neangan Pilarian situs

Tembok WOWOW Dipasang Pot Pengeusian Di Nikel Terpanjang

(19 resensi customer)
USD116.99
Dijual:
38
Harita:
19

Amazon US

Hatur nuhun kana desain ergonomis na, témbok dipasang palapis panci stainless teu tiasa dianggo.
Bahan baja stainless kelas tinggi-na ngajadikeun pisan awét.
Produk ieu nyadiakeun koki kalayan dukungan anu dipercaya.

2311300 petunjuk instalasi

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Tembok WOWOW Dipasang Pot Pengeusian Di Nikel Terpanjang

 

Pot nikel anu ngeusian keran 2311300
Milarian sababaraha fitur khusus dina desain pawon énggal anjeun ngadamel dapur anjeun tiasa fungsi sareng betah dina waktos anu sami? Teras keran anu ngeusian nikel digosok ieu tiasa janten hal pikeun anjeun. Naha anjeun kadang-kadang bajak pikeun nyandak cai anu ageung tina tilelep dapur anjeun ka kompor anjeun? Henteu karesep ieu mangrupikeun jaman baheula nganggo keran panci nikel anu ngeusian ku WOWOW. Kolam ngeusian panci biasana dipasang di balik kompor dapur anjeun pikeun ngagaduhan sambungan cai caket aréa pasan. Ieu khususna gunana sawaktos Anjeun kedah ngeusian pariuk ageung sareng cai kanggo kulub. Anjeun teu kedah mindahkeun pariuk deui anu gampang beurat mangpuluh-puluh auns. Khususna lamun henteu hoyong galur panangan atanapi pigeulang anjeun, ieu tiasa janten solusi anu pohara gampang pikeun kanyamanan pawon anjeun.


Kesan sisi anu sanésna tina keran panci panci nusantara tina WOWOW mangrupikeun kanyataan yén anjeun tiasa ngabersihan kompor dapur anjeun langkung gampang, nalika anjeun gaduh sambungan cai caket dieu. Pembersih janten langkung gampil ku keran ngeusian panci. Kolam panci nikelkeun anu ngeusian tina WOWOW dilengkepan klep keramik dobel pikeun ngajamin pangalaman anu bébas bocor. Upami salah sahiji klep bakal tetep kabuka, ieu moal nimbulkeun bocor naon waé. Ku sabab kitu sok disarankeun pikeun mareuman kadua klep pikeun mastikeun yén kompor dapur anjeun tetep garing sepanjang waktos. Langkung saé langkung aman tibatan punten!

Pancuran nikel panci modern 
Keusah panci nikel porsél khusus ieu tina WOWOW gaduh pandangan modern. Éta paling pasti masihan khusus, sentuhan inovatif ka dapur anjeun sanés ku nilai tambah fungsionalna. Salaku pot filler faucets henteu umum dipikanyaho, kalolobaan jalma bakal naroskeun ka anjeun ngeunaan ieu nalika aranjeunna ningali dapur anjeun. Titik anu pangleutikna di dapur aya keran. Ieu ngandung harti yén perhatian masarakat sacara alami ditarik ka keran dapur nalika aranjeunna ningalian dapur anjeun. Potc nikel anu ngeusian keran anu pas leres di hiasan dapur modéren, sareng pasti bakal narik perhatian anu khusus.

Wipo panci pakét pengeusian WOWOW kalayan gampang bisa digabungkeun sareng keran dapur modéren anu sanés pikeun ngawangun hiji kabentuk harmoni dina hiasan dapur anjeun. Garis pasagi anu digabungkeun sareng bentuk bunder ngabentuk tontonan anu pikaresepeun. Désainer WOWOW diakui sacara internasional janten ngadamel desain anu paling elegan anu gampang dipedar dina sagala majalah anu paling luhur ngeunaan desain pawon méwah.

Ngahontal bros panci pengeusian nikel 
Katingalian tina panci panci keran téh nyaéta yén anjeun tiasa pasang kana témbok caket komporna. Éta bisa disimpen gampang ngalawan témbok kusabab sambungan dua ayun. Ku cara kieu henteu ngaganggu rohangan anu saé anjeun siga ngabersihkeun daerah masak. Tapi anjeun bakal ngahontal jangkauan anu ageung ampir 24 inci supados tiasa ngeusian pot naon waé kompor kompor. Koléter panci panci bisa kalayan gampang diperpanjang nalika saleresna peryogi éta, sareng anjeun mundur waé nalika anjeun parantos réngsé. Nalika anjeun parantos dipasang keran anu ngeusian nikel brus ieu, anjeun bakal kuciwa yén anjeun henteu parantos dipasang ieu pakakas sateuacana.

