neangan Pilarian situs

Faucets Sink Dustak WOWOW Narik Turun Nikel Direbut

(40 resensi customer)
USD71.99
Dijual:
58
Harita:
40

Amazon US Amazon CA

Bolong pawon keran tunggal anu arc tinggi gaduh kaunggulan di handap ieu: Puteran 360 derajat, beberesih fléksibel tanpa sudut maot di sadaya arah;
Cai langkung gampang, sareng cai panas sareng tiis tiasa dipééskeun sacara bébas;
Anjeun tiasa ngadalikeun suhu sanés. Ledakan-buktina stainless steel braided selang, gampang dipasang, suhu tinggi sareng résistansi tekanan, anti sepuh.

2310700 Parentah Pamasangan

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Faucets Sink Dustak WOWOW Narik Turun Nikel Direbut

Faucets Sink Dustak WOWOW Narik Turun Nikel Direbut Faucets Sink Dustak WOWOW Narik Turun Nikel Direbut Faucets Sink Dustak WOWOW Narik Turun Nikel Direbut

Batik keret sareng tarik kaluar semprot 2310700
Naon salah sahiji fitur penting dapur anjeun? Seueur anu bakal ngajawab keran dapur sabab barang ieu dianggo puluhan kali sapoé. Di sagigireun, tapél dapur sering dianggap salaku titik fokus utama pawon. Paduli gaya dapur anjeun. Kanggo sababaraha alesan waé perhatian masarakat sacara alami ditangkep ku ketok pawon. Malahan alesanna pikeun milih keran dapur anu leres pikeun desain pawon anyar anjeun. Pilihan anu salah tiasa nyandak kasaimbangan sadaya desain dapur anjeun, atanapi anjeun tiasa milih tap dapur anu henteu cocog sareng anu dipikahoyong dina hal pungsionalitas. Tungtungna, kualitas pasti henteu tetep teu dipikanyaho. Hiji gampang ningali naon pawon kualitas anu hadé sareng anu salah henteu.

Tapi kumaha anjeun perhatikeun kualitas? Anjeun kedah nganggo tap dapur pikeun sababaraha taun pikeun tiasa nangtoskeun upami kualitas tapina dapur langkung luhur rata-rata atanapi henteu. Anjeun tiasa sacara gampil perhatosan ieu nganggo waktos garansi anu produsén témbok pawon nyayogikeun anjeun. Panyadia anu nyayogikeun jaminan 1 taun bakal ngaharepkeun sababaraha masalah saatos sababaraha taun. Ku sabab éta anjeunna henteu kersa nawiskeun waktos jaminan panjang kanggo ngahémat biaya. Di sisi anu sanés, pamasok dapur anu nyayogikeun a

Periode garansi 5 taun, percanten produkna sareng pasti hoyong nyandak tanggung jawabna pikeun kamampuan salami sepanjang taun éta. Masarakat tiasa naros, naha henteu garansi 10 taun? Sakali, pagelaran keran pawon ogé gumantung kana pamakeanana, pangropéa sareng kualitas cai. Pencét dapur tiasa gampang lumangsung leuwih 10 taun, tapi pangropéa sareng kontrol cai anu langkung hadé pikeun ngajamin daya tahan umur anu panjang.

Tarik disemprot ketok pawon
Seueur jalma langkung resep narik kaluar pipo dapur anu disemprot tina tapok dapur anu sanés. Alesan utama nyaéta yén anjeun tiasa leres-leres ngahontal ka poék atanapi tilelep pawon anjeun. Ku cara kieu, meresihan dapur anjeun henteu tiasa dianggo langkung gampang sareng ketok pawon anu sanés. Kalayan selang cai anjeun tiasa gampangkeun manjangkeun jangkauan anjeun sareng 32 inci ka unggal sisi. Kalayan ketok pawon biasa anjeun teu pernah kantos ngahontal jarak ieu, janten langkung pikaresepeun pikeun ngabersihan. Kalayan ketok pawon penyemprot tarik ieu anjeun ku anjeun bakal ngabersihan dapur anjeun dina sekedap panon.

