neangan Pilarian situs

WOWOW Kusuman Faucet Dapur Gooseneck Chrome

USD79.99
Dijual:
56
Harita:
0

Nalika pencét dapur nyetél tarik panyemprot dihurungkeun, pencét tombol kenop pikeun mareuman sumber cai anu pertama.
Saringan busa ngajadikeun cai langkung lemes, langkung efisien cai, sareng langkung éfisién.

Parangkat instalasi 2311701C

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Kusuman Faucet Dapur Gooseneck Chrome

 

WOWOW Kusuman Faucet Dapur Gooseneck Chrome WOWOW Kusuman Faucet Dapur Gooseneck Chrome WOWOW Kusuman Faucet Dapur Gooseneck Chrome

Campuran dapur ieu keran 2311701C tarik kaluar panyemprot didamel tina tambaga halangan halus sareng pédah dicas. SUS304 ramah lingkungan sareng séhat. Kaséhatan urang gumantung kana para wali urang. Éta bisa disaluyukeun ku rotasi panas sareng tiis, gampang diganti, gampang dipasang, klasik sareng elegan, sareng cocog pikeun sagala rupa kamar mandi sareng hiasan dapur.
Tarik sapertos anu anjeun resep, super trep pikeun ngosok sareng ngumbah piring, outlet cai multifungsi, pancuran / cai keran tiasa dihapus, inti baja klep inti, inti teras kuat sareng awét
Bungkusan produk kalebet: keran, selang, palu beurat, dasar, alat instalasi

spésifikasi

SKU: 2311701C kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

Chrome

pabrik

Wahh

Diménsi parsél

60 x 30 x 7.5 cm; 2.94 Kilogram

material

Baja stainless / Alloy Séng / Kuningan

corak

Swan-beuheung

wujud

bunder

Jenis siram

otomatis

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Veritis

Bahan cecekelan

logam

item Beurat

2.94 kg

Harita

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X