neangan Pilarian situs

WOWOW Dapur Pérsér Komérsial Pipa

USD119.99
Dijual:
20
Harita:
0

Amazon US

Nikel dirumput tarik keran dapur, stainless steel pinuh, ngandut sareng ngabeledug-buktina, kualitasna tiasa dipercaya

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Dapur Pérsér Komérsial Pipa
WOWOW Dapur Pérsér Komérsial Pipa WOWOW Dapur Pérsér Komérsial Pipa

Cinyusu dapur keran tarik tarik nyemprot 2312000
Cucuk spring keran spray sprayer mimitina didamel pikeun industri di réstoran hungkul. Sakumaha anjeun tiasa gambar, pagelaran sareng daya tahan di restoran réstoran pisan nungtut sareng sadaya parabot dapur sapertos spring tarik turun keran dapur sprayer kedah dilaksanakeun maksimal. Karyawan nganggo keran dapur industri ieu gancang sareng tanpa ngeunah waé. Kemungkinan gangguan tina cinyusu tarik keran dapur nyemprot bakal ampir bencana. Akibatna, keran dapur industri parantos dilakukeun saluyu sareng standar industri pangluhurna, sareng bahan-bahan anu langkung awét. Di WOWOW, urang biasana kedah nganggo standar industri di luhur, bahkan kami parantos museurkeun daya tahan kana kakuatan keran dapur industri ieu anu matak tarikkeun.
Seueur jalma anu nyetél spring faucet spring ieu tarik turun sprayer di imahna. Gumantung kana desain pawon anjeun, tampilan industri tiasa dianggo pikeun dapur anjeun saé. Sahenteuna anjeun terang yén daya tahan keran dapur industri ieu mancarkeun luhur, palayanan na luhur-luhurna sareng desain na nyayogikeun bahan baku kanggo industri dapur anjeun. Salaku keran dapur biasana mangrupikeun titik fokus alami di pawon, ku tautan spring keran ieu anu narik tarik sprayer anjeun pasti badé narik perhatian sadayana di dapur anjeun. Kusabab desain anu jangkungna, langsing, sareng minimalis, keran dapur ieu hususna cocog pikeun desain pawon modéren. Ku alatan éta, spring dapur keran tarik tarik nyemprot ieu pasti bakal aya paningkatan anu ageung pikeun desain dapur modéren.
Musim industri tarik keran dapur sprayer
Dapurna mangrupikeun tempat anu anjeun masak di bumi anjeun. Pikeun seueur anu goreng bagian sanés tangtangan, tapi bagéan beberesih nyaéta. Sateuacan anjeun parantos tuang sareng tuang, diberesihkeun sering dapur henteu padamelan pisan. Bahkan upami anjeun nembé ngabersihan dapur sateuacan dinten anu sami, saatos unggal tuangeun anjeun badé ngamimitian sakalian deui. Naha bakal teu saé yén anjeun bakal resep-resep teuing ku ngabersihan sapertos masak? Nya, urang henteu ngajamin yén beberesih bakal janten padamelan anu paling pikaresepeun, tapi sahenteuna urang tiasa ngajantenkeun deui langkung narik sareng keran dapur dapur anu nyumput sprayer. Sareng luhur sadaya, urang tiasa langkung gampang dibersihkeun ku keran dapur industri urang.
WOWOW's dapur faucet spring tarik turun sprayer ngagaduhan struktur multifunctional. Siram semprot tekanan tinggi gampang miceun sadayana kokotor tina pariuk sareng panci. Saliyane, keran dapur industri ieu nawarkeun dua jinis aliran. Sprayer tarik handap nawiskeun anjeun nyemprot tekanan tinggi, sareng keran dapur anu arc tinggi ningalkeun aliran biasa. Kalayan selang cai anu ditarik sareng fléksibel sareng sirah semprotana tarik, selang tiasa diperpanjang pikeun ngalegaan jangkauan anjeun sacara drastis. Sareng panangan darmaga magnét nahan sirah semprot sing kuat, supados henteu ngagoler.
Cinyusu dapur keran tarik tarik nyemprot pikeun kaperluan industri
