neangan Pilarian situs

Nyebar kamar mandi 2-Ngatur High Arc Faucet Chrome

(25 resensi customer)
USD59.99
Dijual:
59
Harita:
25

Amazon US

Ngahontal tampilan kamar mandi anjeun sareng desain detailing anu ramping, Dua Handles Brush Nickel Mandi Sink Faucet bakal nyayogikeun kamar mandi anjeun.

Parangkat instalasi 2321300C

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Nyebar kamar mandi 2-Ngatur High Arc Faucet Chrome

Nyebar kamar mandi 2-Ngatur High Arc Faucet Chrome

Tata perenah klasik kualitas premium keran: kuningan padet stainless steel mandi kamar mandi 2321300C. Tungtung Chrome tiasa tahan korosi. Kapsul keramik sealing tinggi sareng neoperl nyéwa cai. Setélan ganda pikeun ngatur aliran anu gampang sareng controller suhu cai. (punten ukurkeun ukuran sink anjeun sateuacan nyusun)

kreatif, téknologi nyambungkeun gancang: gedong gancang sérpatip anu gancang sacara énggal dipasangkeun ku anjeun sorangan sareng tukang ledeng. Nyimpen biaya instalasi pipa sareng keran kayu. Ruang éta dilereskeun kana syarat saleresna. Ayuh nyéwa bumi, kondominium énggal, apartemen tunggal, bumi motor, gandeng perjalanan sareng panggunaan somah.
Ganda ngatur pangaturan kanggo aliran sederhana sareng pengontrol suhu cai. Ayuh nyéwa bumi, kondominium énggal, apartemen tunggal, bumi motor, gandeng perjalanan sareng panggunaan somah.

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 3.64

pakét Dimensi

12.1 x 8.5 x 3.1 inci

warna

Chrome

ngabereskeun

digosok

Nyolok Plug

Dek Gunung

  1. C *** r2020-06-01
    US

    I bought this faucet mainly because it was one of the cheapest of its type available, but ease of installation is why I would buy it again. After installing the fixtures, they’re tightened into place by screws attached to the nuts rather than by tightening the nuts directly, which eliminates the pain of trying to rotate a long-handled wrench in the cramped quarters under a sink. Similarly, the hose requires no twisting or screwing to attach, but just easily snaps onto the fixtures.

    My only nitpicks are that the drain component is no easier to install than any other, and that the hose’s plastic ends seem to be a bit cheap and possibly prone to wearing out and breaking a few years down the line, but everything’s fine as of now. Definitely recommend this for the ease of installation alone.

  2. A *** n2020-06-04
    US

    Kuring ngagaduhan loket luhurna muncul deui sareng milari cara anu ekonomis pikeun pakéan kamar mandi. Faucét ieu mangrupikeun pilihan anu hadé. Éta gampang dipasang sareng dianggo saé. Kerah solokan aslina éta ageung pikeun tilelep kuring pikeun ngamungkinkeun sadaya cai solokan leres. Kuring béja sareng aranjeunna nganteurkeun kuring ngagantian anu langkung alit. Produk ieu mangrupikeun nilai anu saé sareng layananna luar biasa.

  3. S *** h2020-06-06
    US

    This is a good faucet replacement for my bathroom sink. It has a clean sleek style. I expected the handles to be a little taller, but once I used them a few times, they seem just right. My husband installed everything very easily. I was unsure about the popup drain feature, but I actually like it better than the old drain lever kind. It just keeps everything simple looking. I have the shiny chrome finish and I love it. The price was so much more affordable than others I looked at. I’m looking forward to enjoying this for a long time.

  4. A *** d2020-06-07
    US

    Kami nempatkeun 2 sét ieu di kamar mandi utama kami. Pakemna beroperasi pisan lancar. Aranjeunna raos sareng katingali saé. Aranjeunna bakal dua kali langkung seueur di Lowes, jsb.

  5. Y *** e2020-06-10
    US

    Keran dikirimkeun dina waktosna sareng gampang pisan dipasang. Butuh kuring langkung waktos kanggo miceun anu lami tibatan masang keran énggal.

  6. Sunda *** y2020-06-12
    US

    Keran ieu kanggo kamar mandi di kamar tidur utama. Kami rada kagum ku kualitas produk pikeun harga

  7. A *** y2020-06-13
    US

    Keran tilelep ieu didamel kalayan kualitas anu luhur pisan. Asa beurat siga ngaran mérek mahal. Hadir sareng sadaya bagian anu diperyogikeun pikeun dipasang. Upami éta dipasang dina saminggu kapengker sareng dianggo saé pisan! Bakal ngamutahirkeun upami aya anu robih.

  8. C *** y2020-06-14
    US

    This faucet is beautiful! It’s great quality and works great! Intrustions had me a little confused but I was still able to still install it!

  9. H *** y2020-06-16
    US

    Abdi resep keran ieu! Kuring henteu sadar nalika kuring maréntahkeun éta muncung tiasa muter, anu mangrupakeun asét anu saé pisan!

  10. E *** a2020-06-19
    US

    Cinta set keran anyar pikeun kamar mandi urang anu anyar direnovasi! Pisan modéren sareng langsing.

  11. A *** s2020-06-21
    US

    I love this faucet. I actually bought two and they both match in different style bathrooms. It’s affordable and sturdy. The pop up drain works nice and it was easy to install. It’s easy to clean and very attractive!

