neangan Pilarian situs

WOWOW 8 Inch Panyebar Mandi Lengkap Nickel

(20 resensi customer)
USD69.99
Dijual:
29
Harita:
20

Amazon US    Amazon CA

dua cecekelan kamar mandi anu lega tiasa nyumponan kabutuhan cai beresih sareng cai anu misah, ningkatkeun hiasan kamar mandi, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun!

2320300 petunjuk instalasi

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW 8 Inch Panyebar Mandi Lengkap Nickel WOWOW 8 Inch Panyebar Mandi Lengkap Nickel

Kamar mandi anu dibasmi nikel nyebar 2320300 
Naha anjeun terang yén keran kamar mandi anjeun mangrupikeun hal anu paling penting dina kamar mandi anjeun dina hal desain? Bahkan aranjeunna anu leutik, keran tiasa mangaruhan ageung pikeun hiasan kamar mandi anjeun. Faucét kamar mandi mangrupikeun titik fokus alami dina desain kamar mandi. Éta hartosna nalika aya anu lebet ka kamar mandi, salah sahiji hal anu mimiti dipikaresep ku anjeunna, nyaéta keran kamar mandi. Ku alatan éta keran kamar mandi tiasa ngadamel pangaruh dramatis dina desain kamar mandi naon waé sareng kedah dipilih kalayan bijaksana.
Ieu nunjukkeun yén anjeun kedah milih keran kamar mandi anjeun ogé. Anjeun panginten ngagaduhan anggaran (dibatesan) pikeun kamar mandi anyar anjeun. Sering kami ningali yén keran kamar mandi henteu kalebetkeun kana desain sareng anggaran awal. Faucét kamar mandi akibatna sering dipilih ngan ukur dina akhir prosés, sedengkeun kamar mandi parantos dipasang. Éta tiasa janten tantangan pikeun milarian keran kamar mandi anu cocog sareng preferensi desain anjeun sareng anggaran anjeun. Anggaran kamar mandi sering béak tungtungna kusabab aya kajadian anu teu disangka-sangka, sareng anjeun henteu hoyong kompromi dina desain sareng kualitas milih keran kamar mandi anjeun. Utamana lamun anjeun terang yén keran mandi ieu tiasa gaduh pangaruh dramatis dina hiasan kamar mandi anjeun sadayana. Kusabab éta alus pikeun terang yén WOWOW nawiskeun anjeun faucét kamar mandi anu gaya sareng elegan dina harga anu terjangkau. Akibatna, WOWOW nawiskeun anjeun nilai paling saé pikeun artos.
Kolam renang logam padet dibungkus nikel nyebar 
Keran mandi WOWOW urang disikat nikel nyebar tina logam padet. Anjeun bakal langsung perhatoskeun nalika anjeun nyekel keran mandi ieu dina panangan anjeun. Faucét kamar mandi disikat nikel beurat nyebar 3.8 lbs anu ngungkabkeun kualitasna bari henteu diragukeun. Anjeun tiasa pastikeun keran mandi kualitas luhur anu bakal tahan mangtaun-taun. Pasti, bahan kuningan padet jauh langkung saé tibatan logam sanés. Kalayan jenis kontén logam masif ieu anjeun henteu kedah hariwang pisan ngeunaan masalah korosi contona. Di sagigireun éta, bahan kualitas luhur nawiskeun stabilitas sareng kahirupan produk maksimum. Kualitas cai anjeun bakal bébas timbel ogé janten pilihan anu pangsaéna pikeun kaséhatan anjeun.
Di sagigireun éta, keran kamar mandi disikat nikel anu lega réngsé ku permukaan nikel anu disikat. Henteu ngan ukur finish ieu méré sentuhan anu éndah pikeun desain kamar mandi anjeun, éta ogé tahan maké. Bérés nikel anu disikat nyegah Uap sareng goresan, anu ngajantenkeun keran mandi disikat kuikel nikel lega- sareng kokotor? Gratis. Kituna mangrupakeun méwah konci-low di kamar mandi anjeun, éta gampang dibersihkeun ku ngusap ku kaén. Basajan sapertos kitu!

Kandel jamban keran dirarancang nikel nyebar
WOWOW's faucet brush nikel nyebar fitur dua keran mandi kamar mandi nyebar anu nyumponan kabutuhan anjeun pikeun nyaluyukeun volume cai tina hawa panas sareng tiis. Kitu ogé desain anu nyebar ogé laras tina 4 dugi 16 inci. Keran hungkul peryogi gunung 3 liang sareng jarak instalasi tiasa disaluyukeun kana kahoyong pribadi sareng syarat anjeun.

