neangan Pilarian situs

Ketuk baskom jangkung hideung

USD79.99
Dijual:
0
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

1. Ngadopsi téknologi lukisan semprot canggih mobil: nganut téknologi lukisan semprot canggih mobil, caketna henteu kunanaon, sareng permukaan cet henteu gampang murag. Beungeut produk tahan-gores, tahan korosi, gampang dibersihkeun, sareng lemes sakumaha énggal.
2. casting kuningan ramah lingkungan: saluyu sareng standar eusi kalungguhan, kompak tanpa trachoma, penetrasi-ledakan-buktina
3. cecekelan ergonomis: cecekelan anu cocog sareng ergonomis, cekelan na raoseun, sareng saklar lemes sareng gratis
4.30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna

spésifikasi

SKU: 99120501BYB kategori: , tags: ,

spésifikasi

beurat 1.55 kg
dimensi 43 × 28 × 8 cm

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X