  12. A *** a2020-06-26
    US

    Kuring sacara harfiah bahkan henteu tiasa ngagulung sirah ngeunaan harga keran ieu sareng kumaha geulisna sareng anggun na katingalina. Kami ningali anu sami di Home Depot sareng Lowe's langkung ti dua kali lipat hargana. Ieu mangrupikeun tilu keran mimiti anu kuring kantos pasang sareng éta gancang pisan. Bagian anu paling sesah nyaéta eyeballing sadayana sareng pastikeun sadayana tilu buah ngajajar sampurna. Gumantung kana panjang garis suplai anu anjeun anggo anjeun tiasa nyambungkeun éta sateuacan nempatkeun panas atanapi tiis kana tempatna, pastikeun anjeun ngagaduhan potongan pikeun ngencangkeun éta. Jujur kuring henteu tiasa nyarios cekap hal anu hébat ngeunaan ieu. Éta pisan ageung sareng nilai 100% unggal sen !!

  13. C *** l2020-06-27
    US

    I recently purchased & installed this faucet as a part of a bathroom remodel. I’m real happy with my decision to purchase this brand/model over others I looked at and considered. The faucet is elegant in appearance, operates flawlessly and is super well thought out in its’ design and construction. The quick connect lines are a real plus and simplified the installation. I didn’t experience any leaks or problems during the install, nor since I began using the faucet. Although a pop-up drain is provided, since this bathroom is in use daily, I opted for a different drain with a removable quick clean catch basket. I plan on installing the supplied pop-up in another less used bathroom in the near future.

  14. B *** y2020-06-28
    US

    Ieu katingali saé di kamar mandi. Kami ngaganti peralatan lami 1978 ku ieu sareng bédana henteu dipercaya. Tekanan karasaeun kuat, sareng lengkungan anu luhur matak ngamudahkeun nempatkeun barang-barang dina tilelep. Kesederhanaan dipasang ogé ngajantenkeun kuring resep kana keran tilelep ieu.

  15. B *** t020-07-02
    US

    Moen lami di kamar mandi kaluar masihan sareng mimiti bocor- di luar perbaikan. Diperyogikeun gaganti anu murah. Kuring hariwang ngeunaan anu ieu, kusabab hargana murah. Kuring terkejut nalika sumping. Éta katingalina saé sareng pitunjukna basajan pikeun dituturkeun sareng gampang dipasang (sanaos kuring gaduh ucing ngaluncatan sakitar kuring). Kuring malah ngagaduhan email ti WOWOW pikeun mastikeun yén kuring hasil pikeun kuring. Kacida resepna mésér

  16. U *** r020-07-12
    US

    Upon opening the great packaging my first thought was it sure is purty, great finish, solid brass connections, went in super easy…having said this its only been in a week so no experience on its longevity, but so far I love it

  17. T *** y020-07-14
    US

    Kuring skeptis nalika mesen ieu kusabab harga. Abdi mesen 2 set kanggo mandian induk kuring. Saé pisan!! Éta katingalina saé sareng kokoh. Tukang ledeng kuring kataji pisan. Salaku ti ayeuna kuring bakal nyarankeun pisan!

  18. B *** r020-07-16
    US

    Ieu kanggo ngagentos keran kamar mandi lami. Kuring henteu ngarepkeun perlengkapan anu saé! Harga éta saé, janten kuring resep pisan. Instalasi éta angin ngahiliwir. Henteu nyandak waktos kanggo némbak deui. Butuh langkung waktos kanggo miceun anu lami. Ieu mésér hébat!

  19. A *** n020-07-19
    US

    It’s beautiful ans easy to install. I like the diagram in the product description, that gives me the confidence that it will fit existing plumbing parts in my bathroom. And it works as expected. The overall view is perfect.

  20. A *** h2020-07-24
    CAD

    Kami mésér keran kamar mandi ieu tibatan Moen atanapi Delta kusabab bédana harga sareng sajauh ieu saé. Éta keran anu katingali pisan sareng parantos dianggo saé dugi ka ayeuna.

  21. M *** e2020-07-23
    US

    Kacida kagum ku kualitas sareng panungtung keran ieu. Sakumaha saé upami henteu langkung saé tibatan merek nami ageung sareng langkung mirah.

  22. H *** a2020-07-26
    US

    Mésér keran ieu salaku gaganti. Gampang dipasang. Boga tampilan modern anu saé. Gampang dibersihkeun. Bagian jerona aya kuningan. Cinta anu pop up solokan. Lalaki kuring nyarios éta langkung saé diwangun tibatan faucet mahal kami anu lami.

  23. 2 *** 92020-07-28
    US

    Dipasang dua keran dina sajam. Éta katingalina saé pisan. Cinta stopper push kalebet sareng saluran suplai cai. Sajauh produk ieu mangrupikeun nilai anu saé pikeun artos anjeun

  24. D *** n2020-07-30
    US

    Cinta cara tampilan ieu! Ngajantenkeun kamar mandi katingal elegan. Gampang dipasang sareng gaduh tampilan anu langsing sahingga gampang dibersihkeun. Operasi lemes pisan sareng aliran cai anu hébat.

  25. 2 *** 12020-08-01
    US

    Perbaikan anu langkung ageung tina panyiapan ayeuna anu dibeli sareng bumi. Biaya setelan lami langkung tina $ 120 di lowes / depot bumi. Modél ieu ngamungkinkeun aliran cai anu langkung saé, komponén anu énggal sareng gampang dipasang dina harga anu lumayan lumayan. Kualitas sigana hébat!

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X