neangan Pilarian situs

WOWOW Flat Dapur Faucet disikat nikel

USD43.99
Dijual:
62
Harita:
0

Amazon US
Toko keran dapur pasagi modern dina garis, garansi 3 taun, pengiriman gratis!

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja


The Square Modern Kitchen Faucet 2312301 nambihan kanyamanan sareng kinerja kana jari anjeun di dapur dompét atanapi dapur anjeun.
Kolam pawon kontemporer bujur diwangun tina kualitas luhur stainless steel 304 kelas baja stainless steel kalayan jaminan umur 3 taun terbatas.

Ukur Faucets Dompét Dapur Luncat pikeun Paraméntitas Langkung Luhur.
NickelConstruction Berbasis anu Ngabenerkeun Tahanan sareng Langkung Langkung Langkung.
Kaasup Alat Masang, Selang Cai Panas & Tiis, Ukuran USStandard.
Inpormasi detail produk:

TINGKAT TINGGI: keran sareng spout anu langkung ageung nyayogikeun aliran cai anu stabil dina bentuk anu elegan, henteu langkung parah, ngajantenkeun cuci langkung cekap kalayan jangkungna cukup, meniru gerakan cai alam
MODEUH DUA PANAS & SEJUK: garis pasokan keran panas & tiis disayogikeun, tuas tunggal tiasa gampang ngendalikeun suhu sareng volume, ngajantenkeun operasi langkung gancang sareng éfisién
MULTI-LAYER BRUSHED NICKEL SURFACE: unggal inci keran disegel ketat, permukaan nikel anu lumayan tiasa nyegah korosi, kokotor, nolak ngagores sapopoé, tetep indah
Bahan STEINLESS STEEL MATERIAL: bahan stainless steel awét mastikeun panjang nganggo kahirupan sareng kualitas non-karat, henteu korosi
Jaminan 3 taun, Rojongan Pelanggan 24/7: garansi terbatas ngalawan bocor, netes, reureuh, sareng méréskeun cacad, éta ogé katutupan 90 dinten bebas, SULIT HUBUNGAN EMAIL❤service@wowowfaucet.com

 

 

 

 

spésifikasi

SKU: 2312301 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 3.34

pakét Dimensi

12 x 8.6 x 2.9 inci

warna

Nikel dirobuh

gaya

curug

ngabereskeun

Brushed

material

Beusi sténless

corak

Desain Modern Curug

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Bahan cecekelan

logam

pamakéan

Komérsial / Perumahan

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X