neangan Pilarian situs

WOWOW Ruangan Pancuran Kargo Ku Déwan Solokan

(23 resensi customer)
USD40.34
Dijual:
51
Harita:
23

Gaya anu nyayogikeun, kamampuan sareng mampuh, koleksi wowowfaucet mangrupikeun palengkep anu pangsaéna pikeun kamar mandi. Laju aliran maksimal 1.2 g per detik bakal ngabantosan cai. Kartrijle klep disk keramik nyayogikeun kahirupan anu teu tiasa dieusian, sareng sapanjang sambungan logam solokan ngajadikeun pangaturan langkung gancang ti kantos. Pilihan anu hebat pisan pikeun jamban sapopoé

Parangkat instalasi 2321400C

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

4 inci Pandi Mandi Faucet 2321400C Jangkungna: 7.5 ″; Jangkungna Spout: 4.4 ″; Ukuran Lubuk: 25 - 38 mm1 - 1.5 ″
Faucet Mandi vanity Chrome: tungtung kromo méwah, rupa refleksi mirip-mirip, cocog pikeun hiasan kamar mandi kontemporer, cocog rumah sewa, kondominium, apartemen, kamar mandi, pamakean komérsial, pamondokan
Faucet Basin Double Handle: Tata letak 2-gagang, saderhana pikeun nyaluyukeun suhu sareng volume, Langkung arc anu langkung luhur nyayogikeun anjeun dibersihkeun dina kaayaan spout
Kualitas High: piringan keramik NSF mastikeun henteu aya bocorna, zat awét (SS201, sareng logam séng), aerator ABS ngaluarkeun cai lemes sareng lemah lembut

spésifikasi

ngabereskeun

Chrome

  1. A *** e2020-03-28
    US

    Desain hébat, penampilan langsing sareng modéren. Naékna keran luhurna ngalirkeun runtah ku kamar pikeun nyeuseuh leungeun atanapi sirah.
    Ngan ukur ngarepkeun aranjeunna ngadamel keran tilelep dapur dina desain anu sami.

  2. A *** e2020-03-29
    US

    Keran hébat sareng harga. Gampang dipasang.

  3. L *** d2020-04-02
    US

    Abdi resep tampilan keran ieu. Ngadamel bedana ageung dina tampilan kamar mandi. Harga pisan lumayan.

  4. L *** l2020-04-05
    US

    sampurna pikeun kamar mandi kuring. Teu aya deui leakLooks klasik. Gawéna hébat sareng ngahurungkeun cai gampang sareng lancar.

  5. A *** w2020-04-05
    US

    Pohara wareg ku harga, kualitas sareng gaya, éta sumping sareng jinis pipa sareng sarung tangan, kuring bakal kéngingkeun anu sanés pikeun tilelep kamar mandi kuring anu sanés upami éta maot.

  6. M *** n2020-04-05
    US

    Gampang dipasang, sigana mah kualitasna saé sareng geulis pisan! Sigana beunghar pisan sareng cocog.

  7. D *** d2020-05-05
    US

    Éndah pisan, urang ngagaduhan sababaraha masalah dina masang solokan, tapi layanan palanggan endah pisan sareng aranjeunna ngabantosan urang langsung!

  8. G *** e2020-05-05
    US

    Éta henteu sesah pisan dipasang: pitunjuk-demi-léngkah jelas sareng sadaya potongan pas pisan sampurna, katingali hébat sareng gampang dianggo - henteu sapertos faucets lami anu urang kedah tingali kusabab parah masang sareng korosi. Imah anu urang mésér tilelep alit di kamar mandi utama; ieu henteu langkung nyatakeun sareng pas pisan sareng rohangan.

  9. C *** e2020-05-07
    US

    Keran nyalira hébat. Abdi nyarankeun mésér kacangan keran anu sanés anu disayogikeun ku aranjeunna henteu gampang digali sareng dicabut langkung gampang.

