neangan Pilarian situs

WOWOW-Minyak Digosok Perunggu Daérah Mandi Sink Faucet

(16 resensi customer)
USD80.99
Dijual:
44
Harita:
16

Pangaluyuan Cai Gampang

Nampilkeun desain anu gampang disederhanakeun, keran ngamungkinkeun anjeun ngaluyukeun kadua volume cai sareng suhu kalayan dua cross cross.

Aliran Aerated kanggo Dinten-Diberesihkeun

Ngirimkeun dugi ka 1.5 galon per menit, keran kamar mandi nyayogikeun aliran caian anu stabil, sahingga cocog pikeun beberesih sapopoé. The spout dina jangkungna, masihan anjeun seueur reresik handapeun spout.

Paréntah instalasi 2320300ORB

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja
Ti keran mandi 4 to16 inci keran mandi 2320300ORB dina ningkatna 3-liang, jarakna disaluyukeun kana syarat saleresna.
Méwah-konci méwah di hideung hideung murni, desain spés alun-alun anu unik cocog pikeun nyiptakeun gaya hiasan kamar mandi modéren sareng klasik.
Bébas nyéwa bumi, kondo anyar, apartemen tunggal, bumi motor, trailer jalanan sareng panggunaan kulawarga.
Ngatur lempeng dina desain ergonomika, ukuran anu cocog pikeun dikadalikeun, séhat kanggo dibalikkeun.
Anjeun tiasa ngagunakeun éta kalayan ngan ukur usaha sareng dina cara anu sederhana.
fitur:
Modeu Cai: Aliran
Pitur Cai: Campuran Panas sareng Tiis
Tekanan Cai: Minimal 0.5 bar, 1.0 bar disarankeun
Kualitas awét:
Bahan utama awak: Konstruksi Kuningan Padet
Klep: Cartridge Disc Keramik
Bahan cecekelan: Néng-Galén
Rengse: Perunggu Digosok Minyak
Jenis instalasi: Dék Dipasang
Jumlah Liang Wajib: 3
Kandel Dek Max: 1.38 ″
Titik cai panas & tiis tiasa dicabut, anjeun tiasa kéngingkeun kétang pikeun nunjuk ka arah mana waé anu anjeun peryogikeun.
Acér anu tiasa dicabut Khusus
Aerator prestasi anu luhur tiasa nawiskeun aliran lancar, tiasa ngahémat langkung ti 50% cai.
Theerator na tiasa dipasang, anjeun tiasa ngabersihan atanapi ngagampangkeunana.
Palasik Desain
Gampang ngontrol volume cai sareng suhuna persis.
Desain puteran 360 derajat pikeun pamakean anu saé.
Nyambungkeun Desain Gancang
Asli konstruksi gancang nyambungkeun konstruksi.
Gampang dipasang ku anjeun sorangan tanpa tukang ledeng.
Panyambungna disegel nutup sacara téknik ngalangkungan téknik, moal aya anu bocor.
Bahan Kuningan Padet
Bahan kuningan padet langkung saé tibatan logam sanés
Teu perlu hariwang ngeunaan karat, masalah korosi.
Bahan kualitas luhur, betah diropéa, stabilitas tinggi, lami nganggo kahirupan.

spésifikasi

SKU: 2320300ORB kategori: , tags: , ,

spésifikasi

beurat

pon 3.69

pakét Dimensi

12.5 x 10.1 x 3 inci

warna

Perunggu Digosok Minyak

ngabereskeun

Minyak Dibungkus

Métode instalasi

Nyebar

  1. K *** e2020-06-11
    US

    Kuring rada hoream mésér barang ieu kusabab harga anu murah pisan. Kuring kantos ngagaleuh jenis keran ieu ti toko Perbaikan Rumah sareng parantos mayar sahenteuna $ 300 + kanggo masing-masing na. Saatos masang anu ieu di kamar mandi cadas kuring, kuring resep pisan kana padamelanana. Sadaya konéksi tina kuningan sareng sadaya gasket didamel leres pisan. Bérés logam sigana ogé didamel pisan. Masang gampang pisan.

  2. L *** a2020-06-16
    US

    Kuring mesen ieu kusabab éta sami sareng anu di Home Depot sareng Lowe's pikeun satengah biaya. Abdi resep pisan kumaha aranjeunna katingali sakali dipasang.