Kauntungan ageung anu ditetepkeun tina pot pawon semprot nyaéta katingalina langkung elegan sareng anjeun boro perhatikeun yén anjeun gaduh aksés kana selang cai ampir 4'11 ”. Ieu tarik kaluar pawon anu nyemprot tina WOWOW sapertos sapertos ngetok pawon biasa. Sanaos anjeun caket langkung, anjeun boro bakal ningali bédana tina ketok pawon standar. Tapi sawaktos Anjeun narik sirah semprot ieu tarik kaluar alat dapur nyemprot, anjeun ujug-ujug aya bewara yén anjeun gaduh selang cai anu tiasa ditarik deui dina panangan anjeun. Sareng anjeun bakal kaget ku panjangna! Saatos nganggo selang cai, sacara otomatis mundur ka posisi aslina, siga teu aya anu kajantenan. Fungsionalitas retracting halus sareng selang cai anu fleksibel sareng counterweight ieu dirarancang luar biasa, anjeun bakal aya bewara sakaligus.

Ngajaga tanggah pawon kalayan tarik kaluar semprot
Saha anu resep ngajaga keran dapur? Teu aya anu urang bakal nebak. Pangropéa kumaha ogé disada langkung serius tibatanana. Kalayan ketok pawon, pangropéa anu paling penting anjeun kedah lakukeun nyaéta ngabersihanna ogé. Tangtosna kedah ngaleupaskeun kokotor saatos masak tina keran dapur. Ku cara kieu anjeun nyimpen palapis tina dapur tanggel dina bentuk anu pangsaéna. Siga dina ieu keran dapur anjeun terus caang sapertos éta masih énggal. Salian ti eta, penting pikeun miceun kabeh sesa cai keras tina sirah pemprot dapur. Utamana nalika anjeun cicing di daérah dimana cai langkung teuas tibatan normal. Ieu dasarna hartina cai ngandung loba kapur. Ieu daun sababaraha sésa di dapur tangguh saatos unggal pamakean. Éta henteu aya masalah pisan, salami anjeun ngabersihan remen ieu.

Upami henteu, kapuron bakal teras-terasan sareng dina tungtungna éta moal gampang dihapus deui. Ieu panginten tiasa mangaruhan pagelaran klep, levers sareng menyemprot tina tap dapur. Utamana upami anjeun gaduh tarik pawon menyemprot, anjeun panginten badé ngabersihan jero dapur anjeun teras-teras. Ieu mastikeun yén sadaya résidu dipiceun gampang sareng leres kanggo ngajamin kinerja umur luhur anu ageung anjeun tarik kaluar tina pemprot dapur.

Fungsionalitas kaluar tina dapur tangguh semprot
Di sagigireun fungsionalitas, tarik témbok pawon semprot ieu didamel sacara rancang. Bentuk busur anu luhur nawarkeun kaanggotaan sareng rohangan praktis dina waktos anu sareng. Rutin nikel anu disikat méré témbok dapur anu nyemprot ieu ogé gaya anu ngajentul ogé. Éta pas dina réstoran atanapi hotél naon waé, tapi di dapur anjeun éta pasti bakal masihan éta uplift anu anjeun milarian.

Ngeunaan fungsionalitas, tarik dapur nyemprot ieu gaduh tilu fungsi cai pikeun masihan anjeun kanyamanan anu ditéang nalika ngabersihan dapur. Anjeun malah tiasa ngareureuhkeun aliran cai kalayan tombol khusus dina sirah menyemprot. Ku cara kieu anjeun henteu kedah nyabak uas ka upami anjeun hoyong nahan cai sakedap. Uas ieu tiasa dioperasi sacara tunggal pikeun ngaluyukeun suhu cai sareng tekanan cai. Kalayan fungsi puteran 360 derajat dapur tangguh anjeun leres tiasa ngahontal sadaya tempat.

Jaminan tarik toél dapur nyemprot
Ketuk luhur témbok pipa semprot ieu didamel tina bahan kuningan anu berkualitas tinggi. Alatan éta WOWOW yakin pikeun nawiskeun anjeun jaminan waktu 5 taun sareng garansi artos 90 dinten deui. Kapercayaan urang pasti kedah ngayakinkeun anjeun nilai pikeun artos anu kami nawiskeun anjeun kaset dapur kaluar anu tarik.
Kauntungan tina keran dapur kalayan tarik kaluar semprot dina nutshell:
 Méré faktor wow ka dapur
 Jaluruhan lebet kusabab dibuang disemprot
 Desain anu elegan jeung minimalis
 Tilu fungsi cai gampang
 Teknologi retak lemes
 Dijieun bahan kuningan anu berkualitas tinggi
 Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
 garansi 5 taun

