neangan Pilarian situs

WOWOW Mandi Karet Tunggal Lever Dina Perunggu Digosok Perunggu

USD45.99
Dijual:
25
Harita:
0

Amazon US
Naha milih kamar mandi faucet tunggal liang minyak digosok kuningan? Alesan-alesan di handap ieu: tékstur permukaan anu sapertos panukang Cipta, panémutan keran cai panas sareng tiis, effluent anu ramah saé, sareng réspon laun pikeun nyegah tiis sareng panas.

2320700RBaptasi petunjuk

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

 

WOWOW Mandi Karet Tunggal Lever Dina Perunggu Digosok Perunggu

 

WOWOW Mandi Karet Tunggal Lever Dina Perunggu Digosok Perunggu

 

 

4 Dina. Faucet Potret Tangan Bilik Tukang Centerset Dina Perunggu Minyak Jaraman Jarum 2320700RB

Saniter pikeun nganggo perakitan solokan kalebet: kalebet tiang angkat sareng pop up stopper, cai asalna tina moncong keran ngalangkungan tihang lift, nyegah mucking up leungeun anjeun
Setélan gunung 3-liang: keran tunggal nganggo patokan standar 4 inci, instalasi gancang sareng gratis alat keran mandi mandi, 1.2 inci ketebalan ningkatna paling luhur
Program industri: dek retro dipasang keran kasombongan cocog pikeun ngajakan ka bumi, kondominium anyar, apartemen tunggal, bumi motor, trailer perjalanan sareng panggunaan somah.
HAMINAN, PAMANGGUHAN CUSTOMER: jaminan 3 taun sareng dhukungan pelanggan ditawarkeun. Éta katutupan ku 90 dinten bébas mayar. PUNTUNG HUBUNGAN EMAIL❤service@wowowfaucet.com
Ngagabungkeun éstétika sareng pagelaran pikeun komunitas pipa anu persis ku kami, di wowowfaucet parantos konsentrasi sareng museur. Dihasilkeun tina pikiran anu komitmen ahli bisnis di taun 2008, wowowfaucet parantos damel teu sabar dina ngahasilkeun barang anu saé pikeun pasar dapur sareng kamar mandi.

spésifikasi

pabrik

WOWOW

item Beurat

pon 2.75

Dimensi produk

5.3 x 6 x 6 inci

warna

Perunggu Rubbed

ngabereskeun

Minyak Dibungkus Perunggu

material

logam

corak

panenan taun

Métode instalasi

Dek Pusat Mount

Nomer Liar

3

Jangkung Spout

2.7 inci

Ngahontal Spout

4.2 inci

Jumlah gagang

1

jaminan Pedaran

GARANSI TERBATAS 5 TAHUN

Aya can aya resensi.

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X