  10. Di2020-05-10
    US

    Kami resep tampilan facet ieu sareng kualitas anu dibangun layak pikeun hargana, tapi solokan kami henteu beres leres sahingga teu mungkin pikeun nutupkeunana sareng wastafelna pinuh ku cai.

  11. P *** s2020-05-20
    CAD

    Saé pisan. Sigana hébat. Saé bang bangbaluh!

  12. L *** y2020-06-01
    CAD

    Faucet gampang dipasang sareng katingalina saé! Éta tugas anu beurat pisan pikeun biaya. Stopper pop-up mangrupikeun carita anu sanés. Éta alit, seuseueurna palastik sareng sesah pisan pikeun disaluyukeun. Kungsi ngagaleuh kualitas anu langkung saé sareng ngagentos solokan anu kalebet.

  13. A *** y2020-06-04
    US

    Abdi hoyong keran pikeun kamar mandi budak kuring sareng ieu IT !! Éta saé pisan nice. Éta ogé swivels, anu kuring henteu terang. Kami nembé masangkeunana tapi sigana kualitasna hébat!

  14. L *** k2020-06-16
    US

    Instalasi gampang sareng sami saé Delta anu ngagentos. Sigana premium pisan, sanaos langkung awis penampilannana tibatan disikat nikel

  15. M *** l2020-06-18
    US

    Sigana hébat sareng ngajantenkeun tilelep RV alit urang langkung seueur dianggo.

  16. Kuring *** r2020-07-03
    US

    Kuantitas anu tiasa dipercaya sareng desain modéren tina keran ieu. Pas sampurna di kamar mandi bumi.

  17. G *** d2020-07-03
    US

    Kami resep keran ieu

  18. M *** h2020-07-10
    US

    Anggo pikeun kamar mandi utama. Gampang dipasang, ngagaduhan pitunjuk anu jelas. Sigana saé kalayan susunan kamar mandi.

  19. F *** e2020-07-16
    US

    Saé pisan nempatkeun di kamar mandi ibu kuring.

  20. H *** n2020-07-19
    US

    Abdi resep pisan katingalina, katingalina langkung ti biayana. Pakemna tos rata. Solokan pop up tiasa dianggo saé.

  21. O *** s2020-07-24
    US

    ieu keran anu saé anu muji kamar mandi kuring anu saé pisan dirancang sareng patut pikeun harga ayeuna kuring nuju anu kadua gumbira kalayan produk ieu

  22. S *** d2020-07-30
    US

    Henteu ngan ieu mangrupikeun salah sahiji faucet paling éndah anu kuring kantos gaduh, salaki kuring nyarios éta gampang pisan dipasang sareng spésifikasi sapertos anu diiklankeun. Anu ngajual keran kagungan produk pikeun urang dina waktos rékaman sareng parantos Pisan responsif. Henteu ngan ukur kuring anu gaduh bumi, abdi ogé Realtor. Abdi nyarankeun produk ieu sareng anu ngajual ka réréncangan babaturan kuring sareng perumahan.
    Hatur nuhun pikeun layanan palanggan anu hébat sareng produk anu hebat!

  23. O *** t2020-07-30
    US

    Kuring henteu ngarepkeun keran kualitas ieu pikeun harga ieu. Kuring henteu kantos nguping mérek ieu sateuacanna, sareng resep pisan kana kualitasna nalika ieu sumping. Sadaya bagian kuningan di jero, beurat pisan, henteu aya plastik, gampang dipasang, bahkan bagian solokanna dirancang kalayan saé. Éta tombol push pikeun beroperasi. Bagian anu paling sesah nyaéta ngaleupaskeun pembuangan anu lami. Salaki kuring sanés jalma-lalaki anu gampang sareng anjeunna ngagaduhan anu lami, anu anyar sareng sadayana disimpen dina waktos kirang ti sajam. Sareng bagian anu paling saé – henteu aya deui keran anu drippy !! Teu sabar ningali tagihan cai kuring salajengna!

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X