spésifikasi

SKU: 2310700 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

Nikel dirobuh

beurat

pon 5.68

pakét Dimensi

21.65 x 11.02 x 2.76 inci

gaya

Faucét dapur / keran tilelep dapur kalayan spray down

material

Paduan séng / Baja stainless / Kuningan

Métode instalasi

1-liang atanapi 3-liang sareng 8 inci Dek Lempeng Ngaliputi

Panjang Extension

80 Séntiméter

Panjang Panjang

Méter 1.5

Jangkung Spout

7.7 inci

Ngahontal Spout

8.8 inci

Jenis siram

Tilu modeu: Aliran / Semprot / Jeda

luar diaméterna

224 milimeter

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Ditinggalkeun atawa Katuhu

Bahan cecekelan

Alloy séng

Pedaran Kinerja

Ketuk mixer / Tilu fungsi kontrol cai

Kaasup Komponén

1x WOWOW Faucet Dapur (50cm Selang Cai Panas & Tiis, 1.5m Tekanan Suhu Tinggi Tahan PEX Selang), Asesoris: Karét, Gasket, Kacangan, 1x Manual pangguna, 1x Beurat, Lempeng Dek 1x 8 inci

  1. C *** k2020-07-01
    US

    Kuring reuwas kaget ku produk ieu. Kuring yakin ieu buatan Cina, tapi kuring aya di antara keran dapur. Kuring ngagentos keran mérek nami ku keran mérek nami sanésna sareng kedah ngagentos gagangna dina waktos 2 taun kusabab bérésna pareum. Kirang ti sataun saurna, gagang na damel deui. Daripada nyéépkeun 4 kali jumlah sakumaha anu kuring lakukeun pikeun keran ieu, panginten kuring mésér ieu kanggo waktos. Abdi hoyong langkung seueur waktos kanggo panilitian, tapi peryogi keran anu fungsina. Nalika éta dugi, kuring reuwas ku kualitas ngawangun, sabab éta henteu kirang ti kualitas ngawangun dina nami mérek kuring. Bagéanna lumayan baku, tapi saur kuring mah ngagaleuh bagian gaganti mangrupikeun pilihan. Éta anu ceuk, pikeun harga ieu, kuring nganggap ieu mangrupikeun pilihan anu tiasa dianggo nalika éta peupeus. Upami dugi ka sataun kuring, kuring bakal bagja. Dugi ayeuna mah saé. Éta parantos dianggo kalayan teu sampurna sareng instalasi cukup standar / gampang pikeun saha waé anu gunana. Pamasangan nyandak kuring sakitar sajam, tapi kaseueuran waktos anu dikaluarkeun nyaéta ngabersihkeun di handapeun tilelep sareng miceun keran lami. Kuring ngagaduhan ieu sakitar 2 bulan sareng semprot cai saé pikeun duanana fungsi. Kusabab ieu sirah anu tiasa dicabut, abdi ogé nambihan beurat tambahan pikeun selang pikeun mastikeun panempatan anu leres nalika ngamankeun deui kana panangan keran. Éta janten bantosan, beuratna diamankeun ogé, langkung saé tibatan keran kuring anu teras-terasan tergelincir. Ieu penting kusabab sirah spayer henteu ngagaduhan alat panyemprot magnet sareng beuratna anu ngamankeunana. Sacara umum, kuring resep kana kualitas ngawangun, kosmétik, sareng fitur pikeun titik harga ieu. Ieu mangrupakeun nilai anu saé. Abdi nyarankeun.

  2. w *** o2020-07-02
    US

    Kuring nembé ngagentos pembina kuring ningkat keran Moen ($ 260) ku WOWOW Dapur Faucet Single Handle Kitchen Sink Faucets sareng Pull Down Sprayer di Brushing Nickel Commercial. Sanaos Moen anyar (bumi énggal) pikareueuseun dianggo.
    Faucet WOWOW ieu elegan, lemes sareng gampang dianggo. WOWOW mangrupikeun unit anu langkung saé didamel tibatan Moen sareng dina harga anu saé pisan. Pamasanganana langkung aman sareng henteu leupas.
    Saatos nyéépkeun 4 bulan berjuang pikeun kéngingkeun suhu sareng ngalir ka karesep kuring unggal-unggal nganggo tilelep dapur, kuring leres-leres seuri kumaha gampangna nyetél suhu cai sareng aliran pas pisan sareng gagang anu lemes sareng tepat.
    Semprot tarik-turun tiasa dianggo sapertos pesona sareng uih deui kana beuheung angsa tanpa kedah dorong ka bumi,
    LIMA BINTANG SADAYANA BABAK

