neangan Pilarian situs

Tunggal Basuh Campuran Tukang Campuran Campuran Chrome

USD79.99
Dijual:
0
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Modél keran mandi kamar mandi single-liang modern anu sudut sareng 4 inci krom plating mawa rasa modéren ka bumi anu mana waé. Ngolah téknologi-polishing sareng lapisan krémén anu éndah pisan réfléksi, gampang dibersihkeun, sareng nyegah cakar Korol sareng discolorasi. Kolam sink curug ngagaduhan kotak cakram keramik 1/4 sareng tiasa tahan uji 500,000 ujian buka sareng nutup. Teknik keramik canggih boh cocog sareng tepatna.

30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna
Téknologi hemat cai calakan: bubbler ngenalkeun hawa kana aliran cai pikeun ngawangun gelembung bodas anu ageung, sareng hawa sareng cai dicampur sapuratina pikeun ngahontal tujuan ngahémat cai.
Pakem ergonomis: cecekelan anu cocog sareng ergonomis, cekelan na raoseun, sareng saklar lemes sareng gratis
Dilengkepan selang-ledakan-buktina: struktur non-rajutan unik tiasa nyegah entanglement sareng dripping disababkeun ku cara narik, ngajantenkeun langkung stabil sareng awét.
Bolu awak beurat: bungkusan langkung cocog, penampilan gaya sareng éndah, henteu gampang dipegatkeun, ngirangan résiko transportasi

Fitur: Faucets Terukur

Faucet Mount: Liang Tunggal

Jumlah Pakem: Pakem Tunggal

Gaya: Kontémporér

Perawatan permukaan: Dipoles

Bahan Awak: Kuningan

Bahan Klep Inti: Keramik

spésifikasi

SKU: EVE-0162-Chrome kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat 2 kg

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X