neangan Pilarian situs

Single Handle Wall Mount Mandi Faucet Chrome

USD109.99
Dijual:
0
Harita:
0

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Kami ngandelkeun yén alat anu kami anggo dina unggal dinten ku pondasi, Dumasar kana sipat frékuénsi ékstrim, tambihan urang kedah aya dina sajumlahing nyayogikeun, ngadamel sadaya komponén tina pangaluaran frasa pamungkas, pangalaman kualitas luhur, pasti yén produk konvensional mantap. Témbok Basin Faucet Dipasang tina Kuningan Stabil pikeun Sturdiness, Kontrol kualitas luhur anu kaleuleuwihi kalayan Tarnish Kuat sareng Résistansi Korosi.

1. Éta tina high-end nyayogikeun kuningan ajeg pikeun katahanan sareng reliabilitas, tahan korosi Chrome.

2. Ngagabungkeun corétan anu lembut melengkung kalayan ujung garing pikeun aliran cai saderhana. kontak gaya ka rohangan istirahat trendi.

3. Single jaga kalebet kanggo administrasi, 2 ngatur liang diperyogikeun.

spésifikasi

SKU: 7613A0CH kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat 2.65 kg
dimensi 26 × 21 × 13 cm

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X