neangan Pilarian situs

Tukang Campuran Bakar Mandi WOWOW Sareng Kalayan Swivel Spout

USD78.88
Dijual:
17
Harita:
0

Amazon US

Tarik keran sprayer ieu parantos disertakeun dina kaayaan CE sareng ISO.
Produk ieu nangtung pikeun gampang teuing operasi.
Dijieun tina saring keramik + tabung baja stainless steel sareng plating tembaga, produk ieu cukup awet.
Éta parantos bérés réngsé kaasup sarung tangan, kotak panyimpen, set keran

2320200 petunjuk instalasi

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Tukang Campuran Bakar Mandi WOWOW Sareng Kalayan Swivel Spout

 

WOWOW Pancuran Mandi Pancuran Mandi Sareng Swivel Spout-1 WOWOW Pancuran Mandi Pancuran Mandi Sareng Swivel Spout-1 Tukang Campuran Bakar Mandi WOWOW Sareng Kalayan Swivel Spout

Keran stainless steel 2320201C ieu kana tilelep bérésan sareng perenahnya anu elegan.
100% bungkusan énggal anyar!
Tampilkeun desainna sareng sorot klasik ieu.
Tata perenah aksésori ieu nyetél standar anu paling gede dina panulisan sareng desain.
Estu ageung sareng beurat damel.
Konektor Sambel DIN standar ngajantenkeun produk anu gampang ngawangun sareng sederhana dianggo.
Basajan masang, bahkan pikeun awam.
DIN standar 3/8 inci link biasa.
Ngolah éksploitasi pelaksanaan ieu.

spésifikasi:
Urut tina kantétan: barang aksésori kamar mandi

Jumlah kantong: hiji liang
Jumlah handles: anjeun ngatur
Kaluaran: 360 ° muterna

Tombol tiis sareng haneut: Leres
Bahan: stainless steel gooseneck + keramik saringan + Engineered stainless steel pipa sareng plating aluminium
Perawatan permukaan Substance: permukaan berlapis krom

Diaméter tautan hos: 3/8
Pipa biru sareng layung kanggo cai panas sareng tiis

10-tingkat éléktroplasi dina permukaan, nyaring cai, nyaring saringan, cai lemes, langkung cai, langkung efisien

Tilu outlet ngetok, awak tambaga anu alus, inti klep keramik, henteu aya anu netes 10,000 kali.
Desain embellished digosok pikeun nyieun produk anu langkung éndah, 304 selang baja braided stainless.

spésifikasi

ngabereskeun

Chrome

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 2.42

pakét Dimensi

12.17 x 8.54 x 2.95 inci

material

Beusi sténless

wujud

Melengkung

kakuatan Sumber

Daya Hidrolik

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Ngahontal Spout

6.3 inci

Jenis siram

dual

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca na Katuhu

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X