neangan Pilarian situs

Otomatis Komérsial Komérsial Chrome Panas sareng Cai Tiis

USD119.99
Dijual:
0
Harita:
0
  • COVID-19 anu peupeus mimiti taun ayeuna ngajantenkeun jalma langkung prihatin ngeunaan baktéri sareng virus anu henteu katingali ku mata taranjang. Khususna, sababaraha média ngalaporkeun yén tanaga perawatan kaséhatan ngartos coronavirus anyar dina gagang keran toilét, anu nyababkeun permintaan kuat pikeun faucets induksi non-kontak.
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Kolam induksi nganggo pasokan listrik AC atanapi pasokan listrik DC, sareng nganggo induksi infra red.
Di daérah panca ati, nalika dugi ka daérah anu sanés, nalika anjeun tinggalkeun daérah panca ati, anjeun tiasa ngeureunkeun sareng cai. Cai otomatis dipindahkeun ku sensor tanpa nyabak keran, anu sacara efektif ngahindarkeun inféksi baktéri. Teu aya anu peryogi ngaluyukeun jarak sacara manual, sareng ogé aya 1 waktos lembur cuci sareng fungsi cai eureun.
Pikeun nyingkahan runtah sumber cai anu disababkeun ku barang asing dina rentang sensing kanggo waktos anu lami, batré listrik alkali dianggo kanggo pasokan listrik DC, sareng saringan didamel kanggo nyegah najis tina klep éléktromagnétik.

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X