neangan Pilarian situs

WOWOW Dibungkus Nandi Pancuran Nikel Pancuran Centerset

(35 resensi customer)
USD38.91
Dijual:
62
Harita:
35

Amazon US    Amazon CA

Nickel Mandi Fauc Brush Brush of WOWOW sacara efektif. Produk kualitas luhur nganggo gaya kontemporer. Balanja Nikel Mandi Faucet Brished ayeuna!

2321200 petunjuk instalasi

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Dibungkus Nandi Pancuran Nikel Pancuran Centerset

WOWOW Dibungkus Nandi Pancuran Nikel Pancuran Centerset

WOWOW Dibungkus Nandi Pancuran Nikel Pancuran Centerset

WOWOW Dibungkus Nandi Pancuran Nikel Pancuran Centerset

Kamar mandi kamar mandi nikel 2321200
Dupi anjeun siap nganggo gaya atanapi méréskeun kamar mandi anjeun? Dina WOWOW kami yakin yén ngarancang atanapi ngararancang ulang kamar mandi anjeun kedah dilakukeun kalayan bahan anu pangsaéna pikeun pagelaran optimal. Sareng ieu kedahna cocog pikeun saha waé. Pikeun ngahias atanapi ngaréduksi kamar mandi anjeun paling waktos sanes acara anu murah. Sareng pikeun anggaran-alesan atanapi kakirangan anu teu kajebaran, hiji-hiji tiasa mendakan keran murah sabab parantos anggaran na. Dina WOWOW kami ngartos ieu, sareng ku kituna kuring ngamungkinkeun mésér keran top-of-the-market harga murah. Naha éta sora teu dipercaya? Henteu nalika anjeun maca ngeunaan kami sareng produk kami.
WOWOW mangrupikeun merek anu kawéntar énggal, ngahasilkeun pasokan plumbing alus teuing sapertos keran. Pikeun cocog sareng sagala jinis desain sareng gaya, WOWOW parantos masihan seueur pilihan keran kualitas anu cocog sareng sakumna kabutuhan konsumén urang. Sareng sakumaha anu anjeun tingali dina portofolio WOWOW, kami parantos nyéwa desainer anu pangsaéna pikeun nawiskeun anjeun aksésori kamar mandi anu pas dina sagala desain desain. Kami yakin yén WOWOW nawiskeun Anjeun rasio kualitas kualitas pangsaéna dina pasaran kalayan keran desain luhur kami, produk anu berkualitas tinggi, sareng harga hargana.
Kolot mandi mandi kontemporer nikel
Kolam renang mandi klasik anu klasik sareng kontemporer ieu nikelkeun WOWOW ngagaduhan dua cai gagang, hiji kanggo cai haneut sareng hiji kanggo cai tiis. Desain retro ieu ngajantenkeun kamar mandi anjeun sareng touch khusus. Sakumaha anjeun terang, keran mandi mangrupikeun titik fokus alami, sanaos éta barang-barang mandi pangleutikna. Kusabab ieu anjeun tiasa masihan sentuhan retro khusus ka kamar mandi anjeun, sareng henteu badé kalebet fungsi sareng kualitas. Nikel jilbab ieu dibasmi nikel gampang digabungkeun sareng keran mandi mandi sanés tina WOWOW anu kasayun dina gaya anu sami sareng parantos sapertos ieu kamar mandi keran disapu nikel.
Rutin nikel disikat didamel ku palapis nikel anu parantos atos ku etching nganggo kabel kawat. Éta mangrupikeun alesan kunaon faucet mandi ieu nikel dibasmi gaduh tampilan anu tékstur na. Ramat nikel anu diresihan méré keran mandi ieu kalayan nada anu haneut sareng unik. Salian éta, nyiptakeun tampilan ekslusif kalayan variasi cahaya sareng bayangan dina permukaan keran mandi ieu. Kusabab karakter eksplikna WOWOW kamar mandi keran nikel digosok, henteu tiasa kaluar tina tempat di hotel lima bintang atanapi agam eksklusif.
Kolam renang kelas pertama kelas nikel disikat
Anjeun langsung perhatosan kualitas keran mandi ieu upami anjeun aya dina leungeun anjeun. Henteu aya anu langkung ngaganggu tinimbang dipasang kantong mandi anyar anu ngamimitian netes saatos periode pondok. Sora titisan ieu tiasa janten anjeun gélo, khususna wengi. Lajeng sering henteu aya solusi anu sanés kanggo ngagentos keran mandi anjeun. Éta tiasa janten kagiatan anu mahal, sareng keran mandi mandi mirah anjeun tétéla sanes anu murah dina tungtungna. Dina WOWOW anjeun diajar di sisi sanésna yén produk kualitas luhur henteu ogé kedah hartosna harga tinggi ogé. WOWOW ngabuktikeun yén anjeun tiasa kéngingkeun kualitas luhur dina harga anu hargana. Faucet kamar mandi ieu digosok nikel nawiskeun pangkalan tambaga anu masif, batok tina stainless steel sareng konstruksi awét. Kekahanan mangrupikeun tujuan utama nalika kamar mandi ieu keran dibasmi nikel WOWOW dilakukeun. Sareng nyaéta anu anjeun bakal langsung perhatikeun.
Saban ketok tina keran mandi WOWOW nikel disapu tina kuningan. Kolam mandi anu diciptakeun panangan ieu sanés kanggo nanaon cUPC- sareng NSF 61-Certified. Kolot mandi anu nyulik nikel WOWOW ngagaduhan aliran soca anu semprot. Salian ti éta, anjeun moal perhatikan cetakan ramo dina keran mandi ieu. Gampang pikeun ngabersihan sahingga gampang pikeun dijaga. Ku cara kieu anjeun bakal ngagaduhan keran mandi nikel berkilauan kanggo sababaraha waktos.
Kostum kamar mandi keran dibasmi nikel
WOWOW kamar mandi keran dibasmi nikel réngsé sareng kaayaan téknologi seni pikeun nawiskeun kaéndahan sareng daya tahan. Sareng ieu sadayana pikeun harga anu berpatutan. Luhureun sadaya, ABS-aerator ngahemat cai 50%, ku kituna anjeun bakal ningali ieu ogé dina tagihan cai anjeun. Maka WOWOW ngabantosan anjeun ngahémat ku sababaraha cara.

