neangan Pilarian situs

WauWau Pancuran Centreet WOWOW Sareng Majelis Solokan Pop-Up

(26 resensi customer)
USD46.98
Dijual:
49
Harita:
26

Amazon US   Amazon CA

Rincian keran kamar mandi centreset:
4-in Center kurungan
Solokan solokan logam
Pangendali patuh ADA pikeun nanganan panggunaan
Wangun baja
Angkat kutub kalebet

2321400 petunjuk instalasi

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

WOWOW Pandi Mandi Hideung Wadah Kalina sareng Ngendalikan Swivel Spout

Keran kamar mandi pikeun beuleum kapal 2320400 moal ngahasilkeun masalah statik.

Dieusian ku bérés, keran kamar mandi pikeun kapal tilelep henteu kantos dioksidasi.
Ditingkatkeun Push & Seal Pop-up solokan ngumpulkeun sareng selang distribusi keran anu dilisensikeun cUPC kalebet.

Arc spout anu luhur nyayogikeun langkung seueur jalan sareng aksés anu langkung ageung kana tilelep.
Kurung 3-liang sareng perenah sentét 4 inci pikeun instalasi sederhana. Ukuran Lubuk: 30-36mm; Ketebalan Max Dékat: 30mm.
Dua gagang ucing kanggo aliran sederhana sareng suhu suhu.
Konstruksi bahan premium diasah nikel tempatna pikeun langgeng sareng diandelkeun.

spésifikasi

SKU: 2321400 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

Nikel dirobuh

beurat

pon 2.51

pakét Dimensi

12.17 x 8.78 x 3.07 inci

material

Paduan séng / Baja stainless / Kuningan

corak

2 Ngendali

Métode instalasi

dek dipasang

Jangkung Spout

4.4 inci

Ngahontal Spout

5.2 inci

Bahan cecekelan

Alloy séng

Pedaran Kinerja

Cai tiis / panas

Kaasup Komponén

Keran kamar mandi / pop up solokan

  1. A *** r2020-04-05
    US

    Mimiti, kuring umur 80 taun sanés tukang ledeng. Bagian paling hese proyek nyaéta miceunan faucets lami. Faucét WOWOW anu anyar kualitas hébat, harga anu saé pisan, pikaresepeun pisan, sareng sadayana anu diperyogikeun pikeun padamelan kalebet anu ngajantenkeun padamelan éta gampang pisan pikeun DIY. Abdi nyarankeun pisan produk ieu.

  2. S *** d2020-05-01
    US

    Éta katingalina saé pikeun titik harga. Kuring miharep éta nami mérek henteu katingali, tapi éta henteu ageung teuing. Nikel anu disikat cocog sareng aksesoris nikel disikat anu sanés. Masang éta saderhana sareng sadaya bagian dilebetkeun.

  3. E *** e2020-05-06
    US

    Geulis langsung pasang. Nanganan gerak pisan lancar, katingalina saé pisan. Reresihan tambahan kusabab lengkungan anu langkung luhur dina keran, kalayan ngamungkinkeun rohangan langkung alit pikeun ngalakukeun hal-hal dina wastafel (nyeuseuh baju, ngumbah sikat huntu, sareng sajabina) anu nabrak keran, anu kuring resep; hartosna kirang hal anu tiasa kontak sareng tempat cai na kaluar, janten kaluaranna langkung bersih.

  4. A *** n2020-05-16
    US

    Kuring ngalakukeun seueur tés dina keran di sababaraha toko perbaikan bumi sareng kuring kedah nyarios keran ieu sigana didamel langkung saé tibatan anu mahal pisan. Abdi kagum. Éta rada beurat sareng klep muka lancar sareng nutup ku raos anu raoseun ogé. Abdi kagum dugi ka ayeuna. Kuring bakal mésér sababaraha sét deui ieu dina waktos anu caket.

  5. B *** g2020-05-20
    US

    ffordable, gaya, keran alus. Gampang pisan dipasang sareng bahkan ngagaduhan pitunjuk upami anjeun peryogi. Abdi siap mesen deui kanggo ngagentoskeun faucét kamar mandi anu sanés di bumi abdi. Pasti patut hargana. Sigana mah faucets mahal tapi jauh langkung mirah tapi aranjeunna henteu ngorbankeun pangwangunan faucet.