Spout alun-alun pasti mangrupikeun desain unik anu anjeun moal tiasa katingali dina seueur keran mandi anu sanés anu anjeun tiasa mendakan di pasar. Seueur keran kamar mandi katingalina sami. Pikeun mendakan hiji hal khusus ngeunaan keran parantos tiasa tangtangan. Salian ti desain anu wani, spécét luhur kamar mandi mandi nyaring nikel nyebar tiasa anjeun saliwat di handapeun spout pikeun nawiskeun kanyamanan maksimal. Ku sabab éta keran mandi kamar anu unik sacara unik nawiskeun anjeun duanana fitur modern sareng kanyamanan dina waktos anu sami. Sajauh sacara praktis, anjeun henteu kedah ngulurkeun panangan jauh-jauh pikeun ngahontal cai. Éta ngajadikeun operasi anu pikaresepeun.

 Gampang mandi dioperasikeun keran ngasuh nikel nyebar

2 panangan keran kamar mandi anu pikaresepeun ieu nawiskeun anjeun kamungkinan pikeun bener-bener ngendalikeun boh polumeu sareng suhu cai. 2 gagangna didamel tina aloi na séng padet sareng nawiskeun pakem anu gampang sareng dirancang ogé. Henteu ngan keran mandi anu disikat nikel nyebar tiasa diurus kalayan lancar, ogé spout nyalira ngagayuh 360 derajat. Ku sabab éta anjeun tiasa netepkeun kamar mandi keranas disapu nikel nyebar ku cara anu pikaresepeun pikeun anjeun, sareng anjeun ogé tiasa ngahurungkeun kana tonggongna. Éta ngagampangkeun ngabersihan sinki kamar mandi sapertos anjeun.
Salian ti gampang operasi, keran mandi disapu nikel nyebar tiasa gampang dipasang deui. Pitur pamasangan gancang kreatifna unik di pasar. Ieu ngamungkinkeun pikeun ngagantelkeun sadaya konéksi kalayan aman sareng gampang ku diri. Garis cai panas sareng tiis dicampur ku pipa anu gancang-gancang anu tiasa napel tanpa rengkuh. Kalayan téknik anu tepat ieu anjeun ogé mastikeun yén pipa cai anjeun moal nyusak. Kolam renang anu nyeuseup nikel nyebar gampang dipasang tanpa nganggo tukang ledeng mahal.

Jamban kamar mandi keran nyapu nikel nyebar 
Keran mandi kamar mandi disikat nikel nyebar sareng sadayana bahan anu diperyogikeun, kalebet iket masang. Di sagigireun spout alun-alun tinggi sareng 2 gagang na, iketna dibarengan saluran cai, 2 pipa cai 50 cm kanggo cai tiis sareng panas, 1 pop up stopper sareng set lengkep aksésoris sareng alat.
Nalika WOWOW ngajamin yén éta nawiskeun nilai paling saé pikeun artos, keran kamar mandi disikat nikel nyebar disayogikeun sareng jaminan 90 dinten artos uih deui. Upami anjeun moal kaget ku nilai artos anu anjeun tampi, anjeun tiasa ngabalikeun keran kamar mandi disikat nikel nyebar tanpa masalah. Anjeun dijamin ngabalikeun duit pinuh tanpa aya patarosan. Di sagigireun éta, WOWOW nawiskeun anjeun waktos jaminan 3 taun. Upami keran kamar mandi anjeun disikat nikel anu lega moal ngalakukeun sapertos anu anjeun arepkeun, WOWOW bakal ngagentos keran kamar mandi anjeun ku anu énggal. WOWOW nyandak tanggung jawabna sacara serius sareng urang moal pernah ngantepkeun anjeun.
Kauntungan tina keran mandi anu nyeuseup nikel nyebar dina mina waé.
• Méré wow-faktor pikeun kamar mandi
• Desain ngawangun 7 anu unik
• Usum nikel disépot
• Bahan logam badag
• ketahanan sakumna
• Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
• garansi 3 taun

