neangan Pilarian situs

Tembok WOWOW Dipasang Pot Pengeusian Di Nikel Terpanjang

USD95.99
Dijual:
38
Harita:
0

Amazon US

Hatur nuhun kana desain ergonomis na, témbok dipasang palapis panci stainless teu tiasa dianggo.
Bahan baja stainless kelas tinggi-na ngajadikeun pisan awét.
Produk ieu nyadiakeun koki kalayan dukungan anu dipercaya.

2311300 petunjuk instalasi

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Tembok WOWOW Dipasang Pot Pengeusian Di Nikel Terpanjang

 

Pot nikel anu ngeusian keran 2311300
Milarian sababaraha fitur khusus dina desain pawon énggal anjeun ngadamel dapur anjeun tiasa fungsi sareng betah dina waktos anu sami? Teras keran anu ngeusian nikel digosok ieu tiasa janten hal pikeun anjeun. Naha anjeun kadang-kadang bajak pikeun nyandak cai anu ageung tina tilelep dapur anjeun ka kompor anjeun? Henteu karesep ieu mangrupikeun jaman baheula nganggo keran panci nikel anu ngeusian ku WOWOW. Kolam ngeusian panci biasana dipasang di balik kompor dapur anjeun pikeun ngagaduhan sambungan cai caket aréa pasan. Ieu khususna gunana sawaktos Anjeun kedah ngeusian pariuk ageung sareng cai kanggo kulub. Anjeun teu kedah mindahkeun pariuk deui anu gampang beurat mangpuluh-puluh auns. Khususna lamun henteu hoyong galur panangan atanapi pigeulang anjeun, ieu tiasa janten solusi anu pohara gampang pikeun kanyamanan pawon anjeun.


Kesan sisi anu sanésna tina keran panci panci nusantara tina WOWOW mangrupikeun kanyataan yén anjeun tiasa ngabersihan kompor dapur anjeun langkung gampang, nalika anjeun gaduh sambungan cai caket dieu. Pembersih janten langkung gampil ku keran ngeusian panci. Kolam panci nikelkeun anu ngeusian tina WOWOW dilengkepan klep keramik dobel pikeun ngajamin pangalaman anu bébas bocor. Upami salah sahiji klep bakal tetep kabuka, ieu moal nimbulkeun bocor naon waé. Ku sabab kitu sok disarankeun pikeun mareuman kadua klep pikeun mastikeun yén kompor dapur anjeun tetep garing sepanjang waktos. Langkung saé langkung aman tibatan punten!

Pancuran nikel panci modern 
Keusah panci nikel porsél khusus ieu tina WOWOW gaduh pandangan modern. Éta paling pasti masihan khusus, sentuhan inovatif ka dapur anjeun sanés ku nilai tambah fungsionalna. Salaku pot filler faucets henteu umum dipikanyaho, kalolobaan jalma bakal naroskeun ka anjeun ngeunaan ieu nalika aranjeunna ningali dapur anjeun. Titik anu pangleutikna di dapur aya keran. Ieu ngandung harti yén perhatian masarakat sacara alami ditarik ka keran dapur nalika aranjeunna ningalian dapur anjeun. Potc nikel anu ngeusian keran anu pas leres di hiasan dapur modéren, sareng pasti bakal narik perhatian anu khusus.

Wipo panci pakét pengeusian WOWOW kalayan gampang bisa digabungkeun sareng keran dapur modéren anu sanés pikeun ngawangun hiji kabentuk harmoni dina hiasan dapur anjeun. Garis pasagi anu digabungkeun sareng bentuk bunder ngabentuk tontonan anu pikaresepeun. Désainer WOWOW diakui sacara internasional janten ngadamel desain anu paling elegan anu gampang dipedar dina sagala majalah anu paling luhur ngeunaan desain pawon méwah.

Ngahontal bros panci pengeusian nikel 
Katingalian tina panci panci keran téh nyaéta yén anjeun tiasa pasang kana témbok caket komporna. Éta bisa disimpen gampang ngalawan témbok kusabab sambungan dua ayun. Ku cara kieu henteu ngaganggu rohangan anu saé anjeun siga ngabersihkeun daerah masak. Tapi anjeun bakal ngahontal jangkauan anu ageung ampir 24 inci supados tiasa ngeusian pot naon waé kompor kompor. Koléter panci panci bisa kalayan gampang diperpanjang nalika saleresna peryogi éta, sareng anjeun mundur waé nalika anjeun parantos réngsé. Nalika anjeun parantos dipasang keran anu ngeusian nikel brus ieu, anjeun bakal kuciwa yén anjeun henteu parantos dipasang ieu pakakas sateuacana.