  6. Z *** e2020-05-24
    US

    Keran siga anu hébat. Kuring bakal mesen anu kadua pikeun kamar mandi kuring anu sanés. Nalika kuring nyarios, kuring resep ka keran sareng ayeuna nganggo solokan anyar, kuring resep masihan produk ieu LIMA Bénténg.

  7. L *** m2020-05-29
    US

    Saatos maca ulasan sareng ngabandingkeun mérek kami mésér kamar mandi ieu pikeun ngagentos anu lami. Gampang pisan dipasang sareng desain saderhana pisan janten gampang pisan dijaga bersih. Kami mésér ieu dina sikat pérak facet ieu leres-leres katingali saé di kamar mandi urang.

  8. S *** y2020-06-03
    US

    Kami nembé ngagaleuh bumi sareng peryogi ngagentoskeun keran. Kuring ngagaleuh ieu sareng éta pas anu sampurna. Sumping ku sadayana anu diperyogikeun. Gampang dipasang sareng katingalina ramping pisan.

  9. C *** s2020-06-03
    US

    Kuring henteu terang naon deui anu kedah dicarioskeun ... tapi kuring resep keran ieu! Tinjauan ieu kanggo anu ka-3 kuring diantarana. Abdi mésér anu ka 1 langkung ti sataun katukang sareng éta masih solid sareng kuat sareng éta sareng murangkalih di bumi! Éta tahan pisan saé anu kuring mésér anu ka-2. Kuring badé kéngingkeun anu bénten-bénten pikeun tilelep kamar mandi utama, tapi kusabab keran ieu saé pisan pikeun kuring, sareng éta katingalina mahal, kuring pikir kuring ngantepkeun! Sareng kuring resep pisan. Upami kuring tilelep ka 4, kuring bakal mésér deui!

  10. Q *** n2020-06-13
    US

    Pangiriman gancang sareng unitna digawé sampurna. Éta pamutahiran anu saé pikeun tuas tunggal 20 taun, keran plastik. Tutupana pageuh pisan sareng henteu ngeclak naon-naon. Pikeun hargana, kuring henteu ningali kumaha jalma tiasa kaleungitan mésér faucét ieu.

  11. W *** y2020-06-13
    US

    Kuring rada resep ku meser keran kamar mandi ieu. Kualitasna alus teuing. Éta gampang pisan dipasang sareng éta nyertakeun sadaya bagian anu anjeun peryogikeun pikeun ngalaksanakeun padamelan éta. Éta katingalina saé pisan sareng cocog pisan sareng sadaya perlengkapan nikel sikat anu sanés di kamar mandi kuring. Kuring henteu ragu yén keran ieu bakal tahan mangtaun-taun.

  12. J *** d2020-06-14
    US

    Keran mandi alit sareng fungsional.
    Cocog sampurna sareng kasombongan ieu.

  13. O *** y2020-06-13
    CAD

    Sacara harfiah anjeun ngan ukur butuh leungeun sareng rengkuh anu tiasa diatur. Tukang ledeng dempul sareng pita henteu diperyogikeun pisan, teu aya bocor nanaon. éta katingalina elegan sareng saé.

  14. F *** l2020-06-14
    US

    Faucets nice, katingal hébat. Hayang gagang misah pikeun panas / tiis nalika kuring henteu yakin kana gagang tunggal anu teu bocor. Ku cara ieu kuring tiasa mastikeun kadua sisina diamankeun leres. (nganggo pita pipa tangtosna) Instalasi gampang. Gawé sampurna. Cekelan ngahurungkeun siga angin ngahiliwir. Pas tilelep kuring sampurna. Sareng aranjeunna sopan dibanderol. Abdi mésér dua.

  15. P *** n2020-06-15
    US

    Saé pisan urang mésér dua, hiji kanggo unggal kamar mandi. Geulis. Katingali kokotéténgan. Abdi resep kumaha luhur keran pikeun ngeusian pelembab urang.