Salian ti harga anu pikaresepeun sareng fitur nyimpen cai, ieu mandi kamar mandi nikel disapu ogé gampang dipasang. Kolam mandi pusat 4 inci ieu tiasa dipasang dina kamar mandi tilelep 3-liang. Mandi keran mandi anu dirarancang khusus pikeun nikel kalebet ogé mangrupakeun halangan pop up. Sadaya bahan masang dipasang kalebet keran. Kolam renang ieu kamar nikel disapu tiasa gampang dipasang sareng paréntah ansuran anu jelas. Sanaos anjeun henteu profésional. Ku cara kieu anjeun tiasa ngahémat langkung seueur biaya.

Pengiriman gratis sareng garansi artos 90 dinten deui
Nalika WOWOW nangtung pikeun produk na sareng yakin ngeunaan kualitas keran na, waktos jaminan 3 taun ditawarkeun ku mandi mandi keranjang nikel. Upami keran kamar mandi ngasuh nikel WOWOW moal nungtut ka maksimal sapertos anu dijanjikeun, anjeun bakal nampi keran kamar mandi anu anyar dibungkus nikel tanpa masalah.

Salian ti éta, WOWOW nawiskeun anjeun garansi artos 90 dinten anu gratis. Nalika anjeun nganggap yén kami henteu ngintunkeun naon anu ditawarkeunana, anjeun tiasa ngintunkeun keran mandi anjeun ka kami tanpa ditanyakeun. WOWOW nangtung pikeun tetep janjina, sareng upami anjeun teu ngagaduhan perasaan éta, urang bakal nyandak tanggung jawab urang kanggo éta. Pas kami nampi keran mandi disapu nikel deui, anjeun bakal nampi artos anjeun énggal!

