neangan Pilarian situs

WOWOW 8 Inch Panyebar Mandi Lengkap Nickel

(20 resensi customer)
USD69.88
Dijual:
27
Harita:
20

Amazon US    Amazon CA

dua cecekelan kamar mandi anu lega tiasa nyumponan kabutuhan cai beresih sareng cai anu misah, ningkatkeun hiasan kamar mandi, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun!

2320300 petunjuk instalasi

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW 8 Inch Panyebar Mandi Lengkap Nickel
WOWOW 8 Inch Panyebar Mandi Lengkap Nickel WOWOW 8 Inch Panyebar Mandi Lengkap Nickel

Kamar mandi anu dibasmi nikel nyebar 2320300 
Did you know that your bathroom faucet is one of the most important items in your bathroom in terms of design? Even they are that small, faucets can have a massive impact on your bathroom décor. Bathroom faucets are natural focal point in any bathroom design. That means when someone enters a bathroom, one of the first things his or her attention is drawn to, are the bathroom faucets. Therefore a bathroom faucet can make a dramatic impact on any bathroom design and should be selected wisely.
This shows that you have to select your bathroom faucet well. You might have a (capped) budget for your new bathroom. Often we see that the bathroom faucets are not included in the initial design and budget. Bathroom faucets are consequently often selected only at the end of the process, while the bathroom is already being installed. It can be quite a challenge to find a bathroom faucet that fits both your design preferences and your budget. Bathroom budgets often run out in the end because of unforeseen events, and you don’t want to compromise on design and quality selecting your bathroom faucets. Especially when you know that these bathroom faucets can have a dramatic impact on your overall bathroom décor. It is therefore good to know that WOWOW offers you stylish and elegant bathroom faucets at affordable prices. Consequently, WOWOW offers you the best value for money.
Kolam renang logam padet dibungkus nikel nyebar 
WOWOW’s bathroom faucet brushed nickel widespread is made of solid metal. You will immediately notice it when  you hold this bathroom faucet in your hand. The bathroom faucet brushed nickel widespread weights 3.8 lbs which reveals its quality without a shred of doubt. You can be sure of a top quality bathroom faucet that will last for many, many years. Definitely, solid brass materials are far better than other metals. With these kind of massive metal content you don’t have to worry at all about corrosion problems for example. Besides, high-quality materials offer stability and maximum product life. Your water quality will be lead-free as well and therefore the best choice for your health.
Besides, the bathroom faucet brushed nickel widespread was finished with a brushed nickel surface. Not only does  this finish provide a beautiful touch to your bathroom design, it is also wear resistant. The brushed nickel finish prevents moisture and scratches, which makes the bathroom faucet brushed nickel widespread scratch- and stainfree. It therefore is a low-key luxury in your bathroom, that is easy to clean by wiping it with a cloth. Simple as that!

Kandel jamban keran dirarancang nikel nyebar
WOWOW's faucet brush nikel nyebar fitur dua keran mandi kamar mandi nyebar anu nyumponan kabutuhan anjeun pikeun nyaluyukeun volume cai tina hawa panas sareng tiis. Kitu ogé desain anu nyebar ogé laras tina 4 dugi 16 inci. Keran hungkul peryogi gunung 3 liang sareng jarak instalasi tiasa disaluyukeun kana kahoyong pribadi sareng syarat anjeun.

Spout alun-alun pasti mangrupikeun desain unik anu anjeun moal tiasa katingali dina seueur keran mandi anu sanés anu anjeun tiasa mendakan di pasar. Seueur keran kamar mandi katingalina sami. Pikeun mendakan hiji hal khusus ngeunaan keran parantos tiasa tangtangan. Salian ti desain anu wani, spécét luhur kamar mandi mandi nyaring nikel nyebar tiasa anjeun saliwat di handapeun spout pikeun nawiskeun kanyamanan maksimal. Ku sabab éta keran mandi kamar anu unik sacara unik nawiskeun anjeun duanana fitur modern sareng kanyamanan dina waktos anu sami. Sajauh sacara praktis, anjeun henteu kedah ngulurkeun panangan jauh-jauh pikeun ngahontal cai. Éta ngajadikeun operasi anu pikaresepeun.

 Gampang mandi dioperasikeun keran ngasuh nikel nyebar

2 panangan keran kamar mandi anu pikaresepeun ieu nawiskeun anjeun kamungkinan pikeun bener-bener ngendalikeun boh polumeu sareng suhu cai. 2 gagangna didamel tina aloi na séng padet sareng nawiskeun pakem anu gampang sareng dirancang ogé. Henteu ngan keran mandi anu disikat nikel nyebar tiasa diurus kalayan lancar, ogé spout nyalira ngagayuh 360 derajat. Ku sabab éta anjeun tiasa netepkeun kamar mandi keranas disapu nikel nyebar ku cara anu pikaresepeun pikeun anjeun, sareng anjeun ogé tiasa ngahurungkeun kana tonggongna. Éta ngagampangkeun ngabersihan sinki kamar mandi sapertos anjeun.
Salian ti gampang operasi, keran mandi disapu nikel nyebar tiasa gampang dipasang deui. Pitur pamasangan gancang kreatifna unik di pasar. Ieu ngamungkinkeun pikeun ngagantelkeun sadaya konéksi kalayan aman sareng gampang ku diri. Garis cai panas sareng tiis dicampur ku pipa anu gancang-gancang anu tiasa napel tanpa rengkuh. Kalayan téknik anu tepat ieu anjeun ogé mastikeun yén pipa cai anjeun moal nyusak. Kolam renang anu nyeuseup nikel nyebar gampang dipasang tanpa nganggo tukang ledeng mahal.

