neangan Pilarian situs

WOWOW Pandi Mandi Puseur WOWOW sareng Désa Matte Hideung

(20 resensi customer)
USD58.99
Dijual:
53
Harita:
20

Amazon US   Amazon CA

Mandi faucet matte hideung 2 gagang nawiskeun fungsionalitas sareng desain kontemporer dina 1. Kalayan garansi 3 taun. Warung kami kamar mandi faucet matte hideung 2 handles ayeuna!

Pitunjuk instalasi 2321400B

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

 

Kamar mandi keran hideung matte 2 cecekelans 2321400B

Saloba jalma milih keran mandi kamar mandi pérak atanapi Chrome, anjeun tiasa ngadamel pernyataan mode masif ku keran kamar mandi hideung matte. Henteu ngan ukur warna ieu masihan kamar mandi anjeun katingal elegan sareng ekslusif, warna hideung matte masih halus sareng klasik ogé. Henteu kabeneran matte hideung parantos janten warna klasik kontémporer nalika ngeunaan desain kamar mandi. Matte hideung mangrupikeun tren anu moal gancang-gancang teuing niup. Bérés hideung matte tina keran kamar mandi tiasa masihan sentuhan modéren pikeun kamar mandi mana waé.
Hiji tiasa nganggap enteng kanyataan yén faucets kamar mandi mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling penting dina kamar mandi naon waé ngeunaan gaya. Sanaos faucét kamar mandi alit, jalma condong museur kana faucets kamar mandi sabab paningali aranjeunna sacara otomatis katarik kana titik-titik fokus ieu. Kituna keran mandi tiasa ngadamel atanapi ngarusak kamar mandi sagala. Faucét kamar mandi gaduh kamampuan pikeun ngangkat kamar mandi. Mandi saderhana atanapi minimalis tiasa kéngingkeun angkat anu gedé kalayan faucet kamar mandi anu gaya. Desain retro klasik anu gaya tina keran kamar mandi ieu WOWOW ngajantenkeun kamar mandi anjeun langkung modis sakaligus. Kamar mandi faucet matte black 2 gagang tina WOWOW mangrupikeun salah sahiji faucet kamar mandi ieu anu leres-leres tiasa ngarobah hiasan kamar mandi anjeun.
Kolot mandi mandi hideung matte sareng 2 handles 
Gaya mangrupikeun hiji hal, tapi fungsionalitas panginten langkung penting. Dina dasar sadidinten anjeun nganggo kamar mandi sababaraha kali sareng anjeun hoyong kamar mandi anjeun ngalayanan anjeun ku cara anu ngadukung rutinitas sadidinten anjeun. Éta diitung tanpa ragu pikeun fungsi salaku pancuran sareng bak mandi. Tapi anjeun panginten nganggo kamar mandi anjeun tilelep bahkan langkung seueur tibatan fitur sanés kamar mandi anjeun. Éta sababna anjeun kedah langkung merhatoskeun kana aspek kamar mandi ieu. Di sagigireun tilelep kamar mandi anu merenah, keran kamar mandi netepkeun sadaya fungsionalitas anu anjeun peryogikeun.
Kamar mandi keran matte hideung 2 cekelan WOWOW ngajamin pangalaman cai anu hébat. Keran mandi hideung 4 inci matte ieu ngagaduhan 2 gagang. Kalayan cecekelan ieu anjeun tiasa nyaluyukeun suhu cai sareng ngagancangkeun steplessly kana kabutuhan Anjeun. Luncur busur anu luhur masihan anjeun cekap ruang antara tandur sareng kamar mandi anjeun pikeun nyeuseuh panangan anjeun atanapi ngumbah raray anjeun. Jarakna 4.4 inci sareng nawiskeun lega. Akibatna, anjeun henteu kedah bajoang sareng rohangan anu terbatas sapertos faucet kamar mandi anu handap.
Luhureun sadaya, muncung anu tiasa diputer tina keran kamar mandi matte hideung 2 cekelan WOWOW nawiskeun rotasi 360 derajat kanggo panggunaan anu merenah. Kamar mandi faucet matte black 2 gagang hadir ku solokan rod angkat dina warna hideung matte sami kanggo ngawangun hiji persatuan sareng tilelep kamar mandi anjeun. Gampang pisan pikeun muka sareng nutup rakitan solokan ieu ku gagang terpadu di bagian tukang keran kamar mandi ieu.
Mandi kelas munggaran kamar mandi hideung matte hideung 2 gagang 
