neangan Pilarian situs

WOWOW Mandi Centerset Faucet Chrome

(23 resensi customer)
USD45.96
Dijual:
66
Harita:
23

Amazon US    Amazon CA

Déskripsi Meta: Ruangan Mandi Chrome pikeun kamar mandi anu mana waé. Kualitas kamar mandi sentral 4 inci anu kualitasna nganggo rasio kualitas kualitas pangsaéna. Balanja keran kamar mandi chrome kami ayeuna!

Parangkat instalasi 2321200C

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Mandi Centerset Faucet Chrome

WOWOW Mandi Centerset Faucet Chrome

WOWOW Mandi Centerset Faucet Chrome

WOWOW Mandi Centerset Faucet Chrome

Chrome Mandi Faucet 2321200C
Sanaos aya seueur warna sareng akhirna ngeunaan keran kamar mandi, chrome ngagurilap masih mangrupikeun grap kamar mandi anu pang populerna. Kunaon éta? Alesan utama nyaéta yén krom ngagurilap teras masihan kamar mandi anu katingalina seréng. Nalika anjeun tiasa ningali diri anjeun dina keran mandi kamar kromo, éta masihan anjeun tanggapan yén keran sareng kamar mandi sapertos bersih sapertos suling. Ieu diitung kanggo Ruangan Faucet Chrome ogé WOWOW. Kusabab tata perenahna, éta ciri boh anu katingal klasik sareng modis. Henteu aya di tempat anu terakhir kusabab warna krém sareng desain anu wani tina dua gagang keran.

Chrome caket kamar mandi keran

Di sagigireun warna, keran kamar mandi datangna dina sababaraha gaya sareng desain anu béda. Tilu jinis keran kamar mandi utama pikeun tilelep kamar mandi anjeun nyaéta:

 keran mandi Centerset
 Kolam renang anu lega
 Tunggal keran mandi anu mandi
Boh faucet centerét sareng faucet nyebar ogé dilabélan salaku dua keran mandi anu ngadamel ganda. Bédana antara faucet kamar mandi sareng keran kamar mandi anu sanés gedé. Duanana keran mandi kedah tilu liang pikeun dipasang leres dina tilelep kamar mandi anjeun. Hiji-hijina masalah nyaéta nyaéta gagang keran mandi anu lega tiasa dipasang dina jarak 4 ka 16 inci tina keran téa. Kalayan keran kamar mandi pusat, gagang parantos dipasang dina jarak 4 inci tina keran mandi anu mandi. Ngawatesan pamustunganana ngabentuk hiji bagian tina keran kamar mandi pusat. Masang faucet kamar mandi sentral janten langkung gampang, sabab anjeun moal ngagaduhan waterpipes leupas sapertos dina kasus keran mandi anu nyebar.

Désain keran kamar mandi krom
Kolam renang kamar mandi kromo WOWOW nyayogikeun hiasan kamar mandi anjeun kalayan desain minimalis tapi pa anu elegan. Kolam mandi kamar mandi kromo wOWOW low-arc janten bagian tambahan anu paling gayana pikeun kamar mandi anjeun. Ramatna krom ngagurilap Fitur kamar mandi anjeun ku sinar-mirip, sinar-garansi sinareng. Saeneu anjeun ngagabungkeun kran mandi kamar kromo ieu sareng keran mandi anu cocog sareng gaya anu sami. Anjeun tiasa mendakan keran mandi kamar kromo WOWOW pikeun mandi sareng bak mandi pikeun ngahontal hiji kamampuan harmonik di kamar mandi anjeun.