 

spésifikasi

SKU: 2320300 kategori: , tags: ,

spésifikasi

garansi

3-taun

beurat

pon 3.59

pakét Dimensi

11.2 x 10.1 x 3.2 inci

warna

Nikel dirobuh

ngabereskeun

Brushed

material

Kuningan / stainless steel / Paduan Séng

corak

2 Ngendali

wujud

alun-alun

kakuatan Sumber

Powered hidrolik

Métode instalasi

Sekrup

Jenis siram

walungan leutik

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca na Katuhu

Bahan cecekelan

logam

Pedaran Kinerja

Cai Panas / Tiis

Nyolok Plug

study

  1. Z *** a2020-04-28
    US

    Nilai hébat pikeun harga. Fraksi biaya. Sigana saé. Peta dina gagang lemes sareng ketat. Catet yén spout henteu tiasa muter. Kuring henteu sacara khusus nalungtik éta sareng éta sanés masalah, tapi anu kuring ngagentos gaduh fitur éta.

  2. C *** t2020-05-01
    US

    Super gampang dipasang. Ngan kedah ati-ati nalika ngalampirkeun jalur suplai pikeun ngatur tetes suplai. Anggo dua rengkuh pikeun ngenceng babarengan. Lian ti éta, keran anu saé pisan. Pantes pisan kanggo ngagaleuh!

  3. W *** e2020-05-03
    US

    Kuring dina anggaran anu ketat sareng akhirna milih ieu pikeun keran kamar mandi kuring. Abdi resep jangkungna sareng desain saderhana, éta parantos dipasang ampir sabulan ayeuna sareng éta jalan sampurna. Abdi nyarankeun pisan!

  4. T *** s2020-05-03
    US

    kami ngarenovasi bumi kontrakan kanggo dipasarkeun kanggo dijual bulan payun. Kami mésér kasombongan kamar mandi di toko kotak gedé lokal tapi keranna teuing mahal. Kuring mariksa aranjeunna dina WOWOW sareng mutuskeun anu ieu. Hébat néang keran khususna pikeun harga. Gampang pisan dipasang sareng sadaya bagian anu kami butuhkeun kalebet.

  5. D *** n2020-05-07
    US

    Ieu mangrupikeun keran pangsaéna pikeun harga! Éta sadayana logam ku solokan push-up sadaya-logam sareng solokan ku baskom tangkepan! Teu aya deui meresihan pipa bakiak tina buuk!

  6. 2 *** 92020-05-09
    US

    Salah sahiji beuli anu pangsaéna dugi ka naék katingal di kamar mandi kuring. Pangiriman gancang..pasangan gampang. Kualitas anu sami sareng anjeun bakal mayar dobel di Home Depot. Kéngingkeun sadaya artos pikeun artos anjeun. Kacida bagjana ku pameseran kuring.

  7. C *** e2020-05-09
    US

    Abdi resep pisan kuring milarian online pikeun mendakan keran ieu. Jauhna langkung murah tibatan barang-barang anu anjeun mendakan di toko hardware kotak ageung, sareng kami henteu ngorbankeun naon-naon anu katingalina. Éta Indah. Pasti bakal mésér deui tina mérek ieu.

  8. B *** e2020-05-13
    US

    Pamasangan leres gampang sareng kualitas anu saé sareng gaya. Bandingkeun sareng faucet kuring anu sanés ti Home Depot, anu ieu pasti pantes dipésér kalayan kualitas anu saé tapi harga Satengah. Dianjurkeun ka babaturan kuring ogé

  9. B *** e2020-05-16
    US

    Cinta keran. Pamasangan éta cukup gampang kecuali kami kedah kéngingkeun selang langkung lami pikeun tilelep khusus kami. Éta katingalina sareng karaosna sahenteuna dua kali lipat tina harga anu mayar. Keran dibungkus éndah anu jéntré leutik tapi ngajantenkeun langkung saé. Hatur nuhun!

  10. A *** r2020-05-17
    US

    Gampang pisan nempatkeunana. Sareng malah gaduh sarung tangan dina kotak. Butuh waktu kuring sajam nyandak anu lami :(. Sareng 15 menit ngagentos anu énggal, btw Abdi sanés tukang ledeng. Panas atanapi tiis aranjeunna tandana jelas pisan. Henteu tiasa ngalakukeun kasalahan. Sacara umum, éta harga anu saé

  11. D *** y2020-05-19
    CAD

    Keran sareng gagangna dibungkus kalayan saé pikeun nyegah goresan. Boh keran sareng gagangna didamel tina kuningan pikeun katahanan sareng garis na logam. Najan kitu, kuring balikkeun set ieu pikeun hiji kasalahan utama. Solokan na ageung sareng ageung teuing pikeun liang solokan anu ukuranana cukup standar. Stopper solokan didamel tina plastik enteng, sanés logam.

