neangan Pilarian situs

Undermount Dapur Sink Bowl Stainless Steel 32 Inch

USD298.99
Dijual:
0
Harita:
0

Ngarasakeun kauntungan luhur tilelep sareng desain kontemporer anu bersih anu aya di bumi di dapur waé.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Pikeun kaseueuhan anu lengkep, tempat keranjang bakul dieusian gratis kalayan ngagaleuh. pikeun gampang instalasi, sadaya parangkat dipasang dipasang. pangalaman WOWOW anu berkualitas tinggi sareng dapur anjeun terang hirup.
dimensi tilelep luar: 32 "lx 19" wx 10 "d. ukuran kabinét mnt: 36 ”;
Aksesoris gratis: grid baja stainless steel multi-fungsi ngajagi tilelep handap, 3 bagian keranjang saring keranjang, anduk dapur kris krég, ningkatna hardware, templat cutout - garansi terbatas sareng jasa pelanggan anu nempatkeun anjeun heula.
Masing-masing tilelep teras diperlakukeun nganggo bantalan pelindung pikeun ngirangan sora dampens.
Beungeut anu tahan korosi langkung kajagaan tina karat sareng oksidasi ku prosés pembérésan anu alus. tilelep mangkok ganda anu bergaya ieu nyayogikeun fungsi umur hirupna.
baja tahan t304 stainless steel in tru16 real 16-gauge (sok 1.5mm kandel) pikeun kakuatan anu unggul sareng daya tahan.

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X