Sapertos sareng sadaya produk WOWOW, keranjang mandi kamar mandi nikel disapu ieu bakal dikirimkeun gratis ka tempat-tempat di dunya. WOWOW ngagaduhan pamiarsa anu saé dunya sareng sadayana ngahargaan kualitas WOWOW anu efektif pikeun kualitas anu ditawarkeun. Kami hoyong anjeun nyobian produk kami ogé. Saré kami yakin yén anjeun moal kantos hoyong ngarobih deui faucét sanés deui.
Kaunggulan tina Mandi Faucet Brished Nickel dina nutshell:
 Méré faktor wow ka kamar mandi
 Rarancang klasik sareng acan kontemporer
 Tukang nerbes leungeun diropéa
 Gampang ngagabung sareng keran mandi anu sanés
 Kolam renang mandi anu dilaksanakeun luhur
 Dijieun bahan kualitas luhur
 Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
 garansi 3 taun

spésifikasi

SKU: 2321200 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 3.03

Dimensi produk

9 x 2.2 x 5.1 inci

warna

Nikel dirobuh

gaya

Klep cakram keramik NSF, campuran cai, desain 3-hole 4 in, gampang dipasang

ngabereskeun

Brushed

material

Paduan séng / Baja stainless / Kuningan

corak

Dek dipasang, instalasi 3 liang 4 inci sentét

Métode instalasi

Dek dipasang

Jangkung Spout

3.7 inci

Ngahontal Spout

5 inci

Jenis siram

walungan leutik

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca sareng ka katuhu

Bahan cecekelan

Alloy séng

Gaya Ngalih

Cai panas sareng cai tiis sacara terpisah ngendalikeun

Fitur husus

Kadali cai panas sareng tiis

Kaasup Komponén

Faucet * 1, spésifikasi Instalasi * 1, Pop-up Drain Stopper * 1

  1. H *** y 2020-04-08
    US

    Persis tilelep kuring hoyong. Indit ka sababaraha toko sareng teu mendakan naon-naon anu kuring resep. Ieu gampang pisan dipasang, sareng sumping sareng sadayana anu anjeun peryogikeun kalebet kantétan selang sareng solokan. Gampang dibersihkeun, parantos tahan ka murangkalih, henteu tiasa nyungkeun langkung.

  2. T *** d2020-04-10
    US

    Ieu keran anu katingali saé anu sumping sareng langkung seueur bagian anu urang butuhkeun tibatan anu diarepkeun. Kami henteu kedah angkat ka toko pikeun mésér bagian handapeun tilelep anu sakapeung henteu sumping sareng keran. Kami ogé ngahargaan harga barang ieu. Kami ngaraos resep ngagaduhan tawaran anu saé.

  3. C *** y2020-04-11
    US

    Abdi mésér ieu milari anu lumayan murah. Kuring reuwas kumaha beurat jeung kualitasna karasaeun nalika kuring mukakeunana. Éta katingalina saé, sareng pikeun bagian tina biaya mérek ngarah.

  4. U *** y2020-04-11
    US

    butuh waktu kuring 2 jam pikeun un-masang dua keran kamar mandi lami. Anu ieu langkung saé dirancang, henteu ngan ukur kuring tiasa nga-install na ~ 10 mnt, tapi ogé kuring yakin kuring tiasa un-installna kirang ti 15 mnt upami diperyogikeun di payun. Kuring leres-leres panasaran naha faucét anu lami kedah dirarancang sesah kanggo dicabut.

  5. Sunda *** l2020-04-12
    US

    Abdi resep pisan kana keran ieu. Éta gagang beurat, lemes, aliran cai anu saé sareng keran kualitas. Kuring leary, sanés mérek khas anu kuring tingali sateuacana kuring kataji. Pasti bakal mésér mérek ieu deui.

  6. S *** t2020-04-19
    US

    Keran tilelep kamar mandi. Sadayana kalebet pikeun ngajantenkeun instalasi gampang. Cinta anu katingali sareng karaos tina keran énggal kuring!