Cai ogé dilereskeun pisan kalayan kaseoterapi Neoperl ABS anu berkualitas luhur. Éta masihan anjeun anti-splatter sareng pangalaman cai anu bébas bocor. Ngeuleumkeun pariuk anjeun dina kompor masak anjeun kalayan gaya cai anu pinuh moal nyababkeun sambutan. Cai anu nyababkeun tiasa nyababkeun kaayaan anu bahaya, khususna nalika anjeun masak dina liang seuneu anu sanés kompor dapur anjeun. Kompor masak anjeun tetep disimpen unggal waktos, teras anjeun tiasa nganggo nalika seuneu ngadu hurung, tanpa ngabalukarkeun bahaya di dapur anjeun.

Kualitas diasah nikel panci keran ngeusian 
Dua klep keran pengeusian nikel disikat ieu didamel tina bahan keramik, sareng ngajamin péngkolan mulus. Anjeun perhatikeun yén klep-klep henteu nimbulkeun tonggongna boh henteu aya gesekan ogé. Hasilna anjeun tiasa mastikeun operasi anu lancar. Bahkan upami anjeun gaduh sendi rapuh, keran anu ngeusian nikel ieu disikat tiasa dioperasi gampang. Hatur nuhun kana desain ergonomis na, témbok dipasang pérsét panci karat pisan saé dianggo. Dua dasi lambung ayun puteran derajat lemes lemes ogé tiasa dioperasi.

Bahan baja stainless kelas tinggi-na nyababkeun keretas nikel anu ngeusian keran ieu langkung awet. Beungeut nikel disikat ieu keran anu ngeusian panci boh anti anti calik sareng bebas korosi. Panyambungna didamel tina kuningan padet, anu ngajamin aliran cai anu séhat tanpa aya sesa logam. Solusi anu pangsaéna pikeun kaséhatan anjeun sareng kulawarga. Kusabab kualitasna, panci kerang anu ngeusian periuk ieu sering dianggo di tempat komersil ogé réstoran ogé.

Jaminan nasi kerang anu ngeusian keran 
Keran ngeusian nikel digosok hadir ku alat instalasi lengkep. Kalayan kit pamasangan ieu anjeun tiasa gampang pasang pot nikel anu ngeusian panasan keran diri anjeun tanpa masalah. Ieu bakal ngahemat biaya tukang ledeng mahal. Kit instalasi hadir sareng sadaya bahan anu anjeun kedah dipasangkeun témbok panci témbok-dipasang témbok. Kaasup kana rengkuh Allen, pita Teflon, sareng sarung tangan instalasi kanggo henteu ngaruksak leungeun anjeun sareng tetep bersih dina prosés pamasangan. Kitu wé ngajamin yén anjeun tiasa pasang periuk panci périodél anu diresmikeun diri anjeun dina satengah jam. Ngan ukur dina kaayaan yén anjeun gaduh titik cai di tempat anu leres.

Salaku WOWOW yakin yén kualitas keran ngeusian nikel digosok, éta nyayogikeun kalengkepan babaran salami 5 taun. Nalika WOWOW nawiskeun nilai anu pangsaéna pikeun artos anjeun tiasa mendakan, éta ogé masihan anjeun garansi artos 90 dinten. Alatan éta anjeun henteu nganggo résiko pisan. Upami anjeun henteu bakal yakin sareng keran ngeusian periuk anu dirobih ieu, anjeun ngan saukur nampi ngabalikeun duit anu lengkep. WOWOW mangrupikeun produk na sareng anjeun tiasa langsung perhatikeun. Kauntungan tina keran panci pengeusian nikel disapu
• Méré faktor wow ka dapur
• Desain pot modern
• sendi sareng klep kualitas
• Kacida aman dianggo
• Ningkat nikel réngsé
• Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
• Gampang dipasang dina 30 menit
• garansi 5 taun

 

 

spésifikasi

SKU: 2311300 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

item Beurat

pon 3.84

pakét Dimensi

13.56 x 7.24 x 1.42 inci

ukuran

medium

warna

Chrome

ngabereskeun

Chrome

material

tambaga

wujud

Lempeng

kakuatan Sumber

Daya Hidrolik

Fitur husus

Rotasikeun Gelar 360, Gabungan Ganda, tilepan

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X