neangan Pilarian situs

WOWOW Dobel Dobel Dobol Ngagiling sareng Grid Sareng Paruang 33 Inch

USD299.00
Dijual:
0
Harita:
0

Sink sink wowow ieu maksimalkeun pungsionalitas tilelep pawon anjeun ku nambihan asesoris anu diwangun dina geser dina lagu anu terintegrasi. Ngawengku jero colander baja stainless jero anu tiasa anjeun pake salaku tapis.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja
  • DIMENSI: 33 di. L x 19 di. W x 10 di. D; Ukuran Kabinet Minimum: 36 dina.
  • Baja tahan karat 304 Gauge nyegah korosi, goresan, sareng karat.
  • direkayasa pikeun gampang lemes sareng saluran set off, ditetepkeun handap, sareng saluran alur anu nyegah cai teu pooling di tilelep - dilebetkeun ku sora bela proprietari nyéépkeun kedap, kalebet padét tambahan-kandel sareng pelindung sareng pelindung anu nyerep bising sareng geter nalika tilelep dianggo.
    garansi terbatas umur kalayan layanan palanggan top-dipeunteun anu nempatkeun anjeun munggaran.
  • Bahan baja Stainless steel
    Leungeun dijieun tilelep sareng 1.5mm kandel (16 gauge) stainless steel, tahan dét, sareng daya tahan panjang.
    X Garis Pitunjuk Cai
    Garis cai X alur tina 4 juru pikeun liang tepi sareng desain lamping handap ngajadikeun saluran cai lengkep.
  • Solokan Gancang
    Baku baku 3.5 inci solokan, stainless steel solokan saringan, sareng karanjang, cai nuturkeun gancang sareng kokotor tahan kana baskét ogé.
  • Kaasup kana kotak: Sink, Colander, Botol Botol Botol, Solokan Basket Strainer, Cithakan Cutout, sareng Pitunjuk Pamasangan.
  • Duit 100% balik deui salami 3 bulan sareng jaminan waktu hirup. Upami aya masalah, punten gratiskeun ka kuring.

spésifikasi

SKU: W70101-32-AMUS Kategori: tags: ,

spésifikasi

beurat 3 kg

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X