Cai ogé dilereskeun pisan kalayan kaseoterapi Neoperl ABS anu berkualitas luhur. Éta masihan anjeun anti-splatter sareng pangalaman cai anu bébas bocor. Ngeuleumkeun pariuk anjeun dina kompor masak anjeun kalayan gaya cai anu pinuh moal nyababkeun sambutan. Cai anu nyababkeun tiasa nyababkeun kaayaan anu bahaya, khususna nalika anjeun masak dina liang seuneu anu sanés kompor dapur anjeun. Kompor masak anjeun tetep disimpen unggal waktos, teras anjeun tiasa nganggo nalika seuneu ngadu hurung, tanpa ngabalukarkeun bahaya di dapur anjeun.

Kualitas diasah nikel panci keran ngeusian 
Dua klep keran pengeusian nikel disikat ieu didamel tina bahan keramik, sareng ngajamin péngkolan mulus. Anjeun perhatikeun yén klep-klep henteu nimbulkeun tonggongna boh henteu aya gesekan ogé. Hasilna anjeun tiasa mastikeun operasi anu lancar. Bahkan upami anjeun gaduh sendi rapuh, keran anu ngeusian nikel ieu disikat tiasa dioperasi gampang. Hatur nuhun kana desain ergonomis na, témbok dipasang pérsét panci karat pisan saé dianggo. Dua dasi lambung ayun puteran derajat lemes lemes ogé tiasa dioperasi.

Bahan baja stainless kelas tinggi-na nyababkeun keretas nikel anu ngeusian keran ieu langkung awet. Beungeut nikel disikat ieu keran anu ngeusian panci boh anti anti calik sareng bebas korosi. Panyambungna didamel tina kuningan padet, anu ngajamin aliran cai anu séhat tanpa aya sesa logam. Solusi anu pangsaéna pikeun kaséhatan anjeun sareng kulawarga. Kusabab kualitasna, panci kerang anu ngeusian periuk ieu sering dianggo di tempat komersil ogé réstoran ogé.

Jaminan nasi kerang anu ngeusian keran 
Keran ngeusian nikel digosok hadir ku alat instalasi lengkep. Kalayan kit pamasangan ieu anjeun tiasa gampang pasang pot nikel anu ngeusian panasan keran diri anjeun tanpa masalah. Ieu bakal ngahemat biaya tukang ledeng mahal. Kit instalasi hadir sareng sadaya bahan anu anjeun kedah dipasangkeun témbok panci témbok-dipasang témbok. Kaasup kana rengkuh Allen, pita Teflon, sareng sarung tangan instalasi kanggo henteu ngaruksak leungeun anjeun sareng tetep bersih dina prosés pamasangan. Kitu wé ngajamin yén anjeun tiasa pasang periuk panci périodél anu diresmikeun diri anjeun dina satengah jam. Ngan ukur dina kaayaan yén anjeun gaduh titik cai di tempat anu leres.

Salaku WOWOW yakin yén kualitas keran ngeusian nikel digosok, éta nyayogikeun kalengkepan babaran salami 5 taun. Nalika WOWOW nawiskeun nilai anu pangsaéna pikeun artos anjeun tiasa mendakan, éta ogé masihan anjeun garansi artos 90 dinten. Alatan éta anjeun henteu nganggo résiko pisan. Upami anjeun henteu bakal yakin sareng keran ngeusian periuk anu dirobih ieu, anjeun ngan saukur nampi ngabalikeun duit anu lengkep. WOWOW mangrupikeun produk na sareng anjeun tiasa langsung perhatikeun. Kauntungan tina keran panci pengeusian nikel disapu
• Méré faktor wow ka dapur
• Desain pot modern
• sendi sareng klep kualitas
• Kacida aman dianggo
• Ningkat nikel réngsé
• Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
• Gampang dipasang dina 30 menit
• garansi 5 taun

 

 

spésifikasi

SKU: 2311300 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

item Beurat

pon 3.84

pakét Dimensi

13.56 x 7.24 x 1.42 inci

ukuran

medium

warna

Chrome

ngabereskeun

Chrome

material

tambaga

wujud

Lempeng

kakuatan Sumber

Daya Hidrolik

Fitur husus

Rotasikeun Gelar 360, Gabungan Ganda, tilepan

  1. A *** m2020-06-29
    US

    Keran pangisi panci ieu gampang pikeun salaki kuring pikeun dipasang, ngabutuhkeun anjeunna sakitar 10 menit kanggo réngsé. Gerakanna lancar sareng gampang, henteu aya masalah nganggo éta dugi ka ayeuna. Ieu mantap pisan sareng aliranna sampurna, ogé bebas bocor, bérés nikel sikat éndah sareng cocog pisan sareng sésana dapur kuring.

