu, kuring ngagaduhan rerencangan tukang ledeng sumping badé ngadamel instalasi. Janten, kuring henteu tiasa nyarios sakumaha saéna pitunjuk pikeun anu gaduh bumi normal anu masang ieu nyalira.
    Kuring bakal nyarios yén kuring resep kana tekanan cai anu kaluar tina panyemprot. Extension sprayer jalan sampurna.
    Abdi resep ogé kuring tiasa milih pilihan semprot atanapi streaming. Éta hal anu kuring biasa dipaké dina keran kuring. Kuring ngan ukur miharep tombol éta aya dina bagian handapeun sirah panyemprot anu henteu tiasa ditingali.
    Lengkah faucet cukup luhur dimana kuring henteu teras-terasan pencét sareng pot nalika kuring nyeuseuh piring ku panangan.
    Sajauh ieu kuring henteu aya keluhan. Bakal ngamutahirkeun upami aya anu muncul dina bulan anu bakal datang.

  22. Q *** n2020-09-11
    US

    Ieu keran anu saé. Kami ngagaduhan keran tinggi di dapur urang sareng sanaos jaminan hirupna di dinya, kami mendakan éta gagal kusabab cai anu atos pisan di dieu di CO. Ieu sigana mah saé pikeun nyobaan ngagentoskeun sabab kami henteu hoyong nyéépkeun 250 deui ngan ukur gaduh 3 ka 4 taun ka tukang. Ieu katingalina saé pisan, sareng hayu atuh wartoskeun ka anjeun, ieu keran beurat, sareng penting. Tuas pikeun ngahurungkeun sareng mareumanana tiasa dianggo saéna - éta lancar, sareng sigana kokoh. Henteu aya masalah sareng kabocoran, sareng keran hadir sadayana tapi rengkuhna diperyogikeun pikeun masangna. Pamasanganana gampang per hubby kuring, sareng sadayana jalan sakumaha kuduna. Penyemprot gampang janten antara dua modeu, anu saé, saleresna mah nempatkeun anu ieu dina tilelep utiliti saatos kéngingkeun anu sanésna pikeun dapur urang sareng kuring resep ogé di dieu. Éta hebat pisan pikeun nyeuseuh pakean / noda ngarawat, meresihan semet cet, sareng sajabana Abdi resep keran ieu!

  23. H *** s2020-09-13

    Keran tilelep dapur terbaik! Nyaan resep operasi lemes sareng fitur. Indit kana garis sareng ningal sababaraha saatos mods pasar anu kuring lebetkeun sapertos kieu: Kéngingkeun bungkus nilon alit pikeun ngamankeun konektor selang pikeun nyingkahan dua potongan selang anu misah di konektor. Sigana sababaraha pangguna ngalaman masalah ieu sareng ngajantenkeun pabalatak ... Salajengna, kengingkeun tabung beton waxed diameter alitna, potong dugi ka bentang (teraskeun sareng tingali pidéo pikeun ieu sareng bungkus dasi) sareng pasang di handapeun tilelep anjeun pikeun selang ditimbang pikeun ngarambat luhur sareng ka handap di jero vs perjalanan selang beurat ngaganggu saluran pipa handapeun wastafel. Permukaan waxed ngajantenkeun operasi selang sprayer anu leres-leres lemes sareng ogé ngajaga selang tina nyumput kana naon waé anu aya handapeun tilelep sareng misah.

  24. Sunda *** s2020-09-18
    US

    Ieu keran dapur jangkung anu menonjol ti sadayana. Abdi resep bérésna ngagurilap, lengkungan jangkung sareng sababaraha panyemprotan. Set keran ieu katingali hébat sareng fungsina saé.

    Naros
    Kualitas anu saé, pas sareng bérés
    Aliran cai hébat
    Setélan multi sprayer tiasa sacara gampil dianggo hiji-hiji
    Gampang dipasang sareng kalebet sadayana anu anjeun kedah atur
    Bérés ngagurilap

  25. C *** h2020-09-19
    US

    Kuring henteu kantos nguping anu ngadamel Faucet ieu tapi, sigana dilakukeun kalayan kualitas dina pikiran sareng harga anu lumayan ogé. Pikaresepeun ngagaduhan Faucet anu bénten sareng status quo tina Crome Faucet anu katingalina saé. Abdi resep ogé sprayer Pulldown, sabab éta nempatkeun tempat terbuka dina Tilelep rata-rata pikeun masang Sabun Dispenser, Jalur Cai Panas Permanén, atanapi salah sahiji seueur kamungkinan sanésna. Sadaya garis selang didamel tina Jalinan Baja tahan karat sareng lumayan gampang dipasang.
    Kuring pasti bakal nyarankeun hal ieu.
    Rasakeun sareng Tetep Séhat Sadayana! 😁

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X