  3. B *** o2020-06-19
    US

    Dipaké ieu dina makeover kamar bubuk. Bagja pisan, khususna kanggo harga anu mayar. Anjog aman dibungkus. Gaya anu saé, pas sareng bérés. Keran éta sorangan karasa beuratna rada enteng anu ngajantenkeun kuring kualitas sual, tapi tiasa dianggo saé. Tombol panas / tiis tos lancar sareng tiasa leres. Kit pamasangan sareng sambung gancang damel masang angin ngahiliwir. Henteu 100% yakin kuring bakal ngagunakeun ieu dina lingkungan anu beurat, nungtut tapi terang naon anu kuring terang, kuring bakal mésér ieu deui.

  4. *** y2020-06-23
    US

    Finish alus anu sigana awét. Pakem ngaraos padet sareng éta katingalina dina tempatna sareng sadayana anu aya di rohangan. Nilai anu saé, khususna pikeun nyebar. Pasang bersih kana top kasombongan anyar. Catet solokan naék ka luhur / ka handap ku cara ngadorong stopper sareng henteu nganggo push / tarikan dina palang. Abdi resep fitur éta sabab tetep bersih pikeun keran.

  5. A *** l2020-06-27
    US

    Pikeun harga keran ieu, kuring resep pisan kana pameseran kami. Salaki kuring nempatkeun kana méja kami sateuacan urang masang kabinet janten instalasi gampang. Éta ngagaduhan langkung tampilan industri pikeun éta, tapi kuring resep. Éta ogé ngarangkep kalayan ati-ati anu kuring resep mastikeun yén teu aya anu bakal goresan.

  6. Z *** t2020-06-29
    US

    Kuring parantos ngagaleuh dua hal ieu sareng nilai pikeun biaya anu saé. Keran anu kokoh jeung diwangun alus. Konéksi na saé sareng kuring henteu kantos ngagaduhan masalah sareng bocor. Gampang dipasang, katingalina saé sareng gampang dibersihkeun. Abdi nyarankeun éta.

  7. L *** e2020-07-12
    US

    Abdi resep pisan kana keran ieu. Abdi hoyong ngapdet kamar mandi urang sareng ngagaduhan anggaran sakedik. Kuring resep pisan katingalina ieu tapi anu sanés tiasa dibandingkeun $ 100 +. Mésér ieu dumasar kana kaparigelan dumasar kana ulasan positip anu sanés sareng janten bungah anu kuring lakukeun. Kuring rencanana mésér anu sanés pikeun pamutahiran kamar mandi kuring salajengna!

  8. Sunda *** n2020-07-24
    US

    Keran leres pisan. Super gampang dipasang. Kontémporér sareng langsing. Beurat sareng didamel ogé. Bakal mésér produkna deui!

  9. B *** k2020-07-26
    CAD

    Kuring nuju kaayaan keran anu henteu ngantep cai cukup ngalir ngaliwatan éta. Kuring mésér ieu pikeun nozel buleud sareng bédana endah pisan. Éta pamasangan saderhana sareng katingalina luar biasa ogé janten langkung fungsional anu mahal pisan anu kuring gentos. Disarankeun pisan!

  10. A *** r2020-07-28
    US

    Leres pisan cinta! Naon waé anu sapertos ieu di toko 150 $ atanapi langkung sareng henteu nganggo solokan, ieu katingalina endah di kamar mandi kuring! Pantes unggal sen

  11. J *** r2020-07-30
    CAD

    Keran nice! Éta sumping sareng sadayana pikeun dipasang, kalebet selang pas komprési 1/2 dugi 3/8 sakitar 15 inci panjangna. Pertama kali kuring henteu kedah angkat ka toko kanggo kéngingkeun langkung seueur bagian!

  12. J *** a2020-08-02
    US

    Kuring Henteu resep mayar saratus dolar pikeun keran kamar mandi tapi hoyong pisan anu pikaresepeun.
    Pikeun $ 80 anu ieu langkung saé tibatan anu kuring ngarepkeun .. Sigana mahal, jalan hébat, senang kuring nyandak kasempetan

  13. P *** y2020-08-13
    US

    Solusi ekonomis pikeun kamar mandi, desain kontemporer, gagang tuas sareng no embel-embel pop up solokan tanpa batang tarik-up konyol.

  14. Kuring *** l2020-08-18
    CAD

    Leres-leres resep keran ieu! Nilai anu hébat pikeun artos. Janten gampang dipasang ogé! Teu tiasa lepat sareng ieu.

  15. N *** n2020-08-24
    US

    Abdi resep tampilan keran, éta ngan ukur leutik pikeun kuring. Gampang dipasang ngan ukur hoyong rada ageung. Tapi pantes artos.

  16. P *** a2020-08-29
    US

    Keran ieu katingali AMAZING di kamar mandi kuring. Pasti bakal mesen 2 deui kanggo kamar mandi tamu abdi !!

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X