  2. L *** t2020-07-02
    US

    Kuring nyéépkeun sababaraha dinten milari keran pangisi panci nikel disikat kalayan garis-garis modéren anu bersih anu aya dina anggaran kuring. Abdi mendakan panci panci ieu dina WOWOW sareng henteu tiasa langkung bahagia. Keran ieu kualitas saé pisan, mangrupikeun angin anu dipasang, tiasa dianggo saé, sareng katingalina saé di dapur kami. Moal mayar deui harga mérek ageung deui. Nyarankeun pisan!

  3. A *** s2020-07-09
    US

    Saatos pangalaman pikareueuseun sareng produk anu béda anu bocor, kami mutuskeun pikeun nyobaan keran pangeusi pot ieu. Éta tugas beurat sareng jalan saé pisan, henteu bocor, gampang pisan dipasang. Éta cocog sareng sadaya alat-alat dapur urang, resep tampilan finish nikel anu disikat, kualitas puting kuningan padet saé pisan, bagja pisan kami parantos mésér produk ieu.

  4. H *** y2020-07-11
    US

    Keran pangisi panci ieu gampang pikeun salaki kuring pikeun dipasang, ngabutuhkeun anjeunna sakitar 10 menit kanggo réngsé. Gerakanna lancar sareng gampang, henteu aya masalah nganggo éta dugi ka ayeuna. Ieu mantap pisan sareng aliranna sampurna, ogé bebas bocor, bérés nikel sikat éndah sareng cocog pisan sareng sésana dapur kuring.

  5. F *** s2020-07-17
    US

    Simpen ayaan anu mesen ieu tibatan ngagaleuh tina salah sahiji toko kotak ampir 3 kali. Super gampang dipasang sareng katingalina saé!

  6. Y *** s2020-07-18
    US

    Kami ngamutahirkeun / ningkatkeun sakumna bumi sekitar taun 1984 kami kalayan anggaran anu lumayan murah, mayar-sakumaha-anjeun-buka. Salaki kuring nyaéta koki sareng dapur mangrupikeun salah sahiji proyék ageung anu mimiti diungkulan. Kami mutuskeun yén pangeusi pot anu saé di luhur kompor bakal janten cara anu pinter pikeun nambihan minat sareng nilai ka dapur kami. Saha waé anu ningali éta pikir éta unik pisan sareng palinter. Nalika indung kuring datang nganjang sareng hoyong masak pot besar sup anjeunna henteu kedah deui nyandak panci cai anu beurat tina tilelep kana kompor. Produk ieu nyumponan kabutuhan praktis sareng cocog éstétika bumi anu sampurna.

  7. Y *** t2020-07-21
    US

    Kami resep potfiller, sareng teu ngagaduhan masalah sareng kabocoran atanapi naon waé. Sigana hébat sareng fungsina sampurna.

  8. L *** a2020-07-26
    US

    Kami gaduh réparasi paksa nuturkeun Hurricane Harvey sareng ieu mangrupikeun "pembaruan" anu kuring pilih - Kuring nempatkeun ieu di garasi alat kuring sahingga kuring tiasa ngeusian keurig kuring tanpa mindahkeun éta. Éta parantos hébat dugi ka ayeuna, resep pisan!

  9. G *** o2020-07-28
    US

    Imah kuring ngagaduhan pangeusi panci anu rada mahiwal, langkung sepuh, anu geulis tapi bocor. Kuring nyobian sababaraha léngkah saderhana pikeun ngagentos éta, tapi gaya klep anu paling umum henteu cocog. Kuring aya di pasar pikeun ngagantian anu murah tapi éndah, langkung seueur pikeun nyolok liang dina témbok tibatan dianggo beurat. Ieu cocog pikeun tagihanana anu saé pisan, sareng éta cukup fungsina pikeun kuring yakin ngagunakeunana pikeun ngeusian pariuk beurat.

