neangan Pilarian situs

WOWOW Dapur Mangkuk Tunggal Ngagulung Sareng Grid Sareng Tepang 30 inci

USD278.99
Dijual:
0
Harita:
0

Di dapur, tilelepna teu pati tiasa diingali, tapi tilelepna sering dipandangkeun, henteu ngan ukur rarancang anu tunggal, tapi ogé teu kageulisan. WOWOW nyadiakeun tilelep anu saé anu tiasa ningkatkeun raos méwah di dapur.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Tilelep dipilih ogé, janten teu aya masalah nyeuseuh pot! Milih tilelep anu leres ngajantenkeun sadayana dapur cerah sareng ngajantenkeun raos raoseun nalika ngaléngkah ka dapur. Éta saderhana murag asih sareng nyeuseuh piring sareng murag asih sareng masak!

DIMENSI: 30 di. L x 19 di. W x 10 di. D; Ukuran Kabinet Minimum: 33 dina.

304 baja anti karat, téknologi permukaan sikat, ngagosok sareng tahan ketahanan, gampang dibersih. cocog pisan pakakas dapur.

Alur solokan anu pikaresepeun: tilelep sagi opat ieu dilengkepan ku alur solokan anu langsung cai sareng mastikeun saluran pamutahiran pangsaéna.

Bungkusan hadir sareng tilelep pawon 30 inci, solokan Dénda sareng handap parah.

Jasa: 3-bulan gratis repot sareng uih deui, pls ngagaleuh kalayan percaya diri. Upami aya patarosan, wilujeng sumping waé.

 

 

spésifikasi

SKU: W70101-30-AMUS Kategori: tags: , ,

spésifikasi

beurat 3 kg
ngetik

Bujang Saeful

instalasi Type

Ngarendoskeun

dimensi

30 "x18" x 10 "

jerona

10 "

Ukuran Kabinet Minimal

33 "

material

304 steel Steel

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X