neangan Pilarian situs

Ketuk baskom jangkung hideung

USD79.99
Dijual:
0
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Faucet Tilelep Kapal Lavatory Tujuanana nyaéta pikeun nganteurkeun anjeun kaahlian lavatory anu pangsaéna
Keran ieu na kokoh, pamekaran dugi ka anyar jeung desain decor-ngalengkepan

Gampang dipasang - Pinuh ku adat G3 / 8 ″ panas cai & cai tiis nyayogikeun galur, ningkatna {perangkat keras}
Matte Rengse, nolak korosi sareng tarnishing ku panggunaan rutin.
Keran desainer Disc Keramik Premium: gerakan cai aliran bersih, bebas netes

Kaamanan Sareng Jaminan kualitas Tinggi: 30 dinten balik teu aya sarat sareng jaminan ngajamin, 5 taun jaminan kualitas luhur, mangga rélaxasi dijamin kanggo ngagaleuh. Upami anjeun ngagaduhan patarosan perkawis keran atanapi nyetél na, punten kersa ngahubungi kami.

spésifikasi

SKU: 99120501BYB kategori: , tags: ,

spésifikasi

beurat 1.55 kg
dimensi 43 × 28 × 8 cm

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X