neangan Pilarian situs

WOWOW Vessel Sink Faucets Matte Hideung

USD69.98
Dijual:
15
Harita:
0

Faucet Mandi Hideung kamar mandi nawarkeun anjeun desain sareng kualitas dina hiji. Kinerja impresif sareng
gaya elegan anu endah. Balanja keran kamar mandi hideung matte ayeuna!

Pitunjuk instalasi 2321501B

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Vessel Sink Faucets Matte Hideung

WOWOW Vessel Sink Faucets Matte Hideung

WOWOW Vessel Sink Faucets Matte Hideung WOWOW Vessel Sink Faucets Matte Hideung

Kolam renang hideung Matte hideung 2321501B
Ngadaptarkeun kamar mandi mangrupikeun proyek anu pikaresepeun. Sanaos anjeun biasana henteu waktos seueur di kamar mandi anjeun, anjeun ogé tiasa nganggo tempat ieu pikeun bersantai kanggo waktos anu langkung lami, contona dina whirlpool anjeun. Boh waé, anjeun kedah pernah ngémutan dampak desain kamar mandi anjeun. Éta kedah janten bagian tina desain sakabéh imah anjeun sareng pantes waktos anjeun pikirkeun deui dina hal desain sareng pungsionalitasna.

Kamar mandi kedah nawiskeun set saimbang desain sareng fungsionalitasna. Fungsi pangpentingna, sakumaha paling waktos anjeun ngan hoyong nganggo fungsi dasar kamar mandi anjeun. Misalna mandi sareng ngosok huntu anjeun nalika anjeun buru-buru enjing. Di sisi anu sanés, khususna nalika anjeun dina kaayaan anu langkung santai, anjeun tiasa leres-leres nikmati desain kamar mandi, sayah dina bak mandi anjeun. Hal anu saé pikeun desain kamar mandi, nyaéta anjeun tiasa nempatkeun sadaya daya cipta anjeun. Aya jutaan pilihan nalika ngarancang kamar mandi, sareng naon waé anu anjeun mutuskeun, anjeun bakal ngagaduhan hiasan anu unik anu teu diuaran ku anu sanés. Sareng anjeun mangrupikeun desainer tunggal. Anjeun tiasa diilhami ku majalah sareng situs wéb, tapi dina tungtungna anjeun anu mutuskeun kumaha kamar mandina katingalina.

Bujang keranjang kamar mandi hideung
Nalika anjeun mendesain kamar mandi idéal anjeun, anjeun kedah henteu ngémutan dampak tina keran kamar mandi. Salaku keran kamar mandi mangrupikeun titik fokus alami pikeun kamar mandi anu mana waé, jalma-jalma teras ningalikeun keranamu dina awalna. Ku sabab kitu anjeun kedah milih kamar mandi mandi kalayan perawatan. Di sagigireun fungsionalitas, anjeun hoyong kamar mandi anjeun ngingetkeun sareng fitur gaya anu anjeun bangga. Éta ngandung harti yén anjeun henteu kedah ngantepkeun pilihan pikeun jenis kamar mandi keran dugi ka akhir nalika anjeun parantos ngawangun kamar mandi anjeun. Anjeun kedah ngadamel keran dapur tos janten bagian anu penting dina desain kamar mandi.

Ngeunaan tilelep kamar mandi anjeun, anjeun tiasa milih ti sababaraha jinis keran mandi anu badé. Anjeun tiasa milih dua keran mandi anu ngadamel ganda atanapi keran kamar mandi tunggal. Kolam renang anu aya kamar mandi tunggal ogé katelah keran mandi liang tunggal. Kauntungan utama keran kamar mandi tunggal nyaéta yén anjeun sanggup ngontrol suhu cai nganggo hiji leungeun. Kauntungan sejenna gaduh hubungan sareng kasederhanaan masang. Kusabab anjeun ngan peryogi liang, éta gampang pikeun dipasang keran mandi kamar tunggal. Kolam renang liang tunggal aya dina sagala jinis gaya sareng desain. Kolam renang hideung matte hideung tina WOWOW nawarkeun anjeun desain anu elegan anu persis pisan sareng gooseneck dina warna anu kandel sareng unik.

