neangan Pilarian situs

WOWOW Mandi Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Perunggu

(17 resensi customer)
USD47.99
Dijual:
31
Harita:
17

WOWOW faucet 100 percent PRESSURE TESTED – all of taps analyzed under rigorous high water pressure to guarantee high quality and endurance. 4 inch widespread bathroom faucets, high quality brass construction beautiful premier end designed for Life performance Contemporary Layout.

Paréntah instalasi 232120RB

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

WOWOW Mandi Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Perunggu

WOWOW Mandi Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Perunggu

WOWOW Mandi Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Perunggu

WOWOW Mandi Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Perunggu

 

Kolécét kamar mandi hideung puseur hideung 2321200RB rinci: Upami anjeun ningal produk kami panganyarna, punten ulah ragu pikeun ngahubungi kami sareng hargana. CENTERSET; Desain kareta kelas anu nganggo rod angkat sareng stopper pop. Mandi Faucet kalayan ukur dua HANDLES FAUCET BATHROOM: Gandungan keran dua kali langsung pikeun leres ngabenerkeun cai sareng kontrol suhu cai. SANITARI KANGGO DRAIN DENGAN DRAIN DIMULAKAN: KOMUNITAS keran Minyak Digosok Perunggu kaasup logam solokan, cai batang tina keran spout ngaliwatan mencét dina lift, nyegah nyeuseupkeun tangan anu dikumbah. SINK FAUCET OIL RUBBED BRONZE: dua gagang desain keran gaya retro klasik. Tarung korosi. Dek dipasang keran kasombongan cocog pikeun nyéwa bumi, kondo anyar, apartemen tunggal, bumi motor, mobil perjalanan sareng panggunaan bumi. Punten wartosan kami upami aya patarosan.

spésifikasi

ngabereskeun

Minyak Dibungkus Perunggu

item Beurat

pon 3.04

pakét Dimensi

9.2 x 9.1 x 3.9 inci

warna

Perunggu Rubbed

material

Séng Galén / Stainless Steel

Métode instalasi

Permukaan-Dipasang

Nomer Liar

3

Jangkung Spout

3.7 inci

Ngahontal Spout

5 inci

Jenis siram

walungan leutik

Jumlah gagang

2

Bahan cecekelan

Alloy séng

Kaasup Komponén

Faucet * 1, spésifikasi Instalasi * 1, Pop-up Drain Stopper * 1

  1. T *** y2020-06-28
    US

    Éta bentuk karesep kuring. Éta ngagaduhan bungkusan anu saé, henteu aya tamparan, sareng gampang dipasang. Hargana lumayan.

  2. B *** k2020-07-28
    US

    My husband was able to install fairly easy! I’m beyond pleased with this purchase. It looks so much more expensive than it was and I get so many compliments on it. Top notch customer s

  3. N *** h2020-06-06
    US

    Pohara wareg ku keran ieu. Nalika anjeun mareuman keran, magnet tiasa dianggo saé pisan sareng tiasa ngajaga panyiram ka jero. Kuring teu boga keluhan ngeunaan keran.

  4. T *** r2020-06-15
    CAD

    Hésé pikeun mendakan keran dapur mérek anu saé anu henteu mundur. Kuring ngan ukur nganggo keran kirang langkung saminggu ayeuna sareng éta parantos hasil saé dugi ka ayeuna.

  5. A *** d2020-06-18
    US

    Keran kualitas kamar mandi gampang dipasang. Abdi mésér kanggo tukang ngagentos cai tank lauk abdi pas sampurna! Abdi resep pisan!

  6. E *** r2020-06-26
    CAD

    Instalasi gampang sareng katingali saé! Katingali pisan pikeun satengah biaya naon anu anjeun mendakan di toko pamutahiran di bumi

  7. L *** g2020-07-06
    US

    Hésé ngéléhkeun keran ieu pikeun hargana. Pohara resep kana pameseran kuring.

  8. Ibu2020-07-08
    US

    Sumping gancang tina perkiraan tanggal kiriman. Ditambel kalayan saé pisan. Super gampang dipasang, sareng katingalna saé pisan. Kuring ngaganti keran Delta, anu hargana 4X langkung, sareng anu anyar ieu katingalina langkung saé sareng langkung gampang dipasang. PISAN kagum.

  9. Pon2020-07-14
    US

    Produk anu saé anu saé éta gampang dipasang. Nice finish sareng tiasa dianggo kalayan saé.

  10. P *** h2020-07-15
    US

    Kualitas anu saé beurat, sumping dina bungkus pelindung anu saé. Gerakan anu saé tina gagang sareng konci solokan. Bakal mésér deui sareng parantos dipasang sakitar sabulan.

  11. P *** y2020-07-19
    US

    Produk hébat !! Super gampang dipasang. Abdi nganggo kanggo ngagentos keran dina RV kuring sareng saé pisan, kuring nuju ngagaleuh langkung kanggo ngagentos keran mandi di bumi kuring.

  12. P *** s2020-07-22
    US

    Kualitas anu saé, ngajantenkeun aliran cai anu saé, gampang dicabut aerator, desain anu saé. Perhatoskeun yén hiji tombol langkung leupas tibatan anu sanés. Kedah janten ngalereskeun gampang. Gimana, harga anu saé pikeun WOWOW tanpa kuciwa. Hébat mésér!

  13. G *** n2020-07-25
    CAD

    Thrilled with the quality, look and ease of installation… That I bought a second for another sink!

    Cai hurung / pareum tepat. Tingali beresih sareng berkelas. CINTA solokan push! Jauh langkung gampang sareng langkung épéktip tibatan solokan tuas-tuang lami anu ngagentos!

    Pamasangan éta saderhana yén kuring ngagaduhan umur 14 taun pikeun masang (kalayan pangawasan kuring tangtosna). Bagja pisan ku pameseran ieu.

  14. F *** n2020-07-29
    US

    Hargana kalapa pisan sareng kuring resep desain saringan. Tebu rangkep kalayan leres kalayan sagala wilayah dijaga. Seller punten henteu ngarobih bungkusna. sae pisan. teu yakin tapi ieu sigana langkung sepi tibatan faucet terakhir anu kuring kagungan.

  15. S *** s2020-08-19
    CAD

    Leres pisan geulis! Gawe luar biasa. Jangkung sareng ngahontal langkung jauh ti anu kuring kantos sateuacana. Sampurna pikeun aplikasi kuring. Kualitas finish! Sanés palastik. Tugas beurat! Bagja pisan ku pameseran kuring!

  16. J *** e2020-09-01
    US

    Keran ieu kualitas luhur. Nyobian mésér anu sanés sareng aranjeunna sadayana ical. Sigana mah kuring henteu ngan ukur hiji anu resep.

  17. H *** y2020-09-15
    US

    Dipindahkeun ka bumi énggal kuring anu tilelep NGAHIJI. Ieu gampang pisan dilebetkeun sareng katingalina endah!

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X