neangan Pilarian situs

WOWOW Pandi Mandi Puseur WOWOW sareng Désa Matte Hideung

(20 resensi customer)
USD49.98
Dijual:
50
Harita:
20

Amazon US   Amazon CA

Mandi faucet matte hideung 2 gagang nawiskeun fungsionalitas sareng desain kontemporer dina 1. Kalayan garansi 3 taun. Warung kami kamar mandi faucet matte hideung 2 handles ayeuna!

Pitunjuk instalasi 2321400B

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

 

Kamar mandi keran hideung matte 2 cecekelans 2321400B

As many people choose for a silver or chrome bathroom faucet, you can make a massive fashion statement with a matte black bathroom faucet. Not only does this color give your bathroom an elegant and exclusive look, the matte black color is still subtle and classic as well. Not coincidentally matte black has become a contemporary classic color when it comes to bathroom designs. Matte black is a trend that will not blow over quickly at all. The matte black finish of a bathroom faucet can give a modern touch to any bathroom.
One might underestimate the fact that bathroom faucets are one of the most important features in any bathroom regarding style. Although bathroom faucets are small, people tend to focus on the bathroom faucets as their sight is automatically attracted to these focal points. Therefore bathroom faucets can make or break any bathroom. Bathroom faucets have the ability to uplift a bathroom. A simple or minimalistic bathroom can get a massive uplift with stylish bathroom faucets. The stylish classic retro design of this bathroom faucet WOWOW makes your bathroom more fashionable at once. The bathroom faucet matte black 2 handles of WOWOW is one of these bathroom faucets that can really change your bathroom décor.
Kolot mandi mandi hideung matte sareng 2 handles 
Style is one thing, but functionality might even be more important. On a daily base you use your bathroom several times and you want your bathroom to serve you in a way that supports your daily routine. That counts without a doubt for functions as a shower and a bath tub. But you probably use your bathroom sink even more than other features of your bathroom. That is why you should spend even more attention to this aspect of your bathroom. Besides a convenient bathroom sink, the bathroom faucet sets all the functionalities that you need.
The bathroom faucet matte black 2 handles of WOWOW guarantees a great water experience. This matte black 4 inch bathroom faucet has 2 handles. With these handles you can adjust the water temperature and speed steplessly to your needs. The high arc spout gives you enough space between the spout and your bathroom sink in order to comfortably wash your hands or rinse your face. The distance is 4.4 inches and offers ample space. Consequently, you don’t have to struggle with limited space as with a low arc bathroom faucet.
Above all, the rotatable nozzle of the bathroom faucet matte black 2 handles of WOWOW offers a 360-degree rotation for convenient using. The bathroom faucet matte black 2 handles comes with a lift rod drain in the same matte black color to form one unity with your bathroom sink. It is comfortably easy to open and close this drain assembly with the integrated handle at the back of this bathroom faucet.
Mandi kelas munggaran kamar mandi hideung matte hideung 2 gagang 
Besides its contemporary and bold designs, WOWOW is mainly known for its high quality standards. As it pushes these quality standard from the drawing board right into their ultra-modern factory, every minor detail of this bathroom faucet has been optimized to the maximum. That gives you a high quality bathroom faucet that will serve its purpose well and guarantees a long life endurance.
The durable leg of WOWOW’s bathroom faucet matte black 2 handles is made of solid brass material as this guarantees optimal performance and longest endurance. Also the construction is made of solid copper and finished with zinc alloy. You don’t need to worry about corrosion issues because of these materials. Besides, this bathroom faucet is lead-free to protect your family to the maximum. You feel the difference of this quality immediately when you hold it. This black bathroom faucet matte black 2 handles is stain-resistant as well. Therefore it is easy to maintain. That is what you get when you buy a high quality bathroom faucet.
Kamar mandi ékonomis faucet matte hideung 2 gagang 
The premium ceramic disc inside this designer bathroom faucet in matte black makes the water flow smoothly and drip-free. The spout of this bathroom faucet contains an ABS aerator. With this innovative facet you will be able to save on your water consumption and help conserving the water as well. The NSF-certified valve turns smoothly to offer you maximum comfort. The high quality cartridge has been tested at 500,000 water cycles, and still was performing optimally. And this at a yet economical price!
As the production process of WOWOW is highly standardized and automated, WOWOW can offer this high-quality bathroom faucet matte black 2 handles at a highly economical price. Together with the efficient and cost-effective procurement and use of materials, WOWOW saves massively on production costs. And yet without losing the prime objective of producing high quality products out of sight. WOWOW guarantees that you will not find any bathroom faucet of the same quality at a lower price than we offer.
Gampang kanggo pasang sareng gampang dijaga 
This matte black centerset bathroom faucet with 2 handles is easy to install by yourself without any professional. In this way you can even save more by installing this bathroom faucet matte black 2 handles yourself. The 4 inch bathroom faucet fits any 3-hole mount. The bathroom faucet matte black 2 handles comes with a set of accessories to make installing a piece of cake, including a water tube, a lift rod drain and a deck plate for easy-installing.
With the bathroom faucet matte black 2 handles of WOWOW you will be ensured of a bathroom faucet that exceeds all industry standards. You will be able to maintain this bathroom faucet easily, while you can remove hard water residue with a gentle touch of your fingers. As this bathroom faucet is easy to clean, you can keep using this faucet for a long period, guaranteeing high quality water standards. WOW not for nothing provides a 3-year warranty period to guarantee the performance of its bathroom faucet matte black 2 handles.
Kauntungan tina kamar mandi faucet matte hideung 2 handlesll 
 Méré faktor wow ka kamar mandi
 Desain hideung matte unik
 Kolam busur anu luhur pikeun nawiskeun ruang anu ageung
 Spout lemes sareng netes
 Pagelaran anu luhur
 Dijieun bahan kuningan anu berkualitas tinggi
 Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
 garansi 3 taun