    Naros:
    -Ekspéktif. Pangeusi pot ieu biayana kirang tina 1/4 tina vérsi anu langkung énggal tina pangisi panci lami kuring.
    -Geulis. Tamat tina minyak-digosok parunggu (-gaya) sampurna.
    -Fungsional. Abdi parantos nganggona ngeusian belasan pot.
    -Béréskeun. Dua klep, panangan ayun, sareng aerator.
    -Datang ku klep disk keramik tambahan upami anjeun kantos peryogi gaganti.

    kontra:
    -Pendek. Pananganna rada pondok, tapi éta henteu leres-leres nyeri pikeun samentawis nyorong panci langkung caket kana keran daripada nyandak kana tilelep, janten ieu sanés masalah pikeun kaseueuran jalma sanaos pondok pikeun oven anjeun.
    -Kecap upami anjeun muka heula klep témbok. Kuring henteu terang naha éta modél kieu atanapi ngan kusabab keran lami kuring dikorosi, tapi tekanan pikeun modél ieu nyaéta CARA tinggi. Upami kuring muka témbok heula teras keran, éta nyiduh sapertos sirah pancuran. Upami kuring mukaan keran heula maka témbok, kuring kéngingkeun aliran langsung sapertos anu diarepkeun. Ieu mangrupikeun quirk minor, kuring ngan kedah ati-ati nalika tamu parantos réngsé.
    -Teu aya bracket ningkatna. Faucét lami kuring gaduh braket pikeun mastikeun panangan na dipasang persis tingkat. Anu ieu henteu, sareng ngandelkeun pamasangan anu pasti pikeun dicekel sampurna dina tempatna. Kuring moal nangtang pipa anu teu dikenal ku nyobaan torsi pangeusi pot sakitar giliran anu sanés, janten rada leupas dina témbok. Kuring curiga yén éta bakal sampurna upami kuring nurunkeunana, tapi kuring henteu tiasa pastikeun pamasangan anu lami leres pisan, janten kuring bakal tetep dimana ayeuna. Salami teu aya anu ngagaleuh kana panangan, éta tiasa sampurna dina témbok. Nalika kuring nyarios, kuring seuseueurna paduli penampilan sareng ngan ukur nganggo pangeusi kuring sakapeung, janten éta 100% saé kanggo kuring.

  10. G *** e2020-08-04
    US

    Sampurna! Nilai alus teuing pikeun harga. Éta beurat sakumaha namebrands harga luhur.

    Kami solder tungtung jalu 1/2 ″ kana garis cai sareng ngaco katuhu ieu kana sambungan éta (1/2 ″ saluareun sheetrock sareng ubin) tibatan nganggo kuningan jalu-jalu anu sumping. Kami ngadamel hiji pangaturan anu sanés sareng parantos masang papan mdf anu kandel 1/2 around di sakuriling garis cai sahingga urang tiasa langsung ngaco kana hal anu padet. Dua léngkah ieu saéstuna nguatkeun pamasangan.

    Klep ganda parantos mastikeun yén teu ngeclak. Éta katingalina saé. Pananganna ngalih kalayan jumlah resistansi anu pas. Kami resep fungsina. Kami langkung resep pisan pikeun ngahémat unit anu hargana langkung luhur anu sigana kualitasna sami.

    Hiji hal anu bakal kuring lakukeun béda waktos sanésna: Abdi masangkeun sakitar 4 ″ langkung handap tibatan kuring. Jam 16 ″ diluhureun kompor cai parantos panjang murag kana pot. Id sigana masangkeun éta langkung caket kana 12 ″ upami kuring ngalakukeun deui.

  11. U *** a2020-08-14
    US

    Kuring mésér seueur (opat anu pasti) vérsi sanés anu katingalina sami pikeun artos anu langkung alit. Kuring nyéépkeun dua bulan mesen anu énggal, saatos dipasang, ngan ukur ngabocorkeun tina sababaraha poin, balikkeun deui, ngantosan pengembalian dana, sareng mesen anu sanés. Saatos balik pangisi saatos pangisi kuring prustasi. Kuring mutuskeun kuring kedah ngabandungan éta sareng nyéépkeun sakedik deui pikeun kéngingkeun produk anu langkung saé anu mudah-mudahan moal bocor. Sesampainya, kualitas produkna jauh langkung saé tibatan potongan $ 70 anu parantos dipesen ku kuring. Pamasangan parantos langkung saé tibatan anu diarepkeun! Suku cadang tambahan kalebet, dibarengan sareng cara ngahubungi jasa palanggan ku masalah tibatan ngan ukur ngabalikeunana, komo arahna dina basa Inggris anu pantes! Ti saprak masang kami parantos ngalaman kabocoran enol atanapi masalah sanés. Kuring janten artos sepi sareng bodo dolar. Ieu hiji-hijina pangeusi pot (tina lima anu kuring atos urus) anu sakedik nilik. wowow sigana mah kedah ningali kana ratusan ngetok tina mérek ieu satengah biaya sareng mareumanana.