  7. A *** n2020-04-18
    US

    Keran ieu persis anu kuring pilari nalika ngarencanakeun ngarombak kamar mandi. Resep pisan pikeun mandi master kami anu kuring mésér deui kanggo anu utami. Ramping sareng gaya na. Ditambah harga na pas. Ngalangkungan harepan kuring

  8. M *** l2020-05-06
    US

    Produk anu saé, katingalina saé pisan sareng gampang dipasang. Pakét anu saé, ngajaga produk. Abdi resep pisan kana keran tingkat anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa sacara gampil nyandak leungeun dina handapeun anjeun. Bérés pisan, diwangun padet.

  9. B *** s2020-05-10
    US

    Keran anu saé pisan sareng ogé accesories anu dianggo ku éta. Selang pasokan dikepang saé, panjang (20 ″ plus) sareng tugas anu cukup beurat, sareng solokanna ogé tambihan gunana!

  10. N *** s2020-05-12
    US

    Abdi resep pisan kana pameseran ieu, keran na katingalina saé sareng raoseun solid pikeun harga. Di sagédéngeun éta anjeun ogé kéngingkeun garis-garis lentur anu kualitas padet… .TUNGGUH NUNGGU! éta henteu sadayana, anjeun ogé kéngingkeun klep pop-up tina hiji jinis anu gampang dilebetkeun, gampang dianggo sareng katingalina saé. Teu kasieun.

  11. D *** e2020-05-13
    US

    Kami resep keran ieu. Éta sumping kumplit sareng solokan sareng perlengkapan kanggo pancing cai. Pasti bakal mesen produk ieu deui

  12. e *** m2020-05-19
    US

    Ieu paket anu saé sareng gampang dipasang. Éta hadir sareng sadayana anu anjeun kedah instal. Butuh ukur sababaraha menit pikeun dipasang sareng éta katingali sareng tiasa dianggo saé. Abdi badé mésér anu sanés.

  13. M ***)2020-05-21
    US

    Kusabab tandur keran kamar mandi anu aya ngan ukur nutup kana konter sareng cai na splashed kaluar tina tilelep. Abdi ngagaleuh potongan ieu. Jauh langkung saé tibatan anu sumping di kémping urang sareng bakal cocog dianggo di bumi urang. Bagéa kalayan pameseran ieu.

  14. M *** n2020-05-22
    US

    Harga anu saé sareng hébat. Gampang ditangan. Cinta klep push. Malah henteu sadar sumping sareng éta.

  15. S *** n2020-05-29
    US

    Keran ieu tiasa dianggo saé sareng harga anu langkung saé tibatan toko anu caket kuring. Éta gampang dipasang sareng katingalina saé.

  16. H *** a2020-06-02
    US

    Bingah mendakan ieu harga anu saé. Kualitas cocog sareng harga tapi éta cocog pikeun kamar mandi anak urang.

  17. D *** e2020-06-02
    US

    Upami kuring tiasa nyusup dina tilelep kuring sareng ngaraos kakuatan dibalik keran ieu kuring bakal. Kuring rumaos panangan abdi dibaptis unggal waktos cai ti Gusti ngintunkeun keran hits aranjeunna.

  18. C *** d2020-06-02
    US

    Kami dipasang 2 tina dua bulan ieu ..
    Aranjeunna hébat! Éta pisan gaya sareng nilai anu saé !!

  19. B ***)2020-06-11
    US

    Kuring ngagaleuh tilu sét set keran tilelep ieu. Abdi tiasa nyéépkeun dua kali langkung seueur tapi henteu ngagaduhan éta dina anggaran kuring. Ieu kualitas anu saé pisan sareng katingalina saé. Kuring gaduh tukang ledeng anu masang profesional sareng cenah aranjeunna mangrupikeun salah sahiji set paling saé anu parantos anjeunna tingali. Bakal nyarankeun pisan.

