neangan Pilarian situs

Kubus Matte Kacapi Campuran Kacapi

USD79.99
Dijual:
0
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Keran Citarum Matte Hideung ngagaduhan desain higienis ku tampilan modéren sareng cocog pikeun kamar mandi monochrome. Ieu matte keranjang kasombongan hideung hideung nambihan rasa méwah pikeun kamar mandi énggal anjeun. Dijieun ku standar kualitas pangluhurna, nganggo cartridges saringan keramik sareng aerator buatan Swiss sareng komponén kualitas luhur anu sanés pikeun nyayogikeun panyesuaian aliran cai anu terus sareng stabil.

30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna
Téknologi hemat cai calakan: bubbler ngenalkeun hawa kana aliran cai pikeun ngawangun gelembung bodas anu ageung, sareng hawa sareng cai dicampur sapuratina pikeun ngahontal tujuan ngahémat cai.
Pakem ergonomis: cecekelan anu cocog sareng ergonomis, cekelan na raoseun, sareng saklar lemes sareng gratis
Dilengkepan selang-ledakan-buktina: struktur non-rajutan unik tiasa nyegah entanglement sareng dripping disababkeun ku cara narik, ngajantenkeun langkung stabil sareng awét.
Bolu awak beurat: bungkusan langkung cocog, penampilan gaya sareng éndah, henteu gampang dipegatkeun, ngirangan résiko transportasi

ngetik Cekungan Campuran
pamakéan kamar mandi
material Awak Kuningan
Bahan inti inti ti leumah
Perlakuan permukaan Faucet digosok
fungsi Ketukan kamar mandi panas sareng tiis
Jenis pamasangan Dek dipasang
warna matte Hideung
Jumlah gagang cecekelan hiji
sertipikat CUPC
garansi 3 taun

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X