  16. W ***)2020-06-18
    US

    Ieu keran anu hébat ku harga anu saé! Butuh waktos bapak kuring sakitar 30 menit kanggo ngalakukeun 2 faucet. Kuring mesen anu katilu pikeun kamar mandi tamu kami sareng kuring masih hariwang ngantosan salaki kuring ngagentoskeunana. Kami henteu ngagaduhan masalah dugi ka ayeuna. Abdi bogoh solokan pop up!

  17. C *** w2020-06-25
    US

    Ieu katingalina lumayan saé sareng harga na saé. Kuring ngarobah sadaya tilelep dina kamar mandi kuring kalayan ieu (8 total). Éta katingalina lumayan saé sareng pamasanganna rada lugas pikeun saurang lalaki sapertos kuring anu damel padamelan munggaran. Éta hadir sareng stopper anu pantes anu ogé nikel sareng kualitas selang saé.

  18. B *** y2020-06-28
    US

    Keran ieu alus teuing. Éta saé didamel, gampang dipasang, sareng fungsina saé pisan. Desain pop-drain jauh langkung gampang dipasang tibatan solokan gaya lami ogé. Abdi badé kénging sababaraha deui kanggo bumi.

  19. B *** s2020-07-03
    US

    Gampang dipasang. Éta katingalina saé. Henteu aya anu raoseun tapi katingalina langsing. Gampang dianggo.

  20. Sunda *** s2020-07-06
    CAD

    Mésér keran ieu pikeun imah kontrakan urang sareng pun putra abdi masangna. Anjeunna henteu kantos ngadamel keran masang tapi anjeunna mendakan éta gampang pisan sareng gancang. Sareng katingalina saé pikeun.

  21. E *** y2020-07-09
    US

    Ieu faucets anu saé sareng harga anu saé pisan. Aranjeunna henteu mahal teuing tapi nilai anu saé pisan upami anjeun milarian ningkatkeun kamar mandi anjeun. Teu hésé pisan masang sareng sigana lumayan awét sareng damel saé pisan

  22. Sunda *** s2020-07-10
    US

    Abdi mésér pamikiran ieu kuring bakal kéngingkeun naon anu kuring mayar, pikeun kamar mandi tambahan urang. Kuring ngagaduhan jalan langkung seueur tibatan anu kuring mayar. nyatana éta katingalina sareng raoseun sami sareng nami mérek nami anu mahal mah nuju kanggo kamar mandi utami. resep pisan. bakal mésér deui, ditilik tina kualitas anu sanés janten lami upami kuring henteu peryogi anu sanés.

  23. O *** r2020-07-12
    US

    Sanaos harga anu lumayan, produk ieu ngaleuwihan harepan kuring. Gampang pisan dipasang sareng dianggo sareng katingalina saé.

  24. F *** t2020-07-13
    US

    Kami parantos ngagentos sadaya keran dina sadaya kamar mandi urang ku ieu. Gampang dipasang-langkung gampang tibatan anu munggaran anu urang mésér ti toko pakakas lokal kami! Jangkungna saé pikeun keran kamar mandi ogé.

  25. T *** e2020-07-15
    US

    Salaki kuring masang ieu anu cukup gancang, bagian anu paling sesah nyaéta nempatkeun anu lami. Éta logam saé sareng beurat, warnana saé. Cekelanna sakedik sakedik, tapi jangkungna keran nyayogikeunana. Ieu sampurna pikeun tiasa nyeuseuh raray dina tilelep tanpa kedah nempatkeun ramo anjeun dina tilelep. Kami mésér hiji kanggo kamar mandi budak lalaki kami, resep pisan kami mésér dua kanggo master kami.

  26. H *** d2020-07-16
    US

    Ieu mangrupikeun produk anu saé, kuring henteu teras ngalakukeun ulasan tapi produk ieu luar biasa kusabab éta ngandung selang anu énggal pikeun faucet. Ieu henteu disangka-sangka sareng diapresiasi pisan. éta gampang dipasang sareng henteu bocor.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X