Tanpa ragu, bagian anu paling istiméwa keran mandi kamar kromét tengah ieu aya dua cecekelan. Aranjeunna nawiskeun desain unik anu bakal nyayogikeun kamar mandi sareng faktor wow. Henteu ngan ukur pengendali ieu anu matan panon. Éta ogé gampang pisan dianggo. Kolam renang mandi kromét ieu ngagaduhan desain 2-cecekelan anu patuh ADA. Éta ngajadikeun keran mandi kamar kromo ieu awét sareng ramah.
Optik keran mandi fungsi krém mandi
Ngatur keran mandi kamar krém ieu gampang dianggo. Malah laju aliran GPM 1.2 ngabantosan anjeun ngalestarikan cai supados ngahémat artos anjeun. Hal ieu ngajantenkeun keran mandi chrome ieu akreditasi kanggo panggunaan langgeng sareng sustainable. Salian ti éta, kran mandi mandi kromé tahan cai sareng reregetan sidik ramo, ku kituna gampang pisan ngabersihkeun keran mandi krém WOWOW. Anjeun bakal tiasa ngajaga kamar mandi anu berkilauan sapertos unggal waktos!
Kolam renang kamar kromo kualitas luhur
WOWOW mangrupakeun produsén profésional keran mandi. Urang nganggo desain anu wani digabungkeun sareng téknologi produksi modéren. WOWOW nangtung pikeun produksi kualitas luhur sareng kontrol kualitas anu luas. Ku cara ieu WOWOW sok tiasa ngahasilkeun keran mandi anu saluyu sareng standar kualitas industri. Kolom mandi kromét tina WOWOW diolah ku mesin incision téknologi tinggi sareng lathes. Ku sabab urang tiasa ngahontal dimensi tepat keran mandi kamar krom ieu pikeun ngajamin kinerja maksimal. Kolam renang mandi kromét dijieun tina stainless steel supados tahan pisan kana korosi. Wécok mandi WOWOW keran dipasékan ku kromium sareng bagian batin dikerasakeun ngajamin cai murni tanpa sésana pikeun kasalametan optimal pikeun anjeun.
Gugus kamar mandi gampang dipasang
Kolam renang mandi kromét dirancang pikeun tilelep kamar mandi sareng tilu liang anu direncanakeun 4 inci saling ti unggal anu sanés. Kolam renang mandi kromét anjeun bakal pas sareng mulus dina tilelep kamar mandi anu diramalkeun anjeun. Hiji-hijina dua hal anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nyepetkeun keran kamar mandi krom anu raput ka kamar mandi anu mandi sareng dua kacangan swivel plastik anu kalebetkeun. Tungtungna, anjeun nyambungkeun waterpipe ka panyambungna cai tiis sareng panas.
Kolam renang mandi kromét WOWOW ieu sareng pop up cocog sareng aliran cai anu mudun. Anjeun tiasa gampil masang pop up solokan supados tiasa ngontrol éta nganggo keran kamar mandi krémét anyar anjeun. Sadaya asesoris anu diperyogikeun dikirimkeun nganggo produk. Kalayan pituduh anu anjeun tiasa pasang gampang keran mandi chrome ieu sareng pop up na solokan diri anjeun dina bimbingan léngkah-léngkah anu gampang diturutkeun ku manual.

Nalika WOWOW nangtung pikeun kualitas produk na, kami henteu sieun nawiskeun anjeun garansi 5 taun dina keran kamar mandi kromo kualitas luhur ieu. Urang terang yén kami nawiskeun produk anu berkualitas tinggi dina harga anu kompetitif. Ku sabab éta urang terang yén urang nawiskeun rasio kualitas bermutu paling saé di pasar. Upami keran mandi kamar kromo kami moal ngalakukeun naon anu bakal anjeun ngarepkeun pikeun kamar mandi anjeun, anjeun tiasa mulangkeun keran mandi ka kami sareng bakal ngagentosana ku anu anyar. Basajan sapertos kitu!
Di sagigireun urang nawiskeun jaminan 90 dinten deui. Upami anjeun mesen keran mandi kamar kromo kami sareng éta henteu tiasa dianggo sakumaha anu anjeun hoyong keran mandi anjeun damel, anjeun tiasa ngauihkeun deui ka kami tanpa patarosan ditanyakeun. Kami bakal ngabalikeun duit artos anjeun tanpa masalah. Nalika kami percanten ka produk urang, sareng urang ngagaduhan seueur anu wareg di sakumna dunya, kami terang yén anjeun bakal kaget positif sareng keran mandi WOWOW kromo. Dijamin!
Kaunggulan tina keran kamar mandi krom dina nutshell:
 Méré faktor wow ka kamar mandi
 Desain krom ngagurilap
 Kancing sapertos, kaca-refleksi
 Gampang ngagabung sareng keran mandi kamar kromo sanés
 Dijieun bahan baja stainless berkualiti tinggi
 Gampang dipasangna
 Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga
 garansi 5 taun

spésifikasi

beurat

pon 3.12

pakét Dimensi

9.17 x 9.09 x 3.98 inci

warna

Chrome

ngabereskeun

Brushed

material

Paduan séng / Kuningan / Baja stainless

corak

3 liang 4 inci sentét desain mixer kamar mandi keran

Jangkung Spout

3.7 inci

Ngahontal Spout

5 inci

Jenis siram

walungan leutik

Bahan cecekelan

Alloy séng

Gaya Ngalih

Cai panas sareng cai tiis sacara terpisah ngendalikeun

Fitur husus

Klep cakram keramik NSF, campuran cai, desain 3-hole 4 in, gampang dipasang, 2 cekelan cekelan cai panas sareng tiis, Chrome

Kaasup Komponén

Faucet * 1, spésifikasi Instalasi * 1, Drain Assembly * 1

  1. Sunda *** y2020-06-13
    US

    Ieu katingal anu saé pikeun kasombongan mandi leutik. Cinta solokan pop-up langkung caket sareng kualitasna saé.

  2. Sunda *** y2020-06-18
    US

    Alus pisan artos. Kualitas anu saé pisan sareng raoseun satengah harga batur. Naha 100% mésér deui sareng sigana bakal pikeun kamar mandi urang anu sanés!

  3. G *** d2020-06-19
    US

    Kuring jeung salaki ngalakukeun renovasi kamar mandi sareng pilihan sareng harga di toko pamutahiran bumi kirang. Kuring resep pisan urang angkat sareng keran ieu. Éta sumping sareng sadayana, bungkusna pikaresepeun, sareng anjeun henteu tiasa ngéléhkeun harga. Sapinuhna wareg sadayana.