Jamban kamar mandi keran nyapu nikel nyebar 
The bathroom faucet brushed nickel widespread comes with all needed materials, including the installing kit. Besides  the high square spout and its 2 handles, the package comes with a waterway, 2 water pipes of 50 cm for cold and hot  water, 1 pop up strain stopper and a complete set of accessories and tools.
As WOWOW guarantees that it offers the best value for money, the bathroom faucet brushed nickel widespread  comes with a complimentary 90 day money back guarantee. If you would not be surprised with the value for money  you receive, you can return the bathroom faucet brushed nickel widespread without any problems. You are guaranteed of a full refund without any questions asked. Besides, WOWOW offers you a 3-year warranty period. If your bathroom faucet brushed nickel widespread would not perform like you would expect it to perform, WOWOW will replace your bathroom faucet with a brand new one. WOWOW takes its responsibility seriously and we will never let you down.
Kauntungan tina keran mandi anu nyeuseup nikel nyebar dina mina waé.
• Méré wow-faktor pikeun kamar mandi
• Desain ngawangun 7 anu unik
• Usum nikel disépot
• Bahan logam badag
• ketahanan sakumna
• Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
• garansi 3 taun

 

spésifikasi

SKU: 2320300 kategori: , tags: ,

spésifikasi

garansi

3-taun

beurat

pon 3.59

pakét Dimensi

11.2 x 10.1 x 3.2 inci

warna

Nikel dirobuh

ngabereskeun

Brushed

material

Kuningan / stainless steel / Paduan Séng

corak

2 Ngendali

wujud

alun-alun

kakuatan Sumber

Powered hidrolik

Métode instalasi

Sekrup

Jenis siram

walungan leutik

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca na Katuhu

Bahan cecekelan

logam

Pedaran Kinerja

Cai Panas / Tiis

Nyolok Plug

study

  1. Z *** a2020-04-28
    US

    Great value for the price. Fraction of the cost. Looks nice. Action on handles is smooth and tight. Note that the spout can’t swivel. I didn’t specifically research that and it’s not a problem, but the ones I replaced had that feature.

  2. C *** t2020-05-01
    US

    Super gampang dipasang. Ngan kedah ati-ati nalika ngalampirkeun jalur suplai pikeun ngatur tetes suplai. Anggo dua rengkuh pikeun ngenceng babarengan. Lian ti éta, keran anu saé pisan. Pantes pisan kanggo ngagaleuh!

  3. W *** e2020-05-03
    US

    I was on a strict budget and ended up choosing this for my bathroom faucet. I love the height and simple design, it’s been installed for almost a month now and it works perfectly. I would strongly recommend it!

  4. T *** s2020-05-03
    US

    we are renovating a rental house to put on the market to sell next month. We bought a bathroom vanity at the local big box store but the faucets were too overpriced. I checked them out on WOWOW and decided upon this one. Great looking faucet especially for the price. Very easy to install and all the parts we needed were included.

  5. D *** n2020-05-07
    US

    Ieu mangrupikeun keran pangsaéna pikeun harga! Éta sadayana logam ku solokan push-up sadaya-logam sareng solokan ku baskom tangkepan! Teu aya deui meresihan pipa bakiak tina buuk!

  6. 2 *** 92020-05-09
    US

    Salah sahiji beuli anu pangsaéna dugi ka naék katingal di kamar mandi kuring. Pangiriman gancang..pasangan gampang. Kualitas anu sami sareng anjeun bakal mayar dobel di Home Depot. Kéngingkeun sadaya artos pikeun artos anjeun. Kacida bagjana ku pameseran kuring.

  7. C *** e2020-05-09
    US

    Abdi resep pisan kuring milarian online pikeun mendakan keran ieu. Jauhna langkung murah tibatan barang-barang anu anjeun mendakan di toko hardware kotak ageung, sareng kami henteu ngorbankeun naon-naon anu katingalina. Éta Indah. Pasti bakal mésér deui tina mérek ieu.