Salian ti prestasi na, panci keran dapur ieu tarik nyembur ieu disiptakeun pikeun daya tahan pamungkas. Mimiti, sadaya bahan gratis sareng tahan korosi. Saliyane, klep pikeun ngontrol hawa cai didamel tina logam masif. Anjeun ngarasa bédana langsung nalika anjeun nanganan. Ogé cecekelan semprot parantos dilakukeun pikeun panggunaan komérsial. Bédana téh narik nalika anjeun ngabandingkeun kalayan keran bumi-dapur biasa. Sapertos keran dapur industri henteu perlu dirobunkeun fungsi-fungsi pikeun sacara praktékna nyumputkeun fungsi-fungsi ieu, di dapur keran dapur ieu tarik nyembur sprayer gantungan anu hadir. Alatan éta teu aya kompromi pikeun kuring dilakukeun pikeun kamampuan sareng daya tahan gagang keran dapur ieu.
Musim motor nikel faucet spring tarik turun sprayer
Salian ti kakuatan sareng pagelaran, gaya ogé paling penting pisan nalika anjeun milih keran dapur industri. Anjeun hoyong rarancang atah, sareng acan keran dapur parantos kedah ngagabung dina waktos anu sareng. Cahaya dapur industri keran tarik tarik nyembur ieu anjeun nawiskeun kombinasi anu kontradiktif pikeun industri baku sareng desain elegan. Spiral anu ageung nyayogikeun keran dapur anjeun kalayan tampilan industri anu écés, sareng nalika anjeun ningali kana detil keran dapur ieu, anjeun bakal perhatosan desain anu nyaring tina dasar pawon dapur. Kombinasi ieu ngajadikeun gaya ieu béda sareng unik. Sederhana, elegan sareng ngajentul dina waktos anu sami.
Salutan nikel disikat tina spring keran dapur tarik nyembur nawiskeun padamelan anu bergaya anu peryogi di dapur anjeun. Rengse ieu langsung masihan tampilan anu langkung elegan ka dapur mana waé, henteu paduli tipung faucét pawon anu anjeun dipilih. Sareng sajaba anjeun bakal nguntungkeun tina kauntungan praktis anu anjeun moal ningali pramo ramo anu kotor dina keran dapur ieu. Gampang pisan pikeun ngabersihan tetep dina kaayaan anyar unggal waktos.
Masang keran dapur cét tarik nyemprot
WOWOW's dapur faucet spring tarik lungsur sprayer pisan gampang dipasang. Entong dilacak dina jalur anu salah kusabab ukuran hébat keran dapur industri ieu. Anjeun tiasa sacara gampang masang keran dapur industri ieu anjeun nyalira tanpa bantuan profésional mahal. Cahaya faucet spring tarik turun sprayer mawa sadayana anu anjeun kedah pasang keran dapur industri ieu, sapertos gunung dek, selang cai logam, sareng petunjuk cicilan anu jelas. Malah sarung tangan praktis kaasup kana nawiskeun anjeun pangalaman pamasangan anu gampang sareng nyaman.
Kasimpulan, spring keran dapur tarik anu nyembur ieu nawiskeun anjeun nilai anu saé, sabab kualitas industri tapi harga wajar. Gampang dipasangna, sareng bakal janten tambihan anu berharga pikeun desain pawon modéren anjeun. Cahaya dapur keran tarik tarik ieu nyembur disatujuan garansi 5 taun sareng garansi artos 90 dinten deui. Sakumaha anjeun tingali, di WOWOW kami boga kapercayaan dina spring dapur keran tarik tarik nyemprot sareng kami yakin yén anjeun bakal kagum ku nilai pikeun artos anjeun bakal kéngingkeun. Hayu urang tarik anjeun!
Kauntungan tina spring faucet spring tarik turun sprayer dina mina.
· Masihan faktor wow ka dapur
· Keran dapur industri-pagelaran anu luhur
· Lebar sareng selang cai anu ditarik deui
· Ketahanan ekstrim
· Rincian anu elegan sareng bergaya
· Panangan dok magnet
· Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
· Garansi 5 taun

spésifikasi

SKU: 2312000 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 9.78

pakét Dimensi

30.8 x 12.6 x 3 inci

ngabereskeun

Brushed

material

kuningan

Accu dibutuhkeun?

teu

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X