 

 

spésifikasi

SKU: 2321400B kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 2.53

Dimensi produk

6 x 2.2 x 7.5 inci

warna

hideung

ngabereskeun

matte Hideung

material

logam

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Nomer Liar

3

Jangkung Spout

4.4 inci

Ngahontal Spout

5.2 inci

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Left & Right

Kaasup Komponén

Angkat Rod solokan

  1. B *** m Maret 26, 2019
    US

    Leres-leres CINTA keran ieu. Anjeun teu tiasa ngéléhkeun harga ieu sareng kualitasna hebat.

  2. M *** t2020-03-20
    US

    Abdi resep tampilan keran ieu. Ngadamel bedana ageung dina tampilan kamar mandi. Harga pisan lumayan.

  3. *** s2020-03-22 AS
    US

    Ketok éndah. Kuat nyarankeun aranjeunna. Nilai hébat

  4. G *** a2020-03-25
    US

    Really happy with this product- it’s extremely well made and easy to install. The instructions are staright-forward, all you need (minus wrenches) comes in the package, and the final product looks great! I love how the spout articulates!

  5. E *** d2020-03-26
    US

    Sigana hébat, fungsi hébat. Badé kénging deui.

  6. L *** e2020-03-28
    US

    Pisan langsing gampang dipasang. Cinta anu swivels faucent

  7. F *** i2020-03-28
    US

    Kuring mesen ieu sareng nampi keran mandi ieu hideung sonten éta dipasang dina waktos satengah jam paningkatan anu saé. Hatur nuhun.

  8. B *** y2020-03-29
    US

    pikaresepeun pilari sareng harga tukang ledeng ceuk éta ketuk anu saé sareng kualitas anu saé pikeun harga

  9. J *** e2020-04-01
    US

    Tukang ledeng mah nyarios dua keran gagang ieu gampang pisan dipasang. Tekanan cai saé pisan, utamina cai panas. Kuring resep yén swoutls spout sareng abdi ayeuna tiasa ngeusian barang-barang di kamar mandi sareng henteu kedah angkat ka keran dapur arc kuring anu luhur.

  10. J *** n2020-04-02
    US

    Gampang dipasang, sigana mah kualitasna saé sareng geulis pisan! Sigana beunghar pisan sareng cocog.

  11. E *** x2020-04-04
    US

    Abdi resep keran kamar mandi ieu dua gagang pisan katingali berkelas katingalina mahal sareng éta gampang dipasang

  12. *** s2020-04-06
    US

    Kuantitas anu tiasa dipercaya sareng desain modéren tina keran ieu. Pas sampurna di kamar mandi bumi

  13. E *** n2020-04-10
    US

    Apdet hébat kana kamar mandi. Desain ramping, dipasang gancang sareng gampang.

  14. E ***)2020-04-11
    US

    Mimitina kuring rada sesah (kusabab kirang pangalaman). Tukang ledeng kuring mantuan kuring. Kuring satuju yén harga na endah, éta pasti katingalina mahal sareng kualitasna saé. Disarankeun pisan kanggo mésér! !

  15. G *** k2020-04-15
    US

    Kuring gaduh tukang masang hiji tambang, tapi cenah éta rada gampang dipasang. Éta langsung ngarobih kamar mandi kuring kana tampilan modéren anu kuring pikahoyong.

  16. N *** e2020-04-18
    US

    Prefect – this Bathroom Faucet packaged well and is high quality

  17. J *** m2020-04-20
    US

    Gawé leres-leres saé, Faucet katingalna modéren pisan

  18. S *** l2020-04-25
    US

    Suka tampilan sareng kinerja keran ieu. Aliran cai na hébat! Abdi resep éta keran tiasa dipindahkeun sisi ka sisi. Pasti bakal mésér deui!

  19. w *** o2020-04-26
    US

    Pembaruan katingal tina tilelep anu langkung lami sareng jangkungna langkung jangkung masihan langkung seueur ruang pikeun aliran cai. Nilai hébat artos!

  20. w *** o2020-04-28
    US

    Keran ieu gampang dipasang. Rupana ogé geulis pisan. Ngagaduhan.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X