  12. J *** n2020-08-17
    US

    Produk hébat pisan. Padet tur merenah pisan. Kami ngagaduhan pot ageung dugi ka 30qts sareng ieu mangrupikeun jawaban pikeun ngeusianana. Anjeun peryogi kauninga sababaraha kamampuan plumbing pikeun dipasang tapi éta saé pisan. Ieu mangrupikeun kalima biaya sapertos dina mérek toko (emas mesin). Kami resep pisan. Teu kedah deui ngeusian kendi! Konstruksi padet sareng bahkan dibéré klep cadang

  13. E *** r2020-08-19
    US

    Dibandingkeun sareng alat stainless steel tanpa sidik kuring, warna ieu langkung haneut sareng langkung emas sareng alat-alat anu langkung énggal langkung tiis tina warna biru-pérak. Éta masih katingali hebat sareng alat-alat kuring sareng pikeun ngabandingkeun… éta cocog sareng perlengkapan nikel sikat sikat sapertos keran sareng sirah pancuran anu kuring gaduh di kamar sanés (Upami anjeun nyobian kéngingkeun warna pérak éta).

    Fungsina mangrupikeun bagian anu pangsaéna. Tambang dipasang luhur di luhur kisaran kuring pikeun ngamungkinkeun panci jangkung tapi sanaos caina pinuh ledak ngeusian pariuk pangleutikna, cai na henteu ngucur pisan tina pot.

    Gesek sareng gampang pisan ngalir kalayan ngan ukur keuna sakedik leungeun sareng dua sisi.

    Tekanan cai anu luhur pisan, henteu aya bocor, klep tambahan kanggo kabutuhan kahareup. Gancang pisan wareg sareng moal tukeur

  14. Ibu2020-08-26
    US

    Ieu gampang pikeun salaki kuring masang sareng cocog sareng sadaya alat dapur kuring. Kuring teu ngagaduhan masalah nganggo sareng gerakan lancar sareng gampang. Ieu pageuh pisan sareng aliranna sampurna. Abdi resep pisan kualitasna sareng senang kalayan harga anu kuring mayar. Kuring pastina bakal mésér ieu deui upami kabutuhan kantos nampilkeun nyalira.

  15. B ***)2020-08-30
    US

    Potfiller anu saé tapi hanjakalna éta bocor bahkan saatos kontraktor urang nyobian ngalereskeunana. Duka tah, anjeunna henteu langsung masang éta sareng ayeuna kuring henteu tiasa malikeunana. Nyaan resep tampilan potfiller ieu sareng biaya na.

  16. E *** s2020-09-02
    US

    Kami resep pisan! Kungsi tukang ledeng masang éta sareng éta parantos dianggo sapertos pesona. Indung sepuh nganggo éta nalika ngadamel Pangaléngan atanapi ngagolak pasta sareng kentang. Anjeunna mangrupikeun artritis sareng henteu tiasa nyandak pot pinuh tina tilelep.

  17. E *** n2020-09-07
    US

    Nu ngeusian pot kualitasna alus pisan sareng dukungan jual beuli ti layanan palanggan luar biasa !! Abdi henteu tiasa langkung bahagia yén kuring mésér produk ieu! Pasti bakal mésér produkna deui sareng nyarankeun ka sadayana anu kuring terang !!

  18. R ***.2020-09-11
    US

    Cinta pangisi panci. Abdi nganggo spigot di gigireun témbok tukang. Gampang pisan pikeun ngatur volume cai dina pot. Pindahkeun kaluar ngaliwatan pot sareng deui témbok kalayan sakedik usaha

  19. M *** d2020-09-16
    US

    Kami henteu kantos ngagaduhan pengisi panci sateuacanna panginten éta kabaru tina éta tapi pangeusi panci ieu didamel sareng gaya. Mangrupikeun tambahan anu sampurna pikeun dapur anyar kami.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X