  4. A *** n2020-06-23
    US

    Keran geulis tur nilai AMAZING pikeun harga ieu! Resep pisan!

  5. G *** s2020-06-25
    US

    Abdi resep pisan kuring mésér anu kadua. Bagian sareng bungkusan anu saé kualitasna, katingalina saé, tiasa dianggo saé. Disarankeun pisan.

  6. B *** n2020-06-29
    US

    Bagus, praktis, gampang dipasang, sareng nilai anu saé pikeun artos !! Kami peryogi keran ngagentos di kamar mandi urang sareng kuring ketat nalika nyéépkeun artos {pembeli murah di dieu} Ieu keran anu sampurna pikeun kami sareng tiasa dianggo saé pisan!

  7. J *** n2020-07-02
    US

    Abdi mésér dua ieu kanggo bumi Ibu kuring sareng aranjeunna katingalina saé pisan sareng dugi ka ayeuna aranjeunna tiasa damel saé. Éta mangrupakeun nilai anu saé pikeun harga sareng katingalina saé pisan.

  8. S *** m2020-07-09
    US

    Keran hiji nilai hébat. Éta sumping sareng selang cai énggal sareng sadaya pakakas anu diperyogikeun. . Pas sampurna sareng henteu masalah. Cocog sareng bérés na langkung saé tibatan produk Delta atanapi Mowen dina 1/3 hargana. Teu tiasa ngéléhkeun perjanjian ieu

  9. C *** n2020-07-13
    US

    Produk anu saé, gampang dipasang, sareng ku sistem solokan pop-up, kami moal tiasa langkung bagja! Hatur nuhun parantos bangga ku naon anu anjeun damel. Bungkusan anjeun leres-leres mastikeun yén sadayana bakal sumping aman & aman, sareng perhatosan anjeun kana detil ieu saé pisan sapertos produk hebat anjeun! Tetep tetep alus, kualitas karya!

  10. E *** w2020-07-19
    US

    Kuring peryogi ngagentoskeun keran anu bocor sareng ngagaleuh anu hiji ieu sabab katingalina mirip sareng anu kuring kagungan. Pikeun harga éta mangrupakeun nilai anu saé. Sigana hébat. Ngan ukur gaduh sababaraha minggu. Mudah-mudahan éta tetep tiasa dianggo sakedap waktos.

  11. A *** n2020-07-19
    US

    Pikeun harga ieu mangrupikeun unit sakedik padet. Ngawengku jalur cai tahan karat anu dikepang sahingga ngahémat kuring kana toko pakéan sareng sakitar $. Pasang mangrupikeun angin ngahiliwir saatos nyabut keran lami. Kuring meunteun produk dina nilaina sareng numutkeun kuring ieu mangrupikeun nilai anu saé pikeun harga. Kami ngan ukur nganggo saringan stainless dina solokan janten kuring henteu masang rakitan solokan anu disayogikeun. Sadayana kuring bakal mésér produk WOWOW anu sanés.

  12. P *** l2020-07-21
    CAD

    Sigana sareng performa siga keran dolar top resep pisan.

  13. K *** t2020-07-22
    CAD

    Produk endah pisan. Kuring parantos seueur tilelep dipasang sareng anu ieu katingalina pangsaéna sareng gampang pisan dipasang nyalira

  14. A *** y2020-07-25
    CAD

    keran katingali saé kalayan harga anu saé. Didamel beurat sareng gampang dipasang

  15. M ***)2020-07-27
    US

    Punten pisan. Instalasi gampang. Cinta finish nikel disikat.

  16. S *** a2020-07-29
    US

    Kuring masang ieu di imah kontrakan kuring sareng panyewa kuring resep pisan ku katingalina, jangkungna beuheung keran sareng fungsina.

  17. T *** t2020-08-01
    US

    Cinta keran énggal kuring. Anjog leres rangkep sareng instalasi gampang. Sigana hébat sareng masihan kamar mandi katingal anu diénggalan.

  18. Sunda *** r2020-08-02
    CAD

    Gampang dipasang sareng nambihan bérés hébat dina kamar mandi. Stop kontak plunger jauh langkung saé tibatan gaya lami anu henteu pernah jalan leres.

  19. D *** a2020-08-05
    CAD

    Saé pisan, sakumaha anu dijelaskeun. Konektor colokan solokan konci pisan cool. Pernah ningali éta sateuacan tapi resep !!

  20. Kuring *** e2020-08-08
    CAD

    Keran anu hébat pikeun titik harga, utamina upami dibandingkeun sareng anu anjeun pikahoyong sapertos Home Depot pikeun harga anu sami.

  21. O *** a2020-08-11
    US

    Kualitas saé, bérés saé. Ayeuna parantos aya sababaraha bulan sareng ngayakeun wellvvvv

  22. E *** y2020-08-14
    US

    Pernah ngalaman pop up sapertos anu kalebetkeun kana keran. Kuring kumaha ogé resep tampilan anu. Éta unscrews gancang pikeun meresihan teuing. A keran pilari nice artos.

  23. A *** y2020-08-19
    CAD

    Cinta keran ieu. Cai panas kaluar keran langkung gancang teras lami. Gampang dipasang.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X