  3. K *** n2020-07-05
    US

    The Wowow Faucet sumping gancang sareng dikemas sacara aman janten teu aya anu goresan atanapi dilipis. Keran geulis! Éta modéren sareng kokoh. Kualitas anu saé sareng nilai anu saé. Pamasangan éta gampang sareng keran 3-lubang pas sampurna dina tilelep lami urang. Keran ieu masihan kami tekanan cai anu langkung kuat ogé. Abdi ngan ukur resep! Kuring bakal mésér faucets tambahan pikeun kamar mandi urang sareng bakal ningali ka perusahaan ieu heula sabab aranjeunna ogé nyayogikeun layanan palanggan anu hadé.

  4. O *** t2020-07-07
    CAD

    Baheula urang leutik teuing sareng teu merenah. Keran dapur ieu maéhan éta. Kuring mendakan keran ieu langkung mirah tibatan kaseueuran merek terkenal anu sanés. Faucét sumping sapinuhna bungkus sareng pitunjukna .Pasangna gampang sareng anjeun kedah ngalakukeun éta pisan kasabaran. Sirah semprot dicekel ku beurat anu dipasang handapeun tilelep. Tekanan cai tetep sareng rata. Éta saderhana dikendalikeun. Éta jangkung. Éta bagian favorit urang. Pisan merenah pikeun nyeuseuh sadayana.

  5. Ibu2020-07-11
    US

    Abdi yuswa 64 taun sareng gaduh operasi 2 beuheung janten kaayaan kabinét mangrupikeun padamelan tangguh pikeun kuring tapi salaku tilas Kelautan kuring henteu kantos nyerah! Pasang saloba mungkin sateuacana dipasang! Éta cara anu pinter!
    Candak anu hiji deui teras mimitian ngabersihkeun bagian luhur tempat tilelep sareng angkat damel!
    Upami anjeun henteu saé pikeun adil, tukang tangan, kusabab éta henteu ngagaduhan pitunjuk anu saé, kuring nyarankeun Plummer upami anjeun henteu tiasa ngalaksanakeunana.
    Éta keran anu éndah sareng éndah! Pamajikan kuring resep pisan sapertos abdi. Keran dapur anu sanésna ngan ukur 6 taun! Kuring miharep ieu anu terakhir, langkung lami deui sabab éta langkung saé diwangun!

  6. B *** k2020-07-12
    US

    Faucét dapur turun ieu ngajantenkeun palang anggur handap kami tilelep katingali modéren. Keran gampang dipasang. Abdi resep rotasi 360 derajat anu kuring tiasa narik kanggo ngumbah unggal juru tilelep. Ogé, operasi cecekelan tunggal ngajantenkeun hirup abdi langkung gampil. Abdi tiasa nyaluyukeun suhu cai sacara éfisién. Pikeun harga anu kuring mayar, keran ieu pantes.

  7. Ibu2020-07-15
    US

    Keran ieu parantos dipasang sakitar sabulan di imah kuring ayeuna & parantos janten pamutahiran anu hadé pikeun dapur kami. Pamasangan éta henteu gampang sapertos anu kedahna ti saprak selang anu napel na cekap pondok- Kuring kedah kéngingkeun selang tambihan & kantétan pikeun ngahontal pipa ledeng

  8. F *** a2020-07-16
    US

    Keran dina kualitas alus, beurat, tangguh, cupreous di jero (sahenteuna naon anu kuring tiasa tingali), selang panjang sareng lemes. Bakal ningali sabaraha lami éta bakal lepas. Bakal balik ngamutahirkeun koméntar kuring upami aya masalah.
    Kuring mendakan aranjeunna parantos unggah pidéo pamasangan nembé, anu jelas pisan. WAJIB lalajo éta sateuacan dipasang.

    Trik kuring: Anjeun henteu kedah masang sareng gagang di gigir. Sabenerna kuring langkung resep sareng dipasang nganggo gagang di payun, teu aya masalah. Abdi naros ka batur pikeun mantuan kuring masang. Pamasanganana saéstuna gampang pisan. Tapi masalah kuring nyaéta kuring henteu ngagaduhan instrumen pikeun nurunkeun faucet aslina, anu karat parah.

  9. Y *** t2020-07-17
    US

    Kuring resep pisan kana keran anyar kuring! Kuring ngan ukur terang yén éta $ 130 kirang ti mérek nami anu kawéntar janten kuring kedah nyobian. Pamasanganana saderhana sareng henteu kedah nyauran propésional. Keran tiasa dianggo saé pisan. Pikeun $ 70 leres-leres henteu seueur anu ngawadul.