  20. K *** r2020-06-13
    US

    Abdi nganggo ieu pikeun ningkatkeun kamar mandi kuring. Éta gampang dipasang sareng operasi lancar. Abdi resep kumaha saé aranjeunna beroperasi

  21. S *** n2020-06-17
    US

    Keran kamar mandi pangsaéna Kuring parantos mésér! Harga hebat, gampang masang tampilan anu gaya, tiasa dianggo saé pisan!
    produk hébat. upami peryogi anu sanés engké pasti bakal mésér anu sanés sareng dipasang katingalina saé.

  22. M *** y2020-06-20
    US

    Keran ngagantian hébat pikeun kamar mandi handap. Gampang dipasang, sareng tiasa dianggo kalayan henteu aya masalah. Pilarian mésér sami pikeun mandi di luhur salajengna.

  23. A *** r2020-06-25
    US

    Kuring kedah mésér nanaon pikeun ngaganti keran toilét kuring. Rupina saé. Nilai alus.

  24. A *** a2020-06-28
    US

    Kualitas sareng nilai na # 1 ku hal ieu. Pasang gampang dipasang sareng sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun dipasang aya dina kotak. Anjeun teu tiasa ngéléhkeun éta dimana waé.

  25. A *** n2020-06-30
    US

    Kami mésér 3 ieu kanggo kamar mandi urang. Abdi resep stopper solokan. Éta kancing vs sekrup dina hal. Éta ngajantenkeun katingalina langkung bersih sareng langkung gampang dianggo. Gancangna, ramping sareng serbaguna desain.

  26. M *** y2020-07-01
    US

    Dipasang dina sakitar 30 menit. Ningkatkeun tina anu lami sareng éta mangrupikeun pamikiran anu hadé pikeun ngajantenkeun kamar mandi urang langkung modéren

  27. S *** l2020-07-05
    US

    Suka gaya sareng bérés nikel. Gampang dipasang. Kuring gaduh tilu kamar mandi sareng kuring ngagaduhan keran ieu sadayana.

  28. q *** n2020-07-08
    US

    Dibeuli ieu pikeun ngagentos sareng keran lami di kamar mandi basement anu jarang dianggo. Éta sumping sareng sadayana anu kuring peryogikeun pikeun padamelan éta. Kuring kataji ku kualitas keran ieu.

  29. D *** n2020-07-12
    US

    produk pohara alus! Kuring reuwas kana kumaha saéna ngadamelna. Abdi badé mésér deui kanggo kamar mandi kuring anu sanés.

  30. S *** d2020-07-13
    US

    Kuring ngarobih kadua kamar mandi sareng éta angin ngahiliwir. Gampang dipasang sareng éta katingalina saé pisan sareng pikeun harga éta kuring bakal ngagentos kamar mandi anu sanés ogé.

  31. C *** y2020-07-13
    US

    Gampang dipasang, modéren, sareng murah. Sigana Heboh di kamar mandi satengah kuring.

  32. L *** d2020-07-16
    US

    Nilai hébat katingalina mahal sareng tiasa dianggo saé. Nilai nyata pikeun artos Abdi nyarankeun ieu upami anjeun peryogi keran énggal atanapi ngan ukur ditingkatkeun tampilan

  33. W *** h2020-07-20
    US

    Kami peryogi keran pikeun cocog sareng pancuran kami sareng toko lokal kami henteu ngagaduhan anu kami resep. Keran ieu jalan sampurna! Gampang dipasang sareng tampilan kelas tinggi

  34. J *** e2020-07-24
    US

    Kuring ngagaleuh salah sahiji keran ieu sareng resep pisan kuring ngagaleuh dua deui kanggo kamar mandi kuring anu sanés. Éta hargana lumayan sareng éta ngabersihkeun tilelep kamar mandi kuring! Produkna sumping gancang sareng dina bentuk anu saé. Keran anu saé kuring nyarankeun pisan faucet ieu!

  35. *** t2020-07-28
    CAD

    Harga leres sareng gampang dipasang. Kuring ogé resep pisan kumaha gawéna sareng kumaha katingalina. Keran leres leres sareng katingalina saé. Pasang saderhana

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X