  12. K *** d2020-05-20
    US

    Nalika lalaki kuring ningali sadaya bagian ieu pikeun kahiji kalina, anjeunna ambek sareng sumpah. Tapi dina waktos anjeunna réngsé masang keran, anjeunna parantos muji ka jalma anu ngarancang keran sareng naroskeun kunaon sadaya alat-alat kamar mandi henteu saé. Kuring bungah kuring milih keran ieu. Salaku tambahan kana kesederhanaan, kuring pikir éta éndah. Ieu gaya anu kuring pilari.

  13. Sunda *** n2020-05-21
    US

    Kami mésér produk ieu salaku gaganti sistem keran anu lami, sareng produk ieu parantos dipenuhan sadayana anu diarepkeun sareng sajabina! Kami hoyong anu katingali anggun, tapi pas kana hiasan / téma kami. Henteu ngan ukur keran ieu katingalina saé, éta tiasa dianggo kalayan lancar sareng gaduh aliran cai anu endah. Kuring dipasang sistem ieu sakitar 20 menit tanpa aya pitulung anu sanés. Abdi nyarankeun produk ieu ka saha waé di pasar pikeun keran tilelep kontémporér anu henteu nempatkeun liang dina dompétna.

  14. Sunda *** s2020-05-25
    US

    abdi ngagentos keran hans (éjaan) keran super mahal kalayan unit ieu. dipasang dina 15 menit. super lemes, Peta klep nice. desain anu saé pikeun nyegah gerakan cecekelan jsb dina méja granit. nilai hébat. keran anu sanés anu kuring ganti nyaéta 5x harga anu ieu. abdi tukang bumi, sareng parantos masang keran 100an. surak!

  15. P *** l2020-05-28
    US

    Tilelep kamar mandi. Warna sareng gaya na katingalina saé tapi keran cai haneut teuing ketang kanggo gampang dibalikkeun sareng nyéorkeun sora. Keran cai panas tiasa dianggo saé pisan. Sadaya bagian aya dina kotak, sareng duanana ngagaduhan washers anu cocog sareng dipasang saé. Unit casing pikeun masing-masing cekelan cai panas sareng tiis disegel janten teu tiasa disaluyukeun. Mangrupikeun cacat pabrik. Upami teu kitu, cai tiis tiasa dianggo saé pisan, tapi nalika anjeun ngahurungkeun gagang cai panas éta pisan ketang sareng nyekik teras ngamungkinkeun cai panas kaluar tina keran.

  16. D *** n2020-06-03
    US

    Béda pisan keran ieu anu ditembongkeun ku kasombongan kuring! Pakét kalayan saé, saé pisan upami diasupan rakitan lengkep, ogé nampi dispenser sabun sareng lawon meresihan. Alat anu disayogikeun kanggo nyetél sampéan dasar pikeun gagangna, ogé, pikaresepeun pikeun angkat panutup nalika ngabersihkeun kokotor akumulasi (henteu sikat sikat gigi). Harga hébat ogé! Saé pisan! Kuring pasti bakal datang deui pikeun ngagaleuh payun!

  17. M *** y2020-06-05
    US

    barang katingali saé pisan. hiji-hijina masalahna nyaéta salah sahiji faucet henteu leres-leres sareng éta digiling unggal-unggal anjeun ngahurungkeun atanapi mareuman. Kuring kedah ngalakukeun sababaraha modifikasi pikeun ngalereskeun masalah. ogé solokan pop up henteu nembus cekap pikeun ngijinkeun cai kana solokan cukup gancang.

  18. M *** y2020-06-05
    US

    Pisan katingali keran anu sigana kualitasna saé. Kami resep pisan anu kami mesen 2 deui kanggo kamar mandi utama kami.

  19. J *** d2020-06-08
    US

    Kami resep sareng tampilan sareng gancangna kami nampi ieu. Pamasangan rada sesah tapi sacara umum éta mangrupikeun solusi anu lumayan sareng saé pikeun renovasi kamar mandi urang.

  20. Di2020-06-12
    US

    Produk hébat! Super gampang dipasang sareng gaya na sareng pamandian tamu urang sampurna. Éta langkung gaya tibatan naon waé anu kami mendakan di toko alat-alat lokal sareng hargana pikasieuneun!

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X