Di sagigireun desain kontemporer sareng kandel na, WOWOW utamina dikenal ku standar kualitas luhur na. Kusabab éta ngadorong standar kualitas ieu tina papan gambar langsung kana pabrik ultra-modéren maranéhna, unggal detail minor tina keran kamar mandi ieu parantos dioptimalkeun sacara maksimal. Éta masihan anjeun keran kamar mandi kualitas luhur anu bakal ngalaksanakeun tujuanana ogé sareng ngajamin ketahanan umur panjang.
Kaki awét tina keran kamar mandi WOWOW matte hideung 2 gagang didamel tina bahan kuningan padet sabab ieu ngajamin kinerja optimal sareng daya tahan paling panjang. Ogé pangwangunanna didamel tina tambaga padet sareng dipungkas ku paduan seng. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan masalah korosi kusabab bahan ieu. Di sagigireun éta, keran kamar mandi ieu bébas tina timbel pikeun ngajaga kulawarga anjeun maksimal. Anjeun raoskeun bédana kualitas ieu langsung nalika anjeun nyepeng. Keran mandi hideung ieu matte hideung 2 cekelan tahan noda ogé. Ku sabab éta gampang dijaga. Éta anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun mésér keran kamar mandi anu berkualitas.
Kamar mandi ékonomis faucet matte hideung 2 gagang 
Cakram keramik premium dina keran kamar mandi desainer ieu dina warna hideung matte ngajantenkeun aliran cai lancar sareng henteu netes. Muncang tina keran kamar mandi ieu ngandung aerator ABS. Kalayan aspek inovatif ieu anjeun bakal tiasa ngahémat konsumsi cai anjeun sareng ngabantosan ngahémat cai ogé. Klep anu disertifikasi NSF tos lancar pikeun nawiskeun anjeun kanyamanan maksimal. Kartrid kualitas luhur parantos diuji dina 500,000 siklus cai, sareng masih ngalakukeun optimal. Sareng ieu harga anu saé ékonomi!
Salaku prosés produksi WOWOW kacida distandarkeun sareng otomatis, WOWOW tiasa nawiskeun keran kamar mandi kualitas luhur matte black 2 gagang ieu dina harga anu ékonomis pisan. Babarengan ku pengadaan anu efisien sareng hemat biaya sareng panggunaan matérial, WOWOW ngahémat masif dina biaya produksi. Sareng tanpa kaleungitan tujuan utama pikeun ngahasilkeun produk-produk kualitas luhur anu teu katingali. WOWOW ngajamin yén anjeun moal mendakan keran kamar mandi anu kualitasna sami sareng harga anu langkung handap tibatan anu kami nawiskeun.
Gampang kanggo pasang sareng gampang dijaga 
Faucét kamar mandi hideung pusat matte ieu nganggo 2 cekelan gampang dipasang ku anjeun nyalira tanpa profesional. Ku cara kieu anjeun bahkan tiasa ngahémat langkung seueur ku masang keran kamar mandi matte black 2 ieu. Keran kamar mandi 4 inci cocog sareng 3-hole mount. Kran kamar mandi matte black 2 gagang hadir sareng sakumpulan aksésoris pikeun masang séké kuéh, kalebet tabung cai, solokan batang angkat sareng pelat dek pikeun gampang dipasang.
Kalayan kamar mandi keran matte hideung 2 cekelan WOWOW anjeun bakal dipastikeun tina keran kamar mandi anu ngaleuwihan sadayana standar industri. Anjeun bakal tiasa ngajaga keran kamar mandi ieu kalayan gampang, sedengkeun anjeun tiasa ngaleungitkeun résidu cai anu sesah ku noél ramo anu lemes. Kusabab keran mandi ieu gampang dibersihkeun, anjeun tiasa tetep nganggo keran ieu kanggo waktos anu lami, ngajamin standar cai anu kualitas luhur. Wah teu nanaon nyayogikeun waktos jaminan 3 taun pikeun ngajamin kinerja keran kamar mandi na matte hideung 2 gagang.
Kauntungan tina kamar mandi faucet matte hideung 2 handlesll 
 Méré faktor wow ka kamar mandi
 Desain hideung matte unik
 Kolam busur anu luhur pikeun nawiskeun ruang anu ageung
 Spout lemes sareng netes
 Pagelaran anu luhur
 Dijieun bahan kuningan anu berkualitas tinggi
 Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
 garansi 3 taun

