neangan Pilarian situs

Otomatis Komérsial Komérsial Chrome Panas sareng Cai Tiis

USD119.99
Dijual:
0
Harita:
0
  • COVID-19 anu peupeus mimiti taun ayeuna ngajantenkeun jalma langkung prihatin ngeunaan baktéri sareng virus anu henteu katingali ku mata taranjang. Khususna, sababaraha média ngalaporkeun yén tanaga perawatan kaséhatan ngartos coronavirus anyar dina gagang keran toilét, anu nyababkeun permintaan kuat pikeun faucets induksi non-kontak.
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

1. Sensing instan, kaluaran cai dina detik: integrasi sensing, pangalaman anyar pinter, kaluaran cai tanpa kontak
2. instalasi gampang, pangalaman calakan: daérah induksi parantos debugging sateuacan angkat ka pabrik, sareng éta tiasa dianggo saatos masang batréna
3. Pelepasan cai zona induksi dobel: Aya zona induksi dina luhur sareng handapeun keran, sareng cai bakal dipareuman sacara otomatis saatos 30-an tina debit cai kontinyu
4. Ngadopsi téknologi lukisan semprot canggih mobil: nganut téknologi lukisan semprot canggih mobil, caketna henteu kunanaon, sareng permukaan cet henteu gampang murag. Beungeut produk tahan-gores, tahan korosi, gampang dibersihkeun, sareng lemes sakumaha énggal.
5. Multi-lapisan ngagurilap electroplating: Multi-lapisan éléktroplasi, penampilanna sakumaha caangna anyar, tahan korosi, henteu gampang dipakena

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X