neangan Pilarian situs

Matt Hideung Tall Basin Campuran Campuran

USD89.99
Dijual:
0
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Kolam renang baskom boga gagang anu jelas sareng jelas sareng garis saderhana, anu ngagambarkeun jaman anyar keran keran. , Desain modéren sareng bentuk endah anu dilakukeun pikeun adaptasi kana minimalisme modis anu populer di kulawarga modern. Diomongkeun sacara éstétis, bentukna katingalina pasagi, ngabentuk kurva panjang sareng cecekelan khusus, saimbang bentuk awak lemes anu katémbong ku karajaan hideung kualitas matte.

30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna
Téknologi hemat cai calakan: bubbler ngenalkeun hawa kana aliran cai pikeun ngawangun gelembung bodas anu ageung, sareng hawa sareng cai dicampur sapuratina pikeun ngahontal tujuan ngahémat cai.
Pakem ergonomis: cecekelan anu cocog sareng ergonomis, cekelan na raoseun, sareng saklar lemes sareng gratis
Dilengkepan selang-ledakan-buktina: struktur non-rajutan unik tiasa nyegah entanglement sareng dripping disababkeun ku cara narik, ngajantenkeun langkung stabil sareng awét.
Bolu awak beurat: bungkusan langkung cocog, penampilan gaya sareng éndah, henteu gampang dipegatkeun, ngirangan résiko transportasi

Item No. 911200CH
fungsi Nyayogikeun cai panas sareng tiis
material Awak Kuningan, aloi néng nangan, cartridge keramik
perlakuan permukaan Plated Chrome, bodas sareng krém, dilapis hideung, hideung sareng krém
Kahirupan waktu hirup Teu aya bocorna sanggeus 500,000 kali nganggo
Uji tekanan cai 1.6MPA
Uji tekanan hawa 0.8MPA
Ketebalan krém Nikel ≥8μm, krom ≥0.2μm
Aliran cai Campuran basin ≥ 8L / mnt
Kualitas garansi 5 taun
paket Kantong batin: kantong lawon, kotak batin coklat

Paket Outer: master coklat / karton Kraft

(Paket ogé tiasa janten syarat pikeun palanggan.)

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X