  10. Sunda *** b2020-07-18
    US

    Kuring mayar sapertos $ 80? Kuring kantos ningali keran anu sami pikeun $ 120 sareng langkung. Kuring nyéépkeun sajam narik anu lami kaluar, tapi ieu lebet dina 10 menit atanapi langkung. Pitunjukna samar, tapi kuring parantos ngagentos langkung ti sababaraha sareng henteu peryogi. Pangiriman gancang, beurat saé, sigana lucu!

  11. E *** e2020-07-20
    US

    Abdi nganggo kanggo ngagentos keran dapur kuring. Pamasangan éta gampang. Gagang tunggal tiasa mareuman cai dina posisi mana waé anu panas atanapi tiis sabalikna tina keran lami, didamel ku Délta, dimana cai dipareuman ku gagangna ukur dina posisi cantér. Anjeun tiasa milih semprot atanapi lempeng sareng tombol pikeun ngareureuhkeun. Anjeun tiasa nyabut spout dimana waé dina tilelep sahingga gampang dibersihkeun.

  12. E *** w2020-07-20
    US

    Dina pikir ieu ngahasilkeun anu berharga. Éta didamel nganggo sikat nikel, anu mirip sareng stainless steel. Hiji hal anu kuring resep ngeunaan keran nyaéta aya selang anu diperpanjang anjeun tiasa nyered ka handap pikeun tujuan panggunaan multi. Gagangna raoseun. Bahan anu saé dianggo dina pipa.

  13. w *** o2020-07-21

    Ngagaduhan ieu dipasang salami sababaraha bulan ayeuna sareng éta tiasa dianggo kalayan saé. Aranjeunna masang éta gampang pisan. Kungsi waktosna sesah ngaleungitkeun anu lami. Anu ieu dipasang dina sababaraha menit sareng parantos damel saé pisan ti saprak éta.

  14. M *** k2020-07-22
    US

    Kuring resep pisan kana keran anyar kuring! Pamasanganana saderhana sareng henteu kedah nyauran propésional. Abdi resep pisan perkawis éta, panyedot tarik, jangkungna, tekanan cai kuring ningkat sacara éksponénsial! Abdi henteu tiasa ngahurungkeun sadayana blast nalika kuring masak sabab kuring bakal nyieun huru-hara! Éta ogé, ngagaduhan jaminan anu diperpanjang anu ngan ukur ngabuktikeun kapercayaanna kana produkna sorangan.

  15. B *** i2020-07-23
    US

    Pamasangan anu gampang, kalayan paréntah anu henteu kapake; bisa ogé henteu ngirim instruksi pisan. Kalayan diucapkeun keran anu saé pisan kalayan harga anu saé pisan.

  16. O *** m2020-07-24
    US

    Keran dapur ieu gampang dianggo. Kualitasna ogé saé pisan, gampang pikeun ngendalikeun aliran cai. Pisan merenah pikeun dianggo, kuring resep pisan.

  17. Ibu2020-07-25
    US

    Nganggo tukang ledeng kanggo masang kumargi kuring henteu gaduh alat khusus pikeun ngabongkar keran anu lami. Abdi resep pisan operasi sareng kualitas keran ieu.

  18. A *** e2020-07-26
    US

    Keran anu berteknologi tinggi sareng tiasa dianggo kalayan saé, kamampuan manjangkeun tali namung ngajantenkeun langkung berharga ogé mangpaat pikeun beberesih. Bahan anu didamelna kualitas premium sareng kuring henteu mendakan cacat dina keran ieu. Kuring lovin eta!

  19. H *** s2020-07-27
    US

    Cinta keran ieu. Kuring ngerjakeun dapur kuring sareng keran énggal dina daptar. Keran ieu kabuktosan janten ngan naon kuring pilari.

  20. Ibu2020-07-29
    US

    Faucét kuring ayeuna katingalina sepuh sareng ketinggalan jaman, tapi kuring henteu hoyong méakkeun ton kanggo ngagantikeunana. Faucét sareng perlengkapan sareng janten mahal, tapi ieu dibanderol pisan sareng katingalina JAUH langkung saé tibatan seueur pilihan anu langkung luhur. Masang nyandak kuring sakedik waktos, tapi sacara umum, resep pisan kana produk ieu.