  8. B *** e2020-05-13
    US

    Pamasangan leres gampang sareng kualitas anu saé sareng gaya. Bandingkeun sareng faucet kuring anu sanés ti Home Depot, anu ieu pasti pantes dipésér kalayan kualitas anu saé tapi harga Satengah. Dianjurkeun ka babaturan kuring ogé

  9. B *** e2020-05-16
    US

    Cinta keran. Pamasangan éta cukup gampang kecuali kami kedah kéngingkeun selang langkung lami pikeun tilelep khusus kami. Éta katingalina sareng karaosna sahenteuna dua kali lipat tina harga anu mayar. Keran dibungkus éndah anu jéntré leutik tapi ngajantenkeun langkung saé. Hatur nuhun!

  10. A *** r2020-05-17
    US

    Gampang pisan nempatkeunana. Sareng malah gaduh sarung tangan dina kotak. Butuh waktu kuring sajam nyandak anu lami :(. Sareng 15 menit ngagentos anu énggal, btw Abdi sanés tukang ledeng. Panas atanapi tiis aranjeunna tandana jelas pisan. Henteu tiasa ngalakukeun kasalahan. Sacara umum, éta harga anu saé

  11. D *** y2020-05-19
    CAD

    Keran sareng gagangna dibungkus kalayan saé pikeun nyegah goresan. Boh keran sareng gagangna didamel tina kuningan pikeun katahanan sareng garis na logam. Najan kitu, kuring balikkeun set ieu pikeun hiji kasalahan utama. Solokan na ageung sareng ageung teuing pikeun liang solokan anu ukuranana cukup standar. Stopper solokan didamel tina plastik enteng, sanés logam.

  12. K *** d2020-05-20
    US

    When my guy looked at all these parts for the first time, he was angry and swearing. But by the time he finished installing the faucet, he had already praised the person who designed the faucet and asked why all bathroom equipment was not so good. I’m glad I chose this faucet. In addition to simplicity, I think it is beautiful. This is the style I have been looking for.

  13. Sunda *** n2020-05-21
    US

    We bought this product as a replacement for our old faucet system, and this product has met all expectations and beyond! We wanted something that looks elegant, yet fits into our home decorations/theme. Not only does this faucet look nice, it works very smooth and has an amazing water flow. I installed this system within about 20 mins without any one else’s help. I would recommend this product to anyone in the market for a contemporary sink faucet that does’t put a hole in their wallet.

  14. Sunda *** s2020-05-25
    US

    abdi ngagentos keran hans (éjaan) keran super mahal kalayan unit ieu. dipasang dina 15 menit. super lemes, Peta klep nice. desain anu saé pikeun nyegah gerakan cecekelan jsb dina méja granit. nilai hébat. keran anu sanés anu kuring ganti nyaéta 5x harga anu ieu. abdi tukang bumi, sareng parantos masang keran 100an. surak!

  15. P *** l2020-05-28
    US

    Tilelep kamar mandi. Warna sareng gaya na katingalina saé tapi keran cai haneut teuing ketang kanggo gampang dibalikkeun sareng nyéorkeun sora. Keran cai panas tiasa dianggo saé pisan. Sadaya bagian aya dina kotak, sareng duanana ngagaduhan washers anu cocog sareng dipasang saé. Unit casing pikeun masing-masing cekelan cai panas sareng tiis disegel janten teu tiasa disaluyukeun. Mangrupikeun cacat pabrik. Upami teu kitu, cai tiis tiasa dianggo saé pisan, tapi nalika anjeun ngahurungkeun gagang cai panas éta pisan ketang sareng nyekik teras ngamungkinkeun cai panas kaluar tina keran.

  16. D *** n2020-06-03
    US

    Béda pisan keran ieu anu ditembongkeun ku kasombongan kuring! Pakét kalayan saé, saé pisan upami diasupan rakitan lengkep, ogé nampi dispenser sabun sareng lawon meresihan. Alat anu disayogikeun kanggo nyetél sampéan dasar pikeun gagangna, ogé, pikaresepeun pikeun angkat panutup nalika ngabersihkeun kokotor akumulasi (henteu sikat sikat gigi). Harga hébat ogé! Saé pisan! Kuring pasti bakal datang deui pikeun ngagaleuh payun!

  17. M *** y2020-06-05
    US

    barang katingali saé pisan. hiji-hijina masalahna nyaéta salah sahiji faucet henteu leres-leres sareng éta digiling unggal-unggal anjeun ngahurungkeun atanapi mareuman. Kuring kedah ngalakukeun sababaraha modifikasi pikeun ngalereskeun masalah. ogé solokan pop up henteu nembus cekap pikeun ngijinkeun cai kana solokan cukup gancang.

  18. M *** y2020-06-05
    US

    Pisan katingali keran anu sigana kualitasna saé. Kami resep pisan anu kami mesen 2 deui kanggo kamar mandi utama kami.

  19. J *** d2020-06-08
    US

    We’re pleased with the look and the speed at which we received this. Installation was a bit difficult but overall it was an affordable and good looking solution for our bathroom renovation.

  20. Di2020-06-12
    US

    Produk hébat! Super gampang dipasang sareng gaya na sareng pamandian tamu urang sampurna. Éta langkung gaya tibatan naon waé anu kami mendakan di toko alat-alat lokal sareng hargana pikasieuneun!

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X