neangan Pilarian situs

WOWOW Disikat Baja Dapur Campuran Ketuk - Tarik Semprot

USD79.99
Dijual:
50
Harita:
0

Amazon US    Amazon CA
Tarik keran dapur: ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun cai nganggo hiji leungeun sareng ngahontal kaliwat tilelep kanggo ngarengsekeun tugas dapur tambahan.
Tata letak keran dapur ngadamel ruang dapur anjeun gampang sareng seger, sederhana pikeun nampung tilelep.

2311901 petunjuk instalasi

Séép

WOWOW Brush baja Campuran Campuran Dapur - Tarik Semprot WOWOW Brush baja Campuran Campuran Dapur - Tarik Semprot WOWOW Brush baja Campuran Campuran Dapur - Tarik Semprot

Tarik-kaluar Sprayer Dapur Faucet 2311901 sareng Escutcheon: pelat dek opsional pikeun instalasi 1 atanapi 3 liang, henteu Kedah Perhatoskeun ngeunaan Masalah Gap anu awon; Jangkungna Spout: 16.1 ″, Jangkauan Spout: 7.8 ″, Panjang Dek: 9.6 ″; Sikat Permukaan Nikel Bisa tahan unggal dinten, teu aya korosi.
Magnetic Docking: faucet nerapkeun magnet Kuat pikeun néwak sprayer dapur kana Posisi sahingga Séép docked sareng Henteu murag-murag kana waktos sapertos faucét dapur anu sanés
3 Fungsi Tarik Turun Semprot: Aliran / semprot / aquablade Tatakrama, cai aquablade anu unik ku Kuat Ku Nyeuseun Cepet, Neoperl ABS anu rébator Bisa dipiceun ku koin Dinten Cukup pikeun ngumbah sareng ngagentos
Kualitas Alus: stainless steel spout, Awak Logam, kuningan Center Jaminan daya tahan, netes-gratis sareng gratis-gratis, anti anti ledakan tarik selang (1.5 m), asuransi tucai Nyayogikeun garis-garis (0.5 m tina Tangkal baja stainless steel tunggal.
Faucets dapur umumna didamel tina kuningan, nyaéta keran tambaga murni anu paling umum dina pasaran. Nanging, kusabab karakteristik lingkungan pawon, keran tambaga murni henteu merta pilihan anu pangsaéna. Sadaya keran tambaga murni dihambat dina lapisan luar. Fungsi éléktroplasi nyaéta pikeun nyegah korosi sareng karat tina kuningan di jero. Dapur ngagaduhan seueur uap minyak, sareng bahan cuci anu leueur sareng ngabersihkeun kana panangan nalika ngumbah piring biasana sering ngabersihkeun keran. Upami anjeun henteu nganggo metode anu leres pikeun ngabersihkeun, éta kamungkinan ngancurkeun pelapis keran, kalebet keran dikorut sareng karat. Upami anjeun milih keran dapur tambaga pinuh, pastikeun gaduh éléktroplasi alus teuing, lamun éta keran bakal gampang nyababkeun karat sareng korosi. Kolam kamar mandi anu nyebar sapertos produk anu saé pisan!

spésifikasi

SKU: 2311901 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

item Beurat

pon 5.89

ngabereskeun

Brushed

material

Beusi sténless

kakuatan Sumber

Powered hidrolik

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Panjang Panjang

Méter 1.5

Ngahontal Spout

7.8 inci

Jenis siram

Tilu Modeu: Mode Sapu / Mode Aliran / Mode Semprot

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Veritis

Bahan cecekelan

logam

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X