  21. H *** i2020-07-30
    US

    Kudu manjangkeun garis kuring tapi di imah baheula. Produk langkung saé panginten. Langkung saé anu kuring mésér tilelep sanésna ti toko pakakas.

  22. M *** e2020-08-04
    US

    Pitunjukna tiasa langkung jelas tapi sababaraha video youtube ngabantosan. Kuring henteu ngalaman pangalaman sateuacanna sareng ngatur panon hideung sareng rengkuhna tapi katingalina saé. Nganggo sababaraha bulan teu aya masalah.

  23. W *** n2020-08-07
    US

    Abdi resep pisan kana keran ieu! Saderhana pisan sareng langsung dipasang. Gawéna hébat sareng henteu aya anu raoseun mirah. Sigana hébat sareng jalan éndah! Nyarankeun pisan!

  24. w *** o2020-08-08
    US

    Éta saé pisan sareng gampang dipasang, sapertos warna na, cocog sareng ubin kuring di dapur kuring.

  25. G *** s2020-08-11
    US

    Gampang pisan dipasangna Abdi resep yén éta ngagaduhan pipa 3/8 ′ janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan éta meungpeuk sareng jeruk nipis atanapi kalsium sakumaha seueur perlengkapan tabungan cai énggal.

  26. J *** n2020-08-12
    US

    abdi gaduh keran dapur lami, sareng kuring ngan ngagantikeunana, kuring resep pisan kana keran ieu, gampang dipasang anjeun tiasa ngalaksanakeunana nyalira sareng ngagaduhan nilai anu saé.

  27. J *** s2020-08-15
    CAD

    Reuwas ageung! Abdi resep desainna, katingali sareng karaosna dianggo pikeun keran. Anu diwangun dina panyemprot anu saé !! Kuring ogé parantos perhatoskeun yén tekanan cai langkung saé tibatan keran kuring anu sateuacanna kaget.
    Pamasangan éta gampang. Abdi nyarankeun keran ieu kanggo saha waé anu ngémutan mésérna.

  28. B *** y2020-08-16
    US

    Abdi nampi keran sababaraha dinten. Salaki kuring masangna kamari. Pamasangan pisan saderhana. Éta saé pisan. Kami masang keran ieu dina wastafel dapur kami. Henteu aya bocor atanapi ngagantung. Kami resep kieu.

  29. G *** t2020-08-18
    CAD

    Keran anu éndah pikeun artos !! Teu aya masalah instillation pikeun urang. Gawe sareng hébat pisan.

  30. Kuring *** r2020-08-20
    US

    Parentah minimal pikeun mastikeun prosés pamasangan kumaha ogé sadaya bagian disambungkeun sacara luar biasa sareng sadaya fungsi anu saé.

  31. C *** e2020-08-22
    US

    Meuli keran ieu sakitar genep bulan ka pengker sareng parantos sugema pisan sareng kumaha jalanna sareng katingalina saé pisan

  32. L *** e2020-08-25
    CAD

    Abdi marios sateuacan ngagaleuh. Garis panasna langkung pondok tibatan ayeuna kuring. Henteu masalah, urang ngagaduhan perpanjangan di Ace. Janten saderhana ngagentos. Éta katingalina saé, aliran kuat. Abdi nyarankeun keran ieu.

  33. V *** s2020-08-27
    US

    Produk anu saé saé pikeun harga. Nozel gampang narik turun. Kami ngagaduhan tukang ledeng sabab tukang ledeng urang caket pisan kana tembok kabinet.

  34. E *** r2020-08-29
    US

    Kami henteu yakin mimitina sabab urang henteu kantos nguping merek ieu tapi mutuskeun pikeun nyobaan dumasar kana ulasan anu hébat. Kami resep pisan kana keran ieu. Kualitas saé, katingali hébat, ngalir lancar, harga hébat sareng bungkusan hébat. Kami parantos ngagaduhan sakitar sasasih ayeuna sareng moal langkung bahagia.

  35. W *** m2020-09-02
    US

    Kuring kedah ngagentos keran dapur lami kuring sareng saur anu ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna. Éta sumping sareng piring 3 liang pikeun anu lami kuring. Aya pidéo dina halaman Amazon kanggo maréntahkeun cara masang. Ngan ukur peryogi 15 menit kanggo bérés parantos dipasang. Aliran cai leres-leres lemes sareng kuat.