 

 

spésifikasi

SKU: 2321400B kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 2.53

Dimensi produk

6 x 2.2 x 7.5 inci

warna

hideung

ngabereskeun

matte Hideung

material

logam

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Nomer Liar

3

Jangkung Spout

4.4 inci

Ngahontal Spout

5.2 inci

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca & Katuhu

Kaasup Komponén

Angkat Rod solokan

  1. B *** m Maret 26, 2019
    US

    Leres-leres CINTA keran ieu. Anjeun teu tiasa ngéléhkeun harga ieu sareng kualitasna hebat.

  2. M *** t2020-03-20
    US

    Abdi resep tampilan keran ieu. Ngadamel bedana ageung dina tampilan kamar mandi. Harga pisan lumayan.

  3. *** s2020-03-22 AS
    US

    Ketok éndah. Kuat nyarankeun aranjeunna. Nilai hébat

  4. G *** a2020-03-25
    US

    Senang pisan sareng produk ieu- éta saé pisan didamel na gampang dipasang. Pitunjukna maju ka hareup, sadayana anu anjeun peryogikeun (dikurangan rengkuh) aya dina bungkus, sareng produk akhirna katingali saé! Abdi resep kumaha spout artikulasi!

  5. E *** d2020-03-26
    US

    Sigana hébat, fungsi hébat. Badé kénging deui.

  6. L *** e2020-03-28
    US

    Pisan langsing gampang dipasang. Cinta anu swivels faucent

  7. F *** i2020-03-28
    US

    Kuring mesen ieu sareng nampi keran mandi ieu hideung sonten éta dipasang dina waktos satengah jam paningkatan anu saé. Hatur nuhun.

  8. B *** y2020-03-29
    US

    pikaresepeun pilari sareng harga tukang ledeng ceuk éta ketuk anu saé sareng kualitas anu saé pikeun harga

  9. J *** e2020-04-01
    US

    Tukang ledeng mah nyarios dua keran gagang ieu gampang pisan dipasang. Tekanan cai saé pisan, utamina cai panas. Kuring resep yén swoutls spout sareng abdi ayeuna tiasa ngeusian barang-barang di kamar mandi sareng henteu kedah angkat ka keran dapur arc kuring anu luhur.

  10. J *** n2020-04-02
    US

    Gampang dipasang, sigana mah kualitasna saé sareng geulis pisan! Sigana beunghar pisan sareng cocog.

  11. E *** x2020-04-04
    US

    Abdi resep keran kamar mandi ieu dua gagang pisan katingali berkelas katingalina mahal sareng éta gampang dipasang

  12. *** s2020-04-06
    US

    Kuantitas anu tiasa dipercaya sareng desain modéren tina keran ieu. Pas sampurna di kamar mandi bumi

  13. E *** n2020-04-10
    US

    Apdet hébat kana kamar mandi. Desain ramping, dipasang gancang sareng gampang.

  14. E ***)2020-04-11
    US

    Mimitina kuring rada sesah (kusabab kirang pangalaman). Tukang ledeng kuring mantuan kuring. Kuring satuju yén harga na endah, éta pasti katingalina mahal sareng kualitasna saé. Disarankeun pisan kanggo mésér! !

  15. G *** k2020-04-15
    US

    Kuring gaduh tukang masang hiji tambang, tapi cenah éta rada gampang dipasang. Éta langsung ngarobih kamar mandi kuring kana tampilan modéren anu kuring pikahoyong.

  16. N *** e2020-04-18
    US

    Prefek - Faucet Kamar Mandi ieu rangkep kalayan saé sareng kualitas luhur

  17. J *** m2020-04-20
    US

    Gawé leres-leres saé, Faucet katingalna modéren pisan

  18. S *** l2020-04-25
    US

    Suka tampilan sareng kinerja keran ieu. Aliran cai na hébat! Abdi resep éta keran tiasa dipindahkeun sisi ka sisi. Pasti bakal mésér deui!

  19. w *** o2020-04-26
    US

    Pembaruan katingal tina tilelep anu langkung lami sareng jangkungna langkung jangkung masihan langkung seueur ruang pikeun aliran cai. Nilai hébat artos!

  20. w *** o2020-04-28
    US

    Keran ieu gampang dipasang. Rupana ogé geulis pisan. Ngagaduhan.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X