Faucét kamar mandi hideung matte gaya sareng fungsional
Kolot mandi hideung anu modis sareng pafungsi tina WOWOW mangrupikeun saderhana sareng henteu aya waktos. Unggal inci salengkarna peralatan kamar mandi ieu diciptakeun kalayan ati-ati pikeun nolak korosi atanapi goresan. Ku sabab éta sok tiasa ngumbah sareng ngajaga keran kamar mandi hideung matte ieu pikeun ngajaga éta bentuk anu sampurna. Palapis hideung anu luar biasa ngagaduhan keran mandi sareng tampilan modéren anu bakal ngabentuk bagian integral tina kamar mandi desain. Di sagigireun anjeun tiasa mendakan keran mandi anu sapertos gaya kanggo tab mandi sareng mandi sapertos anjeun, pikeun ngabentuk salah sahiji bagian harmonik sareng sesa kamar mandi anjeun.
Kolam renang hideung arc matte hideung anu ageung gaduh silhouette gooseneck fungsina 5.8 inci. Spout sink mandi nawiskeun cekap ngahontal pikeun cekap cuci. Aliran cai lancar sareng stabil. Salian ti éta, spout kualitas luhur ieu anti-splatter, ku kituna anjeun henteu ngasongkeun baju anjeun nalika ngumbah diri di kamar mandi anu aya. Pamustunganana anjeun henteu kedah ngalegaan kalapa dugi ka cai, ku sabab desain gooseneck inovatif nawarkeun anjeun cai dimana anjeun peryogi. Pikeun ngalengkepan desain anjeun, anjeun bakal mendakan stopper pop up anu kalebet ngabentuk hiji kombinasi anu rukun dina tilelep kamar mandi anjeun.

Kolam renang hideung Matte keran hideung kualitas alus teuing
WOWOW ngagunakeun bahan anu paling kualitas pikeun keran mandi na. Fasilitas produksi produk-na-jaminan ngajamin ukuran tepat sareng calibration sadaya komponén na. Kolam renang kamar mandi WOWOW janten salah sahiji unit kualitatif integral anu didamel pikeun pagelaran maksimal. Henteu kanggo nanaon produk ieu cocog sareng Pamasangan stainless steel Amérika Conventional. Disk seramik bébas tina keram hideung kamar mandi hideung tina WOWOW dikedalkeun. Nganalisa nunjukkeun yén disk kuningan bébas netes masih gratis-gratis saatos 500,000 siklus.
Uas keran keran hideung WOWOW keran hideung kacida fleksibel. Anjeun tiasa sacara gampang ngontrol suhu cai sareng éta nawiskeun cengkraman anu cekap pikeun ngontrol suhu henteu aya kaayaan. Salaku tambahan, keran kamar mandi hideung matte ngagaduhan daya tahan sakumaha awak keran diwangun tina kuningan padet anu digabungkeun sareng komponenana anu berkualitas tinggi. Nalika anjeun nahan keran hideung ieu matte tina WOWOW dina panangan anjeun, anjeun langsung perhatosan kualitas anu ditawarkeun.
Berbulan hideung keran hideung mandi keran hideung
Nganggo bahan berkualitas luhur, WOWOW masih tiasa nawiskeun keran hideung matte hideung ieu di harga anu lumrah. Pangheulana terang sadayana terang dimana mésér bahan atah dina harga wajar. Kadua, fasilitas produksi modéren WOWOW ngajamin prosés produksi murah. Ku cara kieu anjeun kauntungan tina kaunggulan ieu sareng mastikeun tina keran kamar mandi hideung matte kualitas luhur nganggo rasio kualitas-harga anu pangsaéna anjeun bakal mendakan. Lamun anjeun mésér keran mandi kamar mandi hideung WOWOW, anjeun bakal nampi sadaya anu peryogi pasang matte mandi keran hideung ieu gampang. Salian stopper solokan pop-up, hiji escutcheon tambahan pikeun pamasangan 1 atanapi 3 liang ogé kalebet. Anjeun bakal mendakan sambungan cai anu diperyogikeun supados gampang dipasang. Sadaya keran mandi WOWOW pamustunganana datang kalayan jaman jaminan 5 taun pinuh, garansi artos 90 dinten sareng pengiriman gratis internasional!
Kauntungan tina keran hideung matte keran hideung dina mérésah na:
 Méré faktor wow ka kamar mandi
 Warna hideung matte pikaresepeun
 Desain gooseneck modéren modern
 Gampang ngagabung sareng faucets kamar mandi hideung sanés sanés
 Dijieun bahan kuningan anu berkualitas tinggi
 Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
 garansi 5 taun

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 6.64

pakét Dimensi

23.5 x 11.7 x 3 inci

ukuran

14.8 inci

warna

hideung

gaya

kontemporer

ngabereskeun

Chrome

corak

Swan-beuheung

Métode instalasi

Dek tunggal-Gunung

Panjang Extension

31.5 inci

Panjang Panjang

59 inci

Jangkung Spout

10 inci

Ngahontal Spout

8.7 inci

Jenis siram

Dual Mode: Spray Mode / Stream Mode

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X