  36. 2 *** 62020-09-11
    US

    Kuring resep pisan, ngalakukeun seueur panilitian sareng condong milari mérek nami sareng henteu pernah handapeun garis, janten kuring ngalakukeun sababaraha panilitian anu saé sateuacan nambihan nami mérek anu teu dikenal ieu kana daptar pondok mérek terkenal kuring desain anu sami langkung ti dua kali atanapi tilu kali biaya. Dua masalah anu sanésna: 1. Sababaraha ulasan nyebatkeun tarik ka handap henteu mundur sareng nyabak deui kana tempat anu leres, kénca ngagantung. Éta sabenerna masalah pamasangan. Aya beurat anu kedah disaluyukeun, anu cukup gampang, maka éta tiasa dianggo sampurna. 2. Warna - poto na nunjukkeun éta langkung mirip warna abu-abu stainless steel disikat, tapi éta didamel tina sikat nikel, anu tiasa ngagaduhan warna haneut, coklat anu kuring prihatin moal cocog sareng peralatan SS kuring. Kuring henteu mendakan ulasan anu nyebatkeun aspék éta atanapi dina patarosan, janten kuring nyalira patarosan sareng nampi balesan anu hébat mastikeun yén éta henteu ngagaduhan warna semu coklat sareng bakal dianggo saé sareng peralatan stainless steel. Éta kabuktosan janten naséhat anu saé, hatur nuhun ka jalma-jalma anu nyungkeun waktos kanggo ngajawab patarosan kuring, kuring henteu kuciwa. Ieu mangrupikeun produk kualitas padet, desainna nganggo fitur tarik turun sareng nyemprotkeun anu saé, tilelep kuring henteu pernah bersih pisan! Hiji-hijina hal anu kuring teu tiasa nyarioskeun nyaéta umur panjang kusabab éta nembé sabulan, tapi sabab kaseueuran keran dapur, éta teras-terasan dianggo, sareng kuring henteu ngagaduhan alesan pikeun mikir éta moal lepas sami sareng merek anu langkung awis. Pilihan anu hadé, milari éta, ngahémat $, kuring resep nyarankeun sareng 5 bintang.

  37. H *** n2020-09-15
    US

    Saatos ulasan aslina abdi, layanan palanggan ngahubungi kuring pikeun ngabantosan ngagentoskeun keran anu rusak sanaos ngalangkungan jandela balik Amazon. Kalayan bantosanna kuring kuring tiasa ngalereskeun keran tapi samentawis éta dikedalkeun dikirimkeun gaganti waé upami kuring henteu tiasa ngalereskeun anu munggaran. Masalahna nyaéta mékanisme cecekelan internal ngamungkinkeun cecekelan pikeun mindahkeun sisi ka sisi pikeun nyaluyukeun suhu tapi henteu luhur sareng ka handap pikeun muka aliran cai. Éta diperyogikeun pikeun dipisahkeun sareng dipangku deui supados lengkep fungsina. Keran ayeuna tiasa dianggo sapertos anu diarepkeun sareng tampilan na persis anu kuring pikahoyong. 5 bintang pikeun layanan palanggan perusahaan ieu!

    Asli: Keran ieu éndah sareng hargana pas, hanjakalna henteu jalan. Teu aya cai anu kaluar. Gagangna ngalir sisi ka sisi pikeun pindah antara panas / tiis tapi henteu ngalih ka luhur sareng ka handap pikeun muka keran. Kuring kantos ningali koméntar sareng patarosan sanésna ngeunaan cai sanés panginten éta tiasa janten masalah dina sababaraha barang. Sadaya koneksi dihubungkeun leres sareng klep garis suplai diaktipkeun. Salaku buktina tambihan yén cai hurung sareng sayogi kuring perhatoskeun cai ngeclak tina selang saatos kuring nyambungkeun keran. Kusabab kuring mésér éta sababaraha bulan ka pengker pikeun réncang kamar cuci kuring anu nembé réngsé Abdi kuciwa pisan yén kuring henteu tiasa nganggo keran anu saé ieu sareng ayeuna jandéla pangbalikanna parantos réngsé janten katingalina siga kuring nyangkut.

  38. S *** y2020-09-18
    US

    Keran dapur kami nembe maot sareng kami mesen keran ieu salaku gaganti, bungah yén kami nampi gancangna sareng tiasa masang akhir minggu ieu janten urang tiasa nganggo deui tilelep dapur urang. Nanging, nalika urang muka kotak, urang langsung merhatoskeun goresan ageung dina bérésna dina bagian bobot panjang tina keran. Ieu pastina masalah QC sabab goresan antukna karat, teu kakantun katingalina parah pisan. Kami frustasi pisan kusabab ayeuna kami henteu nganggo tilelep dapur kami dugi ka kéngingkeun anu sanésna. Ieu ngarareunah pisan. Abdi henteu percanten hal sapertos ieu henteu kawengku salami cek kualitas sateuacan produk dibungkus sareng dikirim! Pisan frustasi sabab kami leres-leres ngarepkeun masang keran dapur ieu sareng tilelep sareng jalan deui!

    UPDATE: Perbarui ulasan kami tina 1 dugi ka 5 bintang kusabab jasa palanggan anu hadé anu kami nampi saatos posting ulasan awal kami. WOWOW sigana jasa palanggan pangsaéna anu kantos kami tampi ti perusahaan mana waé. Aranjeunna ngintunkeun kami keran bébas cacat via kurir DHL ti Cina anu sumping dina sababaraha dinten ogé piring dek anu langkung alit, ogé ti Cina ngalangkungan DHL. Sakali kami ngagaduhan keran dipasang kami resep pisan, katingalina hébat sareng tiasa dianggo kalayan saé. Sakali deui, WOWOW leres-leres ngalangkungan sareng saluareun pikeun ngajantenkeun skénario ieu pas pikeun kami sareng kami resep pisan ku layanan palanggan aranjeunna.

  39. Z *** a2020-09-22
    US

    Keran ieu mangrupikeun gaganti unit nanganan tunggal "nami" umur 15 taun kalayan sirah semprot tarik-turun. Keran ieu parantos ngamimitian bocor dina rakitan klep dina awak keran sareng kuring henteu hoyong nyobian ngalereskeunana. Nyéépkeun 2.5 - 3 jam ngekstraksi unit lami ... korosi sareng benang dilucuti ngajantenkeun bagian tina padamelan ieu ampir teu tiasa dibalurkeun. Éta sareng desain mékanis anu goréng tina unit lami anu diperyogikeun pikeun seueur getih, kesang, sareng lawon ti kuring.

    Sabalikna, keran anyar dipasang sareng diuji sakitar 35 menit. Dua sambungan berulir pikeun input panas sareng tiis sareng hiji sambungan utas ageung pikeun faucet sink sink ... voila, parantos.

    Pastikeun sareng tambihan pita Teflon segel kana sambungan panas / tiis; éta henteu kalebet kana bungkus. Parentah ditulis dina versi naon anu sigana Outer Mongolian anu ditarjamahkeun kana basa Inggris anu bakal nyababkeun kagagalan otak dina guru sakola tata basa mana waé, nyaéta "Instalasi réngsé sareng uji kabocoran atanapi henteu." Syukurlah ilustrasi na saé pisan ngajantenkeun bagian lisanna superfluous ... tapi masih lucu.

    Sadayana kalebet kana bungkus (kajaba pita panyegel); piring escutcheon, gasket cadang, rengkuh allen, sareng 3/8 dugi ka 1/2 adaptor kanggo sambungan panas / tiis (upami diperyogikeun)

    Barina ogé anu nyarios keran anyar fungsina pisan sareng pamutahiran anu saé pisan tibatan anu lami. Abdi nyarankeun pisan sareng bakal nambihan hargana sakitar $ 75 - $ 100 langkung alit tibatan nami merk anu sami. Upami ieu lumangsung salami anu diganti, kuring bakal resep pisan.

  40. B *** e2020-09-24
    US

    Kuring resep pisan kana keran anyar kuring! Abdi peryogi pisan sareng henteu terang nanaon tentang keran, ngan ukur sakeupeul nami mérek. Dina panilitian kuring kuring mendakan WOWOW sareng unggal ulasan luar biasa. Kuring ngan ukur terang yén éta $ 100 kirang ti mérek nami anu kawéntar janten kuring kedah nyobian. Pamasanganana saderhana sareng henteu kedah nyauran propésional. Abdi resep sadayana perkawis éta, panyedot tarik, jangkungna, JEUNG tekanan cai kuring ningkat sacara éksponénsial! Abdi henteu tiasa ngahurungkeun sadayana blast nalika kuring masak sabab kuring bakal nyieun huru-hara! Hayu atuh wartoskeun ka anjeun nalika Home Depot gaduh jual pisan 4 dinten saatos kuring masang keran énggal kuring bahkan kuring henteu kagoda milarian. Éta ogé, ngagaduhan jaminan anu diperpanjang anu ngan ukur ngabuktikeun